Mint minden,ez is attól függ...Pont ebben a témában hoztam valamit,ezért jöttem fel.Íme! (remélem műxik)Az állatok... legtöbb ugyanolyan intellligens mint az ember.
Másfél éves gyerek...Az is valami.
Mint minden,ez is attól függ...Pont ebben a témában hoztam valamit,ezért jöttem fel.Íme! (remélem műxik)Az állatok... legtöbb ugyanolyan intellligens mint az ember.
Téged is érdekel ezek szerint az igazság? Akkor kezd azzal, hogy az önellentmondásaidat felszámolodaz igazság érdekel:))))))mond meg hol van az igazság.
Ezt mondd majd a bíróságon, amikor elítélnek . Hülyeség. Elhiszem, hogy a tények elől egy egérútnak látszik menekülni úgy, hogy nincs igazság, de ez egyszóval szánalmas.az igazság egy absztrakt filozofiai kitaláció, amit plato talált ki. nincs olyan, hogy igazság, csak esetleg helyesebb, prktikusabb.
Gondolod? Miért gondolod? Nem látom, miért következne ez. Erősen dualista a gondolkodásod, nem kéne kicsit árnyaltabban gondolkoznod?gondolom jo és rossz is van. ördög és isten mi?
Köszönöm, köszönöm. Gratulálok. Az igazság érdekel, de közben annak nincs helye a tudományban. Akkor hol keresed, a mesékben? Ja, látom .pont ez az, a tudományban nincsen helye az igazságnak.
köszönöm, hogy újfennt igazoltálköszönöm, hogy újfennt igazoltál.
Ez egy állítás, amelyet nem támasztottál alá tényekkel. Tudod mi az az érvelés? Nálad a vitának az nem része?amúgy pont te érvelsz érzelmekkel.
Én pedig rávilágítottam, hogy hibás. Ennyi.én egy elméletet osztottam meg veled.
Mashogy nem jutsz szexhez?Kihívlak egy mensa tesztre!
a vesztes a másik bitch-e lesz egy életre.
igenigy porba alázzom, hogy meglássátok intelligensebb
Véges mennyiségű adatpontra mindig illeszthető függvény. Ebből kifolyólag egy emberi élet során, pláne egy teszt terjedelmében számon kért bármilyen tudás vagy képesség megtanulható. Ezzel azt állítod, hogy véges idő alatt nem lehet az intelligenciát mérni. Mivel azután sem az emberi élet, sem az univerzum nem végtelen életű, így számodra az intelligencia sosem elválasztható a pattern matchingtől. Rendben.ami nem az intelligenciadat meri, szerintem, hanem csak azt hogy tudsz egy pattern-ekben gondolkodni. tanulható. megtanultam.
Pattern matching?az állati intelligencia más.
Akkor javaslom, inkább filozófiával foglalkozz vagy matematikával. A természettudományokban nincs igazság vagy szigorú értelemben vett bizonyítás.piciloo írta: Az igazság érdekel, nem drukkolok egyik oldalnak sem.
Bocsi, te hülye vagy? Miről beszélsz? Már legalább 3-szor leírtam direkt neked, hogy itt senki sem állította, hogy az állatoknak nincs intelligenciájuk, sőt az éntudatukról is az hangzott el, hogy többüknél valószínűsíthető. Miért akarsz minden áron általad kitalált rémképekkel, szalmabábbal boxolni?KÉRLEK győzettek meg alapos tudományossággal, hogy az állatoknak nincsen intelligenciájuk, éntudatok.
Ha szerintettek nem ugyanaz, pontos tudományban alkalmazható definicióval kezdjétek,
Győzzetek meg, hogy az állatoknak nincsen intelligenciájuk.
De ha ez nem megy, kérlek győzzetek meg hogy nincsen éntudatuk.
Komolyan.
Szeretném ha megtennétek.
Itt egy biologus, aki azt allitja, hogy butasagot irsz, a buza (nem finomitott formájában) igenis emesztheto.és sajnos a buza (nem finomitott formájában) emészthetetlen. akármennyire szeretnéd. az hogy megtudod enni, nem jelenti azt hogy emészthető. egy követ is megtudsz enni. nem tudja feldolgozni a szervezeted.
Ez annyira evidens, és midnenki tudja, hogy soha nem jutott eszembe, hogy bérki is vitatná. Ezért konkrét forrást nem talállok, csak leírást.
De sajnos a buza nem emészthető, ettől még tény.
Kérdezz meg egy biológust vagy agronomust.
Ennek ellenére pont úgy "érvelsz" mint egy troll: nyilvánvaló tényként kezeled és szajkózod a véleményed:szkeptikus vagyok.
és sajnos a buza (nem finomitott formájában) emészthetetlen. akármennyire szeretnéd. az hogy megtudod enni, nem jelenti azt hogy emészthető. egy követ is megtudsz enni. nem tudja feldolgozni a szervezeted.
Ez annyira evidens, és midnenki tudja, hogy soha nem jutott eszembe, hogy bérki is vitatná. Ezért konkrét forrást nem talállok, csak leírást.
De sajnos a buza nem emészthető, ettől még tény.
Kérdezz meg egy biológust vagy agronomust.
Közöm nincs a búza témához, csak röhögök, ahogy égeted vele magad.Ezt magadnak kuldted gondolom. Te aki szerint emeszheto a buza.