itt fizetett "forúmozók" vannak??? És én már megint miért nem kapok pénzt? Már megint ki vagyok hagyva mint az összeesküvéseknél vagy a tudományelhallgatásoknál

Jajj, ez duplan kinos!Fecó, azt pl. megkérdezhetem, hogy a te email címed vajon miért azonos a DrNatura ügyfélszolgálati irodavezetőjének az email címével?
Átalakult a cég, most a naturalswissnél vagy?
Nem.Te írtad: "ket kolonoszkopos kepe lenne meggyozo, egy a tisztitas elott, egy meg utana"
Tehát szerinted azt, hogy koszos-e a zokni, úgy lehet ellenőrizni, hogy kimosom a zoknit, lefényképezem, majd kitisztítom egy állítólagos tisztítószerrel, utána megint kimosom és ismét lefényképezem. A két fényképet pedig összehasonlítom.
Ez alól bélcsatornánk sem kivétel, mely emésztőrendszerünk és immunrendszerünk fő alkotóeleme. Itt rengeteg salakanyag rakódik le. A bélcsatornában lerakódott salakanyagok módosítják a bélflórát, akadályozzák a táplálék felszívódását, csökkentik a táplálék hasznosulását, valamint annak hatékonyságát. Ez pedig számos kellemetlenség, fájdalom, valamint szövődményes betegség kialakulását okozhatja. Bélrendszerünk csak akkor képes ellátni komplex feladatát, ha időről időre megtisztítjuk a lerakódott salakanyagoktól, amely csak megfelelő béltisztítás révén lehetséges. Erre nyújt kiváló lehetőséget a NaturalSwiss természetes alapanyagú, hatékony méregtelenítő és béltisztító programja.
Valoban nem.A naturalswiss nem állította azt, hogy az ő szerük olyasmit is kimos a bélből, amit még a kolonoszkópia előtti bélmosás sem távolít el.
Azt meg látjuk, hogy az után már nincs semmiféle lerakódás.A naturalswiss nem állította azt, hogy az ő szerük olyasmit is kimos a bélből, amit még a kolonoszkópia előtti bélmosás sem távolít el.
Ezen a fórumon milyen "nevet" -gondolom termékre gondolsz- láttál "fellendülni"?mindezt azért, hogy fellendítsenek vagy lejárassanak egy nevet
Itt , ebben a topikban , van egy tema , es egy cim : csalasrol van szo.Egyáltalán, van olyan, aki érdemben tudna felvilágosítást adni arról, milyen a termék, milyen eredményeket adott?
Szolj a temahoz , kerlek szepen. A "termek" illetve "termekek" elteteset a honlapjukon talalhatod.Elég érdekes honlapot találtam,http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Gondoltam megosztom veletek, kedves unakahugom használt annó egy béltisztító terméket, ahová küldött is beszámolót, fényképpel. (drnatura)
A minap észrevett egy új reklámozót, a fenti oldalt, ahol is, az ő fényképe van felrakva, CSAK MÁS NÉVÉN!
Kicsit jobban megnéztem az oldalt, és az ÖSSZES fényképet ellopták arról a másik (eredeti) oldalról, csak átirták a neveket és ÖSSZEKEVERTÉK a tartalmukat.
Cég eddig szlovák telephellyel rendelkezett, de mára felkereült egy Svájci (!) cím, mint elérhetőség.
Hihetetlen, hogy mindent meg lehet csinálni itthon, és ezt senki nem veszi észre, valószinűleg a termék is egy kotyvalék... Azt hirdetik, hogy 1 millió elégedett vásárló, közben pár hónapja jegyezték be a szlovák (!) céget.
Mit lehet tenni, hogy ne csapják be az embereket ezek?
Én komolyan nem értem, két (pontosabban minimum két) szakvizsgával (feltételezve, hogy valóban orvos vagy) hogyan lehet ekkora marhaságot írni...Attól semmi sem lesz veszélytelen, mert természetes (bármit is jelentsen ez), lásd botulinumtoxin, falloidinek és társaik.[*]dr.kovacs írta: az oldalukon feltett összetevők,csak természetes hatóanyagokat tartalmaznak,ezáltal semmi rosszat nem okozhatnak