Jólmegasszondtammi?

tevedes. az urben egyaltalan nincs hidegcseppkő írta:Azt elfogadom, hogy amikor összecsomósodott, több milliárd éve (és az nem 3 milliárd volt)akkor forró volt, de meggyőződésem, hogy az űr abszolút hideg állapotától, ki is hűlt
szoval szerinted a nyitottsag es a gondolkodas egyenlo azzal, hogy bemondasra el kell hinni mindenkinek az orult elmeleteit?cseppkő írta:Tanulj meg nyitott lenni, és gondolkodni, mert nem véletlenül írtam amit írtam.
Az olyan hipotézis, amit tények is alátámasztanak, már inkább elmélet.cseppkő írta:Az a hipotézis amit a tudomány megállapított s ma elfogadott, nem több mint hipotézis.
Ezzel a "hipotézissel" inkább a vallások élnek. A természettudomány nem foglalkozik olyan kérdésekkel mint az emberek illúzióba ringatása.cseppkő írta:Mert egy, nem igaz. Kettő ha nem tudom milyen végig a bolygónk belső szerkezete, ha nem tudom milyen a belső magja, akkor nem állíthatom azt sem, hogy milyen volt akkor,amikor a Naprendszerhez csatlakozott, és kiütötte az itt lévő, valóban forró, lazább szerkezetű bolygót.
Akkor még inkább veszélyes ha olyan hipotézist akarok véglegesíteni ami olyan illúzióba ringatja az embereket, hogy a földi lét örökké tartó, holott az "élet ideje" sajnos meghatározott ideig tart csak, ketyeg az óra...1000--vagy 100ezer év?! És csak sertepertélünk az űrben ez idáig!
De lehetőleg a bizonyítás részére.cseppkő írta:De ne törődj velem, én csak mondom, írom a magamét... Inkább térjünk vissza a parapszichológiához.
Igaz, de még mindig jobb, mintha a saját kútfőből gyarapítaná, a már amúgy sem csekély számú, hiedelmeket és ostobaságokat.cseppkő írta:Tudod azt tartom ostobaságnak ha valaki csak bemagol valamit, anélkül, hogy gondolkodna.
LOLcseppkő írta:Tanulj meg nyitott lenni, és gondolkodni, mert nem véletlenül írtam amit írtam.
figyu,mondj egy okot hogy higgyek neked!cseppkő írta:Még az a szerencse hogy mindig születnek ilyen emberek akikhez TE aztán egyáltalán nem hasonlítasz. Tanulj meg nyitott lenni, és gondolkodni, mert nem véletlenül írtam amit írtam.
magyarul ha nem tudom mi a neutroncsillag,ne fogadjam el asok száz csillagász munkáját akik erre tették fel az életüket,hanem találjam ki róla vmit:"neutroncsillag az emberi szelem kisugárzásának megtestesülése"cseppkő írta: De ne törődj velem, én csak mondom, írom a magamét... Inkább térjünk vissza a parapszichológiához.
Tudod azt tartom ostobaságnak ha valaki csak bemagol valamit, anélkül, hogy gondolkodna.
Az emberi szellem, semmi ujjat nem talál ki tulajdonképpen, vagy is nagyon kevés az, amit csak az ember talált ki, minden törvényszerűség megtalálható a természetben, az ember csak intuíciója révén ráérez, mert valahol mélyen minden ott van a tudatában. Egyik embernek ez a másiknak az. A kérdés csupán az, hogy az, amit tanultál mások által, csak rögzül és megkövesedik az agyadba, vagy tovább gondolod, vagy teszel valamit a magad képességével, hogy befejezd és tökéletesítsd azt a gondolatot, megállapítást, azt a gyakorlatot
lefikázol jó sok embert,hogy ők kvázi hülyeséget beszélnek..Gyakran hallani mostanában azt, hogy para-képességek. Holott erről szó sincs.
Semmi érvelés,leírsz vmi pont annyira bizonyíthatatlan(pontosabban elég nyilvánvalóan hülyeség) zavaros elméletet mint a legtöbb para-hívő állít....Egyszerűen az emberi teste behálózó elektromosságnak erőssége, annak kisugárzása az ami különböző fizikai képtelenségnek, vagy épp csodának tűnő képességet ad egy-egy embernek.
LOLcseppkő írta:caspi, az hogy milyen a földünk belseje, ez idáig tudományos feltételezés, nem pedig tények. Ha tény lenne, akkor nem dilemmáznának azon, hogy forró vas vagy forró arany a magja, szilárd a magma fala vagy se....
Ha valamit nem tudsz, inkább olvass utána.cseppkő írta:Ha mindent tudna a tudomány, mert mindent nem tud -- akkor meghatározná pontosan mi a földi gravitáció? Mi az-az erő amely létezik a szilárd szárazföldnél, de lecsökken az óceánok esetében és dagály, keletkezik? Ha ez nem így történne, akkor a Hold forgó röpítő ereje, nem tudná felszívni azt a nagytömegű vizet.
Szerintem ezt a gondolatmenetet ne fojtasd addig, amíg alaposabban utána nem olvasol.cseppkő írta:Milyen a földünk belül folyamatos anyag-e vagy nem folyamatos? Ez elég lényeges, mert jó lehet ez mutatná meg leginkább, hogy a földünk a kezdetek óta mondjuk attól a 4 milliárd évvel ezelőttitől fokozatosan forrósodik át, sőt a kezdeti időben kisebb volt a mérete, mint napjainkban
SagSaggal nem talalkoztal? gyerekkoromban nekem is kedvenc mesem volt az Elveszett Vilagok...cseppkő írta:Orkás a földkéreg lemezes állapota és annak elmozdulása, a belső nagy erejű centrifugális erőtől valamint a a nukleáris energia felszabadulásától, és ennek következtében a gázok és olvadt anyagnak felszínre törésétől van. A belső szerkezete---most függetlenül a tudományostól-- a saját "tapasztalatom szerint" A legvékonyabb részről indulva-valahonnan a déli óceántól--
A szilárd kéreg, elképesztően vékony!! Kb. ott volt arra felé most, az utolsó nagy földrengés.
Szóval kb 5-6 km. a szilárd kéreg. aztán következik a lávaréteg, izzón állandó mozgásával, örvénylésével, fülsiketítő morajlásával. Aztán kb 10-15 km széles Üres-Tér következik.
Visszatekintve fel a lávára, azt látni, hogy pillanat gyorsasággal fut körbe a láva tömege, és mint gigantikus centrifuga oldalához, úgy préselődik az egész nagy erővel a szilárd kéreghez. Olyan erővel, hogy a láva tömege sima mint egy mennyezett!!--annak ellenére hogy önmagán belül is szakaszokként egy tömegben örvénylő mozgást végez. Kb a szilárd után kiérve a lávába és onnan kb még egy negyed utat megtéve erős nagy erejű energiákat érzékeltem, " bele rezonáltam"-- utána fokozatosan gyengült, amíg ki nem értem. Vagy is a nukleáris reakció elég közel zajlik már a felszínhez!
Az üres-Térben kellemes volt, végtelen csend, nem volt meleg sem! És nem volt IDŐ!!
A Magma hófehér falú, szilárdnak tűnt, és a fénye gyöngyházfényű volt. Kb a szürke-üres-térben nehéz volt megállapítani, de talán 5-10km széles lehetett...
Érzékelő a fala talán, mert megnyílt előttem, akkorára, hogy beléphettem volna...
Benne iszonyatos hangos dübörgés hallatszott ki, ezüstös fehéren ragyogott, mint milliárdnyi fények és ezek megállás nélkül körkörös mozgásban voltak. Nem forró, nem izzó, és vagy Hg vagy olvadt Ólom van a fal mögött, ami közösködni képes a mágneses elektro-részecskékkel.
Szóval ez a valódi belső szerkezete és sajnos ott "állva, és felnézve" megdöbbenten az volt az első gondolatom--úramisten belülről melegedett fokozatosan és a szilár ahol lejöttem, már csak egy tojáshéj az össz szélességhez viszonyitva!!!
Amit pedig "kilépve gondoltam" mindig és mindenkor, és mindenütt igaznak bizonyult---soha egyetlen egyszer sem tévedtem embernél!!! Akkor miért tévedtem volna saját földünk esetében??!!
cseppkő írta:caspi, az hogy milyen a földünk belseje, ez idáig tudományos feltételezés, nem pedig tények. Ha tény lenne, akkor nem dilemmáznának azon, hogy forró vas vagy forró arany a magja, szilárd a magma fala vagy se....
Ha mindent tudna a tudomány, mert mindent nem tud -- akkor meghatározná pontosan mi a földi gravitáció? Mi az-az erő amely létezik a szilárd szárazföldnél, de lecsökken az óceánok esetében és dagály, keletkezik? Ha ez nem így történne, akkor a Hold forgó röpítő ereje, nem tudná felszívni azt a nagytömegű vizet.
Milyen a földünk belül folyamatos anyag-e vagy nem folyamatos? Ez elég lényeges, mert jó lehet ez mutatná meg leginkább, hogy a földünk a kezdetek óta mondjuk attól a 4 milliárd évvel ezelőttitől fokozatosan forrósodik át, sőt a kezdeti időben kisebb volt a mérete, mint napjainkban
cseppkő írta:Fairi—amit írok a gravitációval kapcsolatosan, azt is a megtapasztalásom alapján írom; ami után azt a következtetést vontam le, hogy a mostani megállapítás valahol sántít.
ez csak képzelet,fantázia,nem valóság..agyad játszik veled,átver!Ilyent különböző hallucinogén anyagok kiválthatják,de megfelelő meditációval enélkül is el lehet ilyen hatást érni..Ha kiléptem” anno, bárhol szilárd felszín közelben, mint mágneses töltéseknek fazonjaként”, mindig mozgott nagyon gyorsan a lábam vonala, muszáj volt, így akadályoztam meg, hogy eltűnjek a mélységben. Viszont amikor, az a föld belsejébe indultam, és álltam az óceán hullámainak tetején csodálva, és csodálkozva, egyetlenegyszer sem moccant a lábam, mert nem volt vonzás, vagy is az a hatalmas víztömeg, leárnyékolta a szilárd kéreg vonzerejét. –Figyelembe kell venni, hogy létezésem, nem volt anyagi, csak negatív töltések. –
baromságokat írsz!Monjuk ezen semmi meglepő nincs,megszoktuk tőled...Na már most, ha a Hold vonzaná a víztömeget a maga anyagi tömegével, akkor épp ennek az anyagi, tömegi erőnek engem, az akkori létemet ki kellett volna szó szerint szippantani, és valahol kint vacogna azóta is a lelkem, a testem pihenne porként azóta is. Egyébként megvallom, utólag kirázott még a frász is, mikor erre rádöbbentem.
ez még nagyobb baromság,ráadásul zavaros,se füle,se farka...nem feltételezed hanem alaptalanul fantáziálod..feltételezésnek vmi alapnak is kellene lenni,eddig nem írtál semmit konkrétat..Szóval én azt feltételezem, hogy az óceán nagy tömegű vize leárnyékolja a földi gravitációs erőt és a Hold tulajdonképpen csak fogja a Földünk egyik(!) gravitációs hullámának, valamint a bolygónk tömege, forgás okozta röpítő és vonz ereje az, ami érvényesül. Vagy is mivel az óceán tömege miatt a vonzerő leárnyékolt, a nagy tömegű vizet, laza, instabil szerkezete miatt, szinte felemelni képes a bolygónk röpítő ereje!
Vagy is semmi köze a Holdnak a dagály jelenséghez.
de tévedsz,mivel baromságokat írsz,beismerni nem fogod tudni,doxazma rögzül,és megszabadulni nehéz tőle...Főleg az öregség ezt erősíti....A bolygónk belsejét illetőleg, nem tévedtem. –persze jobb elvetni, ha másért nem, mert félelmetes szembenézni vele…
de ritkák az univerzumba,az ne zavarjonAmi pedig a magma elemi összetételét jelenti---A Higany és Ólom a legalacsonyabb olvadás pontú-
csak mellesleg ritkák ők is..Ólom ráadásul a maghasadás folyamatának végterméke is.-csak mellesleg...
Azt hiszem a régi fórumon egyszer már linkeltem, de szerintem érdekes:cseppkő írta:amit írok a gravitációval kapcsolatosan, azt is a megtapasztalásom alapján írom
Már meg se kérdem honnan a fenéből szeded a rezgőköröket,mágneses köröket meg hasonló fantazmagóriákat..cseppkő írta: Ez az amit, igyekeztem elmagyarázni, hogy az emberi életet nem csak az agyi elektromosság teremti meg, mint valami nyílt- zárt elektromos rezgőkör ami a két agyfélteke között alakult ki és száguld ,ki az idegekbe a gerinc csatornán keresztül és onnan vissza az agyba. Hogy az agy tulajdonképpen egy vezérlő központ, és memória tároló.
Hanem amit kínaiak találtak és azóta is szurkálgatnak, az is egy elektromos rezgőkör csak épp az agy teremtette meg. mint mágneses rezgőkört, valamint vezeték nélkül hálózza be az agyat a testet belülről majd a bőrünk felszínét védőn borítja, miközben vissza-vissza tér az agyba. és a gondolatunkat, akaratunkat megteremti azzal, hogy hat az agysejtekre, feszültségével, életre kelti a képi információt, valamint beindítja az agy azon részletét amit mondjuk beszédre, mozgásra stb akar felhasználni.
Ezt szerettem volna megmutatni, hogy érthető legyen-- de elkéstem. Ez az amit megtapasztaltam kilépve a mágneses fazonommal --láttam hallottam ha kicsit másképp is, de gondolkodni voltam képes abban a formában azzal a különbséggel, hogy a gondolat test nélkül. már száguldott!
A valóság gondolkodó képessége más, mert van emlékezés és van jövőbe látás akkor is ha becsukjuk szemünket és semmit nem látunk, mert van memória.
Lélekként rohanó a gondolat és mindig csak annyi és arra vonatkozik amit épp látunk nincs múlt és és nincs jövő, csak az, amit látunk teremti a gondolatokat.
Ezért is írtam, hogy az élet nem keletkezhetett, és nem készülhetett előre gondolt tervezés alapján, Csak is spontán, véletlen, majd lépésről-- lépésre mindig a földi Nagy energiák erejéhez, felszínközeli állapotához képest.
Nono, a mágneses fazon tényleg létezik:fairi írta:mágneses fazonom" wattafak???
Szégyelld magad!!Camae Leon írta:Nono, a mágneses fazon tényleg létezik:
http://home.comcast.net/~wanolan/b1intro2.html
Ez nekem is megy.Tamási Jocó írta: Szégyelld magad!!
Magyar embernek magyar parafenomén! Támogassuk a magyar termékeket!
http://www.harasztosi.hu/page.php?12
Ez a film címe.cseppkő írta:Egybként Joco a klub délután címe;Kételkedem, tehát vagyok! kétértelmű.
Egy mondatból, bármit le lehet vezetni. Nézd meg a filmet, és akkor egyértelmű lesz, miről szól.Nekem ebből az jött le
En is elo tudok idezni ilyesmit. Pl. ha hosszan cipelek valami nehezet, es utana megemelem a kezem, akkor konnyebbnek erzem. De ezt massal magyarazzuk.cseppkő írta:Azért nem Oscar, mert a láb és kéz sokkal kevesebb szervi-töltéssel rendelkezik. De ha mondjuk mi ketten találkoznánk, akkor bemutatnám neked, miképp emelném fel a kezedet, karodat amit tested mellett lógatsz és azt is érzékelnéd hogy valami erő húzza felfelé, mind a kézfejedet, mint a karodat is, anélkül, hogy hozzád érnék. Vagy is tudattal lehet egy helyre koncentrálni még a kezem erejét is.
nem te emeled fel hanem ő,biztos nem akar elkedvetleníteni és lelkesen felemelte,hagy higgye az öregasszony h csodaképeséggel bír:)cseppkő írta:Azért nem Oscar, mert a láb és kéz sokkal kevesebb szervi-töltéssel rendelkezik. De ha mondjuk mi ketten találkoznánk, akkor bemutatnám neked, miképp emelném fel a kezedet, karodat amit tested mellett lógatsz és azt is érzékelnéd hogy valami erő húzza felfelé, mind a kézfejedet, mint a karodat is, anélkül, hogy hozzád érnék. Vagy is tudattal lehet egy helyre koncentrálni még a kezem erejét is
szerencsés véletlen...Vagy tályogot érzékeltem valakinél, aki soha nem maradt terhes.
Cseppkő!cseppkő írta:Az hogy ostoba vagy arról nem tehetek. az hogy igyekszem szükreszabva fogalmazni az a hely miatt van, de attól még érthető. Tudod nem akarásnak nyögés a vége. De nem hiszem, hogy annyira nehéz felfogású lennél, hogy ne értsd, amit akarsz is érteni...olyan vagy, mint az alkalmi süket...
FIGYELEM! Legyetek szívesek jobban tolerálni egymást! Finomítsatok a hangnemen! |
ha nem szakszavakat hülyén használod azt éred el hogy semmit nem értünk..értelmetlen zagyvadék lesz az egész írásod..cseppkő írta:Meglehet, hogy nem használok mesémhez" helyes szaknyelvet, de még nincs hozzá alkotva. Vagy is a mai nyelvezetet, kifejezéseket használom sete-sután mint fogalmakat, ami biológiai, fizikai, illetve geológiai már létező kifejezések. Vagy is írom egyszer energia, mert nem értitek...írom elektromosság....nem értitek írom, hogy szubsztancia részecskék, töltések... szóval így váltogatom a fogalmakat, hogy talán valamelyiken fennakadtok...hisz van köztetek biológus, elektrom.-szaki, vagy épp informatikus, talán más is...
Az is igaz, hogy tudásom, régi csak nem 50 évvel ezelőtt szerzett középszintű. a többi nem túlzok, cirka 1500-2000 könyv alapján, olvasott... Vagy is nem is olyan könnyű ebből a "memória könyvtárból" felszínre hozni, és összeállítani úgy a gondolatokat, hogy Ti a földhözragadt" okosok; elgondolkodjatok rajta, valami kapiskáljon is belőle bennetek aminek következtében egyszer, talán, azt mondjátok....talán még is csak tovább kellene ezt vizsgálni, gondolni... hogy is írta az öreglány?
klinikai munka,aha,persze..cseppkő írta:Egyébként fairi ez az öreglány" ha jól számolom, 25-30 éve ilyen trükköt, nem mutatott senkinek.Gyógyítani pedig utoljára egyetlen egyet gyógyítottam, mert nem tudtam nemet mondani. Ez három éve volt, ez előtt a kivétel előtt, szintén 25 évvel előtte használtam.
Rendszeresen szinte napi szinten a klinikai munkám következtében ha akartam ha nem akartam, egyszerűen működött. Ha pedig nincs más választásom, akkor viszont oda figyeltem mi is ez, miképp működik, mit érzékelek. Egyébként is kíváncsi természet vagyok. Ha manapság nem vált volna divattá, ha nem tapasztaltam volna meg, hogy a legtöbb nem más, mint kereseti forrás és szélhámoskodás, ha nem özönlött volna be kelet és nyugat, hindu és jenkidivat, jelenleg német elméletek" szivárognak be- hitelméletekként, és különféle tanító jellegként feltüntetett tanfolyamok...akkor valószínűleg, még ma is hallgatnék.
Mert meggyőződésem, hogy a régi ateista gondolkodás felé terelése az embereknek, még mindig egészségesebb volt, mint az, ami mára eluralkodott.