ghepard írta:Hozzászólás forrása a kiszámított élettartamom most 131 év felett van
Haibane írta:Huh már kétszer is átolvastam ezt, de még mindig nem tiszta, hogy atlétikai teljesitmenyből hogy számitasz várható élettartamot. Valaki nálam okosabb le tudja ezt irni 1-2 mondatban?
Haibane írta:Hozzászólás forrása De miért pont lineáris? Egyáltalán mi bizonyitja hogy van bármilyen összefüggés?
ghepard írta:Hozzászólás forrása Az évek múlásával szinte lineárisan csökken a teljesítmény (98.48 méterről egészen 12.42 méterig a 100 éveseknél). Ez 86 méter 70 év alatt, ami 123 centi egy évi csökkenést jelent.
Haibane írta:Valami nem okés
Haibane írta:"Ez 30-100 év között igaz."
Akkor hogy jön ki a 131 év?
Haibane írta:Hozzászólás forrása Olyan mintha a sportteljesitményt csupán a kor határozná meg, közben meg tudjuk hogy nagyon nem.
Siman, akar 200-ig is. Nem kell mast csinalni, mint e becsles moge tett elmeletet megfeleloen modositani, es szigoruan ugyelni arra, hogy NE ellenorizzuk az igazsagat meghalt embereken.ghepard írta:Hozzászólás forrása Ez azért elég izgalmas, úgy érzem még simán felmehetek akár 140 évig is.
Haibane írta:Hozzászólás forrása Huh már kétszer is átolvastam ezt, de még mindig nem tiszta, hogy atlétikai teljesitmenyből hogy számitasz várható élettartamot. Valaki nálam okosabb le tudja ezt irni 1-2 mondatban?
Haibane írta:Hozzászólás forrása "lineáris év-távolság összefüggés"
De miért pont lineáris? Egyáltalán mi bizonyitja hogy van bármilyen összefüggés?
Mi az ertelme egy olyan prognozisnak, ami a "vege fele" drasztikusan romlik?ghepard írta:Hozzászólás forrása Perszxe már holnap felfordulhatok. Igazad van a futó hasonlattal, meg amúgy is a futóknál valahogyan alacsonyabb kor jön ki. Alig 1-2 év 100 felett. És a vége felé nagyon drasztikusan romlik, pontosan azt az összeomlást látom a végén.
mimindannyian írta:Hozzászólás forrása Foglaljuk ossze. Van egy recepted a hosszu elet titkara, valamint egy modszered elozetes becslesere, hogy jo uton haladsz-e a megvalositasban, am ennek igazsagara semmi bizonyitekod nincsenen.
En az arcomra kirajzolodo erofeszitest szamolom at foci teljesitmenyre, es igazabol azon vagyok ledobbenve, hogy rendeznek EB-t, meg VB-t, holott messze jobb vagyok az osszes csapatnal, egyszemelyben!ghepard írta:Hozzászólás forrása A virtuálisan azt jelenti, hogy én helyből dobálok és az eredményeim vannak átszámítva nekifutásos dobásra
Az is bizonyitoero lenne, ha az ismert teljesitmenyu emberekre mind igaz lenne a modszered.ghepard írta:Hozzászólás forrása Az igazságra nem lehet bizonyítékom. Hát hogyan is? A bizonyíték a 130-140 éves ember – még nem tartok ott
Nekem nehany masodpercnel tobbe sosem kerul, hogy letegyem. Egyszer probaltam meg, hogy egy egesz percig rakom lefele, tenyleg faraszto volt.ghepard írta:Hozzászólás forrása De 3 nap alatt letenni a szemcsit se volt sétagallop
mimindannyian írta:Hozzászólás forrása En az arcomra kirajzolodo erofeszitest szamolom at foci teljesitmenyre
mimindannyian írta:Hozzászólás forrása Az is bizonyitoero lenne, ha az ismert teljesitmenyu emberekre mind igaz lenne a modszered.
ghepard írta:Hozzászólás forrása Lehet aztán gondolkodni azon, mi a közös ezekben az emberekben.
ghepard írta:Hozzászólás forrásaA problémákat igyekszem természetes úton megoldani (túlnyomás, vibráció, légzés, egy kis kaja és sok mozgás a természetben stb).......
idegen írta:Hozzászólás forrása Ėlet?150 évig?...lehetséges. De mire jó?
Erre van az un. tudomány, hogy a saját tévedéseinket kiszűrjük. Neked nem célod, hogy esetleg korrigáld a feltételezéseid, ha a tudomány ezen része, jelesül az orvostudomány olyan bizonyítható megállapításokat tett, melyek ellentmondanak a saját fejedből kipattant elképzelésednek?ghepard írta:Hozzászólás forrása Ez így van, nem szabad bedőlni akárminek és akárkinek. Ezért is megyek a saját fejem és saját tapasztalataim szerint.
ghepard írta:Hozzászólás forrása Ezeknek az embereknek bőven elég hónapokon keresztül csak magaslati levegőn és forrásvizen élni, energiaszintük nem csökken – ez a két elem tartalmazza az összes fontos anyagot az élethez.
ghepard írta:Hozzászólás forrása Hát, akkor már fel lehetne tenni úgy is, hogy mire jó 50-60 évig élni? Vagy, az ember eléri a 100-150 évet, aztán majd lelöveti magát? Vagy le kellene lőni?
Vissza: “Gyógyászat, egészség”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég