Dordzse-nak feltett kérdések
-
@Dordzse (49079):
Ismerek jópár hasonló felfogásút mint te. Akármilyen kegyetlen dolog történik pl. egy gyerek megerőszakolása, még olyan esetekben is jönnek a karma szöveggel. Azt taglalják, hogy megérdemelte, mert karmikus törlesztésről van szó egy másik életében elkövetett bűnéért.
Ismerek jópár hasonló felfogásút mint te. Akármilyen kegyetlen dolog történik pl. egy gyerek megerőszakolása, még olyan esetekben is jönnek a karma szöveggel. Azt taglalják, hogy megérdemelte, mert karmikus törlesztésről van szó egy másik életében elkövetett bűnéért.
0 x
@sötétvödör (49086):sötétvödör írta:@Dordzse (49085):
Pontosan tudom mi az a karma.
Emberi kitaláció, amig az ember nem találta ki, addig nem is volt.
Persze , gravitáció is azóta van .
Na jó , rád nem vonatkozik .
0 x
-
@Dordzse (49089):
"Neked is mondom , nem vagyok homeopata ."
De azért gyógyszer- és orvosikezelésellenes az vagy. Vagy akkor milyen esetben vagy kezelésellenes és milyenben nem?
"Neked is mondom , nem vagyok homeopata ."
De azért gyógyszer- és orvosikezelésellenes az vagy. Vagy akkor milyen esetben vagy kezelésellenes és milyenben nem?
0 x
@piciloo (49091):piciloo írta:Ismerek jópár hasonló felfogásút mint te. Akármilyen kegyetlen dolog történik pl. egy gyerek megerőszakolása, még olyan esetekben is jönnek a karma szöveggel. Azt taglalják, hogy megérdemelte, mert karmikus törlesztésről van szó egy másik életében elkövetett bűnéért.
Nem , nem olyanokat ismersz mint amilyen én vagyok , csak éppen jól jövök ,hogy végre rám önthesd a szart . Akik ilyen szövegekkel jönnek , csak idióta ezoterikusok , akik éppúgy elszálltak mint mimindannyian .
0 x
-
-
- *
@Dordzse (49065):
Te idióta, retardált féleszű barom! Az az érzéketlen, akasztani való sültbolond, aki úgy ítélkezik, mint te. Rábíznád a gyereket bizonyítottan hatástalan "gyógymódokra", és eltanácsolnád bizonyítottan hatásosaktól, csak mert az a mérhetetlen csökkentelméjű tévképzeted, hogy a tudományos nem lehet jó. És miért mondod ezt? Mert egy akkora lúzer, katasztrofálisan kisiklott életű senki vagy, hogy már nincs más menekvés számodra a sikertelenséged feldolgozására, csak az, ha egyszerűen letagadod az igazságot. Vakságban élő, társadalomra veszélyes vén kretén! Megveszem a sírhelyed, csak lássam, ahogy elpatkolsz a homeopátiás készítmények között meditálva!
No, remélem, hogy ebből a neked hazai zamatú beszédből sejteni véled, mi kivetnivalót látok megtestesülni a szemernyit félrecsúszott érvelési igyekezetedben.
Szólok akkor hozzád a te stílusodon, hátha megérted.Hát azért előtte vegyél fel golyóálló mellényt TE érzéketlen barom !!!
Hát hogyne , ami nem veled történik az semmiség .
A gyerek meg csak azért tudott nyilatkozni mert nem halt meg .
Te idióta, retardált féleszű barom! Az az érzéketlen, akasztani való sültbolond, aki úgy ítélkezik, mint te. Rábíznád a gyereket bizonyítottan hatástalan "gyógymódokra", és eltanácsolnád bizonyítottan hatásosaktól, csak mert az a mérhetetlen csökkentelméjű tévképzeted, hogy a tudományos nem lehet jó. És miért mondod ezt? Mert egy akkora lúzer, katasztrofálisan kisiklott életű senki vagy, hogy már nincs más menekvés számodra a sikertelenséged feldolgozására, csak az, ha egyszerűen letagadod az igazságot. Vakságban élő, társadalomra veszélyes vén kretén! Megveszem a sírhelyed, csak lássam, ahogy elpatkolsz a homeopátiás készítmények között meditálva!
No, remélem, hogy ebből a neked hazai zamatú beszédből sejteni véled, mi kivetnivalót látok megtestesülni a szemernyit félrecsúszott érvelési igyekezetedben.
0 x
@piciloo (49093):piciloo írta:De azért gyógyszer- és orvosikezelésellenes az vagy. Vagy akkor milyen esetben vagy kezelésellenes és milyenben nem?
Arról van szó hogy én egy szkeptikus vagyok Nem bízok meg semmiben feltétel nélkül ha annak tétje van . Sem az orvostudomány sem a homeopátia nem kápráztat el . Nem utasítom el a gyógyszereket ha arra feltétlenül rászorulok , de ha lehet hanyagolom őket , és meggyógyulok magamtól
Senkinek nem állok a pártján . Mindenki úgy dönt a gyógyulásáról ahogy tud .
Én megbízok azokban a látókban akiket ismerek , mert bebizonyították számomra (nem nektek )hogy tényleg látnak . Inkább hozzájuk fordulok . Ez az én szabad akaratból hozott döntésem .
0 x
@mimindannyian (49096):mimindannyian írta:@Dordzse (49065):Szólok akkor hozzád a te stílusodon, hátha megérted.Hát azért előtte vegyél fel golyóálló mellényt TE érzéketlen barom !!!
Hát hogyne , ami nem veled történik az semmiség .
A gyerek meg csak azért tudott nyilatkozni mert nem halt meg .
Már megint a saját gondolataidra reagálsz ! Az érzéketlenséget arra értettem , hogy egy anyának , akinek meghalt a gyermeke , képes lennél lenyomni a tudós szövegedet . Nem volt ebben homeopátia , vagy bármi más . Valószínűleg nincs gyereked .
Amúgy miért jó azt hinned , hogy kisiklott az életem ? Vén vagyok ???
Ez TE lennél ?
0 x
-
-
-
- *
@Dordzse (49099):
Hülye vagy. Nem arról volt szó, hogy a szöveg tudós-e, hanem, hogy mi a jelentése. Nyilván máshogy kell beszélni egy fórumon, ahol érv ütköz(ne) érvvel, és máshogy egy érzelmi traumában szenvedővel. Ha ennyit sem vagy képes felfogni, és azt hiszed, hogy itt a fórumon ájtatos pszichoterapeutaként kell beszélni bizonyos témákról, akkor nem csalódtam benned. Keretes szerkezet: hülye vagy.akinek meghalt a gyermeke , képes lennél lenyomni a tudós szövegedet
0 x
-
- *
@Rétike (49102):
Egyetlen hibám van, ami viszont nagy; mindig megbánom, amikor idiótákkal szóba elegyedek...
Egyetlen hibám van, ami viszont nagy; mindig megbánom, amikor idiótákkal szóba elegyedek...
0 x
-
-
@Dordzse (49098):
"Arról van szó hogy én egy szkeptikus vagyok Nem bízok meg semmiben feltétel nélkül ha annak tétje van . Sem az orvostudomány sem a homeopátia nem kápráztat el . Nem utasítom el a gyógyszereket ha arra feltétlenül rászorulok , de ha lehet hanyagolom őket , és meggyógyulok magamtól
Én megbízok azokban a látókban akiket ismerek , mert bebizonyították számomra (nem nektek )hogy tényleg látnak . Inkább hozzájuk fordulok . Ez az én szabad akaratból hozott döntésem ."
Én meg ettől is sszkeptikusabb vagyok. Abban bízom, hogy aránylag olyan géneket örököltem, amik egy darabig még alkalmassá tesznek az életre. A gyógyszereket hatásos szarnak tartom, a homeopátiás szereket hatástalan szarnak. A szeretet gyógyító erejében sem hiszek. A gyógyszereket csak rövid tartom hatásosnak, de addig jól hatnak és sokat segítenek. Az életmentő gyóygszerek vagy oltások alkalmazását viszont nagyon jónak és szükségesnek tartom.
"Arról van szó hogy én egy szkeptikus vagyok Nem bízok meg semmiben feltétel nélkül ha annak tétje van . Sem az orvostudomány sem a homeopátia nem kápráztat el . Nem utasítom el a gyógyszereket ha arra feltétlenül rászorulok , de ha lehet hanyagolom őket , és meggyógyulok magamtól
Én megbízok azokban a látókban akiket ismerek , mert bebizonyították számomra (nem nektek )hogy tényleg látnak . Inkább hozzájuk fordulok . Ez az én szabad akaratból hozott döntésem ."
Én meg ettől is sszkeptikusabb vagyok. Abban bízom, hogy aránylag olyan géneket örököltem, amik egy darabig még alkalmassá tesznek az életre. A gyógyszereket hatásos szarnak tartom, a homeopátiás szereket hatástalan szarnak. A szeretet gyógyító erejében sem hiszek. A gyógyszereket csak rövid tartom hatásosnak, de addig jól hatnak és sokat segítenek. Az életmentő gyóygszerek vagy oltások alkalmazását viszont nagyon jónak és szükségesnek tartom.
0 x
@mimindannyian (49104):mimindannyian írta:. Nyilván máshogy kell beszélni egy fórumon, ahol érv ütköz(ne) érvvel, és máshogy egy érzelmi traumában szenvedővel.
Arról volt szó hogy oda mernél állni eléje , nem arról ,hogy nekem mit mondasz a fórumon .
Ki a hülye ?
0 x
@mimindannyian (49106):mimindannyian írta:Egyetlen hibám van, ami viszont nagy; mindig megbánom, amikor idiótákkal szóba elegyedek...
Ne beszélgess hát magadban
0 x
-
-
Hogy érezzük a földi csodát és a pici mivoltunkat:
http://www.airpano.ru/files/Horseshoe-B ... na-USA/2-2
0 x
-
-
@stark (48991):
Itt van egy, ez az értelmi szintednek épp megfelelő:
http://video.xfree.hu/?n=anikotakacs|e4 ... 81a988da14
Itt van egy, ez az értelmi szintednek épp megfelelő:
http://video.xfree.hu/?n=anikotakacs|e4 ... 81a988da14
0 x
-
Érdekes ,sehol nem látom rajta mimindannyianékat .Fabri írta:Hogy érezzük a földi csodát és a pici mivoltunkat:
0 x
-
@Fabri (49116):
Mit kéne éreznem ?
Ez egy földi tájkép, már akkor ott volt mikor az ember még a fán eszegette a banánt.
Mit kéne éreznem ?
Ez egy földi tájkép, már akkor ott volt mikor az ember még a fán eszegette a banánt.
0 x
-
Lehet, hogy az én hibám, de én nem lennék képes mindenkinek a szemébe hazudni.
Jók nekem a tények, azok tiszták és átláthatóak.
De egyesek a saját hazugságaikat szent igazságként tüntetik fel, és nem általlanak erre még példabeszédet is idézni.
Jók nekem a tények, azok tiszták és átláthatóak.
De egyesek a saját hazugságaikat szent igazságként tüntetik fel, és nem általlanak erre még példabeszédet is idézni.
0 x
-
@Fabri (49116):
Rengeteg gyönyörű táj van a Földön. És általában ott van a legtöbb természeti katasztrófa, ahol a leglélegzetelállítóbb a táj.
Rengeteg gyönyörű táj van a Földön. És általában ott van a legtöbb természeti katasztrófa, ahol a leglélegzetelállítóbb a táj.
0 x
-
@sötétvödör (49147):
"Lehet, hogy az én hibám, de én nem lennék képes mindenkinek a szemébe hazudni."
Mit nem lennél képes hazudni? Hogy isteni eredetünk van vagy ilyesmi?
"Lehet, hogy az én hibám, de én nem lennék képes mindenkinek a szemébe hazudni."
Mit nem lennél képes hazudni? Hogy isteni eredetünk van vagy ilyesmi?
0 x
-
-
@Dordzse (49098):
Előfordult már, hogy egy hozzád intézett kérdésre nem válaszoltál?
Erről szól az evolúció is, többek között persze.Mindenki úgy dönt a gyógyulásáról ahogy tud .
Előfordult már, hogy egy hozzád intézett kérdésre nem válaszoltál?
0 x
@Aku-Aku (49153):Aku-Aku írta:Előfordult már, hogy egy hozzád intézett kérdésre nem válaszoltál?
0 x
-
-
-
- *