Állat ölés írtás

Be nem sorolható, egyéb szkeptikus témák
Koktelos

Állat ölés írtás

Hozzászólás Szerző: Koktelos » 2025.04.06. 21:11

Mi ez mostanába hogy van valamilyen állíttólagos köröm -és száj fájásos betegség? Vírus, fertőzés, vagy járvány!?
Ezt honnan tudják egyesek?
Az állatok elárulták hogy mi a bajuk van nekik?
Fejezzék be a fölösleges állat írtást! Az büncselekménynek számít! Főleg úgy hogy még kártérítést se nem adnak a gazdáknak! Ja meg a fertőtlenítő-szereket is a gazdáknak köll kifizetni!
Már megint 1 hisztéria-keltés megy itt a magyarokná!
Csak úgy elárulom hogy régen is volt ez a betegség a 60-as években, és akkor is túlélték az állatok az ilyeneket! A betegek el lettek kerítve az egészségesektől, és meg is állt a továbbfertőzés!
De mostanába meg az megy hogy ész nélkül ölni az állatokat! Van olyan nő is, aki fertőzött helyen dolgozik az állatok között! Aztán arra ment haza hogy kiírtották az összes állatait, pl.: kecske, bárány, disznó, tehén,..stb...! Közben meg ő nem is volt otthon napokig, pont azért hogy ne vigye haza a betegséget! Erre volt joguk egyeseknek? Mert amúgy nem! Sőt állíttólag volt náluk teszt, és avval negativot mértek, de mégis kiírtották az állatokat!
Hogyan van ez? Ki érti ezt? Mert én nem igazán értem!
Furcsa módon az osztrákokná nincs ez a betegség! Ez is furcsa! Az a betegség a határon megáll? Vagy mi van?
Amúgy meg nekem az egyik rokonomná még régen megcsinálták azt hogy beoltották az összes csirkéket valakik, és 1 napon belül az összes csirkéik sorba elpusztultak! De ők akkor kaptak kártérítést!
Én biztos hogy el is zavarnám őket, akik kiakarnák írtani az én állataimat!
Már ragad is a körmük!?
Hogyan, és mivel ragad össze?
Azt is dumálják hogy habzik a tehénnek a szája! Ugye?
De nagyon hülyék egyesek!
Csak úgy elárulom azt hogy a tehénnek mindig habzik a szája, mert az kérödző állat! Az pont azt jelenti hogy többször is vissza böfögi, és megrágja ugyanazt az ennivalót!
Ja meg a kevés innivaló miatt is lehet náluk a habzó szájuk!
Mostanába mire megy ki a játék?
Ne együnk disznó húst, és / vagy tehén húst!?
Vagy nem magyar eredetű húst együnk!?
Vagy szokjunk le a húsról!?
Együnk műhúst!? Ugye?
Vagy miről van itt szó?
Disznó pestis is volt!? Ugye? Amit Afrikából a vaddisznóktól kaptak el az itteni házi disznók, Kelet-Európából hozták be! Tehát a disznók ott randiztak valahol Szíriában, és / vagy irakban a háborúban!? Ugye? Mert ezek szerint csak úgy lehetett! Pedig a vaddisznók csak a csöndet szeretik!
Ősszel még az állíttólagos madár influenza volt!? Ugye?
Mostanába már nincs!? Vagy mi van?
Mi lesz még?
Utálom a hülyíttést, mert már amúgyis öléggé hülye lettem, főleg 2020.márciusóta!
0 x

Válasz küldése