A jövő

Asztrológia, ufók, földönkívüli élet
Gabesz1955
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011.07.30. 08:26

A jövő

Hozzászólás Szerző: Gabesz1955 » 2011.07.30. 08:39

Az elmúlt 1 évben megszaporodtak a különféle "világvége" műsorok a TV-ben. Lehet, hogy ez egy finom beadagolás az embereknek? Vagy már tudnak valakik valamit és nem akarnak hirtelen pánikot kelteni, csak elkezdik szoktatni a népet a dologhoz. Mi a véleményetek?
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

A jövő

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2011.07.30. 11:14

@Gabesz1955 (23147):Szerintem csak a te fejedbe fészkelte be magát jobban a téma, ezért érzékenyebb vagy iránta, és sokkal több ilyen vonatkozású hírre figyelsz fel. Gyakori szubjektív tévedés.
Világvége hírek mindig is voltak, és a világ végéig mindig lesznek is. Szerintem csak annyival lehet több, amennyivel nagyobb teret nyer a média. De ez nem arányaiban több, csak abszolút számban. Méhészetről is sokkal több hír van, mint régebben. Nyilván amíg csak futárok és kódexmásolók terjesztettek ilyen gondolatokat, addig kevesebbel futott szembe a jómunkás paraszt, mint ma, amikor a google-be beírod, hogy világvége, és életed végéig olvashatnál róla.
0 x

Avatar
sajnos_kacat
Hozzászólások: 680
Csatlakozott: 2009.12.09. 21:43
Tartózkodási hely: Budapest

A jövő

Hozzászólás Szerző: sajnos_kacat » 2011.07.30. 11:29

@Gabesz1955 (23147):
Nem akarok pánikot kelteni, ezért csak halkan mondom, de 5 milliárd év múlva a nap fel fog fúvódni, és a föld és a mars is be fog kerülni a fotoszférájába, amitől egészen biztosan meg fog semmisülni a földön minden élet.
0 x

Avatar
Dorka11
Hozzászólások: 775
Csatlakozott: 2009.12.09. 22:11
Tartózkodási hely: Dunakeszi

A jövő

Hozzászólás Szerző: Dorka11 » 2011.07.30. 14:22

@Gabesz1955 (23147):
Lehet, hogy ez egy finom beadagolás az embereknek? Vagy már tudnak valakik valamit és nem akarnak hirtelen pánikot kelteni, csak elkezdik szoktatni a népet a dologhoz.
De kik, és miért?
0 x

Avatar
Tamási Jocó
Hozzászólások: 512
Csatlakozott: 2009.12.04. 20:44
Tartózkodási hely: Budapest

A jövő

Hozzászólás Szerző: Tamási Jocó » 2011.07.30. 23:03

@sajnos_kacat (23154): És csak most szólsz ember! Mi lesz velünk, jaj-jaj!
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.07.31. 13:12

@Tamási Jocó (23237):
Ne félj, megéred! Semmi nem vész el, Te sem!
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

A jövő

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2011.07.31. 18:16

@osamuka (23282): A butaságod örök.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.07.31. 22:25

0 x

Avatar
Gyuszi
Hozzászólások: 528
Csatlakozott: 2011.07.11. 12:18

A jövő

Hozzászólás Szerző: Gyuszi » 2011.08.01. 14:42

@mimindannyian (23296):

Valóban úgy gondolod? Na figyelj jobban egy kicsit:

A földmágnesesség jelentősége

A Föld mágnesességének legnagyobb jelentősége az élet szempontjából van, hiszen ez a mágneses pajzs védi meg a bolygó élőlényeit a világűrből érkező részecskesugárzástól, mint a kozmikus sugárzás, napszél, stb. Ezek a kozmikus sugárzások az élet szempontjából kritikusak, mert részben kiolthatják az élet bizonyos területeit, illetve ami túlél, az mutálódik, új fajok jönnek létre.A föld mágnesességét már i.e. 4-6.000 évvel is ismerték, a sumer leírások részletesen és pontosan taglalják. A sumer társadalom bukásával elfelejtődött ez a tudás is. Nagy Sándor az utolsó, aki egyesítette Mezopotámia népét, már nem ismerte a jelenséget, pedig tanítója Arisztotelész tudott róla. Az újra felfedés a Krisztus születése körüli időkre tehető, ekkor a Kínaiak kezdték használni, majd tőlük elterjedt az arabok révén.

Mágneses pólusváltás

A mágneses pólusok folyamatosan változtatják a helyüket. Ez egy természetes jelenség. A kőzetminták ezt a folyamatot igazolják. Azonban az utóbbi években lényegesen felgyorsult a pólusvándorlás. Az elmúl 150 év alatt 1.100 km-t haladt Kanadától Szibéria irányába.
A Föld mágneses ereje csökken, az elmúlt 200 évben kb. 10%-al. (ezer évvel ezelőtt 1,5-szöröse volt a mai értéknek) A mágneses tér folyamatosan csökken. Ez azért nagyon fontos, mert például a csontszövet stabilitását nagyban befolyásolja a mágneses tér erőssége. Ha tehát csökken a tér, gyakoribb lesz a csontritkulás. Lassan kezd érthetővé válni, hogy miért szenved sok kisgyerek csontritkulástól. Később ahogy nőnek a gyerekek és a nem megfelelő táplálkozás miatt elsavasodnak (üdítők, édességek, fehér cukor, fehér liszt, elektroszmog, stb.) tovább fokozódik a csontritkulás, hiszen ahhoz, hogy a szervezet életben maradjon, kalciumot kell kioldjon a csontokból. De ez már egy másik történet.
A mágneses pólusváltás mindig összefügg a dimenzióváltással.

A dimenzióváltás fogalma

Első lépésként mindig meggyengül a mágneses mező, vándorolnak a pólusok. Előfordul, hogy a mágneses mezők összezavarodnak. A repülőtereken nemrég világszerte át kellett állítani a mágneses műszereket a térképek használhatósága miatt. Az állatvilág, mely a mágneses vonalakat követi, gyakran eltéved, így nem találnak haza a madarak, a tengeri állatok pedig kiúsznak a partra a mélytenger helyett. Változhat a Föld alap rezonancia frekvenciája, a Schumann hullámok frekvenciája, és egyéb energia átalakulások is zajlanak.

Sok német és orosz tanulmány foglalkozik a témával, és kiemelten Gregg Barden.

A legfontosabb azonban, az a hatás, amit a geomágneses mezők gyakorolnak az emberi tudatra. Az első orosz asztronauták, akik két hétnél több ideig tartózkodtak az űrben, azaz a földi rezgéseket nem érezték, egyszerűen megőrültek. Azóta mind az orosz, mind az amerikai űrhajósok mesterségesen gerjesztett Schumann hullámok hatókörében élnek az űrben. Amikor a geomágneses mezők értéke nulla, akkor az emberi agyban tárolt információ megszűnik létezni. Ez teljesen hasonló azzal, mint amikor a számítógép memóriája csak akkor tárol információt és dolgozik vele, ha áramot kap. Ha lekapcsoljuk az áramot, minden törlődik a műveleti memóriából. Ez az agy információtároló képessége miatt van, azaz felépítése igényli a külső, földi teret.A dimenzióváltás és a hozzá kapcsolódó pólusváltás előtt a bolygó civilizációja hanyatlásnak indul, sokszor megmagyarázhatatlan okok miatt. Ez a hanyatlás nagyon mély. Időtartama néhány hónaptól, két évig szokott tartani. A dimenzióváltásról részletes leírásokkal szolgál Thoth és Drunvalo Melchizedek , illetve több indián törzs (pl. pueblo indián), illetve a sámán világ.

Közvetlenül a dimenzióváltás előtt néhány órával, a két dimenzió egymásba csúszik. Ilyenkor megjelenik valami szokatlan forma, szín, amit nem tudunk értelmezni. Nem őrültünk meg, hanem egy másik dimenziót látunk a miénkben.
Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor minden szintetikus anyag szétesik atomjaira. Csak a természetes anyagok maradnak meg. Érdemes emiatt kimenni a szabadba, hiszen minden ami mű, az eltűnik. Most már érthető, hogy a több százezer vagy millió éves Gízai piramisok, a Titicaca tó dokkolói 4.000 méter magasan miért kőből készültek. Azok a civilizációk nem olyan primitívek, hogy „csak” kőből tudnak építkezni, hanem olyan okosak, hogy tudják, a dimenzióváltást a természetes kő biztosan túléli.
Edgar Cayce a téma egyik szakértője, illetve Thoth smaragdtáblái több nagy civilizáció, hasonló módon történő „eltűnéséről” beszélnek. Ehhez hasonlóak a Titicaca tavon található sziget indián törzseinek rituáléi. Ide járnak a nagy feltalálók, hogy kozmikusan feltöltődjenek, mielőtt nagy dolgokat „feltalálnak”. Most már az is érthető, hogy a nagyon régi civilizációk modern nyomai miért nem léteznek. Az Föld olyan mint egy nagy homokozó. Egy adott pillanatban elsimítják a homokot, ilyenkor eltűnnek a nyomok. Egy, két komolyabb kőalkotás marad meg mint örök mementó.
Dimenzióváltás idején hatalmas üresség lesz úrrá a Földön. Sötét üresség. Ez azonban egyáltalán nem félelmetes. Inkább érdekes. Vannak olyan meditációs technikák, melyekkel át lehet ezt élni. Egyáltalán nem rossz. Fontos, hogy tudatosak legyünk. Ez az üresség 1-2-3 napig tarthat. Az egyik indián törzs két és fél napról számol be az utolsó ilyen váltás előtt. Naptárjukban kettő és fél fekete kő szerepel az egyébként csupa fehér kőből álló idősorban.

A dimenzióváltás után egy új világban találjuk magunkat. Fontos, hogy tudjuk itt a gondolatunk teremt. Érdemes vele szórakozni. Úgy igazítjuk testünket, ahogy akarjuk. Ha valamire gondolunk, az megvalósul, megteremtődik. Ekkor megértjük, hogy a TUDAT TEREMT. Ez így van a harmadik dimenzióban is, de nem akarjuk elhinni, mert elhitetik velünk, hogy ez baromság. Mi pedig mint jó birkák, elhisszük. Ennek az új dimenziónak van egy komoly hátránya is. Mivel jelenlegi tudatunkat magunkkal visszük, félelmeink életre kelnek. Lásd Gömb c. film.
Ha el kezdünk félni, hogy valaki meg fog támadni minket, akkor meg is fog. Gondolunk egy fegyverre és ott lesz a kezünkben. Azonban szokásos földi félelmeink alapján tudjuk, hogy az ellenfél ügyesebb, erősebb, stb. Előbb vagy utóbb összehozzuk, hogy megöletjük magunkat.
Az új dimenzióban való túléléshez tudni kell, hogy a világegyetemben minden ember alkotta scifi filmtől eltérően nem a harc és a halál a domináns, hanem a szeretet.
Ha mégis másképp lesz?

A régi írások 1998, illetve 1999 évekre jósolták az eseményt. Szerencsénkre, az említett módon mindez nem történt meg. De lehet, hogy mégis zajlik másképpen?
Rengeteg tudatos gyerek születik napjainkban, őket kristály, vagy egyéb jelzőkkel illetik. Az emberek tudata folyamatosan nyílik. Kezdjük megérteni a régi kultúrák ránk maradt dokumentumait. A materializmust ma már az emberek többsége megmosolyogja. Amikor Hawking gondolataival irányítja tolószékét, számítógépét, beszéd szintetizátorát, akkor tényleg nem értjük, hogy mi történik velünk?

Tanulság

A fenti nagyon rövid összefoglaló nem azért született, hogy féljünk, hiszen nem az az élet célja. Inkább azért, hogy erről is tudjunk. A kozmoszban tíz év annyi, mint ezer, de nekünk nem. Nem tudni, hogy mit élünk még meg és mit nem. Egy biztos, jelenlegi fogyasztói rendszerünk, ebben a formában életképtelen. Váltás lesz. Hogy ez milyen mélyen történik, azt nincs ember, aki megmondhatná. Kívánom, hogy a fentieket mindenki raktározza el mélyen az agyában, ne ítéljen, ne építsen korlátokat, hanem csak tárolja el, és ha szükség lesz rá, vegye elő a tudást, és csak annyit mondjon, hogy tudom mi ez, tudom, mit kell tenni.

Forrás: http://www.erdekessegek.hu

Tisztelettel: Gyuszi
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

A jövő

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2011.08.01. 15:21

@Gyuszi (23320): Ez egy újabb hülyeségáradat. A dimenzióváltástól már egészen kacagtató.
Az első orosz asztronauták, akik két hétnél több ideig tartózkodtak az űrben, azaz a földi rezgéseket nem érezték, egyszerűen megőrültek.
kac
Közvetlenül a dimenzióváltás előtt néhány órával, a két dimenzió egymásba csúszik. Ilyenkor megjelenik valami szokatlan forma, szín, amit nem tudunk értelmezni. Nem őrültünk meg, hanem egy másik dimenziót látunk a miénkben.
Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor minden szintetikus anyag szétesik atomjaira. Csak a természetes anyagok maradnak meg. Érdemes emiatt kimenni a szabadba, hiszen minden ami mű, az eltűnik.
Bruhahahaha, ekkora ökörséget ki vesz be? Gyuszi, te ebből értesz bármit, vagy csak szeretnél hinni benne, mert az az üzenete, hogy nem a tudás és a gondolkodás képessége a lényeg, hanem az, hogy higgy az "igazságban"?
Egy biztos, jelenlegi fogyasztói rendszerünk, ebben a formában életképtelen. Váltás lesz.
Ez a harc lesz a végső, Csak összefogni hát, És nemzetközivé lesz. Holnapra a világ!
Gyuszi, ha nem érzed jól magad a világban, nem hülyeségekbe kell belemerülni, ennyi a tanulság. Menj el pszichológushoz, és/vagy szerezz barátokat.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.08.01. 16:56

@mimindannyian (23321):
"Ez a harc lesz a végső, Csak összefogni hát, És nemzetközivé lesz. Holnapra a világ! "
NA! Kibújt a szög a zsákból!
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.08.01. 17:01

@Gyuszi (23320): "Thoth smaragdtáblái "
Kedves Gyuszi!
Már hányszor javasoltam Nekik, hogy olvassák el, hiába, nem akarnak tudni semmit!
A többit sem fogják! Ismered Drunvalot?
0 x

Avatar
Caspi
Hozzászólások: 860
Csatlakozott: 2009.12.09. 18:31

A jövő

Hozzászólás Szerző: Caspi » 2011.08.01. 17:53

@Gyuszi (23320):
Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor minden szintetikus anyag szétesik atomjaira. Csak a természetes anyagok maradnak meg.
Számtalan alkalommal emelték ki már, de mindig újra előjön ez a szuperzöld hülyeség. Nem ártana, ha te is megjegyeznéd, a természetes és a mesterséges anyagok között nincsen olyan abszolút különbség, mint amit hiszel.
Például fogsz egy letört gránitdarabot a földről, ez természetes, aztán addig ütelegeled a nagyobb gránitdarabot, amíg egy hasonlóhoz jutsz, az mesterséges. Utána a két darabot belekevered egy nagy zsáknyi többi darab közé és nem fogsz találni olyan tulajdonságot, ami alapján ki tudnád választani a "mesterséges" darabot.
Ugyanez igaz a paprikából kivont és a szintetikus C vitamin párosról. És természetesen még számtalan egyéb doldogról...
Most már érthető, hogy a több százezer vagy millió éves Gízai piramisok, a Titicaca tó dokkolói 4.000 méter magasan miért kőből készültek.
Százezer, vagy millió éves...
Egyébként ne fáraszd a fejed ostobaságokkal, azért készítteték kőből, mert a papír túl drága volt ahhoz, hogy papírmaséből gyártsák, a műanyagbányákat pedig még nem fedezték fel. Egyébként meg, ha már úgyis ott volt néhány ezer munkás kéz, meg ipari tétel elnagyolt legókocka a kőbányában, akkor fel kellett használniuk, különben vissza kellett volna fizetniük a galaktikus uniótól lehívott műemlék-építészeti támogatást. :mrgreen:
Rengeteg tudatos gyerek születik napjainkban, őket kristály, vagy egyéb jelzőkkel illetik. Az emberek tudata folyamatosan nyílik.
Ja, kezd beérni a szuperliberális oktatás gyümölcse. Hozzátenném, nem vagyok híve a kaszárnyamódszernek sem...
0 x

Avatar
Gyuszi
Hozzászólások: 528
Csatlakozott: 2011.07.11. 12:18

A jövő

Hozzászólás Szerző: Gyuszi » 2011.08.01. 18:01

@osamuka (23328):

Drunvalo Melchizedekeket hogy ismerem-e?
Az egyik kedvencem...
Miért kérdezed?
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.08.01. 18:10

@Gyuszi (23337):
Ugyanúgy jutottam el Egyiptomba, ahogy Ő!
0 x

Avatar
sajnos_kacat
Hozzászólások: 680
Csatlakozott: 2009.12.09. 21:43
Tartózkodási hely: Budapest

A jövő

Hozzászólás Szerző: sajnos_kacat » 2011.08.01. 18:19

@Gyuszi (23320):
A legfontosabb azonban, az a hatás, amit a geomágneses mezők gyakorolnak az emberi tudatra. Az első orosz asztronauták, akik két hétnél több ideig tartózkodtak az űrben, azaz a földi rezgéseket nem érezték, egyszerűen megőrültek. Azóta mind az orosz, mind az amerikai űrhajósok mesterségesen gerjesztett Schumann hullámok hatókörében élnek az űrben.
Kérnék egy mérési módszert a Schumann hullámok kimutatására. Egyszerű legyen, hogy egy hároméves óvodás is megértse. Mint például az elektromos áram által gerjesztett mágneses mező kimutatására szolgáló kísérlet: egy iránytű kimozdul a nyugalmi helyzetéből, ha a felette áthúzott vezeték két végéhez hozzáérintjük a 4.5 voltos elemet. Ilyen szintű egyszerű kísérleti összeállítást mutass légyszíves.
0 x

Avatar
Gyuszi
Hozzászólások: 528
Csatlakozott: 2011.07.11. 12:18

A jövő

Hozzászólás Szerző: Gyuszi » 2011.08.01. 18:20

@osamuka (23338):

Gratulálok! :)
Sajnos én ilyesmivel nem dicsekedhetek. :(
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.08.01. 19:13

@sajnos_kacat (23339):
Pl: bemer matrac, magneter(magyar), MCR. Van egy egyszerü kütyü, ami sípol, amíg tart a mező.
Itt van mellettem, kb 6X3 cm. Nem tudom mi van benne, nem szedtem szét!
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.08.01. 19:13

@Gyuszi (23341):
Köszönöm!
0 x

Avatar
Gyuszi
Hozzászólások: 528
Csatlakozott: 2011.07.11. 12:18

A jövő

Hozzászólás Szerző: Gyuszi » 2011.08.01. 19:18

Kedves sajnos_kacat!

osamuka már válaszolt a feltett kérdésedre, amiért részemről köszönet jár neki, de ezeknél a tudósoknál is megérdeklődheted, hogy igazat mondott-e. :)

http://www.google.sk/imgres?imgurl=http ... CGIQ9QEwDQ

http://molnarfarpad.wordpress.com/2010/ ... a-tobbiek/

Tisztelettel: Gyuszi
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

A jövő

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2011.08.01. 19:31

@sajnos_kacat (23339): A mérés picit bonyolultabb, de itt le van írva:
http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances
0 x

Avatar
sajnos_kacat
Hozzászólások: 680
Csatlakozott: 2009.12.09. 21:43
Tartózkodási hely: Budapest

A jövő

Hozzászólás Szerző: sajnos_kacat » 2011.08.01. 20:14

@Szilágyi András (23359):
OK, bár most hallok róla először, tegyük fel, hogy létező jelenség. Viszont semilyen kapcsolatot nem találok az agyműködéssel kapcsolatban, és arra sem találtam utalást, hogy ezt a rezonanciát mesterségesen hoznák létre az emberes űrrepüléseken.

Gyuszi, csak nem csúsztattál véletlenül egy óriási nagyot?
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.08.02. 08:03

0 x

Avatar
cromagnon
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2011.08.02. 00:38

A jövő

Hozzászólás Szerző: cromagnon » 2011.08.02. 08:51

@sajnos_kacat (23376):
Hosszas keresés után is csak annyi látszik, hogy a NASA mélyen hallgat róla, hogy ilyen berendezést alkalmazna az asztronauták egészségének megőrzésére. Viszont az alternatív gyógyászatra (bocs, tehát placebóra épülő) honlapokon sokszor említik, egymásra sűrűn hivatkozva.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.08.08. 06:37

0 x

Avatar
cromagnon
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2011.08.02. 00:38

A jövő

Hozzászólás Szerző: cromagnon » 2011.08.08. 09:47

@osamuka (23727): Jól mondod, az.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.08.08. 17:51

@cromagnon (23733):
Orvosok meg nem jártak iskolába! Vágod ezt a kérdést! Fejszével!! :)
0 x

piciloo
Hozzászólások: 883
Csatlakozott: 2011.02.24. 17:50

A jövő

Hozzászólás Szerző: piciloo » 2011.08.27. 21:10

@Gabesz1955 (23147):

Ezen már én is gondolkoztam.
0 x

Avatar
Csillaghamu
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: 2011.09.04. 03:32
Tartózkodási hely: Budapest

A jövő

Hozzászólás Szerző: Csillaghamu » 2011.09.04. 15:43

Ha már szó volt a Nap felrobbanásáról, meg a futurizmusról, meg a fórumot lakó varázslók agyainak harci kapacitásáról, akkor megnézhetnétek mondjuk ezt Carl Sagantől:
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.09.04. 18:28

@Csillaghamu (25733):
Az ilyen film, trollkodás!
A jelenlegi az 5.(ötödik) civilizáció! Ebből következik, nem a mostani találta fel az űrhajót! :)
0 x

Avatar
Aku-Aku
Hozzászólások: 266
Csatlakozott: 2011.08.12. 20:05

A jövő

Hozzászólás Szerző: Aku-Aku » 2011.09.04. 19:12

@osamuka (25740):
A jelenlegi az 5.(ötödik) civilizáció! Ebből következik, nem a mostani találta fel az űrhajót! :)
Lehet, hogy lehangoló lesz a számodra, de a jelenlegi nem az ötödik, hanem a 38-ik civilizáció.
Próbálj meg ezzel a tudattal élni mostantól.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.09.04. 19:50

@Aku-Aku (25746):
A többi 33-ról nincs tudomásom, ezért megmaradok az általam ismert 5-nél!
0 x

Avatar
Aku-Aku
Hozzászólások: 266
Csatlakozott: 2011.08.12. 20:05

A jövő

Hozzászólás Szerző: Aku-Aku » 2011.09.04. 20:23

@osamuka (25750):
Hogy-hogy nem tudsz a többiről? Furcsa...
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.09.04. 21:01

@Aku-Aku (25754):
Itt a Föld nevű gombócon?(vagy....?), tudtommal nem volt több! ;)
0 x

Avatar
Aku-Aku
Hozzászólások: 266
Csatlakozott: 2011.08.12. 20:05

A jövő

Hozzászólás Szerző: Aku-Aku » 2011.09.04. 21:56

@osamuka (25758):
Azt hiszem többet kellene kutatnod, tanulnod. De nem írhatok erről többet.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.09.04. 22:49

@Aku-Aku (25768):
Nekem már az is sok amit tudok, de ahogy látom Neked is! :)
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

A jövő

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2011.09.04. 22:52

@osamuka (25740): Jaja, tele van az űr előző civilizációk űrszemetével.
Ja, vagyis nem. Akkor megint csak butaságokat beszélsz.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.09.04. 23:03

@mimindannyian (25784):
Mondtam, hogy ez sok Neked! :)
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

A jövő

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2011.09.04. 23:04

@osamuka (25788): Igen, mondtad, rosszul. :) Ha többször ismétled, nagyobb lángon égsz.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.09.04. 23:14

@mimindannyian (25790):
"nagyobb lángon égsz." Na végre! Ezt is megértem! Egy értelmes gondolatot le tudtál írni!! :D
Fantasztikus! Égnie kell annak, aki gyújtani akar! Ezt érted? :D
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

A jövő

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2011.09.04. 23:16

@osamuka (25794): Kard által vész el, aki kardot ránt! Érezd hát a pusztulásod meleg előszelét.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

A jövő

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.09.04. 23:17

@mimindannyian (25796):
Azért a tűz, Isteni erő, és legyőzi a kardot! :D
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

A jövő

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2011.09.04. 23:51

@osamuka (25798): Beolvaszt, bizony!
0 x

Avatar
OktondiJóska
Hozzászólások: 428
Csatlakozott: 2010.07.07. 05:31

A jövő

Hozzászólás Szerző: OktondiJóska » 2011.10.22. 12:09

0 x

Avatar
Jc Denton
Hozzászólások: 341
Csatlakozott: 2012.12.09. 14:53

A jövő

Hozzászólás Szerző: Jc Denton » 2012.12.09. 16:44

Mindenki őrizze meg a pánikot, de a világvége műszaki okok miatt elmarad!!! :mrgreen:
0 x