"komoly teszten bizonyitotta gyogyito hatasat."
Itt arra gondolsz, amit az USA-n 50 000 $-t meg lehetett venni?
Több orvos is benne volt a buliban!

Elég szomorú,ha szerinted a francia forradalom eszméi elvetendők.De sajnos az eddigi írásaid alapján ez nem lehetetlen....nem francia forradalom...
http://www.regresszio.hu/magamrol.htmlMiért éppen én kaptam ezt a lehetőséget?
Itt megint a reinkarnációs múltammal kell kezdenem.
Atlantisz fénykorában az egyik életemben, a főpapnő fia voltam. Alapvetően jóindulatú, de kicsit szeleburdi és felelőtlen fiatal voltam (teljesen más jellem, mint most.)
...
Én titokban használni akartam ezt az eszközt, hogy megváltoztassam vele a jövőt. Azt szerettem volna elérni, hogy az emberiségnek ne kelljen ezen a hullámvölgyön átmennie, és kihagyva a soron következő fejlődési fokot, egyből egy magasabb dimenzióba lépjen. Azonban a dolgok nem éppen úgy sültek el, ahogy én azt elképzeltem. Igazából nem tudtam befejezni amit akartam mert észrevették és közbeavatkoztak.
Szóval nem történt semmi, mert még épp csak hozzákezdtem, de nem rajtam múlt. Azonban az akkori világban nem létezett annál nagyobb bűn, mint amit elkövettem és a büntetésem is ennek megfelelő volt.
Tudni kell, hogy akkoriban tisztában voltak a tudat működésével, hogy hogyan teremti meg az ember a gondolkodásával a saját valóságát, hogyan működik a transzcendentális valóság, hogyan működik maga a világ. Ennek a tudásnak a csökevényes maradványa, amit ma mágiának hívnak az emberek. Egyszóval nem kicsit értettek akkor az ilyen dolgokhoz.
A büntetésem nem egyszerűen csak halálbüntetés volt (nem volt a szó hagyományos értelmében vett kivégzés, nem volt szükség rá, hogy bármilyen fizikai sérülést okozzanak a testemen), hanem további inkarnációimra is kihatással volt.
Nem mondja meg. Miklósi István keveri a Donnan-egyensúlyt a Goldman-Hodgkin-Katz-egyenlettel. És az sem azt mondja, hogy 5 mmol/l-nek kell lennie (ami egyébként a felső határ közelében van).Miklósi István írta: Orvosi biokémia: Donnan egyensúly! (erre még fogok hivatkozni)
Ez írja le, többek között azt is, hogy a vérben 5 mmol/l káliumnak kell lenni.
A humán sejteknek nincs sejtfaluk.Miklósi István írta: A sejtfalon keresztül történik az anyagcsere
Kb. az 50 %-át teszi ki.Miklósi István írta: Mivel a sejten kívüli ozmózisnyomás több mint 90%-át a Nátrium adja
Az ilyen esetben a szívleállás leggyakoribb oka kamrafibrillatio. Defibrillatorral szokták megszüntetni. A mentősök még erre is szoktak gondolni.Mikósi István írta: Itt megemlítenék egy másik dolgot is. Hirtelen sportoló halálok! Állítólag nem tudják mitől áll le a sportolók szíve hirtelen és váratlanul.[...]Amíg a mentősök nem tudják, hogy miért is állt meg a szív, addig egyetlen ilyen sportolót sem fognak tudni megmenteni!
Nagyon kivancsian olvasnam a kiserleteid leirasat es az eredmenyeket.Mi a magas vérnyomásnak az oka???
Ezzel kapcsolatban sokat kísérleteztem...
Nem igaz.http://www.tisztaso.narod2.ru/
Igaz vagy nem igaz???
Próbáld először eldönteni magad.http://www.tisztaso.narod2.ru/
Igaz vagy nem igaz???
A betegséggyártók módszere nem csak az, hogy egészségtelen dologra beszélnek rá, mintha az lenne az egészséges, hanem ugyanakkor az egészségesről lebeszélnek, és úgy állítják be mintha az káros lenne.
A folyamatot jelentősen felgyorsította, amikor a gengszterváltás után észrevétlenül kicserélték a boltokban az egészséges sókat, mérgezőekre.
Márpedig a cenzúrázott médián keresztül ez az információ biztosan nem jut el az emberekhez.
2. majdnem minden betegségre ráhúzható megoldást kínál,Továbbá ebben a témában a "szakemberek" is hazudnak.
3. nem részletezném, de remélem egyértelmű a hivatkozásból,Nézzük mit is okoz ez a mérgezés: Szív és keringési problémák, magas vérnyomás, asztma, csontritkulás, érszűkület, fokozott trombózis és infarktus veszély, anyagcsere zavarok vagyis pont azokat a betegségeket, amelyek népbetegségek. Az anyagcsere zavarok viszont nagyon sok más betegségnek a kialakulását segítik elő, pl többek között a rákét is. Azt nem állítom, hogy közvetlenül rákot okoz, de igenis jelentősen segíti a rák kifejlődését. Úgy gondolom, hogy minden olyan betegség ami nem vírusos vagy bakteriális eredetű, azoknak a kifejlődésében az anyagcsere zavarok jelentős szerepet játszanak.
4. korrekt kísérletek helyett, csak erősen szubjektív mókolást állít be vizsgálatként,2008 decemberében a szerencsi ezoterikus fesztiválon 2 órás előadást tartottam erről. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd milyen mélysége van a témának.
És ezt még tetszés szerint lehet bővíteni...Sokat emlegettem a JÓ SÓ fogalmát. Azt, hogy az a só, amit te eszel jó-e, nagyon egyszerű megtudni. Azt, hogy a kálium mérgező mennyiségben kerüljön a szervezetedbe, többek között úgy érik el, hogy a JÓ SÓ -hoz ami NaCl hozzákevernek Kálium-kloridot. A kálium-klorid érzékszervileg nem különböztethető meg a Nátrium-kloridtól. Ugyanúgy néz ki és ugyanolyan sós íze van. Azonban, mivel a kálium-klorid bőr irritatív, ezért semmi mást nem kell tenned, mint a fürdővizedbe beletenni 3 - 5 kg sót abból amit eszel, (100 liter vízhez 3,5 kg-ot, ez ugyanannyi, mint a tengervíz sókoncentrációja), és megfürdeni benne 30-60 percet. Ha JÓ a só, akkor ugyanúgy semmi bajod nem lesz tőle mint a tengervíztől! Ha a só emberi fogyasztásra alkalmatlan, akkor a bőröd ki fog pirosodni (nem lehet összetéveszteni azzal, ha a meleg víztől enyhén kipirosodsz), érzékenyebb bőrfelületeket marni fogja. Nekem a szám szélét kezdte el marni, ott éreztem a legerősebben.
Nosza rajta! Vegezzetek langfestest!Sokat emlegettem a JÓ SÓ fogalmát. Azt, hogy az a só, amit te eszel jó-e, nagyon egyszerű megtudni. Azt, hogy a kálium mérgező mennyiségben kerüljön a szervezetedbe, többek között úgy érik el, hogy a JÓ SÓ -hoz ami NaCl hozzákevernek Kálium-kloridot. A kálium-klorid érzékszervileg nem különböztethető meg a Nátrium-kloridtól.
Te már csak tudod! Bármely szövetedből vágj ki egy darabot, tedd mikroszkóp alá és nem fogsz sejtfalat találni! Megjegyzem ezt pl. nem az egyetemen tanítják, hanem az általános iskolában!Sajnálom de a válaszok nem meggyőzőék.
Nem vagyok biztos hogy amit az egyetemeken "tanítanak" az mind igaz...
A spektrofotometered erzekenysegetol fugg.Ha 1 % fölött van, az így kimutatható?