lorenz írta:Boldog Karácsonyt neked is, flygandeangel!
Life is more fun when you make it your adventure:
Sit back and enjoy these 4 minutes of awesome!
flygandeangel írta: ...
Akkor mimi, Solaris,Tuttisuu , lorenz, gabor ,stark,pounderstibbons ,TranszfettiAcid,Aku-Aku, sötétvödör ,aszfaltbetyár ,Rigel, Dorka11 ,gybencsko,Astrojan ,zkacsa, piciloo,egyik_sem ,ennyi ,Orcas,bekukk, drlanyi,zsolti...szep unnepeket !
flygandeangel írta:Lorenz !!!!!
Nem en mondtam
aszfaltbetyár írta:flygandeangel írta:Lorenz !!!!!
Nem en mondtam
Ez meg mi?
Hol találtad?
mimindannyian írta:Talán mert
flygandeangel írta:Kerdes :O ki ?
bekukk írta:Mi van a csuklojan ?Mukodik ?
Okuljál b+ !
Ja, csak pont az illusztrációt felejtettem el csatolni. Pl:
http://elofaluhalozat.hu/gfx/Szelid_Ene ... on-haz.pdf
Okuljál b+ !
Azt, hogy ha elolvasod amit linkeltem, akkor nem fogsz utána felesleges köröket futni, csak hogy mentegesd őkelmét.flygandeangel írta:10 pontos kerdes:
ez mit jelent/hetOkuljál b+ !Ja, csak pont az illusztrációt felejtettem el csatolni. Pl:
http://elofaluhalozat.hu/gfx/Szelid_Ene ... on-haz.pdf
Okuljál b+ !
Popula(c)tion írta:OFF
Azon, hogy bé meg, azon mit nem értesz?
/OFF Elnézést!
en a feslett petesejtes beleesett a meszben -t sem ertettemb+ !
Popula(c)tion írta:Azt, hogy ha elolvasod amit linkeltem, akkor nem fogsz utána felesleges köröket futni csak hogy.......
LehetDr. Rózsa Sándor
Testápoló kislexikon
Multifunctional surfaces produced by femtosecond laser pulses
Download PDF
A. Y. Vorobyev1,a) and Chunlei Guo1,b)
Using Lasers to Create Super-hydrophobic Materials
flygandeangel írta:Bekukk !
bekukk írta:negativot abban, ahogy antalvali forraskent hasznalja
Na az a blokk ami eddig nem tudott felizgatni nagyonA "hazituncik" le is huztak azonnal szegeny gatyajat.
be sem lepek mert ismet 150 evre kitiltanakMar nem aktualis. Ott kimoderaltak
THE PHYSICS OF INCONVENIENCE
Dumb Experiment Annoys People Just Trying To Use The Damn Escalator
This video defines itself as a "static loop of kinetic energy, redefining location.".........
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye február 17-én:
Mit árul el rólunk a beszédünk?
Sándor Klára nyelvész, társadalomkutató (Szegedi Tudományegyetem) előadása
.... nem tudunk úgy beszélni, hogy ne jelezzünk egyben valamilyen identitást vagy identitásokat. Az ilyen identitásjelzések többnyire öntudatlanok: nem tudjuk, hogy mivel és mit jelzünk, de tesszük, és nem tudjuk, hogy miből és milyen értelmezést alakítunk ki mások hallgatásakor, de tesszük....
mimindannyian írta::lol:
http://vigyazo.blog.hu/2015/02/20/szupe ... n#comments@Zsíros Bödön:
Rólad beszéltem, amikor azt írtam, hogy "a természettudományok alapjaihoz is SÍKHÜLYE, a baszás-vásárlás-tévézés szentháromságában pörgő konzumidióta"
...
flygandeangel írta:........
Solaris írta:flygandeangel írta:........
Ehhez mit szólsz? Pont méret és mozog is.
How to die quiclky - lesson one
17,376 points · 269 comments
flygandeangel írta: ....
There’s No Evidence Human Pheromones Exist – No Matter What You Find For Sale Online
March 5, 2015 | by Mark JT Sergeant
Solaris írta:[....
mimindannyian írta:Talán mert érdekes....
DNA Day 2015: celebrating advances in genetics and gene therapy - See more at: http://blog.oup.com/2015/04/dna-day-201 ... gK6ub.dpuf
Megszaporodtak a szexuális jellegű démontámadások Magyarországon
Az Európai Parcae Rend boszorkány nagymestere tudja a választ ezekre a furcsaságokra, Vito boszorkány nagymester többek közt azzal is foglalkozik, hogy elűzze azokat a démonokat, amik nőkkel, férfiakkal vágynak nemi életet élni. De az egész démonológia nem ennyire egyszerű, mert nemcsak démonok csinálhatnak ilyesmit, akár élő ember is képes az asztrális síkon mást tapogatni éjjel. ....
...„Mostanság, néhány éve úgy látom, a saját érzékelésemen és a saját praxisomon belül, hogy nagyon megsokszorozódtak a nők és férfiak ellen elkövetett, érdekes események. Hogy arra kelünk, ébredünk, hogy valami történik velünk, de ez még a kellemesebbik – amikor még nincs konkrét behatolás vagy aktus. Ránk nehezkedik valami, mintha feküdne rajtunk valami, tapogat, nyúlkál, rengeteg ilyen van. De nem befejezett" – mondta Vito, és azt is hozzátette, hogy szokott örülni, amikor ilyen állapotban kimehetnek egy helyszínre.
...
...A boszorkány nagymester szerint az is megtörténhet, hogy egy démon teherbe ejt egy nőt, amennyiben fizikai testet is magára ölt.
A nagymester hatfős démonűző csapatával tisztogatja az országot, és ha kell, külföldre is mennek. Mindenféle éjjellátó, hőkamerás eszközzel energiákat vizsgálnak, és megtisztítják az adott területet a gonosztól
– a Mágia Zöld Páholya klubban erről is van szó. A feladatuk közé tartozik, hogy elkapják, érzékeljék a jelenséget, például azt, ha egy komód vándorolgat a házban éjszaka. Kitisztítják a helyszínt, majd napokkal később kielemzik a történteket.
Nobel Week in Stockholm and Nobel Peace Prize Events in Oslo 2015
LECTURES AND SEMINARS
Listen
Nobel Lectures in Physiology or Medicine 2015
2015-12-0713:00
Aula Medica, Nobels väg 6, Karolinska Institutet, Solna
Campus Solna
idegen írta:Solaris itt laksz?
Itt beszélgethetünk.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég