Na,hát azért ezek a tanulmányok erősen csúsztatva lettek ideprezentálva a részedről...
Egyáltalán nem erről van szó.
Vázolom:
Ebben:
Ez a lényegi kérdés:
Vagyis ez megint egy gyakorisági/mennyiségi kérdés,nincs méregnek kikiáltva.Those who ate a card-deck-sized serving of unprocessed red meat each day, on average, had a 13 per cent higher risk of dying than those who did not eat red meat as frequently.
Read more: http://www.canberratimes.com.au/act-new ... z1r6ewtcgg
Itt nézve:
Ez pedig:...1-serving-per-day increase...
Az állattartásról,állat takarmányozásról szól.És ez eléggé közismert:a hús minőségét meghatározzák ezek a történések.Most jó tudni azt is,hogy ilyen jótékony hatása lehet a jó minőségű húsnak.Hm?Whereas in Australia, red meat, such as beef and lamb, comes from pasture-raised animals, so it has a much healthier fatty acid profile," she said.
Erről van szó.
Anélkül legyintgetnek az emberek,hogy megfelelő módon lettek volna tájékoztatva...