Lassan csak kiugrik a nyúl a bokorból

És máris eljutottunk oda, hogy a szeretet az esztétikai örömmel összemosod, erről beszéltem.Ha rügyező fákat látok az fantasztikus de ugyanolyan szép a téli kopár erdő is.
Megint egy olyan szó, amit tetszőlegesen lehet ebben az összefüggésben hajlítani.Én inkább úgy mondanám hogy tisztelni kell a természetet.
Emlékeztetlek rá, hogy az ember is a természet része, akkor is, amikor az elromlott hűtőszekrényét kidobja az erdőbe, valamint hogy a Földet elpusztító kisbolygó is a természet egészébe illik.Arra kellene törekedni hogy minél kevesebb kárt okozzunk benne mert úgy tökéletes ahogy van.
Részleteiben. Teljes egészébe akkor tudnék rácsodálkozni, ha érteném, hogyan működik. Ha nem értem, akkor tetszhet, és visszagondolhatok a mesékre, melyekben a juhászlegény lepihen a diófa alá, stb,stb. De értelem nélkül csak szentimentális érzéseid lehetnek, ami a rácsodálkozástól nagyon messze van, mert igazából az álmaidat és az emlékeidet dédelgeted, nem a fát. Olyankor a fa csak egy apropó, mint ahogy mozifilmben sem a rohanó celluloidot szeretjük, hanem amiről szól.de rá tudtál e már csodálkozni egy fára hogy milyen tökéletes teremtmény?
szokoar, hurrikan, foldrenges, vulkankitores, gazfelho, hamueso, jarvanyok, sakajaras, vad hodito torzsek, parazita fergek a szemedbe, agyrago amobak, mergezo novenyek, pirajak, szunyodgok, tetvek, homoki bolhak a kormod alatt... folytassam?Én inkább úgy mondanám hogy tisztelni kell a természetet. Arra kellene törekedni hogy minnél kevesebb kárt okozzunk benne mert úgy tökéletes ahogy van.
A spanyolnátha-pandémia korábban volt (1918-1920). Hogy 1930-ban volt-e H1N1-járvány, azt nem tudom, a kis járványokról nem sokat lehet olvasni.osamuka írta: Az első H1N1 járvány az USA-ban volt 1930 körül(tudtommal)
Az első influenzaoltást 1940-ben készítették el.osamuka írta: onnan olvastam egy statisztikát(régebben), amiben az volt leírva, hogy többen haltak meg a védőoltástól, mint a járványtól!
Dehogynem. Sülve-főve, sőt még marinírozva is...Tán te nem szereted a természetet?
Miért mondjam neki? De ha csak ez az álmod:Buddhának mond hogy összemossa a szeretet az esztétikai örömmel
Miért?A földi ökoszisztémába amelyet általában a természet megjelöléssel illetnek aligha férhet bele a kidobott hűtőszekrény.
Ha fizeted, szívesen elmegyek oda is.Ha szerinted igen akkor ide menj nyaralni
Mittudomén, miért, szerinted hol keletkezik még logikai láncolat?az értelem szerinted csak az agyban keletkező logikai láncolat és semmi más?
Jaja, és ennyi légy nem tévedhet!...Meg pár száz millió ember is alaposan kinevetne:D
Élővilág?? Az előbb még természetről volt szó. Ugye, hogy ködös a természetfogalmad, ezt mondom az elejétől fogva.Szerinted az élővilág része a hűtőszekrény?
Azt én honnan tudhassam, kéremszépen? Van olyan szubjektív érzetem, hogy intuitívan gondolkozok, sőt olyan is, hogy van szabad akaratom, de nem dőlök be ilyen csalfa benyomásoknak csak úgy. Te be szoktál?Nem azt kérdeztem hogy hol kezdődik hanem hogy más van e? Pl.: intuitív gondolkodás?