Sárevés
-
Sárevés
Ez annyira meghökkentett, mivel sosem kívántam még meg a sarat, hogy gondoltam megkérdezlek titeket is róla:
http://www.biotechusa.hu/cikkek/index.p ... Itemid=105
Tényleg használhat embereknek ha sarat rágcsálnak?
http://www.biotechusa.hu/cikkek/index.p ... Itemid=105
Tényleg használhat embereknek ha sarat rágcsálnak?
0 x
-
- *
Sárevés
@terra (18726):
Igen. A cikk is leírja, hogy miért, milyen esetekben lehet hasznos.
Ettől függetlenül nem ajánlanám. A "sár" fogalma nem jól definiált. Nyilván nem lehet csak úgy akármilyen sarat megenni.
Igen. A cikk is leírja, hogy miért, milyen esetekben lehet hasznos.
Ettől függetlenül nem ajánlanám. A "sár" fogalma nem jól definiált. Nyilván nem lehet csak úgy akármilyen sarat megenni.
0 x
-
Sárevés
@Szilágyi András (18729):
Köszi. Nem tervezek sarat enni:-)
Csak furcsa volt, hogy tényleg használhat..
Köszi. Nem tervezek sarat enni:-)
Csak furcsa volt, hogy tényleg használhat..
0 x
-
- *
-
Sárevés
@terra (18726):
En mar hallottam olyanrol hogy vannak akik szappant festeket esznek es Afrikaban
talakoztam un. etkezesi sarra is./ aldott allapotban levo nok ettek/, hogy miert fogalmam sincs.
Dr. David L. Katz
http://www.davidkatzmd.com/bio.asp
is irt mar errol valahol.
En mar hallottam olyanrol hogy vannak akik szappant festeket esznek es Afrikaban
talakoztam un. etkezesi sarra is./ aldott allapotban levo nok ettek/, hogy miert fogalmam sincs.
Dr. David L. Katz
http://www.davidkatzmd.com/bio.asp
is irt mar errol valahol.
0 x
-
Sárevés
@Szilágyi András (18731):
Étrend-kiegészítőként ehető agyag:
http://www.californiaearthminerals.com/ ... rramin.php
étrendet kiegészítő agyag készítmény..bizarr
Étrend-kiegészítőként ehető agyag:
http://www.californiaearthminerals.com/ ... rramin.php
étrendet kiegészítő agyag készítmény..bizarr
0 x
-
Sárevés
Egyáltalán semmi sem nyílvánvaló.A cikk nem tér ki rá,hogy mi az igazán fini sár...hanem igenis általában vonatkoztatja A sárra.
Nem,én nem eszem meg a maszlagot:
Persze,ahogy a levegőt megpróbálják mindenféle módon eladni,úgy most jön majd a föld is...Nem,nem fogok bio-sarat vásárolni...Ez nevetséges.Idő kérdése,ide a rozsdás bökőt!
Igen,annyival már simán meg is lehet halni,ahogy öregapám mondta mindig,hogy majd ha meghalt,akkor lakott jól...Az egyik szerint az ok az éhség, mivel bár a sárnak nincs tápértéke, legalább megtölti a gyomrot.
Ezen tényleg csak sírni lehet...A másik feltételezés szerint olyan tápanyagok vannak a földben, amik másban nincsenek meg, például vas, cink vagy kalcium, ezért igényli a szervezet.
Igen...a bélférgek egész hasznosak...abból aztán könnyen akad sár-evéskor.Egy harmadik vélemény szerint a sárnak védelmező szerepe van a paraziták, növényi toxinok és kórokozók ellen.
Persze-persze,az első kettőt nem lehet ma már eladni semmiféleképpen,ráadásul sokat kutatni ezügyben már bocsássa meg a világ,de nincs is mit...megállapították, hogy egyedül a harmadik feltételezésnek van tudományos alapja.
Igen,valóban égető probléma...Reméljük, hogy a tanulmány további kutatásokat indít meg ezen a területen
Nem,én nem eszem meg a maszlagot:
A kutatók a rendelkezésükre álló adatok alapján meggyőződtek róla
Persze,ahogy a levegőt megpróbálják mindenféle módon eladni,úgy most jön majd a föld is...Nem,nem fogok bio-sarat vásárolni...Ez nevetséges.Idő kérdése,ide a rozsdás bökőt!
0 x
-
-
-
Sárevés
@solarboat (18748):
Akkor is egyike azon témáknak,amit üzleti érdekből megint túlmisztifikálnak.Ők rászorulnak,én nem,békén hagyhatnak vele és vihetik a legújabb méregdrága "hasznos" bogyót a sutba!Kissé uncsi már,nem?
Semmi olyat nem tud,ha tud,amit itthon normális élelmiszerekből ne kaphatnánk meg.Ha meg bélproblémáim támadnak elmegyek az orvoshoz és nem az afrikaiakhoz tanácsért.Általában véve nincs bélfertőzésem,a paraziták ellen egy-két higiénés szabály betartása egész kíváló ötlet és ingyen is van,növényi toxin mégis hol érne,ha nem eszem mérgező növényt,de ha lennék ilyen hülye,majd bemegyek a Lászlóba és megjegyzem egy életre,hogy az útszéli piros bogyó csak hasonlít a ribizkére,de nem az.Tökre nem értem a felvetést.Továbbá a kórokozók ellen egész jó egy kiegyensúlyozott táplálkozás,az alapvető higiénés szabályok megtartása,meg az immunrendszerem,köszönöm.Én pedig életem teljes hosszán igen érzékeny vagyok a parazitákra,minthogy ők nem érzékenyek rám és kiröhögik a HCl-em,meg az egyéb stratégám...Ja tudom: egy kis lenyelt agyagtól egyből hátast dobnak.Ha és ha-ha...Úgyhogy bizonyos alapvető higiénét be kell tartani.Ja-ja,az ott hiányzik,ok.Csakhogy rájuk mutogatnak,amikor engem agyag tablettákkal akarnak tömni.Na ne vaduljunk már kéremszépen...Vagy hogy is mondják?Nem tollas a hátam...Meg:Nem most jöttem le a falvédőről,meg: nem most jöttem a 6.20-assal ésatöbbi.Ez megint csak szín biznisz,fából vaskarika:mondjuk azt,hogy magyarországon "ez és ez" volt a szokás 125éve...Mindegy mekkora baromságról legyen szó.Üzletileg ha meg lehet lovagolni,máris elővesszük a "régi" meg a "természetes" szót és kész is!Mert ugye itt a "NASA" nem igen jönne be...Bár ki tudja!
Akkor is egyike azon témáknak,amit üzleti érdekből megint túlmisztifikálnak.Ők rászorulnak,én nem,békén hagyhatnak vele és vihetik a legújabb méregdrága "hasznos" bogyót a sutba!Kissé uncsi már,nem?
Semmi olyat nem tud,ha tud,amit itthon normális élelmiszerekből ne kaphatnánk meg.Ha meg bélproblémáim támadnak elmegyek az orvoshoz és nem az afrikaiakhoz tanácsért.Általában véve nincs bélfertőzésem,a paraziták ellen egy-két higiénés szabály betartása egész kíváló ötlet és ingyen is van,növényi toxin mégis hol érne,ha nem eszem mérgező növényt,de ha lennék ilyen hülye,majd bemegyek a Lászlóba és megjegyzem egy életre,hogy az útszéli piros bogyó csak hasonlít a ribizkére,de nem az.Tökre nem értem a felvetést.Továbbá a kórokozók ellen egész jó egy kiegyensúlyozott táplálkozás,az alapvető higiénés szabályok megtartása,meg az immunrendszerem,köszönöm.Én pedig életem teljes hosszán igen érzékeny vagyok a parazitákra,minthogy ők nem érzékenyek rám és kiröhögik a HCl-em,meg az egyéb stratégám...Ja tudom: egy kis lenyelt agyagtól egyből hátast dobnak.Ha és ha-ha...Úgyhogy bizonyos alapvető higiénét be kell tartani.Ja-ja,az ott hiányzik,ok.Csakhogy rájuk mutogatnak,amikor engem agyag tablettákkal akarnak tömni.Na ne vaduljunk már kéremszépen...Vagy hogy is mondják?Nem tollas a hátam...Meg:Nem most jöttem le a falvédőről,meg: nem most jöttem a 6.20-assal ésatöbbi.Ez megint csak szín biznisz,fából vaskarika:mondjuk azt,hogy magyarországon "ez és ez" volt a szokás 125éve...Mindegy mekkora baromságról legyen szó.Üzletileg ha meg lehet lovagolni,máris elővesszük a "régi" meg a "természetes" szót és kész is!Mert ugye itt a "NASA" nem igen jönne be...Bár ki tudja!
0 x
-
Sárevés
Elég szomorú, hogy még mindig vannak akik rászorulnak, hogy agyagból vegyék magukhoz az ásványi anyagokat. Agyagsüti..durva
0 x