Süketeléssel, nem jutsz sehova! Nézz utána! Kis mértékű lúgosításról szól ez az egész, ugyanis a szervezet PH-ja, eléggé be van lőve, hála a Mindenhatónak!

Érdemes megnézni, hány találatot ad a Pubmed. Valószínűleg nincs olyan jelentősége a kérdésnek, hogy kutassák.terra írta: olvastam az emésztési leukocitózisról, ami röviden azt jelenti elvileg, hogy ha nem nyers ételeket eszünk, akkor megemelkedik a fehérvérsejt szám
A fehérvérsejtszám-emelkedés önmagában nem jelent immunválaszt (per definitionem).terra írta: vagyis immun választ okoz a feldolgozott étel.
@terra (24230):
terra írta:
olvastam az emésztési leukocitózisról, ami röviden azt jelenti elvileg, hogy ha nem nyers ételeket eszünk, akkor megemelkedik a fehérvérsejt szám
Érdemes megnézni, hány találatot ad a Pubmed. Valószínűleg nincs olyan jelentősége a kérdésnek, hogy kutassák.
terra írta:
vagyis immun választ okoz a feldolgozott étel.
Akkor már jobban járunk a hőkezelt étellel...A fehérvérsejtszám-emelkedés önmagában nem jelent immunválaszt (per definitionem).
A jelenségnek az lehet a magyarázata, hogy a bevitt étellel számos mikroorganizmus juthat be
Szerintem kevered a sarlatán szó jelentését a sámánnal/varázslóval, emiatt segítek:Ez a sarlatán, nem laborba vizsgálta a problémát, szerinted? Őserdőben ráütött a hasára, és "jé lúgosít!"
felkiáltással előrontott a sűrűből, és írt egy orvosi cikket, amit több ezer orvos bevett!! Így lehetett!!
Most már értem!
méregtelenítés tipp
Sziasztok!
Tudnátok adni tippet méregtelenítésre? Kaptam két doboznyi búzafűt, és az első után a bőröm elkezdett kipattogzani, gondolom, aktívan méregtelenít. Tudom, sokkal-sokkal több vizet is kéne innom, de most még mivel tudnám segíteni a hatékony munkát? LAssan nem merek majd utcára menni, az arcom még sose volt ilyen ronda.
Tartottam egy barnarizs napot, de sajnos egyáltalán nem tudok ilyesmit tartani hosszú időn át. előre is köszönöm a segítséget!
En azt hittem, hogy macaknal valo por a maca-por, de nem az...Bár a hozzászólásaim többsége soha nem jelenik meg akkor sem, ha segítséget kérek benne, így aztán már nem is írok egy ideje, mert feladtam - azért most mégis megpróbálom, hiszen nincs vesztenivalóm: főnököm szerint olyan látványosan rosszul vagyok, hogy "paszulyzöld" az arcom (így is volt), így hazaküldött taxival... DE: próbaidős vagyok, szóval nem lenne túl előnyös hosszas betegségekbe bonyolódnom... És mivel más (nőgyógyászati) betegségem is van amit kúrálok, NAGYON nem akarok antibiotikumot szedni (még csak az hiányozna a tetejébe!), márpedig az egész családom KÖVETELI, hogy igenis menjek el orvoshoz és szedjem be amit fölír! (Az az igazság, hogy nekem sincs más ötletem, hogyan segíthetnék magamon...)
Tünetek: hasmenés 2 napja, mára: émelygés, gyomorfájás, szédülés is. Étrend: nagyjából antalvalis (no tej, no cukor, minimum fehérliszt), sőt nagyrészt bio.
Jelenlegi táplálékkiegészítők:
Emóció (fél éve, újabban viszont fáj a gyomrom tőle mikor reggel vízzel beveszem! Szóval gondolkodom hogy abbahagyom, de akkor mi marad helyette, főleg ha antibiót kapok???)
Maca por (a másik probléma miatt szedem) bio
Omega 3-6-9 olaj napi 1ek elkeverve bio
NC C-food komplex
tiszta Reishi.
Mit javasoltok, hogyan kúráljam magamat úgy, hogy GYORSAN munkaképes legyek megint? Mi az A verzió (öngyógyítás gyógyszer nélkül) és a B verzió (ha az orvos gyógyszert, netán antibiót ír fel)?
Arra kérlek, hogy lehetőleg olcsóbb házi és kész termékeket ajánljatok, ha ajánlotok, mert ha a fél bionom bioboltot is idelinkelitek, azt akkor sem tudom kifizetni, nem is beszélve arról, hogy legalább 1 hét, mire hozzájutok, nekem viszont MOST AZONNAL kell a segítség, mert holnap dolgozni kell mennem.
Persze, hogy elofordulhat, es elo is fordul.Ha vmitől fáj az ember gyomra arra én is azt mondom,h azonnal hagyja abba,de abban szerintem igazuk van,hogyha vmi méregtelenítő kúrát csinálsz(itt most nem a maca por meg társairól beszélek,hanem pl. tisztító teák stb.),akkor simán előfordulhat,h pattanásos leszel.
Igazad van, az abortusz is jobb, meg a nem kivant gyerek is...A másik,aminek én nagyon nagy ellenzője vagyok,az a fogamzásgátló tabletta.
Sajnos én is szedtem majdnem 5 évig,és bár hála az égnek nem lett tőle bajom,sem akkor sem utólag,azt mondom bár soha ne szedtem volna.
Az alkohol mergez, de nem halmozodik fel, "egy ital"* kb 1 ora alatt lebomlik.Magyarán,úgy érted,ha pl. vki 5 éven át sok alkoholt ivott(nem úgy értem,h alkoholista)
A fogamzasgatlo nem halmozodik fel. Naponta kiurul/lebomlik pontosan annyi, amennyit a tablettaval beveszel. Ha csak egy napot is kihagy a rendszeres szedesbol, mar annyira lecsokken a fogamzagatlo hormon (nem mereg!) szintje, hogy lhetseges a teherbeesese, es egy hetnyi szunet utan mar nincs a fogamzasgatlobol a szervezeteben.,meg pl. fogamzásgátlót szedett,
ezek sem halmozodnak fel naponta lebomlanak, ha nem potlod, ehes vagy...és mondjuk rántott húson,gyorskajákon élt
Meg par nap sem kell ahhoz, hogy a felsorolt anyagok (alkohol, fogamzasgatlo hatoanyaga, rantotthus, hamburger, pizza stb) lebomoljon es/vagy kiuruljon a szervezetbol.ha ezeket egyszercsak mind abba hagyja,onnantól a szervezete pár nap alatt ki is ürít csak úgy magától minden mérget és ezzel meg is van oldva,h többet nem eszi ezeket a dolgokat?
masok meg fogamzasgatlo elott pattanasosak, es epp akkor szunik meg a pattanasossag, amikor szedik a bogyot.Valamiért csak csak pattanásos lesz sok nő akár egy évig is a fogamzásgátló abbahagyása után.
Nem lehet ugy ertelmezni, mert nem ezt allitjak, hanem mergek eltavolitasarol beszelnek.De végülis,úgy is értelmezheti az ember a méregtelenítést,h pl.ha vki sok alkoholt iszik évekig,vagy sok gyógyszert szed,akkor különböző gyógykészítményekkel megpróbálja regenerálni a máját stb.
nemPl.ha valaki felgyógyul a rákból,akkor csak jól jön vami méregtelenítés a kemo után,nem?
1. a nehezfemek valoban felhalmozodhatnakÉs mi a helyzet a nehézfémekkel(higany,aluminium),amit mondjuk sokan nap mint nap beszívnak a belvárosban ez emberek?
Az fel tud halmozódni,nem?
elsosorban ugy, hogy nem viszel be tobbet, as hagyod magatol kiurulniÉs attól hogyan lehet megszabadulni?
parasztvakitasnak tartomErre szokták ajánlani Valiék pl. a huminiqum-ot,ami valami sár,és 250ml 5000Ft![]()
A máj regenerációs képessége óriási,noha nem meghaladhatatlan kapacitás.Ez alapján beszélhetünk reverzibilis,vagy irreverzibilis károsodásról.Előbbit nagy hatékonysággal a máj maga megoldja,ugyan hogy akarnál hozzátenni?Gyógynövényből is csak megelőző hatékonyságúról tudok.Utóbbi esetet,meg megette a fene,ahol van...De végülis,úgy is értelmezheti az ember a méregtelenítést,h pl.ha vki sok alkoholt iszik évekig,vagy sok gyógyszert szed,akkor különböző gyógykészítményekkel megpróbálja regenerálni a máját stb.
Gyógyszer.Amely kiürül.Tök magától.Pl.ha valaki felgyógyul a rákból,akkor csak jól jön vami méregtelenítés a kemo után,nem?
Nem vagyok orvos, nem tudom, hogy mit ertesz az alatt, hogy rossz a maja... igy kulonosen nehez velemnyt alkotni... de ugy tudom, hogy a majat nem csak mergek karosithatjak, hanem peldaul virusok is, meg lehetnek neki oroklodo genetikai betegsegei is...Egyszerűen nem tudok rájönni mitől lehet ilyen rossz a mája,semmi úgymond mérgzőt nem eszik-iszik.
Jól értem? Komolyan felvetődött Benned, hogy egy beteg fülbe ezt viewtopic.php?f=3&t=419 tegyél?...esetleg csepegtethettem volna egy kis EM-bio-t a fülébe...
Háromnegyed éve álltam át fokozatosan az "még antalvalisabb" életmódra, vagyis tovább szigorítottam eddig is jó irányú szokásaimon, és elkezdtem fogyasztani a bioboltban kapható termékeket. Azóta rosszabb mint valaha. Az emésztőrendszerem azóta nem működik rendesen; mint a mellékelt ábra mutatja, még az átlagnál is fogékonyabb lettem a bélfertőzésekre, újabb és újabb, kisebb és nagyobb egészségügyi problémák ütik fel fejüket a legváltozatosabb területeken és formákban, olyan területeken is, ahol egész eddigi életemben egészséges voltam mint a makk. Hm... ez minimum elgondolkodtat.
De az ismerőseimet is, akiknek szemében így válik hiteltelenné mindaz, amit az egészséges életmód kapcsán képviselek - és valljuk be, jogosan.
A tanácsadónőm lassan 3 hónapja elérhetetlen.
Ennyi. Feladom.
Node akkor honnan szerezzem be ezeket a termékeket, ha a "legtöbb bioboltban" kamu termék van?Az, hogy bioboltban kapható terméket vásároltál, sajnos semmit sem jelent. A legtöbb bioboltban ugyanis hókusz-pókuszt kínálnak valódi bioélelmiszer helyett.
korabban az antalvalin tobben ajanlottak emberi fogyasztasra, mondvan, hogy ugyanaz, csak nagyobb kiszereles es olcsobbVajon mi kesztette ezt az anyukat, hogy elgondolkodjon az Em-BIO-n, mint taplalekkiegesziton gyermeke szamara?????
2011, július 14 - 13:41 - Antal Vali
Az Emóció az Em-Bio felturbózott változata
Ugyan az az effekzív mikroorganizmusos technológia mindkettő, csak az Emócióba rengeteg egyéb hatóanyag, vitamin, ásványi anyag és antioxidáns is van - emberi értékekre szabva. De akkor sem lesz semmi bajod, ha az Em-Biot iszod!