Kód: Egész kijelölése
Miért csak szkeptikusok értik ,amit leírok?
A nagyonbuta nem erti, az elfogult meg nem akarja erteni, ha megerti is, ugy kell tegyen, mintha nem ertene, melle kell beszeljen, koteles hazudni maganak is masoknak is.
Kód: Egész kijelölése
Miért csak szkeptikusok értik ,amit leírok?
Ja, ja, ja...Kémiai hatóanyag valóban nincsen benne, csak a tudatallatinak a megfelelő információk, amiket sajnos sem Te, sem Vágó soha nem fogtok tudni megérteni, mert az agyatok csak az anyagot fogadja be.
Felreerted.A "tudatalatti" szó pedig még mindig csak 1 l-lel írandó.
Te sem erted. Senki nem erti.a homeopátiát illetően lecsúsztál ismét a középmezőnybe. Egyszerűen nem érted Te sem a működési elvét.
OK, elfogadom az ervet, es ezentul abbol vonok le kovetkeztetest, hogy a hasznaloi hogyan viselkednek, miket irnak, tehat tudat alatti butitoszer van benne (a masik lehetoseg, hogy eleve, sajat erobol, maguktol nagyon butak, a szer csak placabo hatassal erositi a butasagot).Én kedves vaskalapos hála Istennek már értem, mert alaposan utánajártam az elméletnek, a gyakorlatot pedig többedmagunkon is pozitív eredménnyel megtapasztaltuk.
Tévedés, a homeopátiás szerektől meg lehet halni, mivel placebóról beszélünk. Komolyabb betegség esetén a normális orvosi ellátás hiányába bele lehet halni.A homeopátiás szerektől nem halhat meg senki, hiszen még maga Vágó is bemutatta, hogy egyszerűen lehetetlen őket túladagolni Te kis butus.
Az alap nélküli vádaskodást légy szíves mellőzd.Ti itt a priori ellene vagytok valaminek, amit egyáltalán nem ismertek
nem igazEzekben a szerekben csak a bevitt rezgésinformáció tesz hatást a tudatalattin keresztül a szervezet önszabályozására, amely előbb-utóbb a szervezet patológia állapotától függően (van egy határ, ahol már nem lehet visszafordítani a betegséget) bár időigényesen, de helyre hozható.
nem is lehet jobban (sehogyan) elmagyarazni, mert hazugsagra epul az egesz (korabban tevedesre epult, de a bizonyitekok fenyeben a tevedes fenntartasa hazugsag)Nem tudom, hogy ennél jobban hogy lehet elmagyarázni a homeopátia lényegét.
Pont erre próbáltam rámutatni, de úgy érzem a lényeg szokásosan a vakfoltra esett, amikor olvastad.A homeopátiás szerekben nincs egyáltalán hatóanyag
Semmi csodalatos nincs benne, ugyanazok a betegek ugyanigy meggyogyultak volna barmi mas placebotol is.Csak az az érdekes az egészben, hogy sorra gyógyulnak ki a szert használók a legkülönbözőbb krónikus betegségeikből. Majd beteszek ide esettörténeteket is, ha érdekel Benneteket.
Erre egyetlen konkret peldat ha szabadna kernem!a a beteg testrészhez hasonló rezgésű (frekvencián rezgő),
ahogy valaszoltal a kerdesemre es a homepatias rezgeseket megbeszeltuk, atterhetunk majd erre is...Köszönettel venném és szeretném olvasni a véleményedet Bruno Gröning "gyógyáramáról", mert az Ő gyógyítása (is) a rezgésterápián alapult.
A te testedben kétségkívűl, mások viszont az agyukat szokták használni információ hordozásra...a víz a legtökéletesebb információhordozó a testben
És a szén meg a második legtökéletesebb? Ja persze, a ceruza is grafitból készül...hiszen fiatalabb korban 70, majd öregkorban még mindig 55%-a a tesünknek vízből tevődik össze
Miért, te minden pohár vízben elkezdesz hinni mielőtt megiszod?Nem kell hinni benne, csak meginni...
És hallotál már valami "magyarázatfélét" tőkük, hogy miért pont a mentol?Azr t mondjak, mentollal torolhetoek az allitolagos rezgeseik a homeopatias keszitmenyeknek, ezert nem szabad utana fogat mozni...
Tény.Ez a riport önmagáért beszél!
Ez is mutatja, hogy idealista vagy, ami most erős hátrányt jelent magyarországon. Sajnos.Nekem még mindig felfoghatatlan, hogy orvosok állnak be e mögé
Erre mondják, hogy van annyi pénz...Tudom, hogy pénzért csinálják, de akkor is............
Ez azt mutatja, hogy idealista vagy, ami most erős hátrányt jelent Magyarországon. Sajnos.Nekem inkább az furcsa, hogy ilyen után nem vonják be az orvosi engedélyét (vagy minek nevezik), illetve a diplomáját.
Ne sértegess!Ez is mutatja, hogy idealista vagy, ami most erős hátrányt jelent magyarországon
Szerinted hogyan kell "kiszűrni" a placebo hatást?Gondolom azért volt ilyen ˝bőbeszédű" ,hogy kiszűrje a placebó hatást.
Ebben tévedsz amúgy a legnagyobbat. A személyes tapasztalat nagyon könnyen becsaphat. Ráadásul a személyes tapasztalatba belekalkulálod azokat az eseteket is mikor a fantasztikus moska elixír nem segített? Vagy ilyen nincs/nem létezhet?Mindenféle vitánál többet mondanak el a gyakorlati tapasztalatok
Ebben tökéletesen egyetértünk.Fanatikusokkal egyébként sem lehet vitatkozni.
Márpedig "rajtunk" múlott és ma már nem lapos a föld. Így működik a tudomány, melyről úgy látszik halvány lila fogalmad sincs.Ha annak idején rajtatok múlott volna, akkor még mindig lapos lenne a föld.
Azt pedig, hogy mi használ, legkevésbé sem lehet személyes, esetleges, sőt másodkézből hallott élményekre alapozni. Ön volt a leggyengébb láncszem, Viszlát!Azt szedem ami használ, nem érdekelnek a hívők, vagy jelen esetben a hitetlenek okvetetlenkedései. Fanatikusokkal egyébként sem lehet vitatkozni.