szabiku írta:Az esettanulmány az közvetlen észlelés alapján készülhet, nem?
SpecialPI írta:Hozzászólás forrásaszabiku írta:Az esettanulmány az közvetlen észlelés alapján készülhet, nem?
Igen, de van valakinek egyáltalán ezzel kapcsolatban bármilyen felvetése, még rajtam kívül, hogy mégis mi az a sötét anyag és hol is van akkor? Elvégre csak az Univerzum tömegének a 96%-a együtt a kettő.
SpecialPI írta:Hozzászólás forrása Egy nagyon fontos példát még elfelejtettem felvázolni a 3 és 4 dimenziók közötti jelenségek megfigyelésével kapcsolatban, ez pedig nem más mint az idő szubdimenzió fantomérzékelése.. az emberek ősidők óta úgy próbálják meg elképzelni a valóságot, mint egy 3 dimenziós fix ko-ordináta rendszerben zajló mozgó dolgokat, ehelyett a dolgokat úgy kell elképzelni, hogy 3.x dimenziós torzult koordinátarendszerben lévő ÁLLÓ helyzetben lévő dolgokból épül fel a Univerzum. Az idő dimenziót csak akkor éljük meg mozgásként , ha éppen ez az abszolút érzékelési szint is ahonnan megfigyeljük a jelenségeket, tehát egybeesik a neutrális érzékelési szinttel.
Erre egyébként már ha jól emlékszem volt különálló tanulmány és sejtés, persze közel sem ilyen részletes és mindenhol mindennel egybevágó közérthető és egyszerű formában .
SpecialPI írta:Hozzászólás forrása Summa-summárum az idő és a mozgás nem más mint egy illúzió, kérdés minek fogjuk fel ha időnek akkor egyenes, ha térnek akkor görbe. Kívülről fordítva: térnek egyenes, időnek görbe.
SpecialPI írta:Hozzászólás forrása <-- és itt egy picit balra is van animáció - gyengébbek kedvéért - ahol jól látni kb. hogyan billen egybe 2 szubdimenzió ellentétes polaritásba. Úgy hogy a 4-ből , mindössze 3 marad.
Solaris írta:Hozzászólás forrásaSpecialPI írta:Hozzászólás forrása <-- és itt egy picit balra is van animáció - gyengébbek kedvéért - ahol jól látni kb. hogyan billen egybe 2 szubdimenzió ellentétes polaritásba. Úgy hogy a 4-ből , mindössze 3 marad.
Már nagyon unalmas vagy!
Te nem unod még? Teljesen értelmetlen és érdektelen hülyeség amit nyomatsz ezerrel!
SpecialPI írta:Hozzászólás forrásaSolaris írta:Hozzászólás forrásaSpecialPI írta:Hozzászólás forrása <-- és itt egy picit balra is van animáció - gyengébbek kedvéért - ahol jól látni kb. hogyan billen egybe 2 szubdimenzió ellentétes polaritásba. Úgy hogy a 4-ből , mindössze 3 marad.
Már nagyon unalmas vagy!
Én is ezt akartam mondani.Te nem unod még? Teljesen értelmetlen és érdektelen hülyeség amit nyomatsz ezerrel!
Nem én nem unom, számom küldetés az emberiség szemének a felnyitása. Az olyanoké, mint te, akik elvakultan hisznek egy olyan dologban, mint a fizika ami önmagának bizonyította be hogy nem is létezik.Csak Amíg nektek ez 2500 év alatt sikerült , nekem volt szerencsém 10-20 év alatt.
SpecialPI írta:Hozzászólás forrása Hm.. nos azt tudnod kell, hogy én amikor nekiálltam a Speciális PI Dimenzió Elmélet kidolgozásának, akkor a legelső dolog ami motívált az az volt, hogy a Fizika volt az aki már a legelején eltévedt, egy totálisan megkevert , helytelenül definiált és kategorizált objektum és jelenség definíciós rendszerre építette az elméleteit és erre pakolt rá, majd végül próbált meg alá tuszkolni egyre nagyobb ökörségeket, pontosan emiatt nem értik az Univerzum tömegének a 96%-át, a sötét anyag és a sötét energia együtt az amiről halvány fingjuk nincsen, nemhogy pontos definíciójuk, mint nekem...
...
4 dolgot lehet maximum megemlíteni a mai nevetséges és közröhej tárgyát képező fizikából amik egyáltalán érintőlegesen hozzászagolnak a valósághoz, aminek a működését én felírtam egy 4x4 táblázatba kérlekszépen, és kb. 5. osztályos általános iskolába is megértettem volna ha már rögtön akkor így magyarázzák.
Ezek :
- az Euklidészi koordinátarendszer,
- a Hilbert terek,
- a Hausdorff-dimenziók,
- és a Lorentz kontrakció...
ezen kívül érdemes még megemlíteni az Einstein által elképzelt relatívitást, ami létezik ugyan, de rohadtul nem abban a formában, ahogy az öreg elképzelte.
Továbbá közröhej tárgyát képezi az is, hogy onnantól , hogy David Hilbert rájött a nem lineáris dimenziók létére (és ahonnan már csak egy lépés lett volna a megoldás, ahogy fentebb vázoltam), hova tették a tudósok az eszüket további 200 évig , hogy nekem egy sz*r szakács végzettséggel kellett rájönnöm, minden idők EGYETLEN TUDOMÁNYOS FELFEDEZÉSÉRE???
És akinek még kétsége van effelől, az nyugodtan kérdezhet bármit bármikor ezzel kapcsolatban.ű
A PI létezik, de egész mást jelent a jelentősége és az értéke mint ahogy hitték / hiszik máig
A dimenziók nagyon is léteznek, sőt rajtuk kívül semmi más nem létezik gyakorlatilag.
És semmilyen ilyen röhejes bozontosok NEM LÉTEZNEK, illetve fel lehet őket írni 4 darab számmal, mint a többi ökörséget is amiket ide összehordtak 2500 éven keresztül...
és most lábujjhegyen olvassa el az akinek még mindig kétsége van bárhol az elméletemet ALAPOSAN mégegyszer !
Morcos írta:Hozzászólás forrása Szerintem ha szabiku és SpecialPI összállnának, abból valami egészen elképesztő jönne ki, tán még az ingyenenergia is
Mojjo írta:Hozzászólás forrása Huhh, SpecialPI, az egy dolog, hogy az állításaidnak, eszmefuttatásaidnak az égegyadta világon semmi értelmük nincs, de hogy még a kérdéseidnek sem... na ez, ez már valami! Ezt nem csinálja utánad akárki, ehhez keményen feketeövesnek kell lenni!
szabiku írta:Hozzászólás forrása https://www.youtube.com/watch?v=9RD7ff_ ... e=youtu.be A zene király!
szabiku írta:Hozzászólás forrása https://www.youtube.com/watch?v=9RD7ff_ ... e=youtu.be A zene király!
Szilágyi András írta:Hozzászólás forrása Szerintem ne számíts túl nagy tolongásra.
SpecialPI írta:Hozzászólás forrása Jelenleg a tudománynak a sötét középkorában vagytok, ahonnan kizárólag ez az egy elmélet vezet kifele a megvilágosodás felé, viszont ehhez kell egy alapos aláfestő zene mert teljesen el kell felejtsd amit a tudományról eddig tudtál, vagy legalábbis tudni véltél.
SpecialPI írta:teljesen magától értetődnek és az elméletből egyenes ágon következnek a sötét energikus szint különböző téridősűrűségű állapotai amit itt - ott hol fekete lyukként, hol sötét anyag-ként, hol sötét energiaként, [...] emlegetnek
szabiku írta:SpecialPI írta:teljesen magától értetődnek és az elméletből egyenes ágon következnek a sötét energikus szint különböző téridősűrűségű állapotai amit itt - ott hol fekete lyukként, hol sötét anyag-ként, hol sötét energiaként, [...] emlegetnek
A sötét anyagnak és a sötét energiának tudtommal nincs köze egymáshoz, és a fekete lyuk is egészen más dolog.
szabiku írta:Hozzászólás forrása Jajj, ne legyél már ilyen fafejű!
Mondom, hogy nincs közük egymáshoz.
A sötét anyagot a megfigyelt extra gravitáció miatt feltételezik.
A sötét energiát meg a világegyetem gyorsuló tágulása miatt, ami antigravitációs jellegű effektus. (Nem antigravitáció!! Csak látszólag olyan jellegű jelenség.)
A fekete lyuk pedig a maximális gravitációs kollapszust szenvedett anyag.
Question írta:Mikor régen aktív voltam itt, emlékszem többen hangot adtunk annak, hogy ha így megy tovább csak trollok fognak írni ide, és nagy ritkán néhányan reagálnak rájuk.
Természetesen ha komolyan vesszük a Szkeptikus Társaság célját, ez kifejezetten szégyenteljes lenne.
Örömmel látom azonban, hogy nem volt igazam, specialpi nyilván korszakalkotó zseni...
SpecialPI írta:A fizika ott követte el a hibát, hogy először amikor definiálták a pi-t , utoljára az ókori Görögországban próbálták kimérni, majd amikor találtak rá ilyen-olyan számításokat, annyiba is hagyták és lezárták, mint konstanst.
Ezután jött a következő nagy hiba:
a Newton által feldefiniált törvények és jelenségek csupán a 3 egyenes , egész, Euklidészi dimenziós térbe lettek vonatkoztatva, és máig ezeket a hibásan feldefiniált alapjelenségeket használják a fizika minden területén , hibásan.
A sebesség csupán két szubdimenzió metszésgörbületi értékének a különbsége. A tömeg pedig ugyanezen két érték aránya, hányadosa.
(És persze az összes ezekre épülő függvény ezáltal hibás: sebesség, sűrűség stb.. kvázi nem léteznek)
A múlt század eleje-közepe tájékán ugyan jött egy Einstein és egy Lorentz, akik egész pontosan leírták a 4 dimenziós téridő összefüggéseit, ezeket azonban nem tudták , tudják máig bele simogatni, bele maszírozni, bele KALAPÁLNI a hibásan feldefiniált alaptörvények kártyavára közé, alá , fölé .
Szabályosan ignorálják a relatívitás gyakorlatát, nekem úgy tűnik mintha azt gondolnák: Einstein , egy öreg bácsi , aki csak elméletben beszélt valamit erről a relatívitás nevű dologról , és a téridő görbületekről, de mintha tudomást se vennének róla, menetelnek tovább a 3 egyenes dimenziós rendszerben ebbe van felírva az egész kvantum-szindinamikai táblázat.
Tehát ideje lenne felülvizsgálni a dolgokat, hogy miket is állunk neki és hogyan is mérni, vizsgálni, és akkor (és csak akkor !) eljutnak a sötét anyag és energia pontos megvilágításáig.
a Newton által feldefiniált törvények és jelenségek csupán a 3 egyenes , egész, Euklidészi dimenziós térbe lettek vonatkoztatva, és máig ezeket a hibásan feldefiniált alapjelenségeket használják a fizika minden területén , hibásan.
Mojjo írta:Hozzászólás forrása Vagy kitalál esetleg más hülyeséget helyette.
G.Á írta:Hozzászólás forrásaa Newton által feldefiniált törvények és jelenségek csupán a 3 egyenes , egész, Euklidészi dimenziós térbe lettek vonatkoztatva, és máig ezeket a hibásan feldefiniált alapjelenségeket használják a fizika minden területén , hibásan.
Az hagyján hogy ez az egész nem igaz
SpecialPI írta:Hozzászólás forrása Azonban nekem is volna egy kérdésem a publikumhoz, miután rámutattam, fent, hogy a PI abban a formában, ahogy ma elképzelik , mivel leírni sem tudják, gyakorlatilag nem létezik, csak az számít milyen függvény hányadik elemeként vizsgáljuk, ezek után van e még kérdése itt bárkinek is?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég