UFO

Asztrológia, ufók, földönkívüli élet
Dr. Opál
Hozzászólások: 9

UFO (88641)

HozzászólásSzerző: Dr. Opál » 2016.08.29. 11:16

Vajon hányszor kell még megírnom a , hogy sohasem adtam űrhajózásról interjút sem a Bors Magazin munkatársainak, sem másoknak? Miként sohasem állítottam azt, hogy a Mars bolygón jártam. Egyszer ugyan viccelődtem ilyesmivel az egyik tanfolyamomon, ahol egy erősen ittas hallgatóm az előadásom közben elaludt és az előadás szünetében hazaküldtem, hogy aludja ki magát. Lehet, hogy a többiek előtti leégéséért a Bors Magazin megvezetésével akart bosszút állni rajtam? Nem tudom. Tény azonban, hogy az évekkel ezelőtti viccelődésemből még mindig lakmározik a soha senkit nem kímélő bulvársajtó, miként a Szektikus Fórum is. Üdv. dr. Opál Sándor :D

Avatar
Solaris
Hozzászólások: 3286

UFO (88658)

HozzászólásSzerző: Solaris » 2016.08.29. 19:34

Dr. Opál írta:Hozzászólás forrása Vajon hányszor kell még megírnom a , hogy sohasem adtam űrhajózásról interjút sem a Bors Magazin munkatársainak, sem másoknak? ...


Úgy gondolom, hogy ezek után

Szakképzettségeit tekintve egyebek mellett okleveles bioenergetikus és pszi-sebész, ...


teljesen mindegy. :mrgreen:

Popula(c)tion
Hozzászólások: 2081

UFO (88659)

HozzászólásSzerző: Popula(c)tion » 2016.08.30. 16:47

Dr. Opál írta:Vajon hányszor kell még megírnom...

Szerintem a kutyát sem érdekli egy habókos vén ezoterikus hablatyolása, nopláne a fent említett "tudományos szaklap" szintű médiumokban. 8-)

Nopersze, ha valami világrengető bejelenteni valód van UFO témában, az esetleg lehet itt releváns...

piciloo
Hozzászólások: 865

UFO (88660)

HozzászólásSzerző: piciloo » 2016.09.01. 17:27

Engem meg már azért nem érdekelnek az UFO -kal kapcsolatos leírások, beszámolók, mert egy részük alvásparalízises haluzás (elrablásos sztorik), másik része hazugság, harmadik része az űrhajónak vélt bármi (természeti jelenség, kísérleti repülőtipusok), negyedik része meg tegyük fel hogy tán igaz, de arra meg általában nincs bizonyíték, ha van bizonyíték azt meg sokan hamisnak vagy kétesnek vélik.

Popula(c)tion
Hozzászólások: 2081

UFO (88662)

HozzászólásSzerző: Popula(c)tion » 2016.09.01. 18:24

piciloo írta:Engem meg már azért nem érdekelnek az UFO -kal kapcsolatos leírások, beszámolók,...
Ezek még érdekelnének is, csak Opál úr rangkórsága, pénzen vett címei, "tudományos" fokozatai és ezekkel igazolni vélt bulvárszereplései vannak nálam orbitális magasságból letojva. ;-/
OFF
jól látom, hogy nincsenek emotikonok?
no az ott a végén egy kacsintós...akar lenni

/OFF Elnézést!

Popula(c)tion
Hozzászólások: 2081

UFO (88714)

HozzászólásSzerző: Popula(c)tion » 2016.09.07. 19:57

Dr. Opál írta:Vajon hányszor kell még megírnom a , hogy sohasem adtam űrhajózásról interjút sem a Bors Magazin munkatársainak, sem másoknak? ... Üdv. dr. Opál Sándor :D
(Kiemelés tőlem.)
Ez milyen interjú?: https://www.youtube.com/watch?v=cREAKkaMqNA
Mert itt azt állítja 6:40 -től (2013-ban), hogy a Naprendszer gyarmatosítása folyik...Mindkét részről...Ami meg ugye űrhajózás nélkül nehezen elképzelhető...
Hm?

idegen
Hozzászólások: 715

UFO (88739)

HozzászólásSzerző: idegen » 2016.09.10. 23:20

Sándor!
Ezt komolyan gondolod?
Vagy nagyon le vagyunk maradva...vagy Neked kellene újragondolni és tálalni.
Az emberek hülyítése mindig is fontos volt és lesz is.Ez a korszak véget ért,az emberek már nem hülyék.

Barna12
Hozzászólások: 31

UFO (90302)

HozzászólásSzerző: Barna12 » 2017.06.06. 08:51

Szilágyi András, :D Dr. Opál Sándor nyilvánosságra hozta a korábban a hatóságok által titkosított önéletrajzát. Elérhetőségének URL-je: https://plus.google.com/105934813437600 ... CRZMwtRwwg Szerintem ideje lenne, ha minden illetékes bocsánatot kérne tőle azért a mellőzésért, amit az Orbán-kormány hatalomra kerülése óta elszenvedett.

Barna12
Hozzászólások: 31

UFO (90303)

HozzászólásSzerző: Barna12 » 2017.06.06. 09:20

bekukk, bekukk, :| Dr Opál Sándort 2000-ben nem kitiltották az úgynevezett "angyalképzőből", az akkori valódi nevén a RAI Reiki magyar csoportjának egyik rendezvényéről, hanem írásos meghívóval tőrbe csalták annak az egyik Balaton melletti rendezvényére. Amikor a rendezvény esti előadása után vissza akart menni a szállodai szobájába, akkor egy sötét parkban öt álarcos fiatalember ismeretlen okból megtámadta és megpróbálta őt meggyilkolni. Csak az mentette meg az életét, hogy akkor még az országgyűlési szakértői munkaköre miatt mindenhova civilben két honvéd testőr kísérte. Azok riasztó pisztolylövésekkel szétugrasztották a bandát. A súlyos sérüléseket szenvedett Opál Sándort pedig gépkocsival azonnal egy budapesti kórházba vitték. A rendezvény fő szervezőjét, a Nemzetközi Reiki Szövetség (RAI) elnökét, egy német származású férfit pedig végleg kitiltották Magyarországról. Tudomásom szerint hasonló okok miatt később Németországból is elmenekült. :!:

Morcos
Hozzászólások: 1446

UFO (91145)

HozzászólásSzerző: Morcos » 2017.07.05. 22:07

Érdekes interjú Dr. Ferencz Csaba űrkutatóval az UFO-król, szkeptikusokról, űrutazásról:

http://imgur.com/B3BtXAC
http://imgur.com/zcz5GIE

Marshall
Hozzászólások: 2

UFO (92982)

HozzászólásSzerző: Marshall » 2017.12.11. 15:54

Szilágyi András írta:Hozzászólás forrása @Barna12 (71162):
Dr. Opál Sándor az MTA Köztestületének a tagja

Ez nem olyan nagy dolog, én is az vagyok. Az MTA köztestületébe bárki beléphet, aki rendelkezik doktori fokozattal.
Az MTA honlapján megtalálható életrajzából kitűnik, hogy összesen hat társadalomtudományi, biológiai és fizikai törvényszerűséget fedezett már fel.

Igen? Én ilyet nem találtam az oldalon. Mik ezek a törvényszerűségek?
Sajnos a földönkívüliek tényleg itt vannak köztünk, ahogyan Medvegyev úr fogalmatott.

Azt ugye tudod, hogy Medvegyev csak viccelt? Egy interjúja után az újságírókkal poénkodott. Ha másból nem, hát abból rájöhettél, hogy csak viccel, hogy az újságírónak azt javasolta, hogy további információért nézze meg a Sötét zsaruk c. filmet.


Vajon meddig fikázzátok még dr. Opál Sándort? Az ő szörnyű sorsánál sokkal tragikomikusabb dolgok miatt lehetne röhögni, vagy tiltakozni. Pl. FARKAS BERTALAN ŰRHAJÓZÁSI HAZUGSÁGAI MIATT.
Szerintem szakértők számára minden kétséget kizáróan bizonyítható, hogy a magát az első magyar űrhajósnak kiadó Farkas Bertalan a hidegháború idején csak a szovjet katonai hírszerzés, a CRU-nak az űrhajózással kapcsolatos dezinformációkra kiképzett egyik ügynöke volt. Amikor a hazatérése után két hónappal erre a magyar illetékesek rájöttek, Magyarországon még szocializmus volt. Ezért nem leplezhették le a szovjetek ügynökét. Kb. hat hónappal később kihelyezték őt az USÁ-ba, a New York-i magyar ENSZ misszióra. Idült alkoholistaként elkövetett botrányai miatt azonban hamarosan onnan is kirúgták. Akkor egy ideig az egyik repülőtéren úgynevezett légi marsallként szolgált, aki a magyar pilóták és a helyi hatóságok között közvetített, ha éppen arra volt szükség. Időközben azonban az újabb és újabb alkoholista botrányai miatt a családja is szakított vele. Az USA illetékes szervei pedig kiutasították az országból. Akkor munkát keresve bejárta a világot, de persze eszébe sem jutott, hogy visszatérjen az akkor még létező szocialista Magyarországra, vagy a Szovjetunióba. Végül Kínában kötött ki. Néhány évvel ezelőtt pedig onnan tért haza. Itthon pedig az illetékeseknek eszébe sem jutott, hogy mielőtt újra hőst csinálnak belőle, az űrhajózáshoz valóban értő szakértőkkel is kikérdeztessék. Mindezért Farkas Bertalan tovább tudja terjeszteni az egyik szovjet filmstúdióban készített reklámfilmjeit. Aki egy kicsit is ért az űrhajózással kapcsolatos űrdinamikai, egészségügyi és más törvényszerűségekhez, az az állítólagos űrhajózása során készített fényképek és „dokumentumfilmek” alapján azonnal láthatja, hogy Farkas Bertalan még sohasem járt a világűrben, de még csak a sztratoszféráig sem jutott el. Ezt többek közt a következők bizonyítják.
1. A földi gravitációhoz szokott emberi test idegeivel és izmaival, sem beszélni, sem enni, sem inni, sem mosolyogni nem lehet. Ha valaki mindezt megpróbálná, az azonnal a kínok kínjai közepette megfulladna.
2. Akkoriban, amikor állítása szerint űrhajósként a világűrben járt, még nem voltak a rádióadásokat közvetítő műholdak. Tehát még ha ott járt volna, akkor sem beszélgethetett rádión keresztül a földi szovjet űrhajózási központtal.
3. Végül, de nem utolsó sorban, enyhén szólva vérlázító, hogy a szülőfalujában közpénzből már múzeumot rendeztek be, amelyben őt, mint az űrhajózás magyar hősét népszerűsítik. Ráadásul, még a külgazdasági és külügyminiszter nem kevés pénzért űrhajózási tanácsadójaként foglalkoztatja.
Mindez az én magánvéleményem. Azzal csupán arra szeretnék figyelmeztetni, hogy Farkas Bertalan közszereplői csalásai előbb vagy utóbb le fognak lepleződni. Az pedig nem vet majd jó fényt Magyarországra.

Avatar
jottaanyi
Hozzászólások: 67

UFO (92984)

HozzászólásSzerző: jottaanyi » 2017.12.11. 17:00

Marshall írta:A földi gravitációhoz szokott emberi test idegeivel és izmaival, sem beszélni, sem enni, sem inni, sem mosolyogni nem lehet. Ha valaki mindezt megpróbálná, az azonnal a kínok kínjai közepette megfulladna.


Ezt a kettőt most okvetlenül elmentem a kedvenc mondataim közé.

Morcos
Hozzászólások: 1446

UFO (92985)

HozzászólásSzerző: Morcos » 2017.12.11. 17:08

Marshall írta:Vajon meddig fikázzátok még dr. Opál Sándort?


Nem is igazi ufókutató. Sós Tiborral ellentétben.

Marshall
Hozzászólások: 2

UFO (93006)

HozzászólásSzerző: Marshall » 2017.12.13. 08:37

Morcos írta:Hozzászólás forrása
Marshall írta:Vajon meddig fikázzátok még dr. Opál Sándort?


Nem is igazi ufókutató. Sós Tiborral ellentétben.


Halló Sós Tibor! Dr. Opál Sándor sohasom állította, hogy ufókutató lenne. Ellenkezőleg. Egyszer. amikor a TV" Mokka című műsorában interjuvolták, még kifejezetten tagadta is azt. Akkor meg minek mocskolod? Unatkozol? :geek:


Vissza: “Csillagászat”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég