Oldal: 3 / 3

Lúgosítson

Elküldve: 2013.12.20. 20:56
Szerző: spraaq
@donor (75204):
Kép

That's my son!

Lúgosítson

Elküldve: 2013.12.20. 21:50
Szerző: ennyi
@donor (75204):
Gordon Dry Gin pH 6.9
Vodka pH 6.5-7
Agárdi Miraculum szilvapálinka pH 7,46
irsai házi pálinka pH 7.2
Szent István korona körtepálinka pH 3,47

Ha a pálinka pH-ja 5 alatt van, azt már savanykásnak érezhetjük, a 4 alatti pH a pálinkát bántóan savanyúvá teheti. A friss gyümölcsök pH-ja általában 3-4 közé esik, és a gyümölcsöket savanykásnak érezzük. Azokat a pálinkákat érezzük simának, kellemesen lágyan csúszónak, amelyeknek a pH-ja közel van a víz pH-jához, vagyis a pH=7-hez.

Lúgosítson

Elküldve: 2018.11.07. 11:55
Szerző: TranszfettiAcid
100 millió dolláros kártérítést kell fizetnie a lúgosító csodadiéta kamudoktorának
Na, végre valami.
Remélem precedens értékű. Itthon is be kellene vezetni. Meg a foglalkozás körében elkövetett orvosi "bűnökre" is.

Lúgosítson

Elküldve: 2018.11.08. 19:24
Szerző: idegen
TranszfettiAcid írta:
2018.11.07. 11:55
Na, végre valami.
Az lenne valami,ha többi csaló is lelepleződne,mert rengetegen vannak.