Dr. Csabai féle termékek

CAM, HKO, táplálékkiegészítők és egyéb csodaszerek
Avatar
TranszfettiAcid
Hozzászólások: 356
Csatlakozott: 2009.12.10. 09:05
Tartózkodási hely: Margarin

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: TranszfettiAcid » 2018.03.10. 10:05

somjagé írta: ... súlyosan megkárosította az embereket, rengeteg pénz húzott le róluk. Csabai nem ezt csinálja. Árul egy terméket, és kész. Sehol nincs annak nyoma, hogy bárkit megkárosított volna, bárkit beteggé tett volna, bárkit megölt volna,
Szóval, valamit úgy árulni, hogy amit állít róla nem igazolt, nem igaz, emellett magát, mint abszolút szakértőt feltüntetni, hogy ezzel erősítse az emberek bizalmát, növelje a hiszékenységüket, hogy az ő termékemet vegyék, az nem csalás, nem megvezetés? El vagy tévedve. Magad is leírod: pénzért árul egy terméket. (Tribuszerné is pénzért árult egy terméket. De ugyanígy az áldoktorok, piramisjátékok, stb. ) Mi számít megkárosításnak? Azt állítja, hogy mindenféle bajra jó. De ez egyelőre nincs igazolva. Az emberek pénzt adnak ki a semmire. Ez nem csalás? De. A vadnyugaton az ilyen csodaelixírárusokat előbb utóbb meghempergették szurokban és tollban. Vajon miért? Ők is pénzért árultak egy terméket.
Nem megkárosítás? De. Mértékét nehéz felbecsülni. Ha emiatt, mondjuk csak fél évvel késik egy valóban hatékony terápia elkezdése, az már megkárosítás. Rontja az életminőséget.
Arról nem is beszélve, hogy maga a grépfrutlé pl. a gyógyszerek hasznosulását eléggé befolyásolja - ld. a bejegyzést a blogon. Ehhez meg aztán biztosan nem ért, valószínűleg nem is tud róla.
Emberbaráti szeretetből ne derüljön ki, hogy valaki csaló? Ha tudja, hogy csal, majd erre felépít egy üzemet, akkor az ott dolgozókat is megkárosítja, hiszen, ha ő bukik, buknak ők is, ezt tudja jól. A felelősség az övé. Felnőtt ember, tudja mit csinál. Nem tudom miért véded, még ha folyamatosan hangoztatod is, hogy nem véded. Nem életszerű. Kilóg a lóláb.
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.10. 13:13

Ezen a linken http://www.humevit.hu/downloads/GrapeVi ... 6_2010.pdf (amit bekukk is közreadott már) többek között ez is olvasható:
"A Párizsi Institute Pasteur pozitív eredményeket ért el az AIDS-Kutatás területén, a Grape Vital®egy védő hatást nyújt a legyengült emberi szervezetre. Így az AIDS betegségben szenvedőknek biztosítunk egy pótimmunrendszert, mely egy biztos védelmet és életet nyújt számukra."
Azért ez elég súlyos kijelentés. Az intézet honlapja: https://www.pasteur.fr/en Én itt nem találtam erről a tényről semmit. Lehet, hogy igaz a kijelentés de én nem találtam erről írást az intézet honlapján.

Vagy:..."A most készülő könyvében „ A Grapefruit Csodálatos
Gyógyító Ereje” – egy adatív Bióterápia, az Immungyengeség, Influenza A, Daganatok, Hepatitis C, Bakteriális, Gombásodás és egyéb fertőzés esetén. Tanácsokat ad életünk, egészségünk megőrzésére. A Grape Vital felhasználási lehetőségeire.Több beteg mutat pozitív eredményt és tünetmentességet per pillanat 14 ráktípus esetén, e természetes antioxidánsok keverésével."...
Reméljük nem kelt hiú reményeket!

Vagy: ..."Számtalan vizsgálat, orvosi felhasználás, pozitív eredménye nagy nemes cégek
használják az óta az anyagot, sterilizálásra, stabilizálásra."... Miért nem nevezi meg a nagy és nemes cégeket?
Valaki esetleg be tudja-e linkelni a fenti állításokkal kapcsolatos, bizonyító erejű vizsgálati eredményeket?
0 x

Avatar
Solaris
Hozzászólások: 3574
Csatlakozott: 2012.07.25. 17:32

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Solaris » 2018.03.12. 16:54

gulyasetelka57 írta: A fórumon eddig feltett, "csabai doktorral" kapcsolatos kérdések egyikére sem érkezett még válasz. Miért van ez?
Kitől várod a választ? Akiről szó van, az nyilván nincs itt, vagy ha igen, akkor lapít. Amennyiben szélhámos, akkor előbb - utóbb nagyot fog bukni. Addig is lehet magánnyomozót fogadni. Annyi biztos, hogy a magyar orvos, fogorvos, pszichiáter, pszichológus, gyógyszerész nyilvántartásban nem szerepel semmiféle Csabai Zsolt. Az adatbázis nyilvános, szabadon lekérdezhető. Az interneten kerestem az illető munkáit, de sehol nem találtam még a doktori értekezésének egy kivonatát sem, de olyat sem, ahol idéztek volna tőle. Ahol szerepel, azok az oldalak nem vehetők komolyan, nem ütik meg a tudományos mércét. A számomra eleve gyanús minden készítmény, aminek a hatásosságát nem protokoll szerinti vizsgálatok eredményeivel, hanem a fogyasztók személyes beszámolóival igyekeznek bizonyítani. Úgy gondolom, hogy ez nem korrekt, s ha ez azzal jár, hogy beteg emberek még betegebbek lesznek, mert a "csodaszerben" bízva nem fordulnak szakorvoshoz, az már valamilyen szinten törvénybe ütközik. Olyasféle "szakemberből", mint akiről beszélünk bőven van. Ezek olyanok, mint a "Füves Gyuri bácsi", aki emlőrákra szilvalekvár borogatást ajánl és nagy kedvence a diólevél tea alapanyagként.
0 x

MMA Fighting
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2018.03.12. 19:29

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: MMA Fighting » 2018.03.12. 19:47

Hi mindenki!

Végigolvastam ezt a fórumot és az jutott még eszembe, hogy én is okoskodjak, hogy ha tényleg annyi kutatást végzett meg jelenleg is kutat, akkor, hogy-hogy nem jutott még a kutató kollégáinak a fülébe ez az ügy? Mert akkor biztosan kiállnak majd mellette. Ehelyett csak sunyítás meg primitív, burkolt fenyegetőzés. Na ezért jó kis hely a ring! Ott a legapróbb hibát is azonnal büntetik! De előbb utóbb a legrutinosabb csaló és sarlatán is megbukik egyszer, csak idő kérdése.
0 x

MMA Fighting
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2018.03.12. 19:29

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: MMA Fighting » 2018.03.14. 12:46

Néhány hsz-el fentebb olvastam Csabai bemutatkozását és beugrott valami:
Dr prof. mag. Dávid Tamás bemutatkozó szavai az általa írt "Segítség rák esetén" című könyvéből:

"Előzmények
Assoc. prof. prof. h. c. mag. dr. Dávid Tamás nemzetközi tudományos hírneve alapján mint kutató meghívásokban részesült, amelyekben felkérték előadások és bemutatások tartására
"

Ezzel szemben Csabai bemutatkozása:

"Előzmények
Dr. Csabai Zsolt Ph.D. Nemzetközi Tudományos hírneve alapján, mint kutató és feltaláló, több világszabadalom és világsiker tulajdonosa, több meghívásban részesült, amelyben felkérték az új kutatásokról és eljárásokról, előadások és bemutatók tartására.
"

Csak nekem vág össze a téma?
0 x

somjagé
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2018.03.07. 10:17

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: somjagé » 2018.03.14. 21:13

Sziasztok!

Ezt találtam most Csabai Úr honlapján!

http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=97

Szerintetek megérdemelte? Ez az ócsárolás korrekt volt? Ezek szerint lehet bocsánatot kérni!

Üdv,
Tamás
0 x

Kiss Gergely
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2018.03.14. 21:24

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Kiss Gergely » 2018.03.14. 21:32

Üdvözlet!
Én biztos vagyok benne hogy hazudik. Ez nekem így kevés.. Csak oda hajit a népnek valamit, hogy lenyugtassa az embereket. Semmi konkrétum nem derül ki abból amit az oldalára kirakott hogy mentse magát. Ez egy hazug szélhámos. Én nemzetközi vizekre vinném a dolgot. Föl kellene jelenteni valamilyen külföldi hatóságnál hogy igazak e az állításai. Gondolok itt Svájcra... meg hasonló hazugságokra. Nem szabad itt megállni. Nem szabad ennyiben hagyni. Az ilyen nem úszhatja meg egy sem.

Üdv:Gergely
0 x

Kiss Gergely
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2018.03.14. 21:24

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Kiss Gergely » 2018.03.14. 21:39

Évszámok, dátumok, aláírások, minden hiányzik ez nem stimmel. Akármilyen irat is lehet ez.
http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=97
Ez így édes kevés.
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6479
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2018.03.14. 21:42

somjagé írta: Sziasztok!

Ezt találtam most Csabai Úr honlapján!

http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=97

Szerintetek megérdemelte? Ez az ócsárolás korrekt volt? Ezek szerint lehet bocsánatot kérni!

Üdv,
Tamás
Most már csak akkor, ha a tudományos végzettségét igazoló oklevelek másolatát is közzéteszi, és azok ellenőrizhetően valósak.
0 x

Kiss Gergely
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2018.03.14. 21:24

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Kiss Gergely » 2018.03.14. 21:43

Azt várhatjuk én azt mondom :)
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.14. 22:15

Csak, hogy egyszerű legyen! Az alábbi, hitelt érdemlő igazolásokat/dokumentumokat/bizonyítékokat várjuk:
- Mikor és melyik intézményben szerezte azon végzettségeit ami alapján önmagát az orvostudomány és az alternatív gyógyászat doktorának nevezi?
- Milyen témából írta PhD értekezését, azt mikor és milyen intézményi bizottság előtt védte meg?
- Milyen hiteles és elismert tudományos felületen lehet megtalálni a publikációit?
- Hol és mikor szerezte azon végzettségeit ami alapján önmagát gén- és rákkutatónak nevezi?
- Milyen hiteles és elismert tudományos felületen lehet megtekinteni a kutatási eredményeit az előző pontban említett tudományágakban?
- Mikor és melyik magyar egyetem kérte fel docensnek?
- Milyen végzettsége jogosítja fel azon állítására, miszerint ő "nagyon sok daganatos beteggel foglalkozik" és pontosan mit ért ez alatt?
- Milyen végzettsége jogosítja fel arra, hogy különböző internetes felületeken orvosi tanácsokkal lásson el hozzá fordulókat és kérje el a leleteiket?
- Hol és mikor szerezte azon végzettségét ami feljogosítja arra, hogy műszaki/gépészeti tárgyú publikációkon tünteti fel a nevét, és azokat a Debreceni és Miskolci egyetemen "általa vezetett" kutatásoknak nevezze?
Egyelőre ennyi.
Egyébként a belinkelt levél vélhetően még egy jóval korábbi ügyről szól.
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.14. 22:36

Egyébként Gál Tamás vagy minden nap nézegeti a honlapot vagy pedig egy fantasztikus médium, hogy pont akkor találja meg a dokumentumot amikor az éppen felkerül az oldalra. ;)
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.14. 23:05

Idézet a honlapján lévő termékleírásból: ' a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat! Pl. kezdődő stádiumban lévő daganatok,"
Valamint milyen tények és adatok alapján nevezi rák ellenesnek ( "Anti Cancer") az általa forgalmazott teakeveréket?
Kérnénk belinkelni a hiteles és hivatalos orvosi/klinikai in vivo vizsgálatok és tesztek ezt igazoló eredményét! Mert ha ez nincs akkor megint csak az elkeseredett rákos betegek megtévesztése és lehúzása folyik!
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6479
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2018.03.14. 23:10

Bondzsovi írta: Hol és mikor szerezte azon végzettségét ami feljogosítja arra, hogy műszaki/gépészeti tárgyú publikációkon tünteti fel a nevét
Ehhez nem kell végzettség. Bárkit be lehet venni társszerzőnek egy ilyen publikációba (egyébként jelentéktelen konferenciaközleményekről van szó), sokszor bevesznek diákokat vagy a laborasszisztenst is. Egyébként általában az utolsó szerző a levelező szerző, azaz a "főnök", vagyis ő dönti el, kit vesz be.
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.14. 23:22

Szilágyi András írta: Ehhez nem kell végzettség.
De ahhoz már igen, hogy azt mondhassa, azok az említett két egyetemen általa vezetett kutatások.
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.15. 11:04

Az alábbi videó: https://www.youtube.com/watch?v=tCX4txBKYb8&t=170s is tartogat érdekességeket.
7:58-tól válik izgalmassá: megszólal egy állítólagos, egykori rákos, most már gyógyult beteg. Elmeséli a kálváriáját, több műtét és kemo is volt. Ám egyszer csak találkozott a doktor úrral aki bekérte a leleteit és... innen már orvosi csoda. De hát ő ugye sosem adott orvosként tanácsokat...

Az elején is van érdekesség. Azt mondja, hogy egy üvegcsében 25 kg gyümölcs hatóanyaga van. Akkor ha komolyan vehető azon későbbi állítása, hogy Kínába havi 1Millió üveggel szállít akkor a matek a következő: 1 üveghez 25 kg, 1 Millió üveghez: 25 000 TONNA, akkor ahhoz, hogy a kínai megrendelést csak egy évig teljesíteni lehessen, 300 000 TONNA gyümölcsre van szükség! Ezen a linken: http://www.indexbox.co.uk/news/which-co ... the-world/ látható, hogy gyakorlatilag Dél-Afrika és Törökország csak azért termeli a grapefruitot, hogy az ő cége elláthassa a kínai piacot. De ott van még a többi, közel-keleti ország is ugye ahova szállítanak. Nem vádaskodás csak tények.
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.15. 17:52

https://www.facebook.com/drcsabaigrapevital/
Érdemes elolvasni a hozzászólásokat a "Kételkedőknek és hírnévrontóknak" poszt alatt...
Ha nem lenne a dokumentumról kitakarva a dátum(is) talán kiderülhetne, hogy már jóval ezen fórum létrehozása előtt is felmerülhettek már másoknak is ezek a kérdések. Egyébként kíváncsi lennék, hogy a mellette kiállók közül bárki is feltette-e már a kérdést csabainak az orvosi és egyéb tudományos végzettségeivel kapcsolatban és azokra hitelt érdemlően és megnyugtatóan kapott is választ?
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.16. 10:44

Voltak már emlegetve a tudományos cikkei, hogy vagy lopottak vagy pedig totális baromságok. Csak kíváncsiságból ránéztem az oldalán megtalálhatókra. Az értelmesebbek közé tartoznak Pl a klorofillal kapcsolatos értekezései:
(http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=37 , http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=38 http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=39 , http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=40
http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=41 , http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=42 http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=43 , http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=44)
Csak ezekkel meg az a baj, hogy ezek az írások Prof. Garban Zeno PhD - http://zeno-garban.eu/ (valahogy így néz ki egy tudományos önéletrajz)- tudományos cikkének (https://anzdoc.com/taplalkozas-es-egesz ... oroph.html) szinte szó szerinti közreadása, teljes forrásmegjelölés nélkül, a legtöbbször saját magát -" Dr. Csabai Zsolt Ph.D." - feltüntetve szerzőként. Tehát egyértelmű plágium! Ha pl. ezt is eltávolítja az oldaláról akkor az is egyfajta nyílt beismerés ha pedig marad akkor továbbra is fennáll más szellemi tulajdonának bitorlása.
De a többi cikke is szintén a netről szedett/wikipédiás "kutatómunka" eredménye.
Egyébként a rákellenes teája, hogy, hogy nem de eltűnt a kínálatból...
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6479
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2018.03.16. 10:52

Bondzsovi írta: Csak ezekkel meg az a baj, hogy ezek az írások Prof. Garban Zeno PhD - http://zeno-garban.eu/ (valahogy így néz ki egy tudományos önéletrajz)- tudományos cikkének szinte szó szerinti közreadása, teljes forrásmegjelölés nélkül, a legtöbbször saját magát -" Dr. Csabai Zsolt Ph.D." - feltüntetve szerzőként. Tehát egyértelmű plágium!
Úgy van! Én is megtaláltam és pont ezt akartam beírni, de megelőztél.
Egyébként az eredeti Garban Zeno-féle cikk is eléggé reklámízű, az ilyesmit nem nevezném tudományos cikknek.
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.16. 11:01

Szilágyi András írta: Egyébként az eredeti Garban Zeno-féle cikk is eléggé reklámízű, az ilyesmit nem nevezném tudományos cikknek.
Ebben egyetértünk, de a lényegen nem változtat.
Vagy ez a cikk: http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=45
Egy az egyben wikipédia ctrl+c - ctrl+v: https://hu.wikipedia.org/wiki/Anyagcsere
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6479
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2018.03.16. 11:54

Bondzsovi írta: Egy az egyben wikipédia ctrl+c - ctrl+v
Ami még nem is lenne olyan nagy baj, ha fel lenne tüntetve a forrás. De nem, saját szövegként tünteti fel, odaírja alá a nevét. Tényleg totál kamugép az ürge.
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2018.03.16. 21:07

Szilágyi András írta:Mindenesetre a facebook-oldalán csak gimnáziumi végzettség van feltüntetve:
https://www.facebook.com/zsolt.drcsabai

Rövid áttekintés
üzletvezető, tulajdonos, Dr.Csabai Pharma Kft
Ide járt: Ungarisches Gymnasium Kastl
Ide járt: Magyar-Európai Gimnázium Kastl - Ungarisch-Europäisches Gymnasium
Ide járt: Europäisch-Ungarisches Gymnasium
Itt van egy problema : az iskolanak van egy diak-nevjegyzeke , amiben , miota a Kastl megnyitotta kapuit /1958/ , minden ott vegzett diak neve szerepel .
Valoban letezik egyCsabai Zsolt. 1985-1990 = 1990-ben ballagott...
A Dr Csabai Pharma kft tulaja " 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon."
Gimis koraban
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.16. 21:43

bekukk írta: Valoban letezik egyCsabai Zsolt. 1985-1990 = 1990-ben ballagott...
Az a '85-ben végzettekről készült lista. Legalább az érettségi stimmel vélhetően.
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2018.03.17. 15:04

bekukk írta:
Itt van egy problema : az iskolanak van egy diak-nevjegyzeke , amiben , miota a Kastl megnyitotta kapuit /1958/ , minden ott vegzett diak neve szerepel .
Kastle diaknevsor

Az ehhez tartozo tablok

A 85/90-es evjarat

Gimis koraban " 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon."
Ez nekem hihetetlen. szerintem vagy az egyik , vagy a masik allitasa nem igaz.
Mint az is , hogy 1988 ota ad conferenciakat....hihetetlen, hogy egy masodikos gimnazista ilyet csinaljon .-->
A fogászat és fogtechnika terén, 1988-2000-ig több mint 1000 symposiumot, gyakorlati kurzusokat és teorítikus előadásokat tartott, egész Európában.

2007-es dokumentben olvasom :
Immár lassan 26 éve, hogy egy olyan anyag után kezdet el kutatni, amely a fogászati téren sterilizáló hatással bír, de nem kémiai úton van előállítva.
OFF
"kezdet" igy a szovegben
/OFF Elnézést!
80 fele meg gimibe sem jart , ha igaz az az allitas, hogy a Kastl diakja...
A facebook oldal elerhetetlenne valt
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.17. 15:26

bekukk írta: A 85/90-es evjarat
Tényleg nem kötözködni akarok, pláne nem védeni, de az nem 85/90-es évjárat hanem (mivel 66-os születésű) '85-ben végzett ('találkozunk 1990-ben)
Egyébként valóban gyanúsan hamar eltüntette az arcát a facebookról. Nem akarom bántani a mellette kiállókat, de ha ezt a fórumot végigolvassák és még ez után sem kételkednek a mindenféle tudományos (ál)végzettségeiben, kutatásaiban...hááááát. Kérdezzék már meg tőle, ha lehet személyesen, miért nem az orvosi végzettségével kapcsolatos dokumentumot rakta fel? Belinkelte azt az évekkel ezelőtti, vélhetően GMR Group-ra vonatkozó doksit. A felületes szemlélőknek elárulom, hogy az arról szól, hogy a termékei regisztrálva vannak de a végzettségeivel kapcsolatos kérdésekben NEM ILLETÉKES a dokumentum kiállítója!
"A fogászat és fogtechnika terén, 1988-2000-ig több mint 1000 symposiumot, gyakorlati kurzusokat és teorítikus előadásokat tartott, egész Európában."
Ó hát persze, három évvel az érettségi után már előadásokat, "symposiumot" tart. Nincs más szó :ZSENI
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2018.03.17. 16:38

de az nem 85/90-es évjárat hanem (mivel 66-os születésű) '85-ben végzett ('találkozunk 1990-ben)
I
Most mar latom : igazad van
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2018.03.17. 16:46

bekukk írta: Elismerest is kapott : Dr. Csabai elismerést kapott a Bécsi rákkutató, Prof. mag. Dr. David Tamás-tól, az eddigi munkájáért
Ehhez szeretnek egy ujabb cikket csatolni , 2017-es
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.18. 09:59

Bondzsovi írta: teljes forrásmegjelölés nélkül, a legtöbbször saját magát -" Dr. Csabai Zsolt Ph.D." - feltüntetve szerzőként. Tehát egyértelmű plágium! Ha pl. ezt is eltávolítja az oldaláról akkor az is egyfajta nyílt beismerés ha pedig marad akkor továbbra is fennáll más szellemi tulajdonának bitorlása.
Eltűntek a tudományos cikkek is a weboldaláról... tehát a plágium nyílt beismerése!
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.18. 10:04

bekukk írta: bekukk írta:
Hozzászólás forrása Elismerest is kapott : Dr. Csabai elismerést kapott a Bécsi rákkutató, Prof. mag. Dr. David Tamás-tól, az eddigi munkájáért

Ehhez szeretnek egy ujabb cikket csatolni , 2017-es
Zsák a foltját...
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2018.03.18. 19:53

gulyasetelka57 írta: Tehát 19 éves volt csabai zsolt amikor elkezdte a gimnáziumot és 24 éves lehetett amikor érettségizett?
27 éves már "symposiumokat" tartott?
Az tény, hogy levette a saját nevével aposztrofált "tudományos " cikkeit a saját webolaláról, miután szemfüles fórumozók lebuktatták, hogy plagizált.
Önöknek ez nem bizonyíték, hogy csabai ludas és össze vissza hazudozik?
Rosszul tetszett olvasni.
66-ban szuletett es 85-ben erettsegizett...
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.18. 20:04

bekukk írta: Önöknek ez nem bizonyíték, hogy csabai ludas és össze vissza hazudozik?
Ez nem volt egy percig sem kérdés.
0 x

Avatar
Aku-Aku
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2011.08.12. 20:05

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Aku-Aku » 2018.03.18. 21:16

Bondzsovi írta:
Bondzsovi írta: teljes forrásmegjelölés nélkül, a legtöbbször saját magát -" Dr. Csabai Zsolt Ph.D." - feltüntetve szerzőként. Tehát egyértelmű plágium! Ha pl. ezt is eltávolítja az oldaláról akkor az is egyfajta nyílt beismerés ha pedig marad akkor továbbra is fennáll más szellemi tulajdonának bitorlása.
Eltűntek a tudományos cikkek is a weboldaláról... tehát a plágium nyílt beismerése!
Úgy tűnik, értesül az itt leírtakról.
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2018.03.19. 06:48

Bondzsovi írta:
bekukk írta: Önöknek ez nem bizonyíték, hogy csabai ludas és össze vissza hazudozik?
Ez nem volt egy percig sem kérdés.
Képgulyas beirasat ideztem..
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2018.03.19. 07:09

Bondzsovi írta:
Bondzsovi írta: teljes forrásmegjelölés nélkül, a legtöbbször saját magát -" Dr. Csabai Zsolt Ph.D." - feltüntetve szerzőként. Tehát egyértelmű plágium! Ha pl. ezt is eltávolítja az oldaláról akkor az is egyfajta nyílt beismerés ha pedig marad akkor továbbra is fennáll más szellemi tulajdonának bitorlása.
Eltűntek a tudományos cikkek is a weboldaláról... tehát a plágium nyílt beismerése!
48 cikkbol maradt ketto
Cache alatt meg olvashatok...
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.19. 07:24

bekukk írta: gulyas beirasat ideztem..
Tiszta, csak véletlenül rossz helyről idéztem! Bocs!
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.19. 12:31

Ez csak egy a sok megnyilvánulása közül, ahol ORVOSKÉNT tetszeleg! Ezúttal a vitaminsziget.com-on szakértett. Válaszában többek között
azt írja: ..."a daganatos és életmentő beavatkozást igénylő betegeket veszem előre"... MI VAN?! :shock:
http://img127.imagevenue.com/img.php?im ... _372lo.jpg
0 x

Avatar
Solaris
Hozzászólások: 3574
Csatlakozott: 2012.07.25. 17:32

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Solaris » 2018.03.19. 18:32

Bondzsovi írta: Ez csak egy a sok megnyilvánulása közül, ahol ORVOSKÉNT tetszeleg! Ezúttal a vitaminsziget.com-on szakértett. Válaszában többek között
azt írja: ..."a daganatos és életmentő beavatkozást igénylő betegeket veszem előre"... MI VAN?! :shock:
http://img127.imagevenue.com/img.php?im ... _372lo.jpg
Az Mcafee szerint kockázatos az oldalt meglátogatni!
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6479
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2018.03.19. 19:13

Solaris írta: Az Mcafee szerint kockázatos az oldalt meglátogatni!
Nem az, de itt van:

Kép

Innen: https://www.vitaminsziget.com/kerdes.php?start=1470&r=2
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.19. 19:35

Na ilyesmit akartam...
0 x

Avatar
Solaris
Hozzászólások: 3574
Csatlakozott: 2012.07.25. 17:32

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Solaris » 2018.03.19. 23:18

Szilágyi András írta: Nem az, de itt van:

Köszönöm!
0 x

Avatar
Solaris
Hozzászólások: 3574
Csatlakozott: 2012.07.25. 17:32

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Solaris » 2018.03.19. 23:33

gulyasetelka57 írta: Ez azért elég meredek, hogy daganatos és életmentő beavatkozásra szoruló betegeket diagnosztizál. Már értem, hogy csabai ''doktor" miért tűntet el mindent ami rá nézve terhelő lehet.
Az interneten mindennek nyoma marad és a "pácienseit" sem tudja eltüntetni. Biztosan vannak olyanok, akik szorgalmasan összegyűjtögették a polihisztor "doktor úr" csodálatos orvosi tanácsait, ráadásul az egész tevékenysége rá nézve terhelő. Immár eltűnt a Facebookról, ami kész beismerés. Arra jogosultak azonban kikérhetik a teljes anyagát, mert tudomásom szerint a Facebook nem töröl semmit, csak elérhetetlenné teszi, amit a felhasználó törölni kíván.
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2018.03.20. 09:22

Bondzsovi írta:
bekukk írta: gulyas beirasat ideztem..
Tiszta, csak véletlenül rossz helyről idéztem! Bocs!
Semmi problema , tudom en azt...
**** mas : az orvoskodas es az orvosi-szakertoi-specialista szaktanacsadas
Mint irod , szemebe vagja a turelmetlennek, hogy a rakos beteg nala az elso a sorban...
kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
kep6
kep7
kep8

Meg 2016-ban is "tanacsadott"....
Tudja/-e/, hogy valami nem stimmel az orvoskodassal /gyogyvizek,vitaminsziget/ ?
2012-ben igy nyilatkozik egy nyilvanos radioadasban : 9'47-tol 9'54-ig hallhato ez :
".................holott en ma , ha ugy vesszuk , .. en nem praktizalo .. szoval..en nekem kozom sincs az orvoslashoz.. en egy egyszeru injekciot sem adhatnek be..."
Erdemes meghallgatni ezt a nyilvanos radioadast az elejetol kezdve , 2012
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.20. 09:40

bekukk írta: Erdemes meghallgatni
5'42-nél: ..."én azt mondtam, élj úgy, hogy ne kelljen bocsánatot kérni"... Nem sikerült neki...
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.20. 11:39

Illetve aki/akik ebben segítették éveken keresztül és tudatában voltak a jog/törvénysértő magatartásoknak de nem tettek semmit annak megszüntetése érdekében, az/azok ugyanúgy eljárás alá vonhatók és viselik annak joghátrányát.
0 x

Avatar
Solaris
Hozzászólások: 3574
Csatlakozott: 2012.07.25. 17:32

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Solaris » 2018.03.20. 13:07

bekukk írta:
Bondzsovi írta:
bekukk írta: gulyas beirasat ideztem..
Tiszta, csak véletlenül rossz helyről idéztem! Bocs!
Semmi problema , tudom en azt...
**** mas : az orvoskodas es az orvosi-szakertoi-specialista szaktanacsadas
Mint irod , szemebe vagja a turelmetlennek, hogy a rakos beteg nala az elso a sorban...
kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
kep6
kep7
kep8

Meg 2016-ban is "tanacsadott"....
Tudja/-e/, hogy valami nem stimmel az orvoskodassal /gyogyvizek,vitaminsziget/ ?
2012-ben igy nyilatkozik egy nyilvanos radioadasban : 9'47-tol 9'54-ig hallhato ez :
".................holott en ma , ha ugy vesszuk , .. en nem praktizalo .. szoval..en nekem kozom sincs az orvoslashoz.. en egy egyszeru injekciot sem adhatnek be..."
Erdemes meghallgatni ezt a nyilvanos radioadast az elejetol kezdve , 2012

Na ez derék! Ez az emberke úgy orvos, ahogyan én a római pápa vagyok. Közönséges csaló és szélhámos.
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6479
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2018.03.20. 13:15

Solaris írta: Ez az emberke úgy orvos, ahogyan én a római pápa vagyok.
De nem is mondta sehol, hogy orvos lenne.
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.20. 13:20

Szilágyi András írta: De nem is mondta sehol, hogy orvos lenne.
Soha, semmilyen médiafelületen nem is sugallta ugye? Tehát az, hogy a videókban az orvostudomány doktoraként van aposztrofálva, orvos válaszol rovat, "fogorvosként kezdtem", riportokban is doktor úr-nak szólítják... stb.
Na... a végén még kiderül, hogy ártatlan...
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.20. 13:46

Szilágyi András írta: De nem is mondta sehol, hogy orvos lenne.
"HozzászólásSzerző: Szilágyi András » 2017.11.09. 20:23

Ami Dr. Csabait illeti, valóban furcsa, ugyanis azt állítja, hogy az orvostudomány doktora."
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6479
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2018.03.20. 14:02

Úgy látom, a gyogyvizek.hu -ról eltűnt Csabai profilja. Itt kéne lennie:
http://www.gyogyvizek.hu/gyogyaszat/sza ... ezzen-most
Így nézett ki régebben:
https://web.archive.org/web/20170830154 ... t-phd.html
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.03.20. 14:07

Szilágyi András írta: Úgy látom, a gyogyvizek.hu -ról eltűnt Csabai profilja
Mert már nincs ideje válaszolgatni a daganatos és az életmentő beavatkozást igénylő betegei mellett...
0 x

Lezárt