hatareset szerintem, attol fugg mre es hogyan alkalmazzakA kiropraktikát
és a talpmasszázs reflexológiát miért tartod áltudományosnak?
A gerinc csigolyáimat sikeresen "tették a helyükre" a reumatológus orvosom által csak "orosz kecskepásztorok"-ként titulált emberkék. Ki tudtam utána egyenesedni rögtön. Előzőleg évekig szaladgáltam a reumatológiára minden eredmény nélkül. Azóta amennyiben úgy ítélem meg, megrecsegtetem öreg csontjaimat . Egyébként a csigolyák "összecsúszásának" én voltam az okozója, (élénk gyerekként) egy kerti pad átugrása után.
Nem tudom a talp reflexológia mennyire építkezik tudományos alapokra, de ha elmégy egy ilyen masszőrhöz prosztata gyulladás esetén, felejthetetlen "élményben" lesz részed.
Bizton állítom hogy meg fogsz győződni a talp pontok összefüggéseiről a szervekkel kapcsolatosan.
nagyon erosen ketelkedek benne, de szerencsere nem all modomban kiprobalni
Rövid gyakorlással megtalálod a saját talpadon a pontokat, új ismeretre teszel szert.
De ha valami oknál fogva (szkeptikusság ?) elzárkóznál előle, tégy próbát egy nagyobb méretű edénybe (50*50)tett kaviccsal, amint taposol felváltva a lábaiddal. Ajánlom a 2-3 cm nagyságú köveket, de egyéni hogy ki mely méretet tartja előnyösnek. A köveket olyan vastagságban kell felhalmozni, hogy keverő mozgás jöjjön benne létre. A masszázshoz hasonlóan megdolgoztatja a talp pontokat, de nem mindegyiket.
Hogyan talalod meg?
Nyomkodod a talpad, OK, de mi az eredmeny, ha mondjuka vese pontjat nyood? Vagy a majat? Vagy a szivet?
Mit kene tapasztalj?
Es mit kene tapasztalni ebben az esetben?
Ha ezt komolyan veszed, nem felsz, olyan pontot stimulalsz, amit nem kene?
Minden betegseg gyogyszere lenne a kavicsos talajon valo jaras?
Vagy epp minden betegseg oka, a helytelen stimulalas miatt?
Ugye tudod, hogy a szemben, az iriszben is jelen van minden szerv... azt is lehet nyomkodni...
Meresz vagy
Sandra Nette kezeles elott es utan
Na es milyen teszttel vizsgalt kezeles elott ?
Kemenytalpu cipoben arccal az agyon kellett fekudnod?
Huzogep /?/cbp-traction hasznaltak ?
Erdekes ez a Daniel David Palme altal beinditott kiropraktika
tudtad hogy modszerevel az akkor mar 17 eve suket Harvey Lillard-t
is hallova tette?
Inkább hol van az orgazmus-zóna?
National Chiropractic Health Month
Did you know that October is National Chiropractor Month? Each year the month of October is designated to this medical specialty and its countless benefits. There is also a theme selected each year by the American Chiropractic Association (ACA), and this year it’s “#PainFreeNation.”
"Conservative Care First" - Celebrating National Chiropractor's Month
The American Chiropractic Association (ACA) has declared this October to be National Chiropractic Health Month....
vaskalapos írta:Hozzászólás forrása @osamuka (16472): <br abp="978"><br abp="979">Rosszul tudod (ezt is, nem az elso tevedesed).<br abp="980"><br abp="981">De hat ott az internet nalad is, nem tudod hasznalni? Ha valamiben bizonytalan vagy, miert nem nezel utana.<br abp="982"><br abp="983">Beirod: google.com (ismeros)<br abp="984">a keresobe beirod: usa death statistics<br abp="985"><br abp="986">ezt latod az elso helyen<br abp="987">http://www.the-eggman.com/writings/death_stats.html<br abp="988">1. sziv es keringes<br abp="989">2. rak<br abp="990">3. tudo<br abp="991">4. cukorbetegseg<br abp="992">5. inflenza es tudogyulladas<br abp="993">6. alzheimer<br abp="994">7. autobaleset<br abp="995">8. vese<br abp="996">9. fertozes<br abp="997">10. lofegyver<br abp="998"><br abp="999">ez is hasonlo<br abp="1000">http://www.cdc.gov/nchs/fastats/deaths.htm<br abp="1001"><br abp="1002">es meg szamos mas azonnal elerheto adatot mutat google azonnal.<br abp="1003"><br abp="1004">Szegyen allandoan teveszmeket, teves allitasokat irni.<br abp="1005"><br abp="1006">Tudod, hamarabb elasnak, mint a santa kutyat...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég