Lúgosítson

CAM, HKO, táplálékkiegészítők és egyéb csodaszerek
spraaq
Hozzászólások: 120

Lúgosítson (75221)

HozzászólásSzerző: spraaq » 2013.12.20. 20:56

@donor (75204):
Kép

That's my son!

ennyi
Hozzászólások: 3849

Lúgosítson (75228)

HozzászólásSzerző: ennyi » 2013.12.20. 21:50

@donor (75204):
Gordon Dry Gin pH 6.9
Vodka pH 6.5-7
Agárdi Miraculum szilvapálinka pH 7,46
irsai házi pálinka pH 7.2
Szent István korona körtepálinka pH 3,47

Ha a pálinka pH-ja 5 alatt van, azt már savanykásnak érezhetjük, a 4 alatti pH a pálinkát bántóan savanyúvá teheti. A friss gyümölcsök pH-ja általában 3-4 közé esik, és a gyümölcsöket savanykásnak érezzük. Azokat a pálinkákat érezzük simának, kellemesen lágyan csúszónak, amelyeknek a pH-ja közel van a víz pH-jához, vagyis a pH=7-hez.


Vissza: “Gyógyászat, egészség”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég