G.Á írta:Hozzászólás forrása A laposföld-modell főbb problémáit szépen összefoglalták már sokszor.
Itt egy videósorozat, angolul:
Szilágyi András írta:Hozzászólás forrása Sokan azt mondják, hogy laposföld-teória már akkora ostobaság, hogy ezzel nem kellene foglalkozni, csak a reklámot csináljuk neki. Ennek ellenére élénk érdeklődés tapasztalható a téma iránt,
piciloo írta:Hozzászólás forrása Miért szeretnék valakik hogy lapos legyen? Amúgy láttam videót ahol a műholdakat meg űrutazás lehetőségét tagadta valaki, magyarázta, hogy trükkfelvétel és hogy ruhaszárítóból vannak pl. a műhold részei.
Morcos írta:Hozzászólás forrása Na ez egy igazi hülyeség annyi biztos. Részemről ezt le is tudtam.
Shaddark írta:Hozzászólás forrása Hát, egy pszichológusnak egy ilyen társaság szerintem maga menyország, sokat fejlődhet a tanulmányozásukkal
Nem az a lényeg, hogy lapos legyen, hanem annak a felismerése, hogy be vagyunk csapva, azaz csak be akarnak,e m meg akarnak téveszteni, di nem vagyunk olyan hülyék, észrevesszük a csalást! Lázadjunk a hatalom ellen, legyen a kis, nincstelen, tudatlan emberből gazdag tudós! Most!piciloo írta:Hozzászólás forrása Miért szeretnék valakik hogy lapos legyen?
mimindannyian írta:Hozzászólás forrása ... legyen a kis, nincstelen, tudatlan emberből gazdag tudós! Most!
mimindannyian írta:Hozzászólás forrása be vagyunk csapva, azaz csak be akarnak,e m meg akarnak téveszteni, di nem vagyunk olyan hülyék, észrevesszük a csalást!
De, gyárthatsz konteókat, fórumozhatsz róla, facebookon terjesztheted, ez bőven elegendő a lelki igények kielégítéséhez, nemdebár?idegen írta:Hozzászólás forrása Észrevesszük,látjuk,tudjuk...és?Nem túl sokat tehetünk ez ellen
Székely Sándor írta:Szerinted miért GÖMBÖLYŰ a Föld?
egyszerű megcáfolhatatlan bizonyítékot kérnék
Morcos írta:Hozzászólás forrásaSzékely Sándor írta:Szerinted miért GÖMBÖLYŰ a Föld?
egyszerű megcáfolhatatlan bizonyítékot kérnék
Én meg arra kérnék hogy lapos.
idegen írta:Hozzászólás forrása Kedves Székely Sándor!
Földkörüli utazást tervezgetek,de most megijedtem!Mi lesz ha elérek a széléig?Hogy tudok majd átmenni a "másik"oldalra???Milyen vastag ez a lapos föld?Gyalog lehet inkább átjutni vagy repülővel?Vagy inkább ne induljak el csak fúrjam át és már ott is vagyok?
Hogy jutott eszedbe ez a marhaság?
A krokodil mégiscsak egy világbajnok,ha ilyen elképzelések létezhetnek.
idegen írta:Hozzászólás forrása Kedves Székely Sándor!
Földkörüli utazást tervezgetek,de most megijedtem!Mi lesz ha elérek a széléig?Hogy tudok majd átmenni a "másik"oldalra???Milyen vastag ez a lapos föld?Gyalog lehet inkább átjutni vagy repülővel?Vagy inkább ne induljak el csak fúrjam át és már ott is vagyok?
Hogy jutott eszedbe ez a marhaság?
A krokodil mégiscsak egy világbajnok,ha ilyen elképzelések létezhetnek.
Székely Sándor írta:Hozzászólás forrása Ha van valakinek valami jó érve a gömb modellre, akkor azt továbbra is várom
Székely Sándor írta:Hozzászólás forrása Menj nyugodtan, nem fogsz leesni, nincs széle csak a mesében
a körnavigáció mindkét modellben működik
Székely Sándor írta:Nos, nem sikerült konkrét választ kapnom arra az egyszerű kérdésre, hogy mi bizonyítja megcáfolhatatlanul hogy a Föld gömb alakú...
Szilágyi András írta:Hozzászólás forrásaSzékely Sándor írta:Hozzászólás forrása Ha van valakinek valami jó érve a gömb modellre, akkor azt továbbra is várom
Már megkaptad.
Satellite Op írta:Hozzászólás forrása Műholdas távközlésben dolgozó mérnökként figyelem ennek a szerencsétlen laposföldes társaságnak a vergődéseit. A legjobban akkor szoktam szórakozni, amikor a Föld bolygó körül különböző magasságú pályákon keringő műholdak létét tagadják, miközben szemrebbenés nélkül használják ezen berendezések szolgáltatásait...
Satellite Op írta:Hozzászólás forrása Meg sem próbálom elmagyarázni, hogy a közeg hőmérsékletének ÉS a sűrűségének IS viszonylag nagy befolyása van a hőenergia átadásában. Ha csak azt az egyszerű példát hozom fel, hogy az emberi szervezet akár hosszú órákat is kibír az ötven fokos alacsony páratartalmú levegőben, de az ötven fokos vízben perceket sem, akkor egy gyermek IS megértheti, hogy a földfelszíni légsűrűségnél sok nagyságrenddel kisebb sűrűségű közegben a termoszférában a lőtéri kutya zacsiját sem képes megmelengetni a 2000fokos "levegő"...
Székely Sándor írta:Hozzászólás forrásaSatellite Op írta:Hozzászólás forrása Meg sem próbálom elmagyarázni, hogy a közeg hőmérsékletének ÉS a sűrűségének IS viszonylag nagy befolyása van a hőenergia átadásában. Ha csak azt az egyszerű példát hozom fel, hogy az emberi szervezet akár hosszú órákat is kibír az ötven fokos alacsony páratartalmú levegőben, de az ötven fokos vízben perceket sem, akkor egy gyermek IS megértheti, hogy a földfelszíni légsűrűségnél sok nagyságrenddel kisebb sűrűségű közegben a termoszférában a lőtéri kutya zacsiját sem képes megmelengetni a 2000fokos "levegő"...
azt meg sem próbálom neked elmagyarázni, hogy nem a közeghőmérséklettől lesz a műhold 2000 fokos, hanem a besugárzástól...
a stílusod amúgy sem üti meg a mércét, én eddig normálisan válaszoltam mindenkinek, de téged és a témádat ignorálom
Szilágyi András írta:Hozzászólás forrása Legyetek szívesek a felvetődő újabb témáknak új topikokat nyitni a Lapos Föld alfórumon belül. Ne minden egyetlen topikban legyen összekeveredve.
Szilágyi András írta:Hozzászólás forrása A balatoni lézeres méréssel kapcsolatos hozzászólásokat áthelyeztem: viewtopic.php?f=33&t=936
A csillagászati megfigyelésekkel kapcsolatos hozzászólásokat is áthelyeztem: viewtopic.php?f=33&t=937
A hajók láthatáron való eltűnése pedig ide került: viewtopic.php?f=33&t=938
A megfelelő topikokban kérem folytatni a témákat.
Satellite Op írta:Hozzászólás forrása Nem értettél meg. Leírom még egyszer:
EGYÁLTALÁN NEM LENNE SZABAD FOLYTATNI EZT A TÉMÁT.
Szilágyi András írta:Hozzászólás forrásaSatellite Op írta:Hozzászólás forrása Nem értettél meg. Leírom még egyszer:
EGYÁLTALÁN NEM LENNE SZABAD FOLYTATNI EZT A TÉMÁT.
Szerintem meg igen, úgyhogy köszönöm a véleményedet, értem, de nem értek vele egyet, így fölösleges tovább hangoztatnod.
PPeter írta:Hozzászólás forrása Csak annyit értek el vele, hogy tárgyalópartnerként kezelitek, hogy Székely a haverjaival a titkos Facebook csoportban pocskondiáz és sérteget titeket majd a hátatok mögött.
Szilágyi András írta:Hozzászólás forrásaPPeter írta:Hozzászólás forrása Csak annyit értek el vele, hogy tárgyalópartnerként kezelitek, hogy Székely a haverjaival a titkos Facebook csoportban pocskondiáz és sérteget titeket majd a hátatok mögött.
És akkor mi van? Kit izgat?
Szilágyi András írta:Hozzászólás forrásaPPeter írta:Hozzászólás forrása Csak annyit értek el vele, hogy tárgyalópartnerként kezelitek, hogy Székely a haverjaival a titkos Facebook csoportban pocskondiáz és sérteget titeket majd a hátatok mögött.
És akkor mi van? Kit izgat?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég