@Dhamesvara (54727):
Én ilyen fórumokon direkte kurva udvariasan kezdek. Még csak le se tegeztem senkit, felhívtam a figyelmet egyes pontok tudományos tarthatatlanságára, feltettem néhány kérdést, hogy akkor ez hogy is van, és a hozzászólásom fél órát sem ért.
A "provokáció" általában a hívók definíciója arra, hogy ha valaki olyan dolgot kérdez, ami nyilvánvalóan rámutat, hogy tarthatatlan baromságokban hisznek. Volt ott nagyon sok kulturált hozzászólás, ami így törölve lett, viszont Gyenes Péter útszéli tapló köpködése meg maradhat?
Ha a személyeskedés ok a komment törlésére, akkor annak a tapló fasznak a kommentjei is mennének a levesbe...
Nem kell végig néznetek, valahol az első 10.-ik percben van arról szó, hogy az USA-ban egy tudományos konferencián beszélnek a föld klímájának a befolyásolásáról, ami könnyen megvalósítható, s voltak már teszt repülések is, tehát létező dolog a chemtrail, csak nem vallják be, hogy élesben nyomnák.
Én úgy tudom, hogy a chemtrail ártó szándékú, titkos permetezést jelent, amit valami megnevezetlen gonoszok (na jó, a zsidók) szerveznek, hogy irtsák és betegítsék a népet.
Az USA tudományos kísérleti repülései még véletlenül sem ezek, mert:
0. A klímakutató repülések nem támadó szándékú vegyi attackok.
1. Nem feltétlen látható formában engednek ki vegyi anyagokat - ha engednek ki egyáltalán vegyi anyagokat.
2. Nem biztos, hogy tudod az ilyen gépeket azonosítani - hogyan mondod meg egy 30.000 lábra lévő gépről, hogy az utasszállító, hogy titkos amerikai repülő?
3. Ha tehát látsz egy repülőt egy kondenzcsíkkal, akkor még is milyen okból gondolod azt, hogy az egy jenki chemtrail gép, és nem egy utasszállító, mondjuk?
4. Ha olyat találnál mondani, hogy onnan szúrod ki az ilyet, hogy vannak a csíkban megszakítások, illetve máshogy oszlik, mint ahogy a kondenzcsíknak kéne, akkor légyszi rögtön folytasd is azzal, hogy részletezed, milyen megfontolások miatt is jelentik az előbb felsorolt dolgok azt, hogy az nem is kondenzcsík?
5. Az, hogy vannak amerikai tudományos kutatások a légkör fölső részében, miért is jelenti az automatikusan, hogy ezt történik Magyarországon is?
6. Pontosan milyen kimutatható hatása is van akkor ezeknek az amerikai chemtrail gépeknek, illetve milyen bizonyítékok vannak arra, hogy ez a chemtrail gépek következménye?