Már nagyon izgulok
. Az ilyen emberek nagyon érdekesek. A valóság sokszor profánabb, mint a fantázia felrajzolná, nekem jelenleg két teória van a fejemben.
1) Morcos bár lelkes kísérletező, megértette, hogy hülyeség amivel kísérletezik, de afféle szórakoztató trollkodásként éli meg, hogy heccelni próbálja a szkeptikusokat (akikről, mind kiderült, azt hitte, hogy a feladatuk az ellentmondás). Emiatt felhagyott az érveléssel, helyette olyan dolgokat dob be, amivel nincs mit vitázni, és látszólag neki ad igazat. Hogy persze van-e benne bármi igazság, az ellenőrizhetetlen. Egy szakértő pozitívan nyilatkozott. Bár nem arról, de nem húzta le. Egy multi már gyártani készül.
Elképzelésem szerint tehát itt szkeptikus bosszantásról van csak szó.
Ebből valami olyan jövőkép rajzolódik ki, hogy jönnek majd az egyre ígéretesebb bejelentések (pl. már gyártják, prototípusok működnek, kapom a lét, vettem egy szigetet, sziasztok, nincs több gondom az életbe, ti csak erősködjetek, hogy nem működik, ami engem gazdaggá tett...
2) Annyira IQ határos az ürge, hogy elhiszi, hogy működhet a dolog, és majd meglepődik, amikor mégsem fog. Lesz majd akkor ideje válogatni összeesküvésekből, pl. elhallgatták a dolgot, pedig működik, a szkeptikus lobbi tette tönkre, eltiporta a találmányát, stb.
Persze ott a szimpla folytatás is, mint az más másokkal előfordult, hogy csendben, vagy megsértődve távoznak, és homályba vész a zseni
.