A koverseget, mint allapotot mostansag divatos gyulladaskent interpretalni. (Most mar a depresszio kapcsan is ezt olvastam.) Ez egy uj iranyzat, nagyjabol hiheto is. Vegulis minden mindennel osszefugg.
A hozzászólásod elég zavarosra sikeredett.
Rétike írta:Fiziológiás körülmények között az egészséges szervezet a saját sejtjei és testnedvei ellen nem képez antitesteket.
Gyuszi írta:Minden ember más, de ezt is elképzelhetőnek tartom, csakhogy én szomjaztam is egyfolytában és ezáltal véletlen egybeesés is lehetett...
Gyuszi írta:Csakhogy nekem azt mondták, hogy autoimmun!
Gyuszi írta:Onnan tudom, hogy még ráadásul vastagbélgyulladás is kezdődött nálam
Gyuszi írta:Hát ez a nagy átverés egyik vállfaja és nagy megvezetése a gyógyszer maffiának, mert a szintetikus gyógyszerek mellékhatásaira évente az egész világon milliók halnak meg és ők meg így jogilag fedve vannak.
Gyuszi írta:Mindegyik mérés 15 mml felett volt és erre már sajnos a szabályokból kifolyólag kiadják a diabétesz "igazolványt".
az egészséges életmódról tudok tanácsot adni bárkinek, aki hozzám fordul
"A termék fogyasztása hasi görcsöt, hányást, súlyosabb esetben methemoglobinémiát, hemolízist, és veseelégtelenséget okozhat. Ugyanakkor nincsenek tudományosan dokumentált adatok arra vonatkozóan, hogy bármely súlyos megbetegedés hatásos ellenszere lenne. A szer alkalmazása komoly egészségkárosodást okozhat, és az alapbetegség megfelelő orvosi kezelés hiányában tovább súlyosbodhat.
Az ÁNTSZ felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy ne vásárolják meg, és ne használják az MMS oldatot, mert az nem javítja egészségi állapotukat, hanem további kóros folyamatok beindulását okozhatja."
NEM KELL TŰZZEL-VASSAL IRTANI A SZIMBIONTÁINKAT
Mert ha az vagy, akkor engedd meg, hogy Papp Lajos világhírű magyar szívsebészt hozzam fel Neked példának, mert ez az orvos elsősorban EMBER és csak utána orvos!
De könyörgöm: NEM KELL TŰZZEL-VASSAL IRTANI A SZIMBIONTÁINKAT ÉS MŰTENI MINDENT, AMI NEM FUNKCIONÁL RENDESEN!
A pszichoszomatikus medicínában felfedezett és hirdetett megközelítés az, ami nálam helyére teszi az emberi szervezet önszabályozásának és öngyógyulásának a csodálatos képességét.
Ez viszont csak a belső nyugalmon, békén és önzetlen szereteten keresztül jut el a lelkünkig és a szivünkig.
Az immunrendszer 70%-át kitevő bélflóra károsodása a vastagbélben az antibiotikomok szedése következtében már bizonyitott tény!
Gyuszi írta:Az immunrendszer 70%-át kitevő bélflóra károsodása a vastagbélben az antibiotikomok szedése következtében már bizonyitott tény!
Gyuszi írta:az antibiotikumos kórházi kezelések következtében kapják meg nagy többségben az emberek a legtöbb autoimmun eredetű betegséget.
Elhiszed-e azt, hogy az amerikai orvosok átlag életkora "csak" 58 év (olvass róla az első alább belinkelt oldalon)?
Elhiszed-e azt, hogy az amerikai orvosok átlag életkora "csak" 58 év (olvass róla az első alább belinkelt oldalon)?
Én nem hiszem el, s nem is igaz. Hazugság.
Már megint egy sarlatántól veszed az információidat.
Az amerikai orvosok átlagos élettartamáról többféle adatot lehet találni, ezek 69 és 88 év közé esnek. A legmegbízhatóbb adatnak a 73 tűnik.
Az 58 mindenesetre ostobaság.
Szilágyi András írta:Az 58 mindenesetre ostobaság.
Amúgy a dokik élettartama magasabb, mint az átlag amerikai populációé: 75-88 év
Arról már nem is beszélve, hogy a halál okainak feltárásához 17500 boncolást végzett el.
Különösen kiknek/mikor ajánlott a moksaelixír?
Pl.:
• aki fáradt, gyenge, kimerült, úgy érzi, élete egy "taposómalom"
• ha pesszimista, bátortalan, akarat gyenge
• aki figyelmetlen, szétszórt, koncentrációs problémái vannak
• ha depressziós
• ha úgy érzi, mások értékesebbek nála
• ha nem tud elszakadni a múlttól, legyen az szép emlék, vagy fájó érzés
• ha fél valamitől, vagy szorong
• ha már sok mindenbe belekezdett, de fogalma sincs, mit kezdjen az életével
• ha könnyen befolyásolható, ezért megerősítésre van szüksége
• ha fizikai tüneteire eddig nem sikerült magyarázatot találnia
• aki szeretne babát, de orvosi segítséggel sem jön össze
• kismamáknak szülés előtt, ill. babáknak a születést követően
Illetve bárkinek ajánlom, aki szeretne egy kicsit többet tenni az egészségéért.
"Arról már nem is beszélve, hogy a halál okainak feltárásához 17500 boncolást végzett el."
Gyuszi írta:Egy, a közember számára felfoghatatlan paradoxonként említem csak meg, hogy sajnos az antibiotikumos kórházi kezelések következtében kapják meg nagy többségben az emberek a legtöbb autoimmun eredetű betegséget.
A tudás hatalom..... de csak ha használod. Te használod?
Dorka kedves, még elfelejtettem megkérdezni, hogy az alábbi oldalon közölt érzelmi létrához mit szólsz?
Azt mondják, hogy az énekes madarak július elején hallgatnak el, amikor a kicsik a tojásból kikeltek. Nincs idő énekelni, az apróságoknak kosztot kell gyűjteni és hordani.
Csakugyan július első tíz napjában elhallgat a fekete, az énekes rigó, a fülemile, a kakukk, a tengelice, a cinke. Nem is szólal meg már, csak néha, szeptember közepe táján.
Az erdei pacsirta kivétel.
Talán Te lennél az Dorka?
Néha egész nyáron hallani, de szeptemberben biztosan, még október elején is.
Akkor beáll a csend és az erdő néma.
Már alig várom...
Gyuszi írta:én nem vagyok[...]aki az orvosi és laboratóriumi detailokban akar mindenáron megoldást találni.
Várhegyi Márton írta:Idézet:
"Arról már nem is beszélve, hogy a halál okainak feltárásához 17500 boncolást végzett el."
Állatorvos mióta végzi emberek kórboncolását? Vagy az USA-ban (vagy hová való a fickó) ez másképp volna, mint Magyarországon?
vegyati írta:A kérdést nem megfelelő személynek tetted fel, én ezt Gyuszi-tól idéztem.
vegyati írta:PS: Ne kicsinyítsd az állatdoki érdemeit, én 20500-as adatot olvastam.![]()
És valóban nem olvassák, sőt, meg se nyitják az általunk belinkelt oldalakat...
Vissza: “Gyógyászat, egészség”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég