hát igen, az elemi suliban, én is kb így tanultam: http://www.youtube.com/watch?v=-8qBmxg9vgU.Igenis és konkrétan azt tanították,hogy a fajok egymásból alakultak ki,hát kb. így:
egysejtű->soksejtű valami->hal-(kimászott a vízből)->béka-(ebből lett a sokminden)->majom(is)-(lemászott a fáról,egyenesen állva jobb közlekedni)->ősember->ember.Így.Nem viccelek.Nem direkt lökik a témával kapcsolatban azt,amit.Bezony
Nem hiszem hogy ebből probléma lenne, mert múltkor is zárójelbe tettük a saját véleményünk. Sőt, én még azt is, h éppen milyen érvelési hibát fogok vétetni.ndru írta: A dologból valóban születhetnek érdekes tanulságok, de ha egy fő topicban csináljátok, akkor egy kevésbé sikerült imperszonáció megtévesztő lehet az új látogatók számára.
Lehet, hogy ilyen célra inkább szerencsésebb volna nyitni egy "szerepcsere" fórumot, ahol beszélgetés játék jellege is sokkal nyilvánvalóbb volna.
De Brad Pittről nem állítják hogy mindenkit szeret, ott van mindenütt, és lát, hall mindig mindent.sötétvödör írta:A nemlétezésére egyszerű bizonyítékot adni:
-Hé,Isten! Itt vagy ?
Ha nem válaszol nincs
Ez persze nem igazi bizonyíték,mert Brad Pitt nevét mondom,ő sem fog válaszolni.
De az ő létezésére van bizonyíték.
Szóval ha valóban létezne a keresztény Isten, könnyűszerrel bizonyíthatná. De nem bizonyítja. Vajon miért? Azt szeretné hogy a gondolkodó emberek ne kerüljenek a mennyországba, csak a hülyék akik benyalnak bármit?
Ha oda írnád a mondat végére hogy áldás, és békesség akkor avathatnánk mint Gyuszi 2-t... A hited nem számodra ajándék, hanem annak aki visszaél azzal h te x összegeket fizetsz ilyen olyan adományként. Közben mint egy báb, tudatlanul szervezed be az erre kapható embereket ebbe a piramis játékba.KJózsef írta:A hit ajándék. Hallásból ered, szabad akarattal fogadható csak el.
Utána valóban hasonló lesz a "hatalomhoz", hegyeket is képes lesz mozgatni.