gulyasetelka57 írta:Hozzászólás forrása Az egyik unokám segítségét kértem a keresésben és azt találtam az OGYÉI oldalán, hogy a Doktor Úr termékeinek egy részét nem engedélyezték. Hogyan lehet ez, hogy mégis forgalomban vannak ezek a termékek? Nincs olyan szerv aki ellenőriné ezeket?
gulyasetelka57 írta:Hozzászólás forrása Fogyasztását a WADA és a MOB is ajánlja az élsportolók számára, és ez a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítménye.
gulyasetelka57 írta:Kedves Mojjo, ki az az Antal Vali?
gulyasetelka57 írta:Mit jelent az hogy fel fellépeget a Doktor Úr nála?
gulyasetelka57 írta:nem szeretném részletezni a sógornőm betegségeit de az tény, hogy az orvosok által felírt gyógyszerek nem bizonyultak hatásosnak. Onnantól kezdve, hogy elkezdte szedni a Doktor Úr termékeit jelentős javuás volt látható. Most teljesen össze vagyok zavarodva.
gulyasetelka57 írta:Hozzászólás forrása Milyen nyelven van ez? és mit jelent?
gulyasetelka57 írta:Elvileg megtaláltam Csabai doktor saját weboldalát
gulyasetelka57 írta:Hozzászólás forrása Itt találtam a legtöbb hozzászólást:
SZAKÉRTŐ VÁLASZOL - Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
https://www.vitaminsziget.com/valaszok.php?id=7
gulyasetelka57 írta:Hozzászólás forrása Kedves András, gondolom még Önnek sem válaszolt a "doktor úr"
gulyasetelka57 írta: ......... Mi lesz azokkkal az emberekkel akik használják a "doktor úr" termékeit?
Szilágyi András írta:Mindenesetre a facebook-oldalán csak gimnáziumi végzettség van feltüntetve:
https://www.facebook.com/zsolt.drcsabai
Rövid áttekintés
üzletvezető, tulajdonos, Dr.Csabai Pharma Kft
Ide járt: Ungarisches Gymnasium Kastl
Ide járt: Magyar-Európai Gimnázium Kastl - Ungarisch-Europäisches Gymnasium
Ide járt: Europäisch-Ungarisches Gymnasium
Születési hely: Budapest
Nem látok rá okot, hogy ha lenne egyetemi végzettsége, meg pláne doktori címe, akkor azt miért ne írta volna be ide. Egy németországi magyar gimnáziumba járt, ennyi.
bekukk írta:Hozzászólás forrása a Bécsi rákkutató, Prof. mag. Dr. David Tamás-tól,
gulyasetelka57 írta:Hozzászólás forrása Kedves András!
Legyen szíves küldje el azt az elérhetőséget, amin az ismerősének sikerült felvenni a kapcsolatot a ("doktor úrral"). Már több mint egy hónap telt el és a mai napig nem tudok kapcsolatba lépni Csabai úrral. Több emailt írtam neki, amire persze nem válaszolt, illetve számos alkalommal hívtam és kinyomta a telefonját. Átverve érzem magam.
gulyasetelka57 írta:Hozzászólás forrása Akkor minden bizonyossággal megállapítható hogy Dr. Csabai Zsolt PhD egy szélhámos.
gulyasetelka57 írta:Hozzászólás forrása A mai napra is megtaláltam az újabb érdekességet. Még régebben találtam ezt a vidó felvételt ahol Erdei Zsolt és Farkas Bertalan is elismerően beszél a Csabai féle grapefruit készítményről. Most ismét megnéztem és észrevettem, hogy ezt írta ki Csabai "doktor" a videófelvétel alá:
"A kormány felkérésére a Grape Vital termék család képviseli Magyarországot a Milánói Világkiállításon 2015. május 1. és október 31. között! Köszönjük a megtisztelést!!"
https://www.youtube.com/watch?v=CFJVDPgPykM
Ez valóban így történt? Hazánkat képviselte ("dr, PhD ") Csabai? Ha tényleg ez a csaló képviselte hazánkat, akkor valami nagy baj van emberek! Ha valaki talál erről valamit kérem írja meg!
gulyasetelka57 írta:Hozzászólás forrása valóban így történt? Hazánkat képviselte ("dr, PhD ") Csabai?
Vissza: “Gyógyászat, egészség”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég