Ezt írtam:
a szín (ásványi összetétel) hidrológiai, állékonysági (tömörödési) szempontból szinte mindegy, a szemszerkezet számít.
a szín (ásványi összetétel) hidrológiai, állékonysági (tömörödési) szempontból szinte mindegy, a szemszerkezet számít.
Ja és az agyag.. nem csak a szemcseméretében hanem kémiai összetétele miatt tér el a homoktól.
(Éppen ezen kémiai összetétele okán aprózódik jobban a szilícium dioxidjánál.)
melyik részt nem érted?a szín (ásványi összetétel) hidrológiai, állékonysági (tömörödési) szempontból szinte mindegy, a szemszerkezet számít.
Parafenomén a láthatáron. Bebukási teszt eredménye borítékolva. Pedig úgy szeretnék meglepődni és átélni, ahogy minden eddigi megfigyelés eredményét megcáfoló bizonyosságot nyerünk... És a lényeg, az utánozhatatlan felismerés: 15-20 fokos szögben kell tartani, ez még senkinek sem jutott eszébe! Világszám!De működik és kész. Az már az okosok dolga, hogy kitalálják miért
Szerintem ebben nincs köztünk vita. Te magad is megjelölöd érvelésed gyenge pontját, az ellenpróba hiányát.Nem lehetett véletlen, egy ismeretlen telken aminek a szint különbsége kb 10 m az első fúrásnál találtam vizet, a telek felső harmadában – A vita elkerülése miatt írom: Nem fúrtam többet lehet, hogy egy betemetett bánya tó volt alatta -
Mit kell hogyan erteni? Mi megbizhato vagy nem? A palcamozgato cselekvesi kenyszerrol beszelsz? Azt az agy iranyitja, idegen futo elektromos impulzusokkal. Az agy altal kozolt idegi jelek nem mind tudatosak, tehat lehet ugy mondani hogy "nem te iranyitod".Idézet:
…es ha figyelsz*, bizony eszreveszed a mozdulataidat…..
Ezt most ebben az esetben hogyan kell érteni?
Nálad sem teljesen megbízható? Honnan származik a cselekvési kényszer? Nem Te irányítod?
Erre sem tudok valaszolni, mert nem tudom hogy mi az ami mas. Egyebkent azt sem tudom, hogy mit jelent az hogy "erzesekre tamaszkodni" vagy "eszemre tamaszkodni", de idaig mar el se jutottunk, ugye.Mert ha az érzéseidre támaszkodsz akkor más, mintha csak az eszedre támaszkodsz?
De, az agy mozgatja a palcat, a keznek adott idegimpulzusok segitsegevel. Pont ezert javasoltam az "allvanyra rakni, nem hozzaerni" kiserletet.” drótos ” példa csak ezen múlik.
Világos, nem az agyad mozgatja a pálcát, hanem a
real time válasz, csak a ” műszered ” hibahatáron kívül van.
En is furtam mar kutat egy telek felso 4/5-odeben, talaltam vizet, pedig nem palcaztam elotte. Ez a palca csak szinjatek, ugyis csak egy kut lesz furva, es a legbenabb helyre furt kut is ad valamennyi vizet, ugyhogy akkor lehet ujjongani, hogy juhu, a palcaval megtalaltuk a vizet.Különben ez a víz-ér keresésének is az alapja.
Nem lehetett véletlen, egy ismeretlen telken aminek a szint különbsége kb 10 m az első fúrásnál találtam vizet, a telek felső harmadában – A vita elkerülése miatt írom: Nem fúrtam többet lehet, hogy egy betemetett bánya tó volt alatta -
Magát az ezotériát mint működő képes valamit esztelenség volna kizárni, csak ennek a magyarázata a kétséges.
Ha ez ironikus megjegyzés akkor értem. De vízszintes irányban fúrni víz-eret keresni ???úgy, hogy a pálca által mutatott (vízszintes) irányba mész addig, amíg nem találsz egyet. Előbb utóbb beleütköznél egybe, a mutatott iránytól függetlenül.
Valóban! Igyekszem a képességeim határain belül a – vélt - bizonyításaim és annak gyenge pontjait is közölni.Te magad is megjelölöd érvelésed gyenge pontját, az ellenpróba hiányát.
Szerinted ez nem egy szubjektív megállapítás?A pálcás vízérkeresés igazolásához a víztalálás kevés.
Az nem zavart, hogy írásomban először a látásról volt szó, mivel ez az első, amit az ember agyának meg kell tanulnia, / ezt a kijelentést hiteltelenné tudod tenni? / és nem gyerekről volt szó – azon kívül, hogy megszületett – idézem: későbbi műtét során vissza kapta a látását?Hogy jön a vízérkereséshez a vak gyerek látás
Ezt írtam: …aminek a szint különbsége kb 10 m az első fúrásnál találtam vizet, a telek felső harmadában …Mellesleg, mi az, hogy a telek felső harmada?
Ez viszont egy velős kérdés, érdemes vitázni rajta.…. A szubjektív hőérzet szerinted pontosabb, mint a hőmérő? Vagy a pálcád pont annyira pontos, mint a szubjektív hőérzet?
Ez lenne az?Legyszives olvasd vissza itt az egyik olyan bejegyzesed..
Most mi a gond? Nem volt igazam? hiszen most is azt írod, hogy nem érted.ugyse fogjuk megerteni....
Tudatosan használod ezt a szót, cselekvési kényszer? Azt nem tudom eldönteni, hogy az írásod közben nem e ” ültél ” kényszer hatása alatt, de azt, hogy amikor a pálcát tartod mi lehet az a dolog ami kényszeríthet a cselekvésre el sem tudom képzelni.Mit kell hogyan erteni? Mi megbizhato vagy nem? A palcamozgato cselekvesi kenyszerrol beszelsz? Azt az agy iranyitja, idegen futo elektromos impulzusokkal. Az agy altal kozolt idegi jelek nem mind tudatosak, tehat lehet ugy mondani hogy "nem te iranyitod".
A támaszkodást nem érted, vagy nem tudsz különbséget tenni egy érzelmi indíttatású cselekvés, és egy racionális cselekvés között?Erre sem tudok valaszolni, mert nem tudom hogy mi az ami mas. Egyebkent azt sem tudom, hogy mit jelent az hogy "erzesekre tamaszkodni" vagy "eszemre tamaszkodni", de idaig mar el se jutottunk, ugye
Ez egy nagyon félreérthető, de igaz válasz. És még sem az agy mozgatja, mert nincs kapcsolatban a pálcával, csak közvetve.De, az agy mozgatja a palcat, a keznek adott idegimpulzusok segitsegevel
Ezt nem cáfolhatom, de szerintem ez csak szöveg.En is furtam mar kutat egy telek felso 4/5-odeben, talaltam vizet, pedig nem palcaztam elotte. Ez a palca csak szinjatek, ugyis csak egy kut lesz furva, es a legbenabb helyre furt kut is ad valamennyi vizet, ugyhogy akkor lehet ujjongani, hogy juhu, a palcaval megtalaltuk a vizet.
tehat lehet ugy mondani hogy "nem te iranyitod".
A ház, ember, fa keresésénél azért mondtam, hogy vízszintes irányba, merthogy a lefelé mutató pálca esetén pl. nehezen találnál embert, hacsak nem a metró vagy egy pincediszkó felett állsz. De bármerre is mutat a pálcád, ha nem tökéletesen lefelé mutat, lesz egy olyan pálca által kijelölt vízsintes vektor ami alapján elindulhatsz. Érthető már?Ha ez ironikus megjegyzés akkor értem. De vízszintes irányban fúrni víz-eret keresni ???
A mutatott iránytól függgetlenül ??? Akkor mi értelme a pálcának? Ez így viszont önállóan sem értelmes.
Hogyne lett volna. Ott voltak az embert nem tartalmazó fülkék, amelyeknél mégis látott aurát az állítólagos auralátó egyes esetekben. A vízérkereső pálcánál viszont azért nincs ellenpróba, mert akármelyik harmadában fúrtál volna a telkednek, előbb-utóbb találtál volna vizet. Lehet, hogy hamarabb, mint a felső harmadában, amit a pálca mutatott.az aura látás tesztnél volt ellenpróba? Nem volt !
Mi van? Honnan veszed ezt? És ha így lenne az auralátó miért hagyja, hogy leközöljük a meghamisított eredményeket? Miért nem tiltakozik?Ráadásul a publicitás nem is a valós eredményt közölte.
Mi lenne mi? Arra kertelek hogy legalabb egy eves bejegyzesedet olvasd vissza. Ez a bejegyzes nem egy evnel regebbi, hanem meg meg sem szuletett amikor a kerest irtam.Ez lenne az?
A te irasaidat senki sem erti, pont arra akartam a kiserlettel ramutatni, hogy szerintem meg te sem.Most mi a gond? Nem volt igazam? hiszen most is azt írod, hogy nem érted.
Neharagudj az én véleményem meg az, nem is akarod meg érteni. Ezzel még nem is volna baj csak ott a bibi a másikra hárítod az értelmetlenséget.
En mindig kiszamithatatlan vagyok. Nem lehetne szamitogepen szimulalni (legalabbis a mai technologiaval), es igy kiszamitani hogy pontosan mi lesz a kovetkezo cselekedetem.Tudatosan használod ezt a szót, cselekvési kényszer? Azt nem tudom eldönteni, hogy az írásod közben nem e ” ültél ” kényszer hatása alatt, de azt, hogy amikor a pálcát tartod mi lehet az a dolog ami kényszeríthet a cselekvésre el sem tudom képzelni.
Már bocs a kérdésért. Ezek szerint Te néha kiszámíthatatlan vagy?
Ez lenyegtelen volt, mar az sem volt vilagos hogy mi a mondatod alanya ( "Mert ha az érzéseidre támaszkodsz akkor más, mintha csak az eszedre támaszkodsz?")A támaszkodást nem érted, vagy nem tudsz különbséget tenni egy érzelmi indíttatású cselekvés, és egy racionális cselekvés között?
A buszt sem a buszvezeto mozgatja, mert nincs kozvetlen kapcsolatban a kerekekkel. Megis, a buszvezeto iranyitja a buszt.Ez egy nagyon félreérthető, de igaz válasz. És még sem az agy mozgatja, mert nincs kapcsolatban a pálcával, csak közvetve.
Ez a mondat nyelvtanilag sincs rendben. Megtippelni sem tudom hogy mit akartal mondani/kerdezni.Te elfogadnád a magyarázatomnak, hogy az aura észlelésnek szükségessége, a fotózáshoz használt berendezés,mert az a közvetett eszköz a láthatósághoz?
A kutat addig furjak amig vizet nem ad. Az emlitett kutnal is ugy volt, hogy 11-12m-nel mar volt egy kicsike tocsa mindig az aljan, de 13meterig astuk, mert ott mar annyi vizet adott, hogy ha akartuk volna se tudtuk volna melyebbre asni.Ezt nem cáfolhatom, de szerintem ez csak szöveg.
Nem igaz, hogy csak egy kút lesz fúrva minden esetben. A gazdaságosság megszabja a kút mélységét. Abban talán igazad lehet, valamennyi vizet adhat, de nem azért furat az ember kutat, hogy a pálcát tesztelje hanem ivóvíz miatt. Ez pedig egy feltételezett víz hozamot követel. Ha már fúrtál volna kutat tudhatnád a sok ” jelzés ” helyén a legintenzívebb ” pálca ”mozgásnál szoktak ténylegesen fúrni. Ez a ” technológia ” még nem egy skálázott pálcával történik ami a vízhozamot is jelzi.
Honnan veszed? En eleve ugy allok hozza, hogy amire nincs bizonyitek arrol nem gondolom hogy igaz.Szerintem az a baj, hogy eleve úgy állsz hozzá ami ezó- val kezdődik az nem lehet igaz.
számomra meg olyan érzetet kelt mintha egy tömegből az utolsó sorban álló dobálná meg a szónokot. Akár igaz amit a tömeg demonstrál, akár nem, a tömeg csak tudja mit akar.A te irasaidat senki sem erti
Igazad lehet.Csak egy 5let ezt a sivatagban is hasznosítani kellene.A kutat addig furjak amig vizet nem ad.
Ezt tökéletesem értem.….mar volt egy kicsike tocsa mindig az aljan,..
Bocsi ezt nem értem.A buszt sem a buszvezeto mozgatja, mert nincs kozvetlen kapcsolatban a kerekekkel
En eleve ugy allok hozza, hogy amire nincs bizonyitek arrol nem gondolom hogy igaz.
Véleményem szerint külön - külön mind a két mondat teljesen reális,En mindig kiszamithatatlan vagyok
Nem állt szándékomban megsérteni a fórum szabályokat.És mégis mi a füttyöst keres a vízérkeresés és a vak gyerek látása a pránanadi témában?
Szerintem akkor itt nem is egy dologról beszéltünk.A ház, ember, fa keresésénél azért mondtam, hogy vízszintes irányba….
Hát ez a válaszod nagyon gyengére sikerült.Hogyne lett volna. Ott voltak az embert nem tartalmazó fülkék,….
Erre a fenti véleményem szerinti félre értés miatt, nem tudok válaszolni.A vízérkereső pálcás mutatványod ..
Ez is nagyon gyenge válasz.Mi van? Honnan veszed ezt? És ha így lenne az auralátó miért hagyja, hogy leközöljük a meghamisított eredményeket? Miért nem tiltakozik?
Nem, ez nem világos. Sőt láthatóan elsősorban neked nem világos.Ha nem ismered el a meditálás ( koncentrálás ) lehetőségével végzett agy tevékenység tanítási lehetőségét természetes, hogy az esetleg ebből fakadó eredmények is érthetetlenek lesznek számodra.
Ez teljesen világos.
Hát ebben igenis te vagy a hunyó. Alagi veled ellentétben eléggé egyértelműen leírta a kérését:Legyszives olvasd vissza itt az egyik olyan bejegyzesed, ami legalabb egy evvel ezelott szuletett,
Pránanadi #50119 írást, ( nem másolom mert elvesztheti eredeti formáját )
majd két sor, és utána megnövelt sortávolság különbséggel - kvázi kiemelve - egy szó.
Hát ebben nem vagyok biztos, hogy én vagyok a ” hunyó ”
Megtennel valamit ha megkerlek? Legyszives olvasd vissza itt az egyik olyan bejegyzesed, ami legalabb egy evvel ezelott szuletett, es szamolj be rola, hogy mennyit ertettel meg belole.
Ha meg tudnád jelölni miért gyenge, akkor foglalkoznék veled.Hát ez a válaszod nagyon gyengére sikerült.
Nem eloregyartott gyurukbol csinaltuk, hanem volt egy kb 50 cm magas sablonunk, es mindig mikor 50 cm-vel lejebb astuk a kutat akkor a tetejere rabetonoztunk egy ujabb gyurut. Ez egy igen praktikus modszer ha viszonylag kicsi kutrol van szo, pl nagyon konnyu vasbeton maszoletrat a kut oldarara rakni, pusztan minden egyes ujabb betonozaskor egy meghajlitott vasbetonbol ujabb lepcsofokot kell bebetonozni.Hány darab gyűrűt engedtetek le?
Kimondta hogy mindig a masikban van a hiba? Az igaz hogy ha veletlen megertem mit irsz akkor nem tunik okos gondolatnak, de a tenyallas az az hogy senki nem erti mit irsz. Ket eset lehetseges: vagy mindenki hulye hogy megertse, vagy tenyleg rohadtul zavaros dolgokat irsz ide.Például egy múltban megtörtént esemény, nem lehet vita témája,- nálam - csak annak magyarázata lehet kétséges
és - törvényszerű - a két nézetkülönbség miatt ez különböző is lesz.
Engem csak az a kis ” bibi ” zavart, hogy eddig mindig, csak a másikban volt a hiba.
Ebbol egy kukkot sem ertek.Legyszives olvasd vissza itt az egyik olyan bejegyzesed, ami legalabb egy evvel ezelott szuletett,
Pránanadi #50119 írást, ( nem másolom mert elvesztheti eredeti formáját )
majd két sor, és utána megnövelt sortávolság különbséggel - kvázi kiemelve - egy szó.
Hát ebben nem vagyok biztos, hogy én vagyok a ” hunyó ”
Akarmilyen erzeseket kelt, ez tenykerdes: a te irasaidat senki sem erti. Ket eset lehetseges: vagy rajtad kivul mindenki hulye, vagypedig zavaros katyvaszt generalsz amikor bejegyzest irsz.számomra meg olyan érzetet kelt mintha egy tömegből az utolsó sorban álló dobálná meg a szónokot. Akár igaz amit a tömeg demonstrál, akár nem, a tömeg csak tudja mit akar.A te irasaidat senki sem erti
Azt hittem magyarorszagi (de lagalabbis europai) tapasztalatokrol beszelunk. Ha vannak eredmenyek szaharai palcas kutkeresesrol, akkor hozd elo oket.gazad lehet.Csak egy 5let ezt a sivatagban is hasznosítani kellene.
Azt mondtad, hogy a kezet nem az agy mozgatja, mert nem all vele kozvetlen kapcsolatban. Pont ez a helyzet a busszal is, azt se a buszvezeto mozgatja, mert nem all vele kozvetlen kapcsolatban. Csak iranyit.Első sorban azért nem mert nem – egy - rendszerről beszélsz. Külön álló a motor, és az analógiád szerint akkor a buszvezető lenne az agy.
Az eredeti mondat az agyról szólt mint ” irányító ” szerv, ami egyben a - reakció nagyságát is befolyásolja - és egyben a meghajtó erőt is.
Bar nem hiszem hogy van esely ra, hogy ebbol ertelmes parbeszed legyen, de rajtam ne muljon: Mirol beszelsz itt? tudnal konkret peldat hozni? Mit csinalok rosszul?Szerény véleményem szerint Te sem a nagy általánosságban használt logikát használod, csak van egy határ ahol - nem tudom mi miatt – abba hagyod ezt.
Persze, vannak dolgok amiket igen nagy valoszinuseggel meglehet josolni a viselkedesemmel kapcsolatban, leegyszerusito modellek segitsegevel. De teljesen akkor sem vagyok kiszamithato, mert lehet hogy holnap beverem a fejem az ajtofelfaba, megorulok(vagy egyszeruen ajtofelfa nelkul, csak ugy megorulok), es elkezdem itt fennhangon hirdetni hogy a vegtelen szeretet az egyetlen igazsag, minden mas csak illuzio.Véleményem szerint külön - külön mind a két mondat teljesen reális,
De így együtt, hát ……
Ha, megpróbálom figyelembe venni a topic témáját és nem válaszolok - ott- rá, azt is a hibámnak veszed?És mégis mi a füttyöst keres a vízérkeresés és a vak gyerek látása a pránanadi témában?
A topicnak nem az a címe, ellenőrizhető pnadi tevékenységek, hanem csak szimplán pnadi, ….. és van e valami ötlet rá. Hát leírtam.Tökmindegy mire tanítható szerinted az agy, ha egyszerűen nem tudod bemutatni, hogy az adott dolgot tényleg megtanulta. Még mindig nem derült ki, mi olyan dologra képes az ember a pránanadival, amit ellenőrizni lehet.
Az előtte lévő írásomban leírtam. Egy a múltban befejezett dolgot nincs szándékomban vitatni, mert véleményem szerint értelmetlen. Sem megváltoztatni sem megmásítani nem tudom.Ha meg tudnád jelölni miért gyenge, akkor foglalkoznék veled.
Megpróbáltam tájékozódni az általad feltételezett irányról.Ennek hiányában viszont jelezném, hogy a Gumiszoba felé tartasz.
Rendben válaszolok, de felhívnám figyelmed, itt most nem az én, látom az aurát vagy nem látom, kérdése már.Ha meg tudnád jelölni miért gyenge, akkor foglalkoznék veled.
Ennek a válasznak hiánya az ellenpróba kérdés lehet.Hogyne lett volna. Ott voltak az embert nem tartalmazó fülkék,….
…feltett kérdésekre rendszeresen nem válaszolsz,
Valóban másoknak is volt hasonló véleménye.… kérlek koncentrálj ha írsz, mert az írásaid rettentő nehezen (vagy egyenesen sehogy se) értelmezhetőek,……..
Igen, ez is egy alternatíva.Vagy a válaszaid teljesen értelmetlenek,
Neharagudj ez nevetséges.Be tudod bizonyitani hogy unikornis nem létezik? Nem, tehat letezik
Az ilyen alapon való vita, csak ilyen választ generálhat:Agresszívek, mert a nyomi ezósok felhúzzák őket.
Ez még talán hiányzik a válaszadásból. Legközelebb erre is megpróbálok válaszolni.A ház, ember, fa keresésénél azért mondtam, hogy vízszintes irányba….
Ezt írtad annak ellenére, hogy hangsúlyoztam csak egyetlen fúrásról van szó.…..és utána jól kinéző statisztikákat mutogatni arról, hogy 100-ból csak 1 esetben tévedtél.
Azon gondolkoztam, honnan tudhatom előre, hogy viszonylag kicsi lesz a kút?Nem eloregyartott gyurukbol csinaltuk, hanem volt egy kb 50 cm magas sablonunk, es mindig mikor 50 cm-vel lejebb astuk a kutat akkor a tetejere rabetonoztunk egy ujabb gyurut. Ez egy igen praktikus modszer ha viszonylag kicsi kutrol van szo, pl nagyon konnyu vasbeton maszoletrat a kut oldarara rakni, pusztan minden egyes ujabb betonozaskor egy meghajlitott vasbetonbol ujabb lepcsofokot kell bebetonozni.
Ha vízérkeresést a pránanadisoknál tanultad, akkor előjöhetsz ott is vele. De most hogy átmozgatásra került ide a téma vízeres része, itt lehet vízérkeresni a pránanadiban meg maradjon a pránanadi. Így innentől itt mellőzd a pránanadit, ha kérhetlek.Ha, megpróbálom figyelembe venni a topic témáját és nem válaszolok - ott- rá, azt is a hibámnak veszed?
Nem, csak rámutattunk, amit te is írsz, hogy semmi kontrollvizsgálat nem volt.Ezek után beskatulyázta(tok) mint víz kereső szakembert, annak ellenére, hogy leírtam semmi kontroll nem volt. egyetlen fúrásról volt szó.
Ahhoz viszonyítom, hogy vannak itt olyanok, akikkel nem értek egyet, de legalább értem általában, hogy mit akarnak nekem mondani, így azzal vitába tudok szállni, vagy ne adj isten el tudom azt fogadni azt.Légyszíves, racionálisan gondolkozva, indokold meg, az - érthetőséget - mihez viszonyítod.
Jelentős munkával ezt sikerült "lefordítanom" az áthúzott részeket kiszedve és a nagybetűseket betoldva.Ha az a - jogosan - elfogadott vélemény, bárki válaszolhat a kérdésre,
ennek értelmében, a senki nem válaszol az illetőnek lenne, ennek megfelelője, és nem a kényszerítés,
viszont , ha ezt próbálják követni, ” szankciókat ” helyeznek kilátásba, az írójával szemben.
Ezt nem en irtam, rogton onnan is lehet latni hogy ekezetekkel van irva, de vissza is keresheted hogy ki irta.Ezt írtad annak ellenére, hogy hangsúlyoztam csak egyetlen fúrásról van szó.
Nem tudhatod.Azon gondolkoztam, honnan tudhatom előre, hogy viszonylag kicsi lesz a kút?
Nem, a kesz gyurube mar nem lehet egyszeruen letrat rakni, mert ahhoz utvefuro es tiplizes kell meg ilyen hulyesegek. Ket gyuru koze talan hangyanyival egyszerubb mindig egy lepcsofokot berakni, de akkor olyan letrad lesz, aminek 1 meterenkent van lepcsoje. Nem tul praktikus.Miért számít praktikusnak a mászó létra behelyezés, mikor a kész gyűrűnél leengedésekor is ugyan ez megtehető, ezzel szemben elmarad a helyszíni betonozás nehézsége.
Ugy latszik nem betonoztal meg soha. A betont ontozni kell a kotes kozben. Ha kiszarad akkor megreped es nem kot rendesen.Ráadásul, még, meg kell várni minden gyűrű esetében a megfelelő száradási időt. Ez jelen esetben kb 20 – 24 gyűrűt jelent. Ehhez összesen mennyi időre lehet szükség.
A száradási idő - minuszos - tévedésének lehetősége óhatatlanul a gyűrű repedését fogja eredményezni.
Akkor lecsuszik meg 20 cm-t az egesz cso. Na bumm. (Szerencsenk volt hogy rogton a megszorulas utan talaltunk vizet.)Még egy gondolatom:
Mi történik, ha a szorulást legyőzi idővel a felette lévő súly, mert nem a megfelelő sóder ágyon nyugszik.
Attol fugg hogy ezomokusrol van-e szo, mert az megkerdezi a vegtelen szeretetet, vagy az angyalait, vagy a palcas baratjat. Ha ertelmes emberrol van szo, akkor az tudomanyos vagy praktikussagi szempontok alapjan dont. Mi peldaul nem palcaztunk, hanem a telkunk mar meglevo adottsagai alapjan (ingatlanok helyzete es a tervezett felhasznalasi cel) alapjan dontottunk a helyrol.Ezzel kapcsolatban azt azért megkérdezem, nagy általánosságban, szerinted egy készülő kút helyét ki, és hogyan határozza meg?
Tedd fel a kerdeseket.Hajlandó volnál még egy pár kérdésemre válaszolni, megmagyarázni, a Pálmalevelek #48319 feltett videóról?
Szerintem itt óriási félreértés esete ” forog fent ” . Mit jelent nálad a ” látnok ” szó.….. amellett ervelnek, hogy nekem latnoki kepessegeim vannak,….
Tévedsz én nem védem. Csak a vélemény szerinti mozgatórúgóját próbálom magyarázni.Te veded a palcas kutkeresest,
De sajnos igen, nem kimondott öröm volt.Ugy latszik nem betonoztal meg soha
Igen és lesz egy nagy bumm. Igen nagy a valószínűsége,hogy a legalsó gyűrűk szorulnak, és akkor a felette lévő gyűrűk súlyát kell, - ütésre - elviselniük. A betont általában nyomásra méretezik és nem dinamikus terhelésre.Akkor lecsuszik meg 20 cm-t…
Világos! Az előzőekben is világos volt.Ha vízérkeresést a pránanadisoknál tanultad,…
Talán akkor ez nem kimondott racionális meghatározás, de úgy vélem értem.Ahhoz viszonyítom, hogy vannak itt olyanok, akikkel nem értek egyet, de legalább értem általában, hogy mit akarnak nekem mondani,
és értelem szerűen az erre adott válaszomat sem teszik fel kérdés formájában.Be tudod bizonyitani hogy unikornis nem létezik? Nem, tehat letezik
Vitathatatlanul precízebb a Te meghatározásod.Jelentős munkával….
Ez is bocs. Ha a nagymamám…..és közben nem is értelmezted a dkocka és a kabin szám összefüggést sem.Ha felosztottál volna….
Ez egy kicsit zavaros nekem. Természetes nem egyenes következményről van szó, talán csak, illik vagy nem illik jöhetne szóba.Ráadásul az állításod már az elején követhetetlenné válik, mert abból, hogy bárki válaszolhat a kérdésekre, nem következik, hogy az értelmetlenséget íróknak nem kell válaszolni.
Ezt nekem kötelező lenne látnom?De a gumiszobába nem emiatt kerülhetsz ha így folytatod, hanem pl. amiatt, mert láthatóan még mindig nem látod a különbséget az egyszerű pálcás mutatványod és az auralátó teszt között.
Olvasni sem tudsz 40 évet írtam(Nem csak 40 napig.)