nalam rajta kivul vmiki es osamuka hozzaszolsai sem latszanak(Nálam Cseppkő verte ki annyira a biztosítékot, hogy felvegyem ide...)

nalam rajta kivul vmiki es osamuka hozzaszolsai sem latszanak(Nálam Cseppkő verte ki annyira a biztosítékot, hogy felvegyem ide...)
(kiemelés tőlem) Igen, ha mindenki ignorálná, akkor jobb lenne. És mit jelent, ha mindenki ignorálja? Hogy nem írhatnak, hiszen senki sem látjaHa mindenki ignoralna ezeken a nickeken irt hozzaszolasokat, szerintem jobb lenne a forum.
Igen, ennyi a lényeg.Az a baj, hogy az egvilagon semmit nem mondanak, csak romboljak a folyo eszmecseret.
Nocsak, ez lenne vaskalapos ünneplős neve?...merev fejfedeles...
Nekem nem volt célom, Vaskalaposnak pedig szintén nem volt célja. Ahogyan gondolom neked sem volt célod megtiltani a tudományos igyekezetünket, hogy a net-trollok újabb példányát gondosan felcimkézzük és besoroljuk a megfelelő természetrajzi osztályba.Tamogatoim szovetsegeseim, ellenfeleim ellensegeim semlegesek taborat akarjatok ezzel elerni, kialakitani?
Naiv vagyMásik oldalról pedig a légvárépítők így is vonzódnak az összeesküvés-elméletekhez, amire nem biztos, hogy rá kellene játszani.
Kétlem...Naiv vagy.
Valóban nem számít.Mintha számítana bármit is, hogy milyen viselkedést tanúsítasz velük szemben...
Sőt, akárhogyan is lehet érvelni, amikor egy magánéleményből indulunk ki.Sőt, lehet fordítva is érvelni.
És emelett, vagy pont ezért, nagyon sok tanulságos érvelést látok velük szemben.Ha viszont folyamatosan vitatkozol velük, akkor élteted az ellenségeskedés érzését, azt fogják mondani: tessék, ennyire nagy erőkkel, ennyire kitartóan harcolnak az igazság ellen, megveszekedett szűklátókörűek!
Segíteni tényleg nem lehet rajta, de ez nem is célom, viszont érdemes itt tartani legalább szemléltetés céljából. Például, ha Wmiki az egyik alternatíva, mindegy mi van a másik oldalon, mert csak jobb lehet.Láttuk ugye sokszor wmiki nevű díszpintyen, hogy az efféle vakhitűek számára csak egy út létezik: vagy az egyik hitet támogatod, vagy a másikat; a tudomány is egy hit, és lám micsoda nagy erőkkel küzd a jószándékú világmegváltók ellen...
Ez már itt erősen kamuízű. Freud azzal indított, hogy minden felnőttkorú probléma hátterében a gyerekkori élmények, feldolgozatlan traumák állnak. Még ő sem mondta, hogy a magzati korban, de a gyerekkort kulcsfontosságúnak tartotta. A mai pszichológiai kutatások ezt is már meglehetősen tompították. Van szerepe a gyerekkori élményeknek, de közel sem olyan drámai, mint Freud hinni vélte. Úgyhogy ez az állítás, hogy pszichológusok gyakran ilyet mutatnának ki, ez nagyon nagy kamu, praktice sosem lyukad ki ilyen következtetésre egy mai pszichológus. Lehet, hogy a pszichológiába soha sem beleolvasott ember ez a szöveget bekajálja, de marhára nem erre halad a pszichológia. A kineziológusokról nem tudok, meg a kuruzslókról, azok mondhatnak bármi zöldséget tőlem.Pszichológusok és kineziológusok nagyon gyakran mutatnak ki aktív betegségek vagy panaszok hátterében magzati korban megélt agressziót.
Ugyan miert es hogyan?a szülők terhesség alatti /akár kíméletes/ szexuális élete, melyet a magzat fizikai és lelki értelemben egyaránt erőszakként élhet meg
Nem valószínű, a Tiedben többet sejtek!nagy gubanc van a fejében
Mivel hiányzik a belátóképesség. A betegség-belátóképesség is. Eddig semmit sem láttak be az ún "trollok". Miért gondolja akárki is, hogy sikerül valamivel rávenni? Elhangzott már, de lehet, hogy csak én láttam bele a sorok közé, hogy ezek rögeszmék/téveszmék.Ha úgy érzi magát, akkor nagy gubanc van a fejében. Nem értem, miért nem gyógyítja meg magát?