Volt egyszer egy fizika.
Itt a vége, fuss el véle!
Aki nem hiszi, járjon utána!
Alapvető dolgokkal nem voltatok tisztába 2014-ig, mint pl. az Ultra-konvex testek fogalma (pi/2) , ti csak a sima konvex testekkel foglalkoztatok (2pi/3) , nem ismertétek fel a PI valódi jelentését , és egy Archimedes óta tökéletesen cáfolt fogalomra erőszakoltatok rá egy romhalmazt amivel ma a 96%-át (szerintetek) nem értitek az egésznek.Nem értettétek meg a logika lényegét és jöttök itt Kántor óta különböző végtelenekkel, holott azt az alapvető tényt se tudjátok felfogni, hogy végtelen "csak" egy van, mivel nincs hely másiknak. Külön halmazba pakoltátok a számjaitokat (Racionális és IRracionális néven, holott már az előző is végtelen
Vannak ahogy felnézel az égre elég sokat lehet belőlük látni , csillag néven futnak, de emlegetik őket még Nagy Bumm és Foton néven is, a közös bennük hogy itt az alterek összege a 4hez közeli míg az ilyen sötétebb dolgok környékén pedig 3.
Nemdebár?
Ez egy válaszom volt a Quorán nevezett Hugh McLaughlin fizikusnak egy vita során amellyel Rekontra Mattot adtam neki :
Senki sem tudta megmutatni a „hosszúság” végét, azt a pontot , amiről Archimedes beszélt, ugye?… Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω…”
Ha megpróbálnátok valahogy enélkül a kvantum hab színdinamikai kvarkogás nélkül elmagyaràzni mi is az a Sötét Anyag, de sajnos bukjátok a rekontra partit mert színhiányos vagyok és nálam vannak az ütő lapok.
Miért lovagolsz a "hosszon"?Nem értelek.A hosszúság végtelen.Ezen a végtelen egyenesen/vagy görbén én mint egy kívülálló távoli szemlélő kijelölhetek egy darab sza(r)kaszt ugye?Ez lett a hosszúság mértékegysége és amint látod elég szubjektív módon más népek más mértékegységeket hoztak létre,de a lényeg nem változik ettől,csak egyszerűen relatív
Semmi többet nem kértem én, semmi többet nem kért Archimedes, csak hogy mutassa már csak meg végre valaki azt a pontot az űrben ami mindenhez képest "ott" marad. A te "hosszúság"-odnak csak a vége nincs meg, meg az eleje, a tudományodnak pedig "csupán" az alapja hiányzik.
... és végig a befőtt tette el náluk a nagymamát, a fizikájukban képzelték el a dimenzijókat, nem ám a dimenzió"k" szülik a fizikájukat... áááá..
Az elején még csak egy kis kósza bullshitecske volt hogy "képzeljük el(!) a "hosszúság" elejét ! " amire aztán erőszakkal rákalapáltak egyre töményebb bullshiteket.
Nincs ilyen pont az űrben és sehol másutt.Épp ezért van a "viszonyítás".A végtelennek nincs alapja,sem eleje sem vége.Fent vagy lent?Jobbra balra?SpecialPI írta: ↑2019.01.30. 00:18Semmi többet nem kértem én, semmi többet nem kért Archimedes, csak hogy mutassa már csak meg végre valaki azt a pontot az űrben ami mindenhez képest "ott" marad. A te "hosszúság"-odnak csak a vége nincs meg, meg az eleje, a tudományodnak pedig "csupán" az alapja hiányzik.
Megemlíthetnéd végre azt amit nem mersz,mert nem értem mit akarsz elérni/bizonyítani.Mi az oka a küzdelmednek?Min változtat az ha esetleg igazad van?SpecialPI írta: ↑2019.01.31. 01:43... és végig a befőtt tette el náluk a nagymamát, a fizikájukban képzelték el a dimenzijókat, nem ám a dimenzió"k" szülik a fizikájukat... áááá.. azt meg már hogy mindösszesen egyetlen darab dimenzijó létezik és ezen kívül gyakorlatilag semmi más nem létezik az "Univerzumban" azt már meg sem merem említeni...
Nagyon alapvető oka van, eddig nem létezett a tudomány, illetve a nevében bődületesen félrenézték a dolgokat Ami kocka a gurítani próbálták, ami meg gömb azt vitték. Mindenen változtat. Az eredeti célja az egésznek a sötét anyag és energia , és a "fizikusok" ezzel kapcsolatos évtizedek óta tartó töketlenkedése a legfőbb és talán az egyetlen oka az egésznek.
Ezzel eljutottál a felismerés első fokára. Kis lépés az embernek, de hosszú lépés a házmesternek !
Ez nem kielégítő válasz.Ez mellébeszélés.SpecialPI írta: ↑2019.02.01. 00:05Nagyon alapvető oka van, eddig nem létezett a tudomány, illetve a nevében bődületesen félrenézték a dolgokat Ami kocka a gurítani próbálták, ami meg gömb azt vitték. Mindenen változtat. Az eredeti célja az egésznek a sötét anyag és energia , és a "fizikusok" ezzel kapcsolatos évtizedek óta tartó töketlenkedése a legfőbb és talán az egyetlen oka az egésznek.
Fent már magadnak is elmondtad nincs fix pont.
Kedves Ármánd !
Azért van így mert elhitték a hosszúság elejét és a végét, elhitték hogy "ott" van ahol látják. Fel sem merült bennük, hogy a látszólagos végük helyén továbbra is a Végtelen Univerzum van, hanem úgy gondolják, mint a Móricka, hogy ott a vége fuss el véle .. Fel sem merült bennük hogy az Euklidész által vizualizált tér helyett az egyes jelenségek között lévő "távolság" helyett csak és kizárólag a dimenzió"k" görbültéről lehet egyáltalán tudomány címszó alatt beszélni.Dömper Ármánd írta: ↑2019.02.02. 22:13Ez nagyon szép, de nem válasz a kérdésemre. Tehát, ha a két kötéldarab egyforma hosszúságú, az emberek miért mindig a 20centist tartják hosszabbnak és miért nem nagyjából 50-50% arányban a 10centist?
A két ajtó között nem távolság van, hanem a dimenzió hurkai , különböző hurkai is ott vannak , de ebből most a te példádban csak egy bizonyos típusú hurkot figyelsz meg. (Jelen esetben a Hadronikus szint Proton nevű altérrácsáról van szó 1.1.1.(pi-3-as konfiguráció) Ezeknek konkrét darabszámuk van. Extrém esetben , mint pl. a szobád -> téridő görbületi környezete a téridő görbületek hurkai egymás mellett sokáig monoton haladnak ezáltal keltve azt a látszatot hogy "egyenes" a jelen példában előállt az az abszurd helyzet, hogy a szobád éppen megfigyelt rekognizációs szintje (úgymint a: Hardonikus értelmezési szint) többé-kevésbé torzítás-mentes , ezért az általad 20 cm-nek titulált részen pontosan annyival kevesebb hurok található mint amennyivel több van a 4 méteres részben, ezáltal keltve azt a látszatot, hogy "hosszúságot" vagy képes köztük elnevezni, de valójában végtelen számú egyéb más dimenzió találkozási pont konfigurációja is jelen van a szobádban is és mindenütt másutt is.Dömper Ármánd írta: ↑2019.02.02. 23:13Ez még mindig nem válasz a kérdésemre, de közben csináltam egy másik kísérletet. Mivel van a lakásomban két ajtó, a régi rossz tudomány szerint nagyjából 4 méter távolságra egymástól, ezért megpróbáltam a már meglévő 20centis kötelemmel összekötni a két ajtó kilincsét, hiszen a te tudományod szerint ez a két távolság egyaránt végtelen, végtelenből pedig csak egy van, azaz egyforma hosszúak. Képzeld, nem sikerült! Le kellett vágnom egy, a régi tudomány szerint, 4 méteres kötelet és csak azzal tudtam összekötni a kilincseket. Hogy lehet ez? A 20 centis kötelem nem végtelen mégsem? Vagy mégis van több végtelen?