Solaris, grépviáltzsolti nem 1 éve végzi ezt a tevékenységét, van annyira dörzsölt a fickó, hogy még pár évig el fog lavírozni a teszetosza hivatali ügyintézési módok miatt. Nyilván vannak ügyvédek akik ellátják jótanácsokkal, hogy éppen mit kell tennie. Nem véletlenül szüntette meg a folyamatban lévő bírósági ügyet saját maga. Valószínűleg arra játszik, hogy majd elül ez az egész és ha már kikerült a rivaldafényből, akkor újult erővel folytatja az egészet. Beismerés lenne, ha hirtelen már nem DOKTORKÉNT tetszelegne, és itt jegyezném meg, hogy BIZONYÍTÉK van rá hogy CSABAI ZSOLT NEM ORVOS és mégsem indult eljárás ellene. Hogyan is indulna, ha nincs konkrét személy vagy nincsenek konkrét személyek, akik pert indítanának. Itt az lenne a megoldás, hogy azok a fogyasztók akiket átvert, esetleg egészségügyi problémáik lettek a termékek miatt összefogva, közösen indítsanak el egy pert. Hiszen grépvitálzsolti termékei és állításai ezer sebből véreznek... ennek ellenére biztosan vannak akinek már az sem számít ha nem orvos
a lényeg ,hogy a termékei hatásosak
csupán az az egy apró szépséghibája van a dolognak, hogy a grépfruitmag kivonata köze nincs a grépfurithoz. Maximum annyi, amennyi az üvegre van rajzolva
Ezeket az elvakult embereket nem tudom sajnálni, hiszen mindent közzétettek a Szkeptikusok és aki ennek ellenére fogyasztja az teljes mértékben a saját felelőssége. A szabályozással van a legnagyobb probléma mert kb bemondásra elhisz mindent az OGYÉI. Nincs kötelező laborvizsgálat, nincs semmi vizsgálati szakasz ha étrendkiegészítőről van szó. Kb egy disznóólban is gyárthatod a táplálékkiegészítőidet csak mondd azt, hogy külföldön egy hiperszuper laborban állítják elő
és ezt is beveszi az OGYÉI. Szerinted grépvitálzsolti, hogyan és hol készíti a termékeket? biztosan egy hiperszuper külföldi gyárban, vagy a saját magán laborjában..... vicc az egész! semmi nyomonkövethetősége sincs az ilyen termékek gyártásánál... Ezeket a NAGYKAPUKAT használják ki a hasonszőrű csalók. Sajnos
túl nagy biznisz az étrendkiegészítők piaca, ahhoz, hogy változzanak a szabályok. Minden esetre én is azok táborát erősítem, akik reménykednek benne, hogy felelősségre fogják vonni grépvitálzsoltit.