Azért erről nem sokat tudhatsz!

Azt az apróságot kihagytad, hogy nem csak a NASA tekintélye áll mellette, hanem sokszorta több (tudományos képzettségű) ember okfejtése, mint amit felhozol ellene.A holdra szállás mellett a NASA tekintélye áll.
A holdra szállás ellen a nem kevés (sokszor tudományos képzettségű) ember okfejtése szól.
A holdra szállás ellen a nem kevés (sokszor tudományos képzettségű) ember okfejtése szól.
Mi ezzel a mondattal a baj?Mert a végeredmény nem kétséges: nem látszanának a csillagok.
Bár azt kétlem, hogy a Holdfelszin annyira fénylene, mint az utcai lámpák.
Nem mondasz igazat, mert nem ezt írtad. Ez az állítás a részedről csak kihátrálás, gondolom mert sokadik hsz. rájöttél ez már ciki. Azzal, hogy azt állítod a te értesz a fényképezéshez és közben ökörségeket beszélsz, az éppen azt bizonyítja, hogy nem értesz a fényképezőgépekhez. Talán nem a fotólexikon mellet egy fényképezőgépet is a kezedbe vehetnél...Olvass figyelmesebben, mert azt is állítottam: lehet, hogy a NASA lejáratására készített hamisítvány.
Valamint ma olyan fejlett képmanipuláló technikák léteznek,hogy joggal kételkedhetünk egy (bármilyen tárgyú) kép láttán, a "naturalitását" illetően.
És ha már újfent szóba hoztad a fotózáshoz való nemértésemet, hát megnyugtatlak, hogy az az egyik hobbim, sőt nem sajnáltam pár évvel ezelőtt többezer forintot adni egy vaskos Fotólexikonért.
Kód: Egész kijelölése
Mint már régebben írtam, az volt a baj, hogy "valakik" voltak még a Holdon! Ez az információ főleg rádió amatőrök előtt volt csak ismert, mert a korabeli sajtó, mindkét oldalon érdekelt volt az infó elhallgatásában. Amennyiben jól emlékszem, volt egy Al nevű ausztrál v. új-zélandi fickó aki vette a beszélgetést, többek között! Ez már több mint 40 éve volt! Ennek a fordítását írtam le. Ezután indult be a NASA! Ködösítés, elhallgatás, hamis fotók megjelentetése,....és persze az eredeti felvételek eltüntetése. Hab a tortán, hogy csináltak egy filmet is, aminek valami Földi űrutazás volt a címe!
Ezek elterelték a figyelmet a valós eseményekről, és beindult a mendemonda arról, hogy nem is volt holdra szállás! A hamis fotók ezt a célt szolgálták! Így feledésbe merült a valóság. Az emberiség nem érett még meg, az igazsággal való szembesülésre!
BAGOLYLESŐ???Először olvasni (vagy az sem megy már?), utána lehet jártatni a bagolylesődet!!
Az oxigénhiány álmosít, mivel éppen nem bírok aludni, ezért nem lehet az a helyzet. A vízhiány szintén nem lehetséges, mert akkor más tüneteim is lennének.Ez azért történhetett, mert vízhiányos vagy(lehet hogy O2 hiányod is van), ezért lecsökkent az egyébként sem túl magas felfogó képességed, így nem tudod értelmezni az általam leírtakat!