szabiku írta:Hozzászólás forrása de én azt hallottam innen-onnan, hogy az evolúció ütemét nem magyarázza meg kellően egyedül a véletlenszerű mutáció, és ez alapján kiválasztódás.

Rossz forrásoknál hallgatózol...
szabiku írta:Hozzászólás forrása de én azt hallottam innen-onnan, hogy az evolúció ütemét nem magyarázza meg kellően egyedül a véletlenszerű mutáció, és ez alapján kiválasztódás.
szabiku írta:Hozzászólás forrása Akkor vessük fel ezt a vitakérdést:Az evolúciót csak a genetikai mutációk, és az ez miatti kiválasztódás adja?? Vagy van még ez mellett másik természetes folyamata is?
szabiku írta:Hozzászólás forrása Miért voltak előnyösebbek a szaporodásig az ilyen talán csak véletlenszerű mutációs apró elváltozások e szem és pigment vesztett testi felépítés felé?
szabiku írta:Hozzászólás forrása Mikor és mivel bizonyították be teljesen, hogy (szinte) csak a véletlenszerű génmutáció ("hiba"...) okoz evolúciós fejlődést (vagy akár "visszafejlődést") az élőlényeken?
szpetikus30 írta:...?...?...?... kérlek részletezd.
szpetikus30 írta:Mért nincs bőr a csontjaimon és szemgolyók a seggemen ,a filmből sem derül ki csak úgy mondja mintha a DNS nek tudata lenne és tudná hogy hol kell kicsavarodnia hogy a megfelelő fehérjéket gyártsa le a jó helyen. Hogy jön létre a test 3dimenziós térhelyes formája mert ebből a primitív elmondásból nem derül ki.Miket hallgat el a film kérlek részletezd.
szabiku írta:Hozzászólás forrása (Bár lehet azért egyszer kiszámolom, hogy a véletlen apró mutációkon pl. a szőrös ősmajomtól az európai kinézethez elég lehetett-e a generációk száma...)
szpetikus30 írta:Hozzászólás forrása De a problémám ezzel is az hogy tegyük fel amíg csak egy csíra sejt van akkor ott hogy alakulnak a környezeti kulcsok ,
szpetikus30 írta:Hozzászólás forrása Kár ,pedig azt reméltem erre is kapok egy triviális választ mert én sem vagyok biológus.
szpetikus30 írta:Hozzászólás forrása Biztos komoly könyvek de én csak ingyenes forrásokat tudnék nézegetni.
Vissza: “Intelligens tervezettség”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég