Én úgy látom, csak levetített egy saját magáról szóló kisfilmet egy üres szobában.
Valószínűleg nem nagyon érdekli őket, csak az a lényeg, hogy van eladható termék jó marketingdumával, amit rá lehet sózni az emberekre.
Én úgy látom, csak levetített egy saját magáról szóló kisfilmet egy üres szobában.
Valószínűleg nem nagyon érdekli őket, csak az a lényeg, hogy van eladható termék jó marketingdumával, amit rá lehet sózni az emberekre.
Ha valóban ennyi terméket állít elő és forgalmaz - ezek szerint millió számra - akkor vajon hány (ezer) tonna gyümölcsöt kellene feldolgozni? Mert valószínűlet nagyon sok magot kellene kisajtolni egy 50ml-es üvegcsényi kivonathoz. Egy ekkora üzemnek már a Holdról is látszódnia kellene
Jó dumája van, ami elég a laikusok megtévesztéséhez, a papírjait meg nem kéri tőle senki.
Gondolom, a saját cégénél, ha kutat valamit egyáltalán.
Biztosan nem ő az hiszen akiről mi beszélünk az Dr és PhDSzilágyi András írta: MOLNÁR András, CSABAI Zsolt, FAZEKAS Lajos, PÁLINKÁS Sándor, GINDERT-KELE Ágnes, Termikus szórással készült Ni-alapú rétegek újraolvasztása lánggal és a bevonat vizsgálata pp. 278 - 282. In: Csibi Vencel-József (szerk.) OGÉT 2017: XXV. Nemzetközi Gépészeti Találkozó. Konferencia helye, ideje: Kolozsvár Románia, 2017.04.25-2015.04.28. Kolozsvár: Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Nyelv: Magyar Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény/Tudományos
Figyi már, Bondzsovi! Az ilyen publikációkban nem írnak Dr titulusokat, mert evidens, hogy van neki. Ennyire sem értetek hozzá, és ti ócsároljátok a másikat.Bondzsovi írta: Biztosan nem ő az hiszen akiről mi beszélünk az Dr és PhD
Egy fenét! Étrend-kiegészítőt bárki forgalmazhat, és csak bejelentési kötelezettség van rá, a hatóság semmilyen vizsgálatot nem végez, csak a gyártó által megadott összetevők listájára néz rá, hogy azok között nincs-e olyan, ami problémás.
A szabálysértési törvényben meghatározott, jogosulatlan címhasználat elnevezésű szabálysértést követi el, amellett az orvosi tanácsok adása orvosi végzettség színlelésével kimerítheti a BTK-ban definiált kuruzslás bűntettét is.
Rengeteg ilyen "ügyeskedő" van az élet minden területén.Azért nem lehet csalásért megbüntetni mert olyasmit árul ami nem káros.Az már egy másik(etikai)kérdés,hogy gyógyulást ígér reményvesztett embereknek akik nyilván mindenüket odaadnák a gyógyulásért.Ezek az ügyeskedők bármit el tudnak adni a "hívőknek"...ami nem káros(inkább semleges),de nem is használ.
Ilyen alapon pl. Tribuszernét sem kellett volna elítélni? Végül is az emberek mind elhitték, hogy baromi nagy haszonnal adnak neki pénzt.somjagé írta: Én szeretném azt is megjegyezni, hogy ha Csabainak vannak dolgozóik, akkor az ő megélhetésükkel is játszunk, pedig ők ártatlan emberek, csak a megélhetésükért dolgoznak mint bárki más. Ha Önöknek sikerül Csabaival kapcsolatban bármit kideríteni ami tönkre teszi őt, én azokat az embereket sajnálnám akiknek ő munkát adott. Én nagyon emberközpontú vagyok, ilyenre is gondolok.
TranszfettiAcid írta:Ilyen alapon pl. Tribuszernét sem kellett volna elítélni? Végül is az emberek mind elhitték, hogy baromi nagy haszonnal adnak neki pénzt.
Ha valaki csalással szerzi a pénzt, sőt másokat bevon a csalásaiba, akkor azért nem kellene vele foglalkozni, stb. mert jajj, mi lesz a többiekkel, akik jóhiszeműen bevonódtak? Szerinted így kéne ennek mennie?
Ja, és azt írja ez az áldrphd a termékei leírásánál, hogy klinikai vizsgálatok igazolták eztaztamazt.
No, hát hol vannak ezek? Hol vannak leírva? Hol végezték és ki engedélyezte ezeket? Mert azért nem igazán szép klinikai vizsgálatokat engedély nélkül végezni - értsd: ezek emberkísérletek.
Megtörtént, válasz nuku.
Ez nem az üzleti világ, hanem a maffia. Akik aláírtak, azok bűntársak. Pont.somjagé írta: Nincs burkolt fenyegetőzés, én csak azt mondtam, hogy ismerem hogyan működik az üzleti világ Tudom, mert megtapasztaltam a saját bőrömön. Az Lidl előtti cég ahol élelmiszeripari laboránsként dolgoztam, ott találtunk olyan anyagot bizonyos temrékben (ma már nincs forgalomban) ami a szervezet számára káros volt. Mégis alá kellett írnunk a papírt, meg a szemünkbe megmondták, hogy ha nem írjuk alá, tönkre teszik az életünket, mert sok pénz van a termékben.
Ha nem a valóságról szólna ez a fórum bejegyzés, akkor viccnek tekinteném és nevetnék rajta. Ez a kis ország a szélhámosok, csalók és különféle maffiák Paradicsoma.
Szóval, valamit úgy árulni, hogy amit állít róla nem igazolt, nem igaz, emellett magát, mint abszolút szakértőt feltüntetni, hogy ezzel erősítse az emberek bizalmát, növelje a hiszékenységüket, hogy az ő termékemet vegyék, az nem csalás, nem megvezetés? El vagy tévedve. Magad is leírod: pénzért árul egy terméket. (Tribuszerné is pénzért árult egy terméket. De ugyanígy az áldoktorok, piramisjátékok, stb. ) Mi számít megkárosításnak? Azt állítja, hogy mindenféle bajra jó. De ez egyelőre nincs igazolva. Az emberek pénzt adnak ki a semmire. Ez nem csalás? De. A vadnyugaton az ilyen csodaelixírárusokat előbb utóbb meghempergették szurokban és tollban. Vajon miért? Ők is pénzért árultak egy terméket.
Kitől várod a választ? Akiről szó van, az nyilván nincs itt, vagy ha igen, akkor lapít. Amennyiben szélhámos, akkor előbb - utóbb nagyot fog bukni. Addig is lehet magánnyomozót fogadni. Annyi biztos, hogy a magyar orvos, fogorvos, pszichiáter, pszichológus, gyógyszerész nyilvántartásban nem szerepel semmiféle Csabai Zsolt. Az adatbázis nyilvános, szabadon lekérdezhető. Az interneten kerestem az illető munkáit, de sehol nem találtam még a doktori értekezésének egy kivonatát sem, de olyat sem, ahol idéztek volna tőle. Ahol szerepel, azok az oldalak nem vehetők komolyan, nem ütik meg a tudományos mércét. A számomra eleve gyanús minden készítmény, aminek a hatásosságát nem protokoll szerinti vizsgálatok eredményeivel, hanem a fogyasztók személyes beszámolóival igyekeznek bizonyítani. Úgy gondolom, hogy ez nem korrekt, s ha ez azzal jár, hogy beteg emberek még betegebbek lesznek, mert a "csodaszerben" bízva nem fordulnak szakorvoshoz, az már valamilyen szinten törvénybe ütközik. Olyasféle "szakemberből", mint akiről beszélünk bőven van. Ezek olyanok, mint a "Füves Gyuri bácsi", aki emlőrákra szilvalekvár borogatást ajánl és nagy kedvence a diólevél tea alapanyagként.
Most már csak akkor, ha a tudományos végzettségét igazoló oklevelek másolatát is közzéteszi, és azok ellenőrizhetően valósak.somjagé írta: Sziasztok!
Ezt találtam most Csabai Úr honlapján!
http://www.drcsabaipharma.eu/index.php? ... blog&id=97
Szerintetek megérdemelte? Ez az ócsárolás korrekt volt? Ezek szerint lehet bocsánatot kérni!
Üdv,
Tamás
Ehhez nem kell végzettség. Bárkit be lehet venni társszerzőnek egy ilyen publikációba (egyébként jelentéktelen konferenciaközleményekről van szó), sokszor bevesznek diákokat vagy a laborasszisztenst is. Egyébként általában az utolsó szerző a levelező szerző, azaz a "főnök", vagyis ő dönti el, kit vesz be.