Komolyan mondom, semelyik másik oldalon sem olvastam ennyi marhaságot, mint itt.

Milyen dogmatizmusra gondolsz? És hogyan robbantja azt szét?Aranyi László oldaláról az a véleményem,mindenképp jó,hogy VAN,mert olyan dolgokkal foglalkozik,amelyek szétrobbantják a dogmatizmus falait.
Egy fenékkel két lovon nem lehet ülni, vagy szkeptikus vagy és azt fogadod el, ami bizonyíthatóan létezik, vagy "nyitott vagy az új perspektívákra" és kritika nélkül elhiszed. A kettő együtt nem megy.Mert szkeptikus alaptermészetem mellett nyitott vagyok az új perspektívákra.
Nem kötelező. Szabad gondolkodni is a kritikátlan hit helyett.És nem akarok csőlátású lenni.
Legfeljebb elszedulsz.De mint tudjuk,gurulo kovon nem no moha. Ergo nem fogok begyepesedni.
Az osszes szkeptikus nyitott.Mert szkeptikus alaptermészetem mellett nyitott vagyok az új perspektívákra.
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos...Szo sincs rola,hogy kritika nelkul elhiszem az uj perspektivakat! De mint tudjuk,gurulo kovon nem no moha. Ergo nem fogok begyepesedni.
Latom,te itt karriert akarsz csinalni,ezert a tobbiek velemenyet szajkozod.
Bullshit! Ha nem célod senkit meggyőzni, ne vegyél részt vitában. Azt meg miért gondolod, hogy meggyőzhetetlen vagyok? Kemény vallásos neveltetést kaptam, millió tévhitemtől váltam meg az életem során, mert rádöbbentem, hogy más embereknek van igazuk, és nem nekem. Ha van valaki kettőnk közül, aki meggyőzhetetlen, az nem én vagyok.Nem linkelek. Nem célom senkit meggyőzni,főleg olyan valakit,aki elhatározta hogy meggyőzhetetlen lesz.
Te, nekem is kéne ilyen teflon arcborítás, mint amit hordasz. Hacsak a bőr már le nem sült a képedről... Figyi, mindenkinek beszólsz, szimpla konformizmussal vádolod az itt jelenlévőket, csak mert nem mondják azonnal, hogy "jééé Pezó, igazad van" és az érdemi válaszokat úgy kerülöd, mint vámpír a fokhagymás, kereszt alakúra sütött Lays chipset. A legkönnyebb, és a legálszentebb dolog azt mondani, hogy "nem csinálom, mert úgysem..."De a nemtetszest kulturaltabb formaban is ki lehet fejezni.
Amikor is rögtön az én személyemre hivatkozva - amelyről segédfogalmad sincs - tértél ki egy kérdés elől. Szóval ha öt éves lennék, akkor azt mondanám, hogy te kezdted, szóval...Nem célom senkit meggyőzni,főleg olyan valakit,aki elhatározta hogy meggyőzhetetlen lesz.
Azt hiszem én többször felajánlottam, hogy vitassuk meg, de te elutasítottad. Hogyan gondoltad a bizonyítást? Írjunk több száz oldalas disszertációt, amit úgy sem olvasol el? Vagy, hogy?Ha annyira szakertoje vagy az o temakoreinek,akkor bizonyitsd be hol teved,milyen valotlansagokat allit.