Jajj,dehogy marad...A "most már búcsúzom" marad csak...

Annyira tetszik, amikor túlbonyolítva, speciális kifejezéseket használva, hatalmas pátosszal a következőt mondja: "Placebó".A GNM csak akkor működik, ha a lelki konfliktusaid miatt keletkezett síneket...
Honnan a fenebol t tudhatnad? (Egyebkent a leirasom, ha nem egy elvakult hivo szemevel olvasnad, eppen arra utal, hogy de, felszamoltam megoldottam, de ennek ellenere nem tortent semmi. Ez jelenti ugyanis azt, hogy a GNM elbukott)A leírásod szerint sajnos sz szerintem nem történt meg...
ui: És ne haragudj, de látom azt is, hogy Te behatóan soha nem foglalkoztál a GNM tanaival, mert eleve szkeptikus beállítottságú vagy.
Természetesen minden hatásos molekulának lehet mellékhatása, de tudod létezik olyan hogy risk/benefit arány. Az a femina cikk amit beidéztél rengeteg hibát tartalmaz, nagy tévedések vannak benne.Gyuszi írta:Ja és mégegyszer a szintetikus gyógysz@arok, pardon, gyógyszerek mellékhatásairól még szeretnék olvasni Tőletek valamit.Emlékeztető: http://www.femina.hu/egeszseg/mellekhatasok
Igen, ezt már többen megfogalmazták, a természetgyógyászok tehetnek róla, hogy ennyi szennyezőanyag van körülöttünk! Azért, mert némelyik tagjuk lelkileg nem tisztult meg, és ilyenkor a mindenre kiterjedő gyógyító hatalom, rátelepedve a Föld öngyógyító mechanizmusaira elárasztja a világunkat mocsokkal.Ezt is a modern civilizáció vezette be és klórral,valamint fluoriddal szennyezve vezeti vissza az ivóvizünkbe...(és megintcsak ott vagyunk az összeesküvések elméleténél...holott tudjuk, hogy nincsenek véletlenek...)
Erre te magad vagy a legjobb ellenpélda.Nem szabad a világot ennyire egyoldalúan szemlélni, amennyiben mindenben csak a jót látnák meg az emberek, és azt erősítenék, boldogabb lenne az emberiség! A rossz magától kimúlna.
Ez már stimmel. Csak a GNM-et oldjuk fel: Placebo.Van akinek a GNM segít, van akinek nem!
Nincs? Mitől zeng a média? Mondasz itt hülyeségeket...a hivatásos orvosok is követnek el hibát, még sincs akkora felháborodás
Nem jó példa igazából... az orvosi tévedések aránya nem összevethető a közúti balesetek arányával.A közlekedési példa jó, de mivel, többen okoznak balesetet józanul, mint ittasan, akkor józanul vezetni veszélyesebb! Vagy mégsem?
Én is ezt mondom. Ne szemléld már ennyire egyoldalúan. Próbáld már meg elfogadni, hogy egy módszer hatékonysága nagyon jól mérhető. Kimerítő, pontos módszerek állnak rendelkezésünkre. Az általatok favorizált módszerek nem bizonyították be, hoyg hatékonyak lennének, vagy egyenesen megbuktak a teszteken...Nem szabad a világot ennyire egyoldalúan szemlélni, amennyiben mindenben csak a jót látnák meg az emberek, és azt erősítenék, boldogabb lenne az emberiség! A rossz magától kimúlna.
Már megint egy ordenáré csúsztatás. Sokkal többen vezetnek józanul, mint ittasan. Ha azt hasonlítod össze, hogy 100 józan és 100 részeg közül hány okoz balesetet, akkor toronymagasan a szer befolyásoltság alatt lévők lesznek a "nyertesek". Tehát nem az összes baleset/ ittas-józan arány számít. Így érted?...többen okoznak balesetet józanul, mint ittasan, akkor józanul vezetni veszélyesebb! Vagy mégsem?
Szóval előbb vett egy alapos kezelést, majd utána, hogy meggyógyult, csodának minősítette, ügyesAnd don't forget, he did have 4 high powered treatments before he made the decision to stop.
His doctor says that certainly helped him.
-Persze, hoyg nem értem, hiszen ezek nem létező dolgok Gyuszi.Jocókám, bocsájss meg, de Te nagyon nem érted ám a rezgésfrekvencia teóriáját és a szintetikus mérgek mellékhatásait összemosod a homeopátiás gyógyításban használatos gyengéd szerekkel.
Természetesen át. De hogy jön ez ide?A Faraday kalitkán szerinted át tud-e hatolni valamilyen hullám vagy frekvencia(tartomány)?
Neked rezeg az agyad?Borzalmas módon megváltoztatja az egész agy rezgését