Pránanadi

Aura, szellem, angyal, karma, számmisztika, radiesztézia
idegen
Hozzászólások: 747

Pránanadi (91809)

HozzászólásSzerző: idegen » 2017.08.20. 18:51

mimindannyian írta:Hozzászólás forrása A pszichoterápia a másik irány, nem rád rak, hanem levenni segít.

Annak tud segíteni csak aki elfogadja,kéri,és akarja,de azok többnyire már tudják hogy baj van és azt is hogy mi az oka.

Szánalmas és ebből kifolyólag félelmetes baromság.Teltházat vonz mint a "vidám vasárnap".

piciloo
Hozzászólások: 872

Pránanadi (91811)

HozzászólásSzerző: piciloo » 2017.08.21. 16:20

Én tudom mit jelent a prána nadi , fénygatya. Ez komoly ,felülről kaptam az infót.

idegen
Hozzászólások: 747

Pránanadi (91954)

HozzászólásSzerző: idegen » 2017.09.06. 23:11

piciloo írta:Hozzászólás forrása Én tudom mit jelent a prána nadi , fénygatya. Ez komoly ,felülről kaptam az infót.

Így már egyértelmű.
Remélem mindenki megérti :)

piciloo
Hozzászólások: 872

Pránanadi (91976)

HozzászólásSzerző: piciloo » 2017.09.09. 15:33

idegen írta:Hozzászólás forrása
piciloo írta:Hozzászólás forrása Én tudom mit jelent a prána nadi , fénygatya. Ez komoly ,felülről kaptam az infót.

Így már egyértelmű.
Remélem mindenki megérti :)


Még hogy egyértelmű! Szinte már univerzális . 8-)

Babó
Hozzászólások: 3

Pránanadi (92751)

HozzászólásSzerző: Babó » 2017.11.22. 00:24

peti1111 írta:Szkeptikusné, ultraszkeptikus, Sajnos az én párom is egy csomót költött erre a dologra,ő is ennyit tud beszélni a Nadiról mint te írni. Nem akartam vitát hosszú ideig, így nem szóltam neki, csak meg hallgattam.Egyszer aztán kitért, hogy az ő mestere ülő helyzetből feltud emelkedni, megmutattam neki ennek a leleplező videóját, erre azt mondta, persze ez egy koldus ő csal, de az én mesterem nem csalt.Akkor jöttem rá nem tudom megmagyarázni neki, hogy ez egy csalás.Ezt azért írtam le mert nem szeretném neked sem megmagyarázni, hogy mi a véleményem erről.De a te mestered és környezete az emberi agyunkat használja pénzkeresésre.Tehát ebben benne van a tudomány is.Az emberi szervezet képes meggyógyítani önmagát egyes betegségekből és képes egyes vírusok ellen, ellen vírust termelni, még ösztönözni sem kell.De a drága tudósaink megtalálták az agyban azt a részt amit ha ingerlünk képes aktivizálódni és sokkal gyorsabban meggyógyulunk. Ezt a folyamatot betudjuk mi is a "tudatunkkal" indítani.Na ezt használjátok ki és ezért tudtok gyógyítani ezért tudjátok főképp önmagatok meggyógyítani mert hisztek az energia erejében és beindul ez a folyamat,ugyan úgy a "páciensednél" is ez történik.Ez ugyan az, mit felkapcsolok egy villanyt, és azt mondom isteni erőm van mert világos lett.Nézzél Spektrumot,Nationalt,ilyen csatornákat, és rájössz ezt nem te végzed hanem a saját agyunk.Pontosítani nem tudom ennek a folyamatát mert csak a légyeget jegyeztem meg.Ha elkezdesz nekem is bunkó módon írni, nem fogom le reagálni.

Amit a tudatról irtàl az igaz,de ennek feltèrkèpezèse mèg ma is gyerekcipőben jár. Ami már nehezen magyarázható ezzel, ha valakit távolról a tudta nèlkül kezelnek ès gyógyul,látszolag ok nèlkül.

Babó
Hozzászólások: 3

Pránanadi (92752)

HozzászólásSzerző: Babó » 2017.11.22. 18:33

Lajoska írta:http://www.nyilasmisi.com/media_sajto_5_holgyvilag.html
"Mestere Petrezselyem József képes... ...tudatának erejével egy gyertyát meggyújtani, lángját megnövelni vagy összezsugorítani."
Azért biztos jó bűvésztrükköket tanulhatnék egy nadi tanfolyamon:)
http://www.youtube.com/watch?v=2xGpEVdQ7BA

Azt èn is tudom, nem túl extra,kb. Bárki kèpes rá,csak gyakorolni kell.De sok haszna nincs.

Babó
Hozzászólások: 3

Pránanadi (92753)

HozzászólásSzerző: Babó » 2017.11.22. 19:14

Kifulladt a tèma úgy látom, èn most találtam rá,vègig olvastam,tanulságos volt. Úgy èrzem szerencsèm van, èn nadizom egy ideje,de semmi olyat nem tapasztaltam mint amit itt olvastam. Nem vitte el a pènzem kb.120 ezret költöttem rá,utazással kajával együtt 6èv alatt. Egy nagyobb szombat esti buli simán elvisz egy tizest,ès annak nincs jótèkony hatása. Nem idegenedtem el senkitől, tudom kivel lehet róla beszèlni ès kivel nem. Èn nem tukmálom senkire, ha kèrdezik elmondom, ennyi. Az I.es szintről mindenki olvashat, a II.esen szimbólumok vannak, a többin dettó, meg sok más. Nem azèrt titkos mert olyan fene nagy dolog, csak nem akarják hogy valaki felhasználja,ìgy is aok a kókler. Valószìnűleg semmi baja nem lenne senkinek ha látná, az már a nagyon magas szintekre vonatkozik, de az meg itthon nem fenyeget senkit, bele nem halsz, senki nem büntet meg fizikailag, ezt sokan fèlre èrtik. De minek nèznè meg olyan aki nem tudja mit kell vele kezdeni? Ez olyan mimtha laikuskènt kapcsolási rajzokat nèzegetnèk, nem.tudom mire jók de nehogy eltitkolják előlem. Vannak nyìlt szimbólumok, bárki lerajzolhatja,mantrázhat rá, de nem hiszem hogy itt sokan neki állnának.Sokan úgy kezelik a pránát mint valami csoda hozó dolgot, varázslást, pránások is, nem látnak mögè. Nem kell a vak hit, nem kell mindent szó szerint venni,nem kell piedesztálra állìtani senkit. Emberek tanìtják, emberek csinálják, hibáznak, akarva vagy akaratlanul. A pènz ès hatalom itt is játszik, ezèrt mèrlegelni kell, de nem egyből elutasìtani. Ha lecsupaszìtod olyan egyszű az egèsz.

idegen
Hozzászólások: 747

Pránanadi (92756)

HozzászólásSzerző: idegen » 2017.11.22. 23:51

Babó írta:Hozzászólás forrása Ha lecsupaszìtod olyan egyszű az egèsz.

Csupaszítsd le és értsd meg.
Babó írta:Hozzászólás forrása Bárki kèpes rá,csak gyakorolni kell.De sok haszna nincs.

...szerintem már megértetted.


Vissza: “Ezotéria”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég