piciloo írta:Hozzászólás forrása Miért szeretnék valakik hogy lapos legyen? Amúgy láttam videót ahol a műholdakat meg űrutazás lehetőségét tagadta valaki, magyarázta, hogy trükkfelvétel és hogy ruhaszárítóból vannak pl. a műhold részei.
- a magasságmérés akkor rettentő pontatlan, ha nem lehetetlen lenne.Satellite Op írta:Hozzászólás forrása A műholdak értelemszerűen nem léteznek, mert a GPS is földi adótornyokat használ, stb...
mimindannyian írta:Hozzászólás forrása- a magasságmérés akkor rettentő pontatlan, ha nem lehetetlen lenne.Satellite Op írta:Hozzászólás forrása A műholdak értelemszerűen nem léteznek, mert a GPS is földi adótornyokat használ, stb...
- továbbá elég könnyen le lehet árnyékolni a gps-t így is tesztelheted, honnan kapja a jelet. Vagy az is hazugság, hogy az 1-1.5GHz frekis rádiójel egyenesen terjed?
Székely Sándor írta:Hozzászólás forrása Menj nyugodtan, nem fogsz leesni, nincs széle csak a mesében
a körnavigáció mindkét modellben működik
Satellite Op írta:Hozzászólás forrásapiciloo írta:Hozzászólás forrása Miért szeretnék valakik hogy lapos legyen? Amúgy láttam videót ahol a műholdakat meg űrutazás lehetőségét tagadta valaki, magyarázta, hogy trükkfelvétel és hogy ruhaszárítóból vannak pl. a műhold részei.
Azért, mert szerintük a háttérhatalom azért akarja elhitetni, hogy a föld egy veszélyes, száguldozó sziklákkal teli űrben pörögve száguld, és ezáltal ki vagyunk téve a meteorok, a napkitörések, a háttérsugárzás és egyéb űrből érkező fenyegetések káros hatásainak, mert rettegésben akarnak tartani, mert a rettegő emberek könnyebben hajthatók igába. Ezen közben a valóság pedig az (legalábbis az ő fixa ideájuk szerint), hogy a föld egy végtelen jégmező egy áthatolhatatlan védőbúrával fedett mindentől is védett békés életöble, ahol semmi ilyesmi fenyegetésnek nem vagyunk kitéve. Mindez remekül illeszkedik a többi (általuk) általánosan elfogadott tény témakörébe, miszerint a második világháború csupán színjáték volt holokausztostul. A műholdak értelemszerűen nem léteznek, mert a GPS is földi adótornyokat használ, stb...
piciloo írta:Így már értem. Nagyon biztonságosnak akarják látni a világot.
pierredelacroix írta:sok közülük ("Frászt, mind." Ahogy a viccben van) hisz különféle összeesküvés-elméletben
pierredelacroix írta:Hozzászólás forrásapiciloo írta:Így már értem. Nagyon biztonságosnak akarják látni a világot.
Ennél azért bonyolultabb a helyzet: Ugyanis míg a természeti veszélyeket - hm, hogy fogalmazzam meg szofisztikáltan - erősen lebecsülik, sok közülük ("Frászt, mind." Ahogy a viccben van) hisz különféle összeesküvés-elméletben ("Miért a gömböt tanítják az iskolában, he?"). Amely elegendő átjárást biztosít más, "alternatív csoportok" felé. Tehát a társadalmi-politikai szélsőségesség eléggé elterjedt körükben. (Hogy ne mondjam ki: sok a kripto-kommunista vagy a szó szerinti értelemben vett náci - "Hitler jó ember volt," "holokamu"-féle - köztük.)
(Sőt: úgy látom, hogy mostanában az összes korábbi hülyeség elkezdett a lapos-Föld fele tendálni. Régebben ez a védőoltás-ellenesség volt. A következő meg nem tudom mi lesz, mert mostanában a vegánok kezdenek felfutni, de nem hiszem, hogy Mo.-n ebből divat lesz. Főleg a pörkölthöz való mély érzelmeinket tekintve).
Erre példa mondjuk Labant Csaba, de sok egyéb példát is lehet hozni.
Röviden: Nem látják biztonságosnak a világot.
Kibuc írta:Hozzászólás forrása a manapság rohamosan terjedő szakértő- és szakértelem-ellenes kampány része, amit különböző gazdasági és politikai érdekcsoportok futtatnak, hogy maguknak "célközönséget" gyűjtsenek, és tartsanak össze.
bekukk írta:Mi ez ?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég