Dr. Csabai féle termékek

CAM, HKO, táplálékkiegészítők és egyéb csodaszerek
gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.09. 14:03

Üdvözlet Mindenkinek!

Azon szerencsések közé tartozom akik 60 éves korukig semmiféle gyógyszert nem szedtek és komolyabb betegségem sem volt. Sajnos nemrégiben előjött a magas vérnyomás (orvosok szerint a korral is jár) és úgy néz ki hogy cukorbeteg is lettem. E melett próbálok aktív maradni és rendeszersen mozgok, azonban nincs olyan év hogy ősszel és télen ne döntene ágynak az influenza. Persze most jöhetnek a válaszok, hogy miért nem adatom be magamnak az infulenza ellenei védőoltást. Azért mert tartok a mellékhatásaitól és a közvetlen környeztemben is volt aki a védőoltást követően nagyon beteg lett. Pár hónapja a sógornőm ajánlotta nekem a grapefrutimag kivonatot ami állítólag egy nagyon jó immunerősítő. Nagyon foglalkoztatnak a természetes immunerősítők, ezért mielőtt elkezdtem szedni a cseppet , alaposan körüljártam a témát. Elszomorító, hogy mennyi hamaisítványt találni a herba boltok polcain. A legtöbb külföldi, melyeknek eredete tisztázatlan. Elvileg a legjobba a piacon a Dr Csabai által készített kivonat. A sógornőm már személyesen is találkozott a doktor úrral aki szerint ha ezt szedi az ember nagyon kicsi a valószínűsége hogy influenzás lesz illetve ő maga is ellenzi az influenza védőoltást. Elkezdtem szedni és a mai napig is minden nap 20 cseppet iszom. A minap azonban ezen a főrumon olvastam egy régebbi bejegyzést miszerint a doktor úr egy szélhámos és nincs is orovosi végzettsége illetve a termékei sincsenek bevizsgálva. Bemásolom a korábbi hozzászólást:

HozzászólásSzerző: Molnár Tibor » 2015.07.14. 11:17

Szeretném az itt és az interneten gyógyulást keresők figyelmébe ,hogy a dr.csabai zsolt phd néven futó valami (szándékosan írtam kisbetűvel) egy igazi csaló. Se nem doktor, főleg nem Phd. Egy egyszerű érettségije van és kész. Egész életében egy csaló volt, még Németországban ismertem meg. Borzalmas az ember, viszont megítélésem szerint **MODERÁLVA** ő komolyan azt gondolja, hogy ő egy kutató. Vicc az ember. Vigyázzanak mert nincs bevizsgálva a termék ,pl gyógyszerekkel együtt szedve többször bizonyítást nyert,hogy problémás. Minden jót

Nagyon tanácstalan vagyok. Kérem írja meg ,akinek van tapasztalata a terméket illetően vagy van valami megnyugató információja a doktor úrral kapcsolatban.

Köszönöm
Etelka
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.09. 14:22

A grapefruitmaggal vigyázni kell, számos gyógyszerrel kölcsönhatásba lép, így pl. vérnyomáscsökkentőkkel is, azok hatását fokozza.
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.09. 17:34

A Ködpiszkáló régebbi cikke a témában:
Mire jó a grépfrútcsepp?
Ebből kiderül, hogy immunstimuláns hatására nincs bizonyíték, valamint a vizsgált 6 grapefruitmag-készítményből 4 nem is tartalmazott grapefruit-magot.
Azt nem tudom, hogy a "Dr. Csabai"-féle tartalmaz-e.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.09. 19:58

Kedves András!
Köszönöm a válaszát illetve a linket. Ma egész nap az internetet bújtam ez ügyben.
Kérem ha valaki tud bármi információt a Dr Csabai féle termékekről illetve magáról a Doktor Úrról akkor írjon. Köszönöm
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.09. 20:23

Ami Dr. Csabait illeti, valóban furcsa, ugyanis azt állítja, hogy az orvostudomány doktora. Akkor viszont az MTA adatbázisában szerepelnie kellene, de nem szerepel. Még a köztestületi tagok között sem szerepel. A doktori.hu-n a PhD fokozattal rendelkezők sem között szerepel. És nem szerepel az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által nyilvántartott egészségügyi szakképesítést szerzett személyek között sem. A LinkedIn-en csak a cégét adja meg, végzettségeit nem. Sehol nem írja, hogy állítólagos végzettségeit hol, mikor szerezte. Ez mindenesetre óvatosságra int.
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.09. 21:10

Tudományos publikációi sincsenek, egy darab se. Ami pedig a PhD-nek feltétele, így kérdés, hogy hogyan szerezte a PhD-ját, ha valóban van neki.
Írtam neki, meglátjuk, kapok-e választ.
0 x

Mojjo
Hozzászólások: 296
Csatlakozott: 2012.11.30. 12:00

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Mojjo » 2017.11.09. 22:17

Dr Csabai... inkább doktor Bubó. Annyira lehet orvos, mint amennyire én az angol királynő. Néha fel-fellépeget Antal Valinál.

A cikkeit itt lehet megnézni:
http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog/blogs

Két részre oszthatóak: vagy komplett marhaságok, vagy pedig lopta őket innen-onnan. Szóval ha valaki véletlenül értelmes írást talál az oldalán, biztosan tudhatja, hogy lopott.

Csak hogy érezze mindenki: az enzimtáplálkozás híve és a szervezet elsavasodásáról is szokott papolni. Azt hiszem, ezzel be is lőttük a tudásszintjét. Az írásképe is magáért beszél:
http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=24

Gyakorlatilag három szót nem tud leírni helyesírási hibák nélkül, de a magasröptű fogalmazásmód sem tartozik az erősségei közé.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.10. 00:25

Sajnos én nem vagyok annyira gyakorlott az internet világában mint önök, ezért ilyen oldalakat nem ismerek ahol meg lehet nézni , hogy kinek van tudományos fokozata. Az egyik unokám segítségét kértem a keresésben és azt találtam az OGYÉI oldalán, hogy a Doktor Úr termékeinek egy részét nem engedélyezték. Hogyan lehet ez, hogy mégis forgalomban vannak ezek a termékek? Nincs olyan szerv aki ellenőriné ezeket? Bemásoltam a weboldalt ahol meg lehet nézni illetve rá lehet keresni a termékekre. Egy exszcell fájtl lehet letölteni és abban vannak a különböző gyártók termékei.
https://www.ogyei.gov.hu/bejelentett_et ... egeszitok/
A sógornőm váltig állítja, hogy az ő problémájára csakis a Dr Csabai féle termékek használtak. Remélem megértik, hogy nem szeretném részletezni a sógornőm betegségeit de az tény, hogy az orvosok által felírt gyógyszerek nem bizonyultak hatásosnak. Onnantól kezdve, hogy elkezdte szedni a Doktor Úr termékeit jelentős javuás volt látható. Most teljesen össze vagyok zavarodva. Jók a termékek de mégsem kaptak engedélyt?
Kedves András, milyen internetes felületen lehet kapcsolatba lépni a Doktor Úrral? Említette az előző hozzászólásban, hogy írt neki és várja tőle a választ. Megtenné, hogy megadja a Doktor Úr elérhetőségét?

Kedves Mojjo, köszönöm Önnek is a linkeket. Elkezdtem pár cikket elolvasni de nem tudom, hogy honnan lehet tudni azt hogy ezt a Doktor Úr írta vagy sem.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.10. 00:31

Kedves Mojjo, ki az az Antal Vali? Mit jelent az hogy fel fellépeget a Doktor Úr nála?
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.10. 00:51

gulyasetelka57 írta: Az egyik unokám segítségét kértem a keresésben és azt találtam az OGYÉI oldalán, hogy a Doktor Úr termékeinek egy részét nem engedélyezték. Hogyan lehet ez, hogy mégis forgalomban vannak ezek a termékek? Nincs olyan szerv aki ellenőriné ezeket?
Az étrend-kiegészítőket nem engedélyezik, csak bejelentési kötelezettség van rájuk, a hatóság pedig csak azt nézi meg, mi van a dobozra írva, nem ellenőrzi, hogy ténylegesen mi van a termékben.
Az excel listában a Dr. Csabai termékek egy részénél piros felkiáltójel van, ami azt jelenti, hogy volt valami olyan összetevő a termékben, ami a hatóság szerint problémás, vagy nem megengedhető állítások voltak hozzá fűzve. De ugyanazok a termékek későbbi dátummal szerepelnek zöld pipával is, ami azt jelenti, hogy ott már nem talált kifogásolhatót a hatóság. Feltehetően a régebbi bejegyzésű termékek már nincsenek forgalomban. Hangsúlyozom, hogy a hatóság csak azt nézte, mi van a dobozra írva, laboratóriumi elemzést nem végzett. Így tehát semmi garancia nincs rá, hogy a termékben tényleg az van, ami rá van írva. A gyártó felelős mindenért. Forgalomba hozás előtt senki nem ellenőrzi, akár fűrészporral is megtöltheti a gyártó a kapszulákat, amíg nem derül ki, szabadon forgalmazhatja.

Ezek étrend-kiegészítők és nem gyógyszerek, így semmilyen, betegség gyógyítására vonatkozó állítás nem tehető róluk.

Az elérhetőséget itt találtam: http://www.gyogyvizek.hu/gyogyaszat/pro ... t-phd.html
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.10. 01:02

Köszönöm szépen az elérhetőséget. Én is írok a Doktor Úrnak, hátha okosabbak leszünk. Minden esetre ma már nem vettem be a grapefruit cseppből. Annyira ideges vagyok, hogy aludni sem tudok. Rengeteg leírást találtam. Az egyik oldalon azt írják, hogy a Dr Csabai grapefruit kivonat a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítménye. Na most már tényleg nem értek semmit.
Ezt írták ezen az oldalon: https://bolt.biopiac.info/blog/jol_lath ... onata.html

A Grape VitalTM kapszulák és cseppek minőségét a TÜV független minősítő intézet folyamatosan vizsgálja, hatásait több klinika és egyetem laboratóriuma igazolta, hatóanyag koncentrációja kiemelkedőnek számít. A természetes sajtolásnak és az ellenőrzött, vegyszermentes alapanyagoknak is köszönhetően teljesen adalékmentes. A Grape VitalTM grapefruitmag kivonatokat idősek is nyugodt szívvel fogyaszthatják, és akut megbetegedések esetén számos gyógyszerrel együtt szedve is biztonságosak. Fogyasztását a WADA és a MOB is ajánlja az élsportolók számára, és ez a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítménye.
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.10. 01:33

gulyasetelka57 írta: Fogyasztását a WADA és a MOB is ajánlja az élsportolók számára, és ez a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítménye.
Hát a WADA egy doppingellenes szervezet, az biztosan nem ajánl étrend-kiegészítőt, legfeljebb arról nyilatkozhatott, hogy nem zavarja a doppingtesztet vagy nem minősül doppingnak, vagyis megengedhető a szedése sportolóknak, de ez még nem ajánlás.
Az meg, hogy állítólag a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítménye... máshol nem találtam ezt az állítást, csak a termék reklámjában, de egyébként nem tartom kizártnak, hogy így van, viszont ez akkor valami reklámszerződés eredménye egész biztosan.
Azt eléggé biztosra lehet venni, hogy legalábbis erősen túlzó állításokat tesznek erről a termékről.

Ha szed gyógyszereket (pl. vérnyomáscsökkentőt), annak az adagolását megzavarhatja a grapefruit-mag. Fokozhatja a hatását, így jobban leeshet a vérnyomása a kelleténél. A gyógyszerek betegtájékoztatójában meg szokták említeni, hogy nem ajánlott grapefruitot fogyasztani a szedése mellett, ez igaz a grapefruit-magra is. Elvileg azért lehetne együtt szedni, csak ilyenkor az adagolást nehéz beállítani.
0 x

Mojjo
Hozzászólások: 296
Csatlakozott: 2012.11.30. 12:00

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Mojjo » 2017.11.10. 01:54

gulyasetelka57 írta:Kedves Mojjo, ki az az Antal Vali?
Egy kozmetikus, aki sztárvegyésznek és orvosnak képzeli magát, és jól megél sárkányfűárusításból.
gulyasetelka57 írta:Mit jelent az hogy fel fellépeget a Doktor Úr nála?
Semmi jót.
0 x

ghepard
Hozzászólások: 118
Csatlakozott: 2016.06.30. 10:11

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: ghepard » 2017.11.10. 07:00

gulyasetelka57 írta:nem szeretném részletezni a sógornőm betegségeit de az tény, hogy az orvosok által felírt gyógyszerek nem bizonyultak hatásosnak. Onnantól kezdve, hogy elkezdte szedni a Doktor Úr termékeit jelentős javuás volt látható. Most teljesen össze vagyok zavarodva.
Szerintem inkább az hatott, hogy nem szedte tovább az orvosok által felírt bogyókat (már ha így volt). Az a másik termék se ér többet szerintem. Nyugodj inkább meg, az sokkal többet segít majd - ezt kell elérned. A vérnyomásra se kell semmit szedni, ha jól lélegzel, helyesen táplálkozol, sokat mozogsz a természetben is, van egy célod stb. Szerintem az immunrendszer nem úgy fog erősödni, hogy beszedsz valami bogyót, vagy lenyelsz néhány cseppet ebből abból.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.10. 11:21

Nem tudom mi használt a sógornőmnek de ő is 58 évesen inkább a természetes gyógymódokban hisz. Sokat jelent az akarat erő is ha beteg valaki.
Én most leálltam a grapefruit cseppel de már több mint a felét beszedtem, remélem nem lesz semmi mellékhatása. Nem is olcsó mulatság hiszen 5400 Ft-ot adtam ki ezért az egy üveg cseppért. A Herbália boltban ahol vettem az eladó is ezt ajánlotta mert szerinte sokan viszik és nagyon jók a visszajelzések a cseppről.
Írtam a Doktor Úrnak emailt , jelenleg még nem válaszolt de ha válaszol akkor megosztom Önökkel is.
Kedves András, Ön kapott már választ a kérdéseire?
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.10. 11:53

Találtam több videot is, a Doktor Úr nagyon tudományosan de mégis érthetően magyarázza el a hatásmehanizmusát a grapefruit kivonatknak. Elvileg a bokszoló Erdei Zsolt is ezt használja meg Farkas Bertalan is. Olvastam azt is vagy talán videoban hallotam, hogy 30 év használatot követően gyógyszernek fogják minősíteni ezt a kivonatot. Akkor most hogy is van ez?
https://www.youtube.com/watch?v=CFJVDPgPykM
https://www.youtube.com/watch?v=7TfYOuIgFA4
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.10. 16:30

Egyelőre nem kaptam választ a "doktor" úrtól.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.10. 22:28

Jelenleg még nekem sem válaszolt a Doktor Úr. A megadott telefonszámon is próbáltam elérni de nem jártam sikerrel. Nagyon furcsa és egyben elszomorító, hogy mennyi ember van aki visszaél a betegek bizalmával. Ezek a sarlatánok bele sem gondolnak abba, hogy a betegek reményét veszik el azzal, hogy hitegetik a gyógyulás tényével őket. Én már nem tudom, hogy kinek és minek higgyek.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.12. 08:51

Elvileg megtaláltam Csabai doktor saját weboldalát és ott is próbáltam kutakodni a Doktor úrral kapcsolatban. Azt gondoltam a (rólunk) weblapon választ kapok a kérdéseimre de egy számomra ismeretlen ismétlődő szöveg látható. Milyen nyelven van ez? és mit jelent?

http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... ation_id=4

a szöveg:

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.12. 09:38

gulyasetelka57 írta: Milyen nyelven van ez? és mit jelent?
Ez egy latin nyelvű halandzsaszöveg, amit térkitöltőnek szoktak használni.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.12. 10:41

Nem sok bizalomra ad okot , hogy sehol sem lehet a doktor úrról információt találni. Az orvosok szinte kivétel nélkül feltüntetik, hogy hol és milyen tanulmányokat folytattak illetve a tudományos publikációikat is büszkén vállalják. Csabai doktor esetében egyiket sem találtam. Viszont sok videot néztem az interneten, melyben különböző témákról beszél. Van ahol rákkutatónak mondja magát, máshol simán csak kutató orvos, volt ahol onkológusként beszélt. Tegnap a sógornőm is összeveszett velem emiatt, mert ő 100%-ig meg van győződve arról, hogy neki a Csabai doktor termékei segítettek és nem érti, hogy én miért kételkedek. Lehet hogy túl paranoiás vagyok de annyi csaló természetgyógyász és egyéb ember van aki csak az ember pénzét akarja megszerezni és nemhogy segítene, sok esetben még ártanak is a termékeik. 60 évesen nem szeretnék hamis termékeketől megbetegeni, ha eddig komolyabb bajom még nem volt. Jeleneleg abbahagytam a dr. Csabai féle grapefruit cseppek használatát amíg nem tisztázódik, hogy egy valódi orvos vagy egy szélhámos a doktor úr. Kérem aki olvassa ezt a fúrumot és bármi hiteles információt tud dr. Csabai Zsolt orvosról , az írja meg mert hiába küldtem emailt a doktor úrnak, a mai napig nem válaszolt rá.
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.12. 11:36

Mindenesetre a facebook-oldalán csak gimnáziumi végzettség van feltüntetve:
https://www.facebook.com/zsolt.drcsabai

Rövid áttekintés
üzletvezető, tulajdonos, Dr.Csabai Pharma Kft
Ide járt: Ungarisches Gymnasium Kastl
Ide járt: Magyar-Európai Gimnázium Kastl - Ungarisch-Europäisches Gymnasium
Ide járt: Europäisch-Ungarisches Gymnasium
Születési hely: Budapest

Nem látok rá okot, hogy ha lenne egyetemi végzettsége, meg pláne doktori címe, akkor azt miért ne írta volna be ide. Egy németországi magyar gimnáziumba járt, ennyi.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.12. 11:48

Akkor valószínűsíthető hogy egy csaló a doktor úr? Ha ez így van akkor , hogy nyilatkozhat több tv műsorban is? Hogyan állnak ki a termékei mellett Erdei Zsolt és Farkas Bertalan is? Persze nyilván a pénz beszél de akkor is ha egy csaló? Miért használja a PhD fokozatot ha csak egy gimnáziumi érettségije van? és hogyan lehet ,hogy orvosként állítja be magát??? Komolyan ilyen világot élünk??? Ovlastam valamelyik másik forumon hogy kvázi ott a fórumon rendel és bekéri a betegek orvosi papírjait hogy fel tudja állítani a diagnózist. Ez veszélyes!!!! Ha nem ért hozzá akkor mi alapján mondd bármit is egy beteg embernek? FELHÁBORÍTÓ! Nincs olyan intézmény Magyarországon ami vizsgálja az ilyen embereket akik visszaélnek plédául az orvosi szakmával? Hogyan lehetne fellépni a "doktor úr" ellen?
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.12. 12:29

Melyik fórumon "rendel"?

A szabálysértési törvény alapján jogosulatlan címhasználat:
2012. évi II. törvény 137/A. Jogosulatlan címhasználat
183/A. § (1) Aki mások előtt őt meg nem illető címet használ, illetve kitüntetést vagy egyenruhát jogosulatlanul visel, szabálysértést követ el.

Ezzel kapcsolatban a rendőrség folytathat le eljárást.

Ha orvosi tevékenységet végez (de abban nem vagyok biztos, hogy egy fórumon való tanácsadás is ennek minősül), az pedig kuruzslás, ami már bűncselekmény, ebben is a rendőrség illetékes.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.12. 22:25

Itt találtam a legtöbb hozzászólást:
SZAKÉRTŐ VÁLASZOL - Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
https://www.vitaminsziget.com/valaszok.php?id=7
0 x

Mojjo
Hozzászólások: 296
Csatlakozott: 2012.11.30. 12:00

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Mojjo » 2017.11.13. 02:07

gulyasetelka57 írta:Elvileg megtaláltam Csabai doktor saját weboldalát
Ez dícséretes, figyelembe véve, hogy én már napokkal ezelőtt linkeltem... :roll:
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.13. 23:22

Kedves Mojjo, valóban ugyan azt az oldalt linkelte be sokkal hamarabb mint én. Azt hittem, hogy egy másik oldalt találtam.
Nincs időm folytatni a kutatást a doktor úr iránt mert sajnos a kisunokám kórházba került és minden percet vele töltök. Ha valakinek birtokában van a doktor urat vagy a termékeit illetően bármi információ, kérem írja le ide a fórumba. Köszönöm
(Kedves András, gondolom még Önnek sem válaszolt a "doktor úr")
0 x

Avatar
Solaris
Hozzászólások: 3584
Csatlakozott: 2012.07.25. 17:32

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Solaris » 2017.11.14. 19:53

gulyasetelka57 írta: Itt találtam a legtöbb hozzászólást:
SZAKÉRTŐ VÁLASZOL - Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
https://www.vitaminsziget.com/valaszok.php?id=7
A válaszai alapján a "doktor úr" legfeljebb középiskolát végzett, ámde nagyon rossz volt magyar nyelvtanból. A "Kisgróf" névre is hallgat. A Facebook adatlapja alapján egy közönséges kisember, akinek azért van üzleti vénája. Nekem közöm sincs az orvosi szakmához, de a "doktor úrnál" szakszerűbb válaszokat tudnék adni a kedves, naiv, hiszékeny kérdezőknek. Sokat tanultam ugyanis a páromtól, aki praktizáló orvos. Egyébként nincs sehol publikációs jegyzéke és azt sem tudni - ő sem írja sehol - hogy hol végezte el az egyetemet és melyiket, de azt sem, hogy miből van PhD fokozata.
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.14. 20:28

gulyasetelka57 írta: Kedves András, gondolom még Önnek sem válaszolt a "doktor úr"
Nem hát. Mélyen hallgat.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.14. 21:30

Megdöbbentő számomra, hogy hogyan képes valaki ennyire átverni az embereket. Értem én, hogy szinte minden eladható ha egy orvos van mögötte de hogyan tudja Csabai "doktor" már 30 éve ezt csinálni? Ha jól olvastam vagy talán egy videoban említette, hogy már több mint 30 éve kutatja a grapefruit hatásait és lassan gyógyszernek fogják minősíteni a grapefruitból gyártott termékeit. Valamilyen díjat is kapott a kutatásai elismeréseként. Mondják meg nekem, hogyan lehet ez ha még orvosi végzettsége sincs nem még PhD-je. A TV-ben is többször megszólat mint kutató orvos... Hogyan??? A "doktor úr" nem gondolja hogy az interneten mindennek utána lehet nézni? Én nem értek az internethez mert világ életemben kétkezi mukát végeztem de az unokáim minden héten tanítanak, noszogatnak, hogy hogyan kell használni. Az egyik unokám léptetett be ebbe fórumba, és mennyi mindent megtutam eddig. Köszönöm a válaszaikat és a linkeket amiket küldtek. Mi lesz azokkkal az emberekkel akik használják a "doktor úr" termékeit?
0 x

ghepard
Hozzászólások: 118
Csatlakozott: 2016.06.30. 10:11

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: ghepard » 2017.11.15. 06:40

gulyasetelka57 írta: ......... Mi lesz azokkkal az emberekkel akik használják a "doktor úr" termékeit?
Lehet, nem olyan vészes, legfejjebb nem csodaszer és felesleges. Van sok más termék is a piacon, amit bárki meg is vehet és lehet sokkal ártalmasabb (senkit se érdekel - a haszon fontosabb), mint a grafefruit kivonatok - a grapefruit meg lehet hogy épp egészséges, de úgy ahogy van. Hát szerintem bárki kutathat, ha kedve van - Te is kutathatsz ezt azt, ha kedved és akaratod van hozzá......
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 377
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2017.11.15. 07:07

Szilágyi András írta:Mindenesetre a facebook-oldalán csak gimnáziumi végzettség van feltüntetve:
https://www.facebook.com/zsolt.drcsabai

Rövid áttekintés
üzletvezető, tulajdonos, Dr.Csabai Pharma Kft
Ide járt: Ungarisches Gymnasium Kastl
Ide járt: Magyar-Európai Gimnázium Kastl - Ungarisch-Europäisches Gymnasium
Ide járt: Europäisch-Ungarisches Gymnasium
Születési hely: Budapest

Nem látok rá okot, hogy ha lenne egyetemi végzettsége, meg pláne doktori címe, akkor azt miért ne írta volna be ide. Egy németországi magyar gimnáziumba járt, ennyi.
Van koze fogaszathoz=fogtechnikahoz... Mernok lenne ? Preciziós fémlemeztechnika / Zsolt Norbert Csabai
Ez az irasa anyag volt 1997-ben egy fogtechnikai kepzesnel.
Reszletesebb "oneletrajz" itt:
http://archive.is/71L7x#selection-1401.0-1415.164
http://www.gyogyvizek.hu/gyogyaszat/pro ... t-phd.html
Ez is O : Felhívta a figyelmet arra a tényre, hogy a Grape Vital®, és egy női harisnya már életet menthet,
http://archive.is/71L7x#selection-1449.627-1453.42
Elismerest is kapott : Dr. Csabai elismerést kapott a Bécsi rákkutató, Prof. mag. Dr. David Tamás-tól, az eddigi munkájáért.
Osszes "irasa" megtalalhato a LurkóVilág.hu óvodai portálon Kép
http://www.lurkovilag.hu/index-mob.php?sz=62
S hogyan valjunk ismertte : blog.hu-n van belole izelito. Egy megfogalmazott hozzaszolas ...nehany perc alatt bekopirozva 25 blogba...http://blog.hu/user/354467/tab/activity
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 377
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2017.11.15. 07:33

Ezt vegig lehet nezni...itt van szo tesztekrol , antsz-rol stb
http://www.humevit.hu/downloads/GrapeVi ... 6_2010.pdf
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 377
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2017.11.15. 08:37

bekukk írta: a Bécsi rákkutató, Prof. mag. Dr. David Tamás-tól,
O az a hires-hirhedt CoD teas ....
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.15. 09:35

Kedves Bekukk!

A weboldalakról amiket linkelt semmi információ nem derül ki, hogy Csabai úr valódi orvos vagy sem. Nincs megjelölve hogy melyik egyetemen és miből van orvosi végzettsége illetve az sem hogy miből van Phd-je. Miért nem válaszol nekem sem és itt a fórumon is hozzászóló Andrásnak sem Csabai "doktor"?. Arra gondlok, hogy írtunk neki emailt és egyikük sem kapott választ eddig. Én még telefonon is próbáltam párszor elérni de nem vette fel.
Az pedig hogy " Dr. Csabai elismerést kapott a Bécsi rákkutató, Prof. mag. Dr. David Tamás-tól, az eddigi munkájáért." kicsit sem megnyugtató ugyanis ha valaki rákeres Prof Dávid Tamásra egyből kiderül:

( D. Tamás évekig szerepelt a legkülönbözőbb televízióadásokban, mint rákkutató professzor, megtévesztve a betegeket és hozzátartozóikat. Pedig ilyen irányú diplomája sincs.Állatokat ugyan gyógyíthatna, mivel 1964-ben állatorvosként szerzett oklevelet, ám ő rákbetegek embereket „kezelt”.
Tegyük hozzá, hogy nem is kis számban, hiszen a betelefonálós műsorainak egyik célja éppen a beteg emberekkel való kapcsolatfelvétel volt. A férfi nem ismeretlen a hatóságok számára, az egykori Európa-bajnoki bronzérmes cselgáncsozóhoz köthető társaságokat a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) korábban 35,5 millió forint befizetésére kötelezte, amiért teakeverékeiről megalapozatlanul állította, hogy alkalmasak a rák gyógyítására. )
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.19. 10:53

Sajnos a mai napig nem derült ki, hogy Csabai "doktor" szélhámos vagy sem. Hiába írtam neki emailt illetve kerestem telefonon de nem értem el, az emailemre a mai napig nem válaszolt. Pedig semmi olyan dolgot nem kérdeztem tőle ami akár sértő vagy bántó lenne. Bemásolom az emailem tartalmát. Továbbra is kérem azokat akik hiteles információval bírnak a "doktor urat" illetően, kérem írjanak! Vagy ha ne talán tán Csabai "doktor" is olvassa ezt a fórumot, nyugodtan válaszolhat az emailemre akár itt is. Köszönöm.

Tisztelt Doktor Úr!

5 éve nincs olyan év, hogy ősszel vagy tavasszal ne döntene ágynak az influenza. A védőoltás szövődményeitől nagyon tartok, ezért egyik éven sem adatom be magamnak. Ez év nyarán sógornőm (aki már személyesen is találkozott Önnel) ajánlotta az Ön termékeit, melyekből a grapefruit cseppet nyár óta szedem, immunerősítés céljából. 60 éves koromra sajnos magas vérnyomással és cukorbetegséggel is küzdök. Olvastam hogy a grapefruit csepp és a gyógyszerek közötti bevételnél teljen el pár óra, ezt szigorúan betartom. A múlt héten olvasgattam az interneten a grapfuittal kapcsolatos véleményeket , tanulmányokat. Egy fórumon megakadt a szemem ahol egy fórumozó az alábbi kijelentést írta Önről. Engedje meg, hogy bemásoljam:

" HozzászólásSzerző: Molnár Tibor » 2015.07.14. 11:17

Szeretném az itt és az interneten gyógyulást keresők figyelmébe ,hogy a dr.csabai zsolt phd néven futó valami (szándékosan írtam kisbetűvel) egy igazi csaló. Se nem doktor, főleg nem Phd. Egy egyszerű érettségije van és kész. Egész életében egy csaló volt, még Németországban ismertem meg. Borzalmas az ember, viszont megítélésem szerint **MODERÁLVA** ő komolyan azt gondolja, hogy ő egy kutató. Vicc az ember. Vigyázzanak mert nincs bevizsgálva a termék ,pl gyógyszerekkel együtt szedve többször bizonyítást nyert,hogy problémás. Minden jót "

Nagyon tanácstalan lettem és 1 hete leálltam a csepp szedésével. Kérem nem vegye tolakodásnak a kérdést de megírná, hogy hol és miből szerezte az orvosi végzettségét, illetve a PhD-ját? Illetve valóban Svájban gyártják a termékeket? Van olyan terméke ami nincs Magyarországon bevizsgálva?

Válaszát előre is köszönöm, és remélem nem vette sértésnek a fent említett kérdéseket.
Tisztelettel:
Petrikné Gulyás Etelka
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2017.11.19. 12:09

Egy ismerősnek sikerült beszélnie vele telefonon. Neki azt mondta, külföldön végzett és a doktoriját nem honosíttatta. Arra a kérdésre, hogy pontosan hol végzett, azt válaszolta: ez lényegtelen.
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.19. 17:58

Akkor minden bizonyossággal megállapítható hogy Dr. Csabai Zsolt PhD egy szélhámos. Hogyan válaszolhat arra kérdésre, hogy hol szerezte a doktoriját azzal, hogy lényegtelen? Szerintem nem lényegtelen, mert ha valódi orvos akkor miért titkolná el, hogy hol végzett? Gondlom a PhD-val kapcsolatos munkáit is külföldön végezte... Ez felháborító! Egy 30 éve működő csaló, aki megvezet minden embert. Ha ez az egész így megy Magyarországon, akkor holnaptól elkezdek vadgesztenye lekvárt főzni és ráírom, hogy mennyi betegség ellen jó. Csináltatok neki egy különleges üveget és még a doktori címet is felveszem, mondván, hogy külföldön végeztem egyetemet illetve külföldön folytattam a vadgesztenyével kapcsolatos kutatásokat és rájöttem hogy ez egy csodaszer. Ráíratom, hogy Dr Gulyás Etelka ajánlásával..... Ha bárki érdeklődik hogy milyen orvos vagyok, csak ennyit mondok majd, hogy LÉNYEGTELEN! És még a OÉGYnél is kérek rá regsztrációs számot... és meggazdagszom. Most komolyan, ez tényleg így megy Magyarországon???

Bárki bármit árulhat anélkül hogy következmnye lenne? Dr Csabai is fórumokon rendelhet anélkül hogy bárki vizsgálná hogy valódi orvos vagy sem? Inkább egy ügyes csaló mintsem orvos. Szerintem megveszi a grapfruit anyagot valahol, átcsomagolja itthon meg méregdrágán eladja, és hogy jobban menjen a termék ráíratja a Dr. Csabai mellé a PhD. Ugye embrek? Ha egy Dr PhD ajánlja vagy mondja az akkor 110% hogy igaz..... Nagyon mérges vagyok!!!!!!!!!!!
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.11.23. 21:08

Tisztelt Molnár Tibor!
Egy másik témában Ön még korábban tett egy hozzászólást a Dr. Csabai Zsoltról. Ha olvassa ezt a fórumot kérem írjon ide, mert az előző hozzászólásban azt írta, hogy ismeri a "doktor" urat és talán Ön tud hiteles információval szolgálni a Dr. Csabait illetően.

Köszönöm
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2017.12.27. 08:32

Kedves András!
Legyen szíves küldje el azt az elérhetőséget, amin az ismerősének sikerült felvenni a kapcsolatot a ("doktor úrral"). Már több mint egy hónap telt el és a mai napig nem tudok kapcsolatba lépni Csabai úrral. Több emailt írtam neki, amire persze nem válaszolt, illetve számos alkalommal hívtam és kinyomta a telefonját. Átverve érzem magam.
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 377
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2017.12.28. 07:09

gulyasetelka57 írta: Kedves András!
Legyen szíves küldje el azt az elérhetőséget, amin az ismerősének sikerült felvenni a kapcsolatot a ("doktor úrral"). Már több mint egy hónap telt el és a mai napig nem tudok kapcsolatba lépni Csabai úrral. Több emailt írtam neki, amire persze nem válaszolt, illetve számos alkalommal hívtam és kinyomta a telefonját. Átverve érzem magam.
Facebookon irj neki : nyilvanos .
Kép Miert kell a kezedet tartania valakinek ehhez ?
Szepen irjad a google-ba a keresett nevet , a portekat es a facebook-ot...
0 x

idegen
Hozzászólások: 930
Csatlakozott: 2015.04.10. 23:21

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: idegen » 2018.01.18. 23:07

gulyasetelka57 írta: Akkor minden bizonyossággal megállapítható hogy Dr. Csabai Zsolt PhD egy szélhámos.
Úgy látom rájöttél magadtól.
0 x

tunti
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2018.02.16. 20:50

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: tunti » 2018.02.16. 20:59

Szomorú vagyok, hogy rátaláltam erre a topicra, eddig úgy gondoltam, ez a legjobb grape kivonat, vírusra(herpesz), és bacikra(nátha) is azonnal hatott nekünk mindig, messze lekörözve a sima aszkorbinsavat, amitől ráadásul még napallergiám is lett.

Úgy tudtam, ez a legelső is ilyen csepp, és ennél nem vegyszerrel vonják ki a hatóanyagot a magból, de ezek szerint ez egyáltalán nem biztos.

Ami viszont biztos, az a cégjegyzék, bárki megnézheti:
Dr. Csabai Zsolt (an.: Győri Margit)
Születési ideje: 1966/03/02
3394 Egerszalók, Posta út 5.
A tagsági jogviszony kezdete: 2014/09/17
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2018.02.17. 09:37

Kedves tunti!

Mire céloz a cégadatokkal?

Valóban elszomorító, hogy nincsenek olyan szigorú törvények, melyeket azért hoznának az általunk fizetett tisztelt politikusaink amik mellett ilyesfajta csalások nem fordulhatnának elő. Én is 100% ban a természetes gyógymódok mellett vagyok, azonban borzasztó sok olyan termék van a piacon ami nemhogy segítene a szervezetünknek inkább tönkreteszi azt. Igaz sok olyan termék is a boltok polcain van ami pozitív változást nem okoz de legalább kárt sem tesz a szervezetben, azaz méregdrágán megvesszük a nagy semmit. Sajnos magunkra vagyunk utalva és saját magunknak kell kutatkodni, a megfelelő információt megtalálni. Nagyon dühös voltam amikor ebbe a fórumba írtam mert átverve éreztem és érzem magamat. Sajnos ("doktor") csabait a mai napig nem sikerült elérnem, pedig 8 emailt küldtem már neki és számtalanszor hívtam a megadott telefonszámon de nem értem el. Egyik ismerősömmel még a facebokon is üzentem de semmi válasz nem érkezett. Azt nem lehet kijelenteni a ("doktor") csabai féle termékekről , hogy nem hatásosak de sajnos az ellenkezője se bizonyított. Csabai egy nagyon ügyes csaló aki felhasználva az emberek kiszolgáltatottságát hatalmas nyereségre tesz szert. Azzal a részével nincs semmi bajom, hogy valaki vállakozik és a legnagyobb nyereségre törekszik, azzal viszont már van , hogy ezt mások kárára teszi becsapva az embereket. Az talán 90% ban ki lehet jelenteni , hogy Csabai Zsoltnak semmilyen doktori végzettsége nincs, tudományos munkáit sehol sem lehet megtalálni. Tőlem okosabb embrek néztek utána ezeknek, ha visszaolvassa a korábbi hozzászólásokat akkor Ön is láthatja. Tudja mi a vicc ebben az egészben? Az, hogy Csabai Zsolt büntetlenül viseli a PhD, Dr és olykor még a Prof címet is. Ha egy Dr, PhD Prof állít valamit akkor nincs olyan ember aki ne hinné el vakon és menne Dr, Prof szavai után. Csabai ezt kihasználva működik a mai napig. A másik döbbenetes dolog, hogy ("DOKTOR CSABAI") végighaknizza az országot "tudományos" előadásokat tarva úgy hogy semmilyen orvosi végzettsége sincs. Sok videot megnéztem az interneten ahol Csabai úr tart előadást. Annyira hitelesen tudja előadni azt amiről beszél, hogy nekem sincs kétségem , hogy ez az ember nem orvos. Azonban ha egy szakmabeli mégnézi rögtön kiderül, hogy amiről beszél azt bárki betanulhatja. Egyszerűen dühítő, hogy mennyi ilyen ember él és tevékenykedik kicsiny országunkban az égészségünk kárára.
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.02.20. 11:57

Üdv Mindenkinek!

Szokott-e vajon a "doktor" úr nyilvános előadásokat tartani? Ha igen, jó lenne ott a nagy(?) nyilvánosság előtt feltenni a kényes(?) kérdéseket a doktori címről és a PhD titulusról. Nagyon kíváncsi lennék a válaszokra. Csatlakozom azokhoz, akik az írásos és pláne a videós megnyilvánulásai alapján azt gondolják, hogy ez az ember egy kókler, egy irgalmatlan nagy kamugép! Valamint én is feltenném a kötelező (sajnos csak költői) kérdéseiket: hol a diploma? Hol vannak a tud. publikációk, hol és melyik tudományos nyilvántartásban szerepel a neve? Drága "doktor" úr válaszoljon végre! Azért szólok önhöz ezen a fórumon mert tudom, hogy olvassa, mivel az önhöz hasonló szélhámosok szeretnek naprakészek lenni az álcájuk aktuális megítélésével, állapotával és minden lehetséges megjelenésüket és említésüket felkutatják a neten.
Peace
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2018.02.21. 10:20

Kedves Bondzsovi!

Az ötlet kiváló, azonban mostanában nem látom, hogy tartana előadást Csabai "doktor". Régebbi előadásairól találtam néhány bejegyzést de szerintem most lapít. Ha esetleg Ön talál információt arról, hogy mikor és hol tartana előadást a "doktor úr", akkor kérem írja be mert én 100% hogy el fogok rá menni személyesen bárohol is legyen az országban és felteszem a kérdéseimet amire már hónapok óta nem válaszol . Azt is el tudom képzelni, hogy valahol beszerzi (itt nem arra gondolok hogy gyorsan elvégzi az orvosi egyetemet )az orvosi papírjait, hogy ha esetleg nagyobb nyilvánosságot kapna az ügye akkor tudjon mire hivatkozni. Bízom benne, hogy csak idő kérdése és felelősségre fogják vonni ezt a csalót is. Az unokáim mellett ha van egy kis időm akkor ezt az ügyet illetően kutakodok az interneten. Nagyon sok érdekes cikket és bejegyzést mentettem le már ezidáig. Az új hírek egyike hogy a "doktor úr" a "30 éves kutatásait" kiterjeszti más termékekre is. Itt az újdonság dr Csabai kávéja.....
"Az érzékiség találkozása az organikus egészségtudománnyal. A DeLaVieta Café egy kávébabba rejtett természeti csoda. Az eredeti olasz kávé és egy 30 éves magyar kutatómunka fúziója a svájci precizitással és minőséggel. Dr. Csabai Zsolt ajánlásával, hamarosan rendelhető…"
https://vitaldepowebaruhaz.hu/bolt/dela ... vital-10x/

Ebben a hírben vannak apróbb szépséghibák. 1., A doktor úr nem valódi doktor. 2., 30 éves kutatómunka? 3,. Milyen svájci precizitás? Az igaz hogy Csabai azt állítja hogy Svájcban van a gyára ahol készíti a cseppeket de tényleg így van? Ha ennyire jól megy neki hogy Svájcban egy céget üzemeltet akkor miért nem ott árusítja a termékeit? Nem vagyok üzletember de számomra sokkal vonzóbb lenne a svácji , német és osztrák piac mint a magyar.

Kedves Olvasó! Ha Önt is átverte vagy csalódott dr. Csabait illetően , kérem ossza meg tapasztalatait illetve ha bármilyen információval rendelkezik az ál doktort illetően írja meg itt a fórumban. Köszönöm!
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2018.02.22. 13:04

A mai napra is megtaláltam az újabb érdekességet. Még régebben találtam ezt a vidó felvételt ahol Erdei Zsolt és Farkas Bertalan is elismerően beszél a Csabai féle grapefruit készítményről. Most ismét megnéztem és észrevettem, hogy ezt írta ki Csabai "doktor" a videófelvétel alá:

"A kormány felkérésére a Grape Vital termék család képviseli Magyarországot a Milánói Világkiállításon 2015. május 1. és október 31. között! Köszönjük a megtisztelést!!"
https://www.youtube.com/watch?v=CFJVDPgPykM
Ez valóban így történt? Hazánkat képviselte ("dr, PhD ") Csabai? Ha tényleg ez a csaló képviselte hazánkat, akkor valami nagy baj van emberek! Ha valaki talál erről valamit kérem írja meg!
0 x

Bondzsovi
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2018.02.20. 11:37

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Bondzsovi » 2018.02.23. 09:38

gulyasetelka57 írta: A mai napra is megtaláltam az újabb érdekességet. Még régebben találtam ezt a vidó felvételt ahol Erdei Zsolt és Farkas Bertalan is elismerően beszél a Csabai féle grapefruit készítményről. Most ismét megnéztem és észrevettem, hogy ezt írta ki Csabai "doktor" a videófelvétel alá:

"A kormány felkérésére a Grape Vital termék család képviseli Magyarországot a Milánói Világkiállításon 2015. május 1. és október 31. között! Köszönjük a megtisztelést!!"
https://www.youtube.com/watch?v=CFJVDPgPykM
Ez valóban így történt? Hazánkat képviselte ("dr, PhD ") Csabai? Ha tényleg ez a csaló képviselte hazánkat, akkor valami nagy baj van emberek! Ha valaki talál erről valamit kérem írja meg!
Sehol sem említik meg ezt a dolgot semmilyen más fórumon, sajtóban csak és kizárólag a "doktor" úr(?). Ha valóban ez a megtiszteltetés érte volna a "doktor" urat akkor egy rakás videót vagy fényképet feltett volna amik a kiállításon készültek. Esetleg úgy, hogy a "drágajókedvesmélyentisztelt" "doktor" úr is ott pózol a termékeivel...
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6521
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2018.02.23. 11:47

gulyasetelka57 írta: valóban így történt? Hazánkat képviselte ("dr, PhD ") Csabai?
Abszolút nem. Volt a milánói magyar pavilonban sok minden, hungarikumok, szalámi, tokaji bor, kézműves élelmiszerek, stb., de grépfrútmag cseppet egyetlen cikk, beszámoló sem említ. Nem is gondolnám, hogy a grépfrút egy híres magyar gyümölcs lenne. Szőval szerintem kamu az egész. Nagy kamugép a "doktor úr".
0 x

gulyasetelka57
Hozzászólások: 45
Csatlakozott: 2017.11.08. 16:30

Dr. Csabai féle termékek

Hozzászólás Szerző: gulyasetelka57 » 2018.02.24. 09:09

Kedves András!

Tegnap este volt egy kis időm és kutakodtam a Milánói Világkiállítást illetően. Valóban sehol nem lehet olvasni arról hogy "dr , PhD" Csabai megjelent volna mint kiállító. Azonban képzelje, valahogy mégis kint volt a kiállításon a "tisztelt doktor úr". A világkiállítás idején csabai facbok bejegyzései között néhány furcsaságot lehet észrevenni:
Ezek elvileg a Miánói Expon készült képek , ahol talán "előadást " is tartott csabai:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 145&type=3

Itt pedig ha jól értelmezem akkor a Milánói Nemzetközi Kézműipari Vásáron is megjelent a mi kis "Hungarikum Doktorunk"
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Egyre bonyolultabbá válik ez a történet és ezek után még az alábbiakat is olvastam Csabai facbokján:
"Kezdődhet a munka! Csak Kina, havi 1 millió üveg Grape Vital! És ez még csak a kezdetT
Na ná! Csak is az EREDETI a legjobb minőség! "

"5 országra szoló szerződést írtunk alá, 5 ázsiai országra! Kina, Japán, Mongólia, Dél Korea és Taiwan! November 2015-től ezekben az országokban is kapható a Grape Vital és a BactoEx termék család!!"

"Beindult a termék bevezetése az Egyesült Arab Emirátusban!"

Ez azért nem semmi, szinte már filmbe illő történet. Ezek szerint Csabai "doktor" nem csak Magyarországon nézi hülyének az embereket, hanem végighaknizza az "egész világot"? Egy nemzetközi csaló? Én ezt alig tudom elhinni. Gondolom már a milliárdjait számolja a kedves "doktor úr" de azért kíváncsi lennék a kínai,arab és más országok befektetőinek arcára amikor megtudják, hogy a dr, PhD Csabai nem is annyira doktor meg PhD mint ahogy ők hiszik. Ebből már egy oknyomozó riportot is lehetne készíteni. Számos kérdés fogalmazódott meg bennem. Hogyan juthat el Csabai például a világkiállításra a kormány meghívására, illetve hogyan köt szerződéseket elképzelhetelen összegekkel a világ minden pontján úgy, hogy senki sem néz utána, senki sem informálja le Csabai urat. Hogyan működik már több tíz éve ha nem is valódi orvos és elvileg az érettségijén kívül nincs más végzettsége?
0 x