Harasztosi úr mint a sportgyógyászok "Mozart"-ja

kémiából felmentett voltam, de ezek nem a kénsav, meg a foszforsav alkotórészei?szulfát (SO42-) anionban 4 oxigént köt, meg és még negatívabb, a foszfidról nem is beszélve, mert a foszfát anion (PO43-) már háromszor olyan negatív
Heavy metál fanok voltak a vegyészek, akik ezt a valamit készítették?Nyomokban tartalmaz: kálcium, réz, lítium, vas, szelén, kén, szilícium, kobalt, cink.
A "tengeri só" kifejezést a finomítatlan kősóra értik. Én magam nem néztem utána, de feltételezik (vagy tudják ?) hogy a kősó feldolgozása során (fehérítés) veszt "alkotó elemeiből".Már régóta piszkálja a csőröm, ebben a marhaságban is megütötte a szemem a "tengeri só" kifejezés.
Szerintem a nagy többség nem "szándékosan buta", hanem egyszerűen tájékozatlan. Hall valamit, aztán ha a kicsi szíve úgy érzi (érzelmi alapon ítél, mivel máshogy - ismeretei híján - nem tud), mély igazságot hallott, akkor elfogadja, megjegyzi, beépíti az ismeretei közé. Ez önmagában a kisebbik a probléma, a nagyobb problémacsoport az ilyen emberrel a következő:sajnos_kacat írta: Kérdésem: szándékosan ilyen hülyék az emberek, hogy amiről nem tudnak semmit, oda a saját fantáziájukból helyettesítenek be valamit, amit aztán tudásként, tényként próbálnak meg továbbadni?
Eszembe sem volt, csak jeleztem hogy honnan a "kősó" kifejezésRemélem, nem akarsz ilyen ostoba idézetekkel érvelni.
Amit vagy én nem találom, hogy hol pontsít, vagy tényleg fáradt vagyok...Eddig soha nem látott felvételeket készítettek a Földhöz legközelebb álló Androméda-galaxisról az Európai Űrügynökség (ESA) űrteleszkópjai, amelyek új gyűrűket és haldokló csillagokat is felfedeztek a több százmilliárd csillagból álló galaxisban.
A Herschel képein a ködnek is nevezett gázfelhőt lehet tanulmányozni, azt a közeget, amelyből a gravitáció hatására több százmillió év során lassan csillagok alakulnak ki. Amikor a gázfelhő sűrűsége eléri a kritikus szintet, a csillag a látható fény tartományban is sugározni kezd, és ezek az égitestek csupán ekkortól lesznek láthatók a hagyományos teleszkópokon.
Kód: Egész kijelölése
[url=http://kerekagy.blog.hu/2011/01/08/mar_hirdeti_az_iget_a_kerekparos_egyhaz]Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház[/url]
Különben ilyesmit amerikai bíróságon játszódó filmekben láttam, ahol az ellenfélnek át kell adni minden iratot, amire bizonyítékként kívánnak hivatkozni a perben, és direkt SOKKAL többet adnak, hogy a rengeteg iratból ne tudják kihámozni, hogy mi is a konkrét tény amire majd a vád/védelem épül.Methodology
Studies were evaluated and graded according to methodological quality
using the Scottish
Intercollegiate Guidelines Network (SIGN) grading system.
Main results
Ten studies met the selection criteria and were included in the
review. They dealt with the
following conditions: burns, carpal tunnel syndrome, lateral
epicondylitis (2), post-
surgical healing (3), venous ulcers and pressure ulcers (2).
The studies tended to be of low methodological quality. !!!!!
They included four case series, three controlled studies
without randomisation and three randomised controlled trials.
Reviewer's conclusions
On the whole, the evidence for the effectiveness of Bioptron
light therapy is weak.
It is slightly stronger in the case of venous ulcers and skin graft
donor site wounds. The
included studies reported no adverse effects and did not discuss cost
effectiveness.
Purchasing decisions should take account of the weakness of the
evidence for Bioptron
light therapy. There may be circumstances where Bioptron light
therapy can be purchased
on a case by case basis as an adjunctive treatment.