@osamuka (17125):
Amiket feltettem, írtam azok tapasztalatok!
Azért elég húzós tapasztalatnak nevezni a Youtube videót és a hasonló származású zöldségeket...
A válaszok teóriák!
A teória az, hogy képes vagy értelmes dolgokat is leírni. És ez tényleg csak teória, mert eddig még nincsen rá bizonyítékunk...
Nem értem, hogy földönkívüli dolgokba miért szól be olyan élőlény, akinek fogalma sincs arról, hogy mi ez egyáltalán, amiről itt szó van!
Miért, te a Sziriuszról jöttél?
Most néztem meg tegnap először, hogy ufó ügyben mi van fent a neten. Azért azt megállapítottam, hogy komoly bizonyítékot nem rak fel senki, én sem.
Valószínűleg azért, amiért nincsen komoly bizonyíték a neten a sárkányok, boszorkányok, vámpírok, láthatatlan rózsaszín egyszarvúak és hasonló képzelt jószágokról sem. Ezért az értelmesebb embereket nem éri komoly sokként a leírt állításod...
Először tapasztalni, utána lehet hozzászólni, nem teóriákat írogatni, meg nincs, mert én még nem láttam, típusú hozzászólásokat!
Jaja, először fogd el E.T.-t zárd ketrecbe, mutasd be és utána írhatod le, hogy létezik.
Ez a topik arra lenne jó, hogy akiknek már volt személyes találkozása földönkívüliekkel, azt itt megírhassa.
Nem. Amire te gondolsz az UFO, AURA és egyéb hívők oldalain lelhető fel.
Itt illik az állításokat komolyabban alátámasztani...