[EGY KIS NOSZTALGIA]
Sziasztok!
Bizonyára emlékeztek még rám. Pár évvel ez előtt, körülbelül 6-7 éve aktív tagja voltam a szkeptikus fórumnak. Annak idején úgy találtam rá a közösségetekre, hogy apukám, aki egyetemi előadó, kapott egy levelet egy Fekete Gábor nevű fizikusjelölttől. Nagyon tetszett a topik: a beszólások, és a kialakuló csihi-puhi a kommentelők között. Akkor még középiskolás diák voltam, gimibe jártam.
Közben egyre többet olvasgattam a fórumot, és láttam, hogy itt van Gézoo is. Mivel nagyon tetszettek a magyarázatai, ezért elhatároztam anno, hogy a "védelmére kelek". Úgy tettem, és úgy beszéltem róla, mintha a mesterem lenne, én pedig egykori diákja, tanítványa. Mindezt csupán azért, mert úgy éreztem, hogy ezzel a trollkodással is csak egy kis hangulatot hozok a fórumba.
Aztán telt-múlt az idő. Közben egyetemre jártam, szereztem egy mechatronikai mérnöki diplomát, és alapítottam egy sikeres vállalkozást. Valahogy az utóbbi időben eszembe jutott, hogy milyen jó is volt feljönni erre a fórumra középiskolásként, és a topikokban folyó kommentharcon nevetni, illetve azokat felpörgetni.
Így, ennyi idő után, úgy érzem, hogy nyugodtan leránthatom a leplet. Soha nem voltam Gézoo tanítványa (kivéve akkor, ha a fizikatanárom éppen nem Gézoo volt teljesen véletlenül).
Ti hogy emlékeztek vissza rám, és Gézoora? Hiányzunk a fórumnak vagy sem? Úgy látom, eléggé kihalt az élet, amióta mi nem járunk ide. Ti hogy gondoljátok?
Köszönettel, Agen Kolar