cseppkő írta:Az hogy kinek mi a maszlag azt most hagyjuk.
Fairi azt írtad monolitnak idézem-- Nincs benne semmi extra,alvási zavar,semi extra,csak az ezosok magyaráznak bele mindent,pénz az pénz vhogy el kell adni a könyveket...
Ezek a "betegek" olyan infóval nem tudnak szolgáltatni amit ezzel a képeséggel lehetett volna megszereznig,vagyis jogos a feltételezés,inkább csak egy fura álom,az ébrenlét és alvás határán..--
Látod ez a szűklátókörűség, hogy képtelen vagy bármit is elképzelni, tovább gondolni, holott -e nélkül sem érteni nem leszel képes bármit is de kritikával sem élhetsz semmivel szemben. azért mert Te nem éltél át semmit az nem jelenti azt, hogy monolit se élt át ilyen eseményt. Mert spontán bármikor, bárki átélheti ha alvás közben túlságosan lelassul a testi elektromosság feszültsége. Vagy egy műtét közbeni szív megállásnál szintén létrejöhet ez a vízió, ha a lélek-energia nem zúg el azonnal és nem onnan rántják vissza újraélesztéssel. Hanem ott téblábol a tudat-energia a test-felett, mert Ő még élni akar --akkor hallhatja mit beszéltek teste felett az orvosok egymás között.-
A legnagyobb probléma ott van, hogy az ember örökké gyermek egészen haláláig, és esendően képes félni az élettől az emberektől és bizony a megsemmisüléstől is, ezért belemenekülni képes egy-egy ilyen vallásos őrületbe --aminek következtében, tudatilag elszállhat" miközben az üzleti fogásra alapított újabb és újabb vallási spekulánsok, a maguk zsebére játszanak. Mert leemelik az államtól a részüket, aztán kikunyerálják a tömegtől az 1% adójukat, aztán ugye van a személyes perselyezés, aztán a ráhagyatkozó öregek végrendeletei, vagy a megszédült fiatalok közül akik áldozatai lesznek egy -egy ilyen szektának ...soroljam tovább?
Reinkarnáció--menny-- pokol, alvilág sátán, ördög, angyalok, visszatérő szüzmária ugyan kérem XXI szd-ban élünk, és az Űrt akarjuk meghódítani, birtokba venni, ehhez már nem való az ennyire irreális mese, csak letisztított útmutatás, fogódzó kellene, hogy felnőjön végre az ember.
ezután mehet a te elméleted is,tökéletes helye van neki itt.csodák..
És akkor nem is említettem mind azt a kőkorszaki irreális tant amit ugye elhintenek a fejekben és sajnos gyökeret is ereszt ---azt gondolom, hogy nem szabad ezt megengedni, hisz minden emberi élet és ezzel a tudata is, egy velünk mert egyetlen anyanyelven beszélünk. Engem nem érdekel, hogy mit tanítanak a hindusnak, arabnak, angolnak vagy hottentottának---mert itt élek, ez az otthonom ez a föld és ez a nép az, aminek része vagyok, amiért felelőséggel tartozom --ezért van az hogy nem fogom be a számat. Sose fogtam be, sose tűrtem a hazugságot és csalást, igazságtalanságot és babonaságot--ez után sem fogom--én nem változom.
A másik a régi vádjaidra. Egy a vallás ellenesség vádjára. Nem vagyok vallás ellenes, mert vallásra az embereknek épp gyengeségük miatt szükség van. Én csak azt kifogásolom, hogy a demokrácia okán a kormány a törvény, minden üzleti jött ment vallásos spekulációt megengedve, újabb és újabb vallást jegyez be. Hitnek egy ilyen kicsi országban épp elég fogódzó az embereknek a régi két nagy vallás--de még az is reformációra szorulna ha a korunk tudományos fejlődését nézzük. Mert bár az ember még felnőttnek is gyerekes, de még sem szabad hogy egyik oldalon racionalitást várunk ezzel szemben a másik oldalon mesékkel igyekszünk betömni azokat a hiányosságokat, valamiféle álom világba küldi az embereket amit .-épp a felelőtlen kormányzás, a diszharmonikus politika okoz ismételten, mint a létszükséglet egyre növekvő hiánya okozta élet feszültségei stb
ésEngem nem érdekel, hogy mit tanítanak a hindusnak, arabnak, angolnak vagy hottentottának---mert itt élek, ez az otthonom ez a föld és ez a nép az, aminek része vagyok, amiért felelőséggel tartozom --ezért van az hogy nem fogom be a számat. Sose fogtam be, sose tűrtem a hazugságot és csalást, igazságtalanságot és babonaságot--ez után sem fogom--én nem változom.
Reinkarnáció--menny-- pokol, alvilág sátán, ördög, angyalok, visszatérő szüzmária ugyan kérem XXI szd-ban élünk, és az Űrt akarjuk meghódítani, birtokba venni, ehhez már nem való az ennyire irreális mese, csak letisztított útmutatás, fogódzó kellene, hogy felnőjön végre az ember.
cseppkő írta:Ebben tévedsz Csahos, és fairi is csak vagdalózik a szavakkal mikor azt írta -- megkapta a lehetőséget h állítását igazolja,erre visszatáncolt,--
Én felajánlottam a bizonyítást a személyes találkozást is ha nem is a kilépést --mert ahhoz biztosítani kellene a szívem rendes mozgását valami szerkentyűvel, és orvossal -- de a szálak érzékelésének megmutatását, a sugárzást mint olyat a kézzel, vagy újból fókuszáltan, azt felajánlottam.--de azóta csend és sehol senki aki reagált volna arra amit beírtam. Mind addig provokáltak, hogy hol lakom, hogy talán itt talán ott de itt akkor ha bizonyítani kellene akkor biztos azt mondanám nem itt hanem amott. szóval hagyjuk ezt a simlis kötekedést, mert amikor azt mondtam itt vagyok, megmutatom akkor síri csend lett az egész vonalon, hirtelen senki nem volt szegedi, hirtelen senki nem akart találkozni velem--már nem is volt olyan fontos...
Azért mert nem vagyok fiatal, attól még az erőm épp olyan erős, mint volt régen. az hogy nem használom már gyógyításra az azért van, mert nem cukorka amit csak úgy elosztogatok ez az életem, és egészségem amit sokáig szeretnék élvezni --túlélni mindnyájatokat! Nincs az a pénz, amivel felaprózni lennék hajlandó azzal, hogy sorba állnak a gyógyításért nálam várakozva. Van egészségügy, vannak orvosok oda kell menni. Egyébként is a kézzel való gyógyítás az emberi energiával gyógyítás két élű dolog ezt saját bőrömön tapasztaltam és tanultam meg akkor amikor még klinikán dolgoztam.
cseppkő írta:Én felajánlottam a bizonyítást a személyes találkozást is ha nem is a kilépést --mert ahhoz biztosítani kellene a szívem rendes mozgását valami szerkentyűvel, és orvossal -- de a szálak érzékelésének megmutatását, a sugárzást mint olyat a kézzel, vagy újból fókuszáltan, azt felajánlottam.--de azóta csend és sehol senki aki reagált volna arra amit beírtam. Mind addig provokáltak, hogy hol lakom, hogy talán itt talán ott de itt akkor ha bizonyítani kellene akkor biztos azt mondanám nem itt hanem amott. szóval hagyjuk ezt a simlis kötekedést, mert amikor azt mondtam itt vagyok, megmutatom akkor síri csend lett az egész vonalon, hirtelen senki nem volt szegedi, hirtelen senki nem akart találkozni velem--már nem is volt olyan fontos...
cseppkő írta:Én felajánlottam a bizonyítást a személyes találkozást is ha nem is a kilépést --mert ahhoz biztosítani kellene a szívem rendes mozgását valami szerkentyűvel, és orvossal -- de a szálak érzékelésének megmutatását, a sugárzást mint olyat a kézzel, vagy újból fókuszáltan, azt felajánlottam.--de azóta csend és sehol senki aki reagált volna arra amit beírtam. Mind addig provokáltak, hogy hol lakom, hogy talán itt talán ott de itt akkor ha bizonyítani kellene akkor biztos azt mondanám nem itt hanem amott. szóval hagyjuk ezt a simlis kötekedést, mert amikor azt mondtam itt vagyok, megmutatom akkor síri csend lett az egész vonalon, hirtelen senki nem volt szegedi, hirtelen senki nem akart találkozni velem--már nem is volt olyan fontos...
cseppkő írta:Annyira nyitottan álltok mindenhez hozzá, hogy már üressé váltatok, és azok is maradtok.
Én pedig nem szeretem a fantáziálatlan, üres fejű, rosszindulatú hólyagokat. Ennyi.
cseppkő írta:Annyira nyitottan álltok mindenhez hozzá, hogy már üressé váltatok, és azok is maradtok.
Én pedig nem szeretem a fantáziálatlan, üres fejű, rosszindulatú hólyagokat. Ennyi.
Tudjátok tényleg sajnállak benneteket. Az élethez, hogy megérthessük, szükség van fanatizmusra, kíváncsiságra, makacsságra, logikára és egy bizonyos fokú, őrületre is. Belőletek úgy látom ezek hiányoznak nagyon kicsit kaptatok az élettel. az igazság adva van csak meg kell találni még ha részleteiben is, de összerakható.
Nevettek és gúnyolódtok holott nagyon is létező a testnek két energia rendszere és annak egyensúlya szervekhez tartozó erőssége, meghatározza az általános állapotot amit sok tényező képes megváltoztatni---a sresszes élet a rendszertelen élet, a lezajlott gyulladások ami egy trauma a szervnek --és ez kihatni képes az egész szervezetre.
Ha a testbol valo kilepes, aminek jelentoseget sem ismerjuk, olyan nagy erofeszitesbe kerul (energia felemeszto), akkor miert kell csinalni? Mi a jelentosege?
Nem talan neuroszekrecios sejtek lesznek a felelosek?
zsolt68 írta:míg az egyszerűbbek (pl. éhség, fájdalom) valamilyen endokrin folyamathoz.
a fájdalom tisztán neurokrin úton jön létre
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég