Krokodil Dundee írta:Hozzászólás forrásaSolaris írta:Hozzászólás forrása A készüléket megtartom, téged felveszünk főmérnöki beosztásba és hajrá, gyártani fogjuk.
Ez felől semmi kétségem hogy neked tetszene. Más ötletéből hasznot termelni, pontosabban nem is termelni hanem termeltetni mással.
Inkább azokra az ismerőseimre hallgatok (kivételesen idegen barátomra is), akik azt szokták mondani hogy hallgatni kell az ilyen energiaforrásokról, mert az emberek túlságosan életre kelnek tőle és csupa bosszúságot fognak okozni.
Az olcsó vagy az ingyenenergia eléggé hasonlít a drogra vagy az alkoholra.Solaris írta:Hozzászólás forrása Ha nem jó - márpedig ez a helyzet - akkor garantáltan megetetjük veled köret nélkül!
Nem semmi, tehát hiába működik ez a 2 W-os, ha a kis teljesítménye miatti alacsony keresletből kifolyólag nem hozná vissza az 5 milliót, akkor megeteted velem. Kösz nem, mindig egyedül dolgoztam, és már gyártottam elektronikai terméket, tehát ennek gyártása sem jelentene gondot. Illetve dehogynem. Azt amit írtam.
Nos, sejtettem. Nincs neked semmi sem a fejedben, sem a kezedben, sem a zsebedben, te elmebeteg!