Oldal: 1 / 1

Szerelmi kötés két ember között

Elküldve: 2017.09.03. 11:28
Szerző: Kremeske
Sziasztok
Sok embert érdekel a szerelmi kötés. Sajnos nagyon sok ember kihasznalja a másik felet.
Kíváncsi vagyok ki az akinek sikerült és nem vonzott rossz karmát. Várom az észrevételeket.

Szerelmi kötés két ember között

Elküldve: 2017.09.03. 22:38
Szerző: idegen
Sürgősen felejtsd el.ez még viccnek is rossz.

Szerelmi kötés két ember között

Elküldve: 2017.09.05. 19:03
Szerző: piciloo
Gondolom most azt várod, hogy ki legyenek borulva a kérdéseden.

Szerelmi kötés két ember között

Elküldve: 2017.09.05. 21:26
Szerző: pierredelacroix
Nézd, ahol mindkettőben hisznek, minden esetben rossz karmát hoz magával. Bár ezeknél a modern New Ages izéknél soha sem lehet tudni (mert mindig szemezgetnek, és csak azokat a dolgokat válogatják ki, amelyek számukra kedvesek. Még csak az sem menti őket, hogy legalább valamilyen kellemetlenséget is felvállalnak - mint mondjuk a cölibátust, vagy az absztinenciát - hanem bemagyarázzák a világképükbe, hogy már itt életükbe mekkora felkent kiválasztottak. Plusz még a régiségük sem menti őket, mert akármilyen ősi tudásra hivatkoznak, az valójában a történelem szemetéből való válogatás. Ha csak érintőlegesen tisztában lennél, hogy mégis mi az a karma és a "szerelmi kötés" - azt nem kívánom, hogy indológiával vagy akár mondjuk általában népi varázslással foglalkozz - fel sem merülne benned, hogy ilyen kérdést feltegyél.)
Másnak meg nekem meg ez olyan kérdés, hogy a pí-víz gyógyítja-e az abszintizmust egy hipochondernél, vagy hogy a Télapó legyőzne-e Batmant. (Szerintem igen, :P ) Vagyis egy nem létező dolog egy másik nemlétező dolog jelenléte miatt okoz egy nemlétező dolgot.
(Csak ennyit akartam írni, bocsi)

Szerelmi kötés két ember között

Elküldve: 2017.09.06. 23:05
Szerző: idegen
Jól mondod!
Az a lényeg hogy hisznek...és nem tudnak!(semmit)
De a Télapó hamarosan legyőzi a Jézuskát és a kóró mégis ringatja a kismadarat.
...vagy mégsem?
:P

Szerelmi kötés két ember között

Elküldve: 2017.11.25. 19:02
Szerző: Erika566
Nekem segitett a szerelmi kotes ,  **MODERÁLVA**  josno keszitette, akit erdekel ez az email cime:  **MODERÁLVA** 
Igaz 2 honap volt de ujra boldog vagyok!

Szerelmi kötés két ember között

Elküldve: 2018.01.08. 18:24
Szerző: Szkeptikusvoltam
A fekete mágiás szerelmi kötéseknek bizony nagy ára van, nagyon veszélyes! Mindig bajt minde téren, balesetet is és betegségeket hoz, idővel .Lehet pár év múlva is , de akár 5-10 év múlva is.Senkinek nem ajánlom.Én sem tudtam ezt mindig , tudatlanul kiprobáltam ,de a saját bőrömön tapasztaltam a sok rosszat, majdnem belehaltam. Pokollá vált az életünk. Amikről itt olvastam fórumokon azok is mind megtörténtek velem is, a sok sötét gonosz energiák, és szellemek miatt ) Akkor besokalva kerestem olyat, aki fehér oldali szül. javasszony -Aranyasszonyt tel.: **MODERÁLVA** , aki mindezt le tudja venni. helyre tud tenni mindent egészségesen. Meg a szerelmi életem en is tud segíteni , de erőszak, fekete mágia nálkül. Nagy nehezen találtam rá ,rengeteg tísztitással, oldásokkal, átok levétellel , angyali harmonizálással sikerült rendbe jönnöm teljesen , meg az életemnek is.Szerencsére a párommal kiegyensulyozott lett a kapcsolatunk, elmúltak a veszekedések, gyölőlködések, viták. Karmánk , utunk egymással van ! nem erőszakkal vagyunk együtt.Mert akkor nem is lennénk.

Szerelmi kötés két ember között

Elküldve: 2018.01.08. 20:34
Szerző: Szilágyi András
Itt valami félreértés van, ez itt nem a kóklerek reklámfelülete. Topik bezárva.