@kicsinyuszi (23416):
Kedves Juci!
Én is csak ember vagyok és mint bárki más, az életutamat járva keresem az "igazságot".
Elismerem, hogy még visszaeső is vagyok

de legalább kezd meggyőződésemmé válni, hogy az egyetlen igazság a Földön a feltétel nélküli szeretet minden élőlény iránt.
Ide a szkeptikusok fórumára nem azért regisztráltam, mert le akarok mindenkit hordani a sárga földig, hanem azért, mert itt a az anyagi bizonyítékok vannak csak elfogadva és én tapasztalatból tudom, hogy a lélek örök és a magasabb dimenzió(k)ban tartózkodó fénylények - nevezzük Őket angyaloknak - akár a fény sebességét is túlszárnyalva, közöttünk mozogva is segítenek nekünk abban, hogy "jobbakká" váljunk és boldogabb életet élhessünk itt a Földön.
A szavaidból kicsengett valami miatt az elkeseredettség valamivel és valakikkel szemben.
Azt csak Te tudhatod, hogy miért haragudtál meg ennyire arra a két jámbor lélekre, hiszen Téged azzal, hogy rendbe jöttél, egyáltalán nem vertek át.
Ha a természetgyógyászok megtapasztalták a pácienseiknél a MOKSA ELIXÍR áldásos hatását, akkor azért van abban valami, hogy a szervezet pszichoszomatikus önszabályozását a Hering-szabály figyelembe vételével bizonyos idő után képes ez az információs szer a helyére rakni.
Ami pedig az értékesítést illeti, ha valaki úgy gondolja a saját megtapasztalása alapján, hogy nem akar a hálózati rendszerben részt venni, de közben ennek az információs szernek a eredményes hatását nem akarja csak magának megtartani, akkor az ELIXIR nagykereskedelmi árban történő megvételével kap egy lehetőséget a pulti vagy internetes eladásra és ezzel akár egzisztenciát is teremthet saját magának és a családjának.
Magyarul: "Kinek a pap, kinek a papné, de még a lánya" is választható lehetőség a MOKSA ELIXÍR terjesztésében.
Mi ebben a rossz?
Én mindenesetre a Te helyedben ezen a Fórumon biztosan nem öntöttem volna ki a szívemet egy esetleges vélt sérelem miatt (bocs, ha megint egy érzékeny pontra tapintottam) mert a kedves szkeptikusok ezt most megint megfogják lovagolni, hogy bezzeg így MLM, meg úgy homeopátia, mivel a feltalálók sarlatánságok és a terjesztők meg velük együtt mindenkit átvernek a nagy pénz reményében.
pedig a fordítottja igaz!!!
Tapasztalat hiányában(!!!) a szkeptikusoknak halvány gőzük sincs arról, hogy milyen pozitív hozadéka van úgy az egyiknek mint a másiknak, ha valaki szorgoskodik és persze türelmesen kivárja az ideját a teljes kigyógyulásának.
Látom, hogy érzékenyen érintett az, hogy a fentebb beírt kommentemben megpróbáltak kritizálni, s ezért bocsánatot is kérek Tőled!
Tisztelettel: Gyuszi
ui:
Nem ismerjük mi egymást valahonnan?