OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

CAM, HKO, táplálékkiegészítők és egyéb csodaszerek
Avatar
Várhegyi Márton
*
*
Hozzászólások: 842
Csatlakozott: 2010.08.23. 16:30
Tartózkodási hely: Magyarország

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Várhegyi Márton » 2011.02.22. 21:37

@osamuka (13219):
osamuka írta: A sejtlégzésről lövésetek sincs, azt sem tudjátok mi az.
Mit kellene tudnunk róla? Írd le, légy szíves! Ne azt írd, hogy hülyék vagyunk, nem értünk hozzá, hanem mutass rá a konkrét hiányosságainkra. Egyelőre úgy tűnik, hogy te vagy az, aki tetszőleges, látszólag a kérdéssel összefüggő (valójában irreleváns) szavakat vetsz elénk, de nem fejted ki, mire gondolsz. Itt többen egyetemi szinten tanultuk a sejtlégzést, érteni fogjuk, hogy mit írsz, ne tartsd vissza az érveidet, ellenvetéseidet!
osamuka írta: Az ATP-t próbáljátok félre magyarázni, pedig 1 mol glukózból igenis pont 32 mol ATP keletkezik, az hogy ebből hogy lesz 36 ill 38, ha érdekel benneteket majd holnap levezetem.
Várjuk a levezetést. Előre szólok, hogy ha a FADH2 és a NADH oxidálását nem 2 és 3, hanem 1,5 és 2,5 ATP/mol-lal számolod, akkor 30-32 ATP/mol glukóz jön ki, tehát továbbra sem 32.
Ennek egyébként tényleg semmi jelentősége a kérdés szempontjából, de elvitatkozhatunk rajta egy darabig.
osamuka írta: Szovjet orvosok, még Sztálin idejében[...]
Hivatkozást tudsz adni, vagy megmaradunk az anekdotikus színvonalon?
osamuka írta: KFKI Home > NEW > HISTÓRIA - Tudósnaptár
Sajnos a KFKI is tévedhet, jelezni fogjuk nekik a hibát
osamuka írta: ő figyelte meg elsőként, hogy a rosszindulatú sejtek szaporodásához jóval kevesebb oxigénre van szükség, mint az egészséges sejtekéhez.
Itt egy csúnya félreértésről lehet szó. Az, hogy a daganatos sejtek általában lényegesen jobban tolerálják a oxigénhiányt, mint az egészséges sejtek, nem jelenti, hogy:
1. Az oxigénszegény környezet kedvez a daganatos sejtek képződésének vagy osztódásának.
2. Oxigéngazdag körülmények között nem alakulnak ki vagy maradnak fenn.

Tudom, hogy ha valaki valamit el akar adni, akkor hajlamos összemosni különböző, egymástól független vagy egymással kapcsolatban nem feltétlenül lévő állításokokat, jelenségeket, de ettől még az nem lesz igaz.
0 x

Avatar
Várhegyi Márton
*
*
Hozzászólások: 842
Csatlakozott: 2010.08.23. 16:30
Tartózkodási hely: Magyarország

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Várhegyi Márton » 2011.02.22. 21:38

@osamuka (13264):

Őszintén és kíváncsian várjuk, mikor jön el ennek az ideje.
0 x

Avatar
pounderstibbons
*
*
Hozzászólások: 2662
Csatlakozott: 2010.05.25. 11:01

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: pounderstibbons » 2011.02.22. 21:44

@osamuka (13264):

Rossz linket küldtél újra.
Vaskalapos az azoxigénesvizeset hiányolta.

De a linkelési képességeid láthatóan máshol duzzadtak fel. ;)
Hogy lehet ekkorát hazudni!!!!!! Még nem jött el az ideje hogy megmutassam!
Kolosszális. Kicsit talán sok a felkiáltójel.
Ha más publikált oxigénesvizeset Szent-Györgyi Albert, akkor nyilván nem rád kellene várni hogy megmutasd, MERT MÁR PUBLIKÁLVA LENNE.
Ha meg még nem mutattad meg, akkor miért lenne hazugság, ha valaki azt mondja, hogy nem publikált?
Az illető a lehető legjobb tudása szerint mondja, hogy nem publikált, és te csak azzal tudod megcáfolni, ha bemutatod, mit írt.

De ehelyett te teljesen olyan vagy mint egy szenilis varázsló egy zsé-kategóriás fantasyből.
"Sokat kell még tanulnod ifjú mágus, mert az oxigénesvíz igazi erejéről szóló cikknek nem jött el az ideje, hogy megmutassam!"
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.02.23. 01:44

Tisztelt Pounderstibbons!
"DNS-ről tett állításai." Ebben ne legyél olyan biztos! Az elítéléséről csak azt gondolom, mennyire hasonló Papának (főnyomozó volt) a letartóztatásához, Akit bilincsben, pórázon vezettek a Markóban körbe-körbe, volt beosztottjai előtt, amíg el nem küldte a jó k.... anyjukba a megalázókat. Az olajbizottság megszűnése után pedig kiengedték. Aki ezt csinálta, az ma M.O. belügyminisztere.
A v-vel kezdődő nick nevű élőlénnyel nem foglalkozok, ezt már fentebb írtam. Túl vehemens.
A hiányolt dokumentum nem időszerű, majd nyár közepén, végén, de nem biztos hogy ide teszem fel.
Az index cikket ismerem, minősíti saját magát a feltett kérdése: 1l O2 víz ivása után meddig lehet bírni lélegzet nélkül? Addig mint víz nélkül, ugyanis máshol hat, nem helyettesítheti a légzést. Ezt soha senki nem is állította!!
Azt viszont igen, hogy a kollagén újra termelődik, és így megszünteti az ízületi fájdalmakat! 1-2 hét alatt.
A szívritmus zavart is gyógyítja (a miértje nem ismert), meg az olyan krónikus hasmenést, amire ez az egyetlen olyan szer ami végleg megszüntette. 17 éve volt meg valakinek ez a betegsége! És így tovább.......
Jelenleg 200 olyan emberrel vagyok kapcsolatban, akik isszák, és a hatások elég érdekesek, bár a jelenlegi orvos-biológia nem ismeri teljesen a működési mechanizmust. Az aljas rágalmazások ellen:nem én adtam el nekik!
A hatásmechanizmus megismeréséhez valószínű hogy több év kell, lehet hogy 7 év sem lesz elég!
Az angliai kórházi vizsgálatok is elég komolynak tünnek, de erről sem írok többet, felesleges! Mindenesetre elég biztatóak. Megvárom mikor publikálják, mivel nem én végzem, nem akarom kitenni magam és másokat újabb köpködésnek. Visszaszáll! Amit tehettek: ki kell próbálni, más lehetőség nincs. Vagy lemaradtok.
 **MODERÁLVA** 
0 x

vaskalapos
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2009.12.09. 17:51

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: vaskalapos » 2011.02.23. 04:14

@osamuka (13270): **MODERÁLVA**
0 x

Avatar
pounderstibbons
*
*
Hozzászólások: 2662
Csatlakozott: 2010.05.25. 11:01

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: pounderstibbons » 2011.02.23. 10:04

@osamuka (13270):
"DNS-ről tett állításai." Ebben ne legyél olyan biztos!
Az elmúlt évmilliárdokban nem bukkant fel élőlény 12 szálú DNS-el tudtommal. Ilyen méretű változásokban reménykedni kb. annyira bír alappal, mintha a magyar lakosság, hirtelen teljes mértékű sóbálvánnyá változása miatt aggódás.
Vagy még talán annál is valószínűtlenebb.

Az esetlegesen ártatlanul meghurcolt "Papa" analógiáját teljes mértékben elfogadom, AMENNYIBEN Ön is elfogadja, hogy mivel jelenleg is próbálnak humbug termékeket eladni (pl.: http://www.wired.com/gadgetlab/2007/11/10-awesome-gadg/ ) , az oxigénes vizéről is kijelenthető, hogy átverés és teljességgel alaptalan.
Amennyiben ez nem elfogadható Önnek, kérem kíméljen meg az efféle sületlenségektől és egyéb hamis analógiáitól.
A hiányolt dokumentum nem időszerű, majd nyár közepén, végén, de nem biztos hogy ide teszem fel.
Ki tudja, hátha a dokumentuma végre meggyőzne minket szkeptikusokat, mert az eddigi érvei finoman fogalmazva is nevetségesek voltak. Ha komolyan mondja, amit itt állít, akkor ha nem teszi elérhetővé a dokumentumot, amivel meg lehetne győzni az embereket (kár minket is), akkor Ön sokezer ember életét és egészségét veszélyezteti, akik már most jobban lehetnének, ha hírverés hatására elkezdenék a víz fogyasztását. Hol marad ilyenkor az Ön lelkiismerete? Mégis mi lehet az indoka, hogy még nem tette közzé? Csak nem az, hogy nem is létezik?
Az index cikket ismerem, minősíti saját magát a feltett kérdése: 1l O2 víz ivása után meddig lehet bírni lélegzet nélkül? Addig mint víz nélkül, ugyanis máshol hat, nem helyettesítheti a légzést.
Mi az hogy máshol hat? Hol? Mire? Mennyire? Mi ennek a hatásnak a bizonyítéka? Miért nem lett a cikkből per?
Azt viszont igen, hogy a kollagén újra termelődik, és így megszünteti az ízületi fájdalmakat! 1-2 hét alatt. A szívritmus zavart is gyógyítja (a miértje nem ismert), meg az olyan krónikus hasmenést, amire ez az egyetlen olyan szer ami végleg megszüntette. 17 éve volt meg valakinek ez a betegsége! És így tovább.......
Mi köze van ennek az oxigénesvízhez? Mi erre a bizonyíték?
Jelenleg 200 olyan emberrel vagyok kapcsolatban, akik isszák... Az aljas rágalmazások ellen:nem én adtam el nekik!
Ha nem ön árulja ezt a szert, akkor mégis miféle kapcsolatban van velük? Nem is reklámozta nekik? Nem is beszélte rá őket? Az Ön ismerőseinek a jelentős része teljesen spontán rákapott az oxigénesvízivásra? Másnak se árulja a szert? Becsszó?
A hatásmechanizmus megismeréséhez valószínű hogy több év kell, lehet hogy 7 év sem lesz elég!Az angliai kórházi vizsgálatok is elég komolynak tünnek, de erről sem írok többet, felesleges!
És a hatás kimutatásához még mennyi idő kell? Mert mintha azzal is el lennének maradva. Mégis hogyan lehet ezt akkor forgalmazni és kvázi gyógyhatású készítményként árulni?
Ön elég komolytalannak tűnik, de tényleg ne írjon többet, mert felesleges. Ha van a kezében kísérleti bizonyíték, akkor nézzen majd vissza. Addig meg igya a vizet, bár lenne egy fogadásom, hogy nem lesz olyan leszármazottja, aki megérné, hogy bizonyítsák akárcsak a hatásosságát is, nemhogy a hatásmechanizmusát az Ön oxigénes katyvaszának.
Amit tehettek: ki kell próbálni, más lehetőség nincs. Vagy lemaradtok.
Amit tehetne: Mélyen magábaszáll és elgondolkodik, hogy az Önnel kapcsolatban álló 200 ember mennyi pénzt költ egy bizonyítatlan hatású és teljességgel kamu hatásmechanizmusú gyógymódért, és hogy hol landol az említett összeg. És nem kellene e nekik szólni erről.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pounderstibbons 2011.02.23. 11:54-kor.
0 x

SzZoli
Hozzászólások: 35
Csatlakozott: 2011.01.12. 13:04

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: SzZoli » 2011.02.23. 11:23

Borzasztó, ami itt folyik. (Oxigénes víz? ;) )
0 x

vaskalapos
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2009.12.09. 17:51

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: vaskalapos » 2011.02.23. 14:15

@osamuka (13270):
1l O2 víz ivása után meddig lehet bírni lélegzet nélkül? Addig mint víz nélkül, ugyanis máshol hat, nem helyettesítheti a légzést. Ezt soha senki nem is állította!!
Latjatok feleim, a sikamlossagat* az uzletembernek. Miutan az oxigennek a hetkoznapi, ismert szerepevel kapcsolatban bizonyitottuk, hogy ugy semmit nem er az oxigenes viz, hirtelen titokzatos hatasu gyogyszerre valt, amirol Szent-Gyorgyi Albert a jovoben fog Nobel dijas publikaciot irni.

Hogy ezt az oxigenarusok weblapjai miert nem tudjak...?

*igy ertheto, miert emleget allandoan kopkodest....
0 x

Avatar
énkérdezek
Hozzászólások: 505
Csatlakozott: 2010.02.03. 13:53
Tartózkodási hely: Hungary

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: énkérdezek » 2011.02.23. 14:38

@osamuka (13270): 1l O2 víz ivása után meddig lehet bírni lélegzet nélkül? Addig mint víz nélkül, ugyanis máshol hat, nem helyettesítheti a légzést. Ezt soha senki nem is állította!!

És te mi alapján állítod, hogy máshol hat?
Mitől hat máshol?
Az oxgénes víz oxigénje különleges tulajdonságú és az emésztőrendszerből felszívódva a vérbe miért is fog másképpen hatni? Ezt valaki közölte a vörösvértestekkel? mármint hogy máshova vigye a vizes oxigént, mert az máshol fog hatni!?
Te szerencsétlen félnótás! Gondolkodj egy kicsit mielőtt az egyik hazugságból a masikba menekülsz!!!!
0 x

vaskalapos
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2009.12.09. 17:51

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: vaskalapos » 2011.02.23. 15:04

@énkérdezek (13287):
Pedig logikus...

Egy pohar tejnek is egeszen mas a hatasa, ha megiszod, es mas ha letudozod.

Vagy, hogy mas peldat hozzak, a spermiumok is egeszen mas hatasuak analisan, oralian es megint mas vaginalisan.
Az oxigenes palack viz az olyan mint az analis szex: az elado elvezi, de a befogado hiaba varja tole a gyerekaldast.
0 x

Rétike
Hozzászólások: 1151
Csatlakozott: 2011.01.02. 00:56

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Rétike » 2011.02.23. 15:25

@énkérdezek (13287):

Ajj,hát nem figyeltek...Íme a várva várt,ám még fellegekbe zárt kinyilatkoztatás egyik titkos pontja:
1l O2 víz ivása után meddig lehet bírni lélegzet nélkül? Addig mint víz nélkül,
Ez pedig mint tudjuk átlag 3 nap!!!

Na.Ez egyre reálisabb és racionálisabb képet kezd ölteni!
0 x

Avatar
énkérdezek
Hozzászólások: 505
Csatlakozott: 2010.02.03. 13:53
Tartózkodási hely: Hungary

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: énkérdezek » 2011.02.23. 15:30

@vaskalapos (13290):
Egy pohar tejnek is egeszen mas a hatasa, ha megiszod, es mas ha letudozod.

Nem jó a példa, mert a tejet mindíg fehérnek, az oxigéndús vért viszont vörösnek ábrázolják a rajzokon.... :o
Magam sem tudom, hogy ezzel mit akarok, de ha kitalálod,akkor Tibi bácsi pöttyös labdát dob Neked...:)
0 x

Avatar
Várhegyi Márton
*
*
Hozzászólások: 842
Csatlakozott: 2010.08.23. 16:30
Tartózkodási hely: Magyarország

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Várhegyi Márton » 2011.02.23. 15:34

@osamuka (13270):
osamuka írta: Addig mint víz nélkül, ugyanis máshol hat, nem helyettesítheti a légzést.
Hol hat?
osamuka írta: Azt viszont igen, hogy a kollagén újra termelődik, és így megszünteti az ízületi fájdalmakat! 1-2 hét alatt.
A kollagén újratermelődése megszünteti a fájdalmat? Hogyan? Adnál erre hivatkozást?
(Nem mellékesen: a kollagén folyamatosan újratermelődik.)
osamuka írta: A szívritmus zavart is gyógyítja (a miértje nem ismert)
Hivatkozás?
osamuka írta: meg az olyan krónikus hasmenést, amire ez az egyetlen olyan szer ami végleg megszüntette.
Hivatkozás?
osamuka írta: És így tovább.......
Hivatkozás?
osamuka írta: bár a jelenlegi orvos-biológia nem ismeri teljesen a működési mechanizmust.
Egyelőre azt kellene bizonyítani, hogy működik.
De ha tudsz valamit a hatásmechanizmusról, az is érdekel.

Légy szíves, próbálj meg érdemben reagálni a föltett kérdésekre!
0 x

zsolt68
Hozzászólások: 442
Csatlakozott: 2011.01.22. 23:34
Tartózkodási hely: Budapest

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: zsolt68 » 2011.02.23. 16:34

meddig lehet bírni lélegzet nélkül?
OFF
Erről jut eszembe.
Meddig bírja a teve víz nélkül?
Élete végéig. ;)

/OFF Elnézést!
@énkérdezek (13292):
énkérdezek írta:de ha kitalálod, akkor Tibi bácsi pöttyös labdát dob Neked
OFF
És arra ki emlékszik még, amikor a történet végén Móka Miki mindig azt a ítéletet mondta ki, hogy a majom úrnak jár egy tábla csokoládé?
/OFF Elnézést!
0 x

Avatar
Caspi
Hozzászólások: 860
Csatlakozott: 2009.12.09. 18:31

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Caspi » 2011.02.23. 17:26

@osamuka (13264):
"Szent-Györgyi Albert semmit nem publikalt az oxigennel dusitott palack vizzal kapcsolatban,"
Hogy lehet ekkorát hazudni!!!!!! Még nem jött el az ideje hogy megmutassam!
Kissé mellé...
Nem Albert, hanem Sándor, nem Szent-Györgyi, hanem Szalacsi, de tényleg a „a vízbül veszi ki a zokszigént”...
http://www.youtube.com/watch?v=7wc7JdJCUkc
0 x

Popula(c)tion
Hozzászólások: 2081
Csatlakozott: 2009.12.11. 17:47

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Popula(c)tion » 2011.02.23. 20:04

@zsolt68 (13299):
Ha már korrektség....
A majom úr becsületes neve Hakapeszi Maki. :D
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.02.24. 06:57

Tisztelt Caspi!
Ez azért nagyon SÚLYOS amit feltettél, mert ezzel próbálod Szent-Györgyi munkásságáról való tudatlanságodat elfedni! Dr Szalacsit a fórum díszdoktorává avathatod, a szint méltó hozzá! Ennél azért többet gondoltam az itt fórumozókról. Megírtam, hogy Szent-Györgyi prof. ez irányú munkásságának a nyilvánosságra hozásának nincs itt az ideje! Az időpontot nem Ti fogjátok eldönteni, hanem én. Addig is megkapjátok a kutatás lehetőségét, éljetek vele! A felismerés lehetőségét nem szeretném elvenni senkitől! Amim van, az eredeti dokumentum, nem biztos, hogy túl sok lenne belőle itt a földön. Addig is felteszek egy idézetet Dr Kovács Csaba O2 vízről írt munkájából:
"Klinikailag nem igazolt, de az alábbi TAPASZTALATOK mutatkoznak napi 1 liter oxigénes víz(2000mg/l) fogyasztása után a fogyasztók 80-90%-ánál: (Saját megj.: 10-20%-ánál valamilyen gyomorbetegség van!)
1. Látásjavulás, már 3-4 hét eltelte után észrevehető
2. Vérnyomás normalizálódása. 90%-nál 1-2 héten belül a gyógyszeradag drasztikus csökkentésére volt szükség.
3. Jobb alvásminőség, az alvásigény 1-1.5 órával csökken. ( nálam 1-2óra is elég, HI)
4. Krónikus emésztési zavarok megszűnése (puffadás, székrekedés)
5. Fejfájás, migrén csökkenése vagy teljes megszűnése.
6. Ízületi fájdalmak jelentős csökkenése. (s.m.: csípő protézis beültetésének elhagyása több betegnél)
7. Köszvényes fájdalmak megszűnése.
8. Lábszárfekély gyógyulási folyamatának látványos felgyorsulása. (erre saját tapasztalat is van, több év alatt, több kórházban, magánrendelőben sem sikerült meggyógyítani több 100ezer ft-t, O2 víznek 3hét elég volt)
9. Gombás betegségek (pl. Candidázis) megszűnése.
10.II-es típusú cukorbetegségnél vércukorszint csökkenése.
11. Krónikus hörghurut, ill. felső légúti allergia jelentős javulása.
12. Sportolás, megerőltető munkavégzés után a nyugalmi pulzusszám és légzéslényegesen gyorsabban helyreáll.
13. Depresszió és egyéb pszichés tünetek gyors javulása-
14. Fogyókúrában serkenti az anyagcserét, a zsírégetést.
15. Daganatok kialakulását megelőzi (daganat mindig oxigénhiányos területen alakul ki)
16. Kemoterápia mellékhatásainak (hányinger, hányás, rossz közérzet, gyengeség) jelentős enyhülése ill. megszűnése.
17. Szívtáji panaszok (angina) ritmuszavarok gyakoriságának csökkenése.
AJÁNDÉK A TESTNEK: Az oxigénes víz nem csodaszer, de nagy mértékben hozzájárul az egészség megőrzéséhez, ill. a felborult egyensúly visszaállításához, azáltal, hogy 10-szeres szöveti oxigenizációt biztosít
a belégzett levegőhöz képest. Fontos szerepe van azonban az életmódváltásnak, a mozgásnak, és az étkezési szokások helyes irányba fordításának. A világon egyedülálló mennyiséget tartalmazó oxigénes víz rendszeres fogyasztása-szinte észrevétlenül- katalizálja az új életmódra való átállást. Dr. Kovács Csaba
Akkor most ezek csodák? vagy placebo hatás? netalán szemfényvesztés? Kutassatok! Akik keresnek találnak!
0 x

vaskalapos
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2009.12.09. 17:51

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: vaskalapos » 2011.02.24. 07:22

@osaluka (13312):
"Akkor most ezek csodák?"

Nem.
Csak "Klinikailag nem igazolt" allitasok.
Ilyet barki mondha. Figyelj baratom, mi a velemenyed az alalbi klinikailag nem igazolt TAPASZTALATOKROL?

1. Látásromlás, már 3-4 hét eltelte után észrevehető
2. Vérnyomás emekedese. 90%-nál 1-2 héten belül a gyógyszeradag drasztikus emelesere volt szükség.
3. Rosszabb alvásminőség, az alvásigény 1-1.5 órával novekszik.
4. Krónikus emésztési zavarok megjelenese (puffadás, székrekedés)
5. Fejfájás, migrén megjelenese vagyfolyamatossa valasa..
6. Ízületi fájdalmak jelentős erosodese. (s.m.: csípő protézis beültetésének kilokodese több betegnél)
7. Köszvényes fájdalmak megjelenese.
8. Lábszárfekély gyógyulási folyamatának látványos visszafordulasa. (erre saját tapasztalat is van, több év alatt, több kórházban, magánrendelőben sem sikerült meggyógyítani a macskamat több 100ezer ft-erteku O2 víznek 3hét elég volt ahhoz, hogy a macsek elpusztuljon tole)
9. Gombás betegségek (pl. Candidázis) megjelenese.
10.II-es típusú cukorbetegségnél vércukorszint veszelyes csökkenése.
11. Krónikus hörghurut, ill. felső légúti allergia jelentős rosszabbodasa.
12. Sportolás, megerőltető munkavégzés után a nyugalmi pulzusszám és légzéslényegesen lassabban all helyre.
13. Depresszió és egyéb pszichés tünetek gyors megjelenese-
14. Fogyókúrában serkenti az anyagcserét, a zsírégetést anorexiat okoz.
15. Daganatok kialakulását elosegiti (daganat novekedese mindig oxigenigenyes)
16. Kemoterápia mellékhatásainak (hányinger, hányás, rossz közérzet, gyengeség) jelentős erosodese ill. uj mellekhatasok kialakulasa.
17. Szívtáji panaszok (angina) ritmuszavarok gyakoriságának novekedese.

Ezek az igazi TAPASZTALATOK, csak te lehazudod oket es az ellenkezojet irod annak, mint ami a valosag.

De most itt van feheren-feketen. Te akartad.
Nem tudod megcafolni, mert ezek a tapasztalatok.
0 x

vaskalapos
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2009.12.09. 17:51

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: vaskalapos » 2011.02.24. 07:29

@osamuka (13312):
mert ezzel próbálod Szent-Györgyi munkásságáról való tudatlanságodat elfedni
Bloffol a Rattus norvegicus. Nincs semmi a tarsolyaban, azert nem is probalja megmondani, csak igerget, remeli addigra elfelejti mindenki.

Aki kivancsi: goto PUBMED

De legalabb megtanulta tolem, hogyan kell helyesen irni az oreg prof nevet, ez is valami... kis orom is orom, lyuk van minden csovon...
0 x

zsolt68
Hozzászólások: 442
Csatlakozott: 2011.01.22. 23:34
Tartózkodási hely: Budapest

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: zsolt68 » 2011.02.24. 07:37

Ahogy azt Papp Jancsi mondaná:
Az ember feje nem arra való, hogy C-vitamint tároljon. :lol:

Na jó, segítek egy kicsit...
A könyvek azért vannak, hogy megtartsák magukban a tudást, mialatt mi a fejünket valami jobbra használjuk. Az ismeretek számára a könyv biztosabb otthont nyújt. Az én fejemben bármilyen könyvszagú ismeretnek a felezési ideje néhány hét. Így hát az ismereteket biztos megőrzésre a könyveknek, könyvtáraknak hagyom, és inkább horgászni megyek, néha halra, néha új ismeretekre.
Idézetek Szent-Györgyitől
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsolt68 2011.02.24. 07:45-kor.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.02.24. 07:43

Lehet hogy Ti elfelejtitek, de én nem. Egyébként tényleg rosszul írtam, de hibát bárki elkövethet, nem? Csak ha tudja javítsa! Egy kis ajándék:http://oxigennap.blog.hu/2010/w44 Itt meg találjátok a Főorvos urat!
Ami késik nem múlik. üdv. osamuka
0 x

solarboat
Hozzászólások: 928
Csatlakozott: 2011.01.29. 23:28

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: solarboat » 2011.02.24. 08:34

[
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára solarboat 2013.04.21. 01:11-kor.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.02.24. 10:43

"Ezek utan, csak az epres-csokis izu ...... torta izgat jobban. ;)"
Csak ízű? Az aromával van készítve, de Veresen a Gombainál van nagyon finom eredeti, aroma mentes, nem cukrozott! Utána egy kis O2 víz? Nem kell türelmetlennek lenni!
"Az idő az igaz, az eldönti ami nem az!" Petőfi S. Bár idő nincs, de van aki azt hiszi hogy van.
Mindenkinek: ne idegeskedjetek, időben fel lesz téve az Ígért Szent-Györgyi bizonyíték, inkább azon gondolkozzatok, kiknek állt érdekében elhallgatni! Eltüntetni!? Nem tanítani! üdv. osamuka
0 x

Avatar
pounderstibbons
*
*
Hozzászólások: 2662
Csatlakozott: 2010.05.25. 11:01

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: pounderstibbons » 2011.02.24. 11:09

@osamuka (13326):
ne idegeskedjetek, időben fel lesz téve az Ígért Szent-Györgyi bizonyíték, inkább azon gondolkozzatok, kiknek állt érdekében elhallgatni! Eltüntetni!? Nem tanítani! üdv. osamuka
Nem tudom kinek állhatott érdekében, de jelen állás szerint te vagy az aki eltitkolod. Így bizonyára valamiért az érdekedben áll, ha így teszel.

Ezek után feltenni kérdést, hogy "kiknek állt érdekében elhallgatni?" szerintem világraszóló ostobaságként hat.


Vagy én lebegtethetném a te orvosi leletedet (szenilitásra, dementiára és szivacsos agysorvadásra utaló dokumentumokkal), amelyet még nem teszek közzé, mert valakinek érdekében áll, hogy ne tegyem. Szerinted ki lehet az?
:)
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.02.24. 11:18

Hiába sértegetsz, még egy pár napot kell aludni mire megmutatom!
0 x

Avatar
pounderstibbons
*
*
Hozzászólások: 2662
Csatlakozott: 2010.05.25. 11:01

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: pounderstibbons » 2011.02.24. 11:21

@osamuka (13330):

Az mégis mennyi az a pár nap? És mi az indoka a késlekedésnek? És kinek áll vajon az érdekében?
Nekem nem, én minél hamarabb látni akarom.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.02.24. 11:45

Még egy kis türelem!
Kedves Rétike!
"Szent-Györgyi ismeretlen anyagot talált a mellékvesében. Megállapította összetételét (C6H8O6), és hexuronsavnak nevezte el (1928). Hazatérve,Szegeden olyan növényi forrást keresett, melyből nagyobb mennyiségben lehet kivonni hexuronsavat. Erre a célra a szegedi paradicsompaprika kiválóan megfelelt: 10 liter présnedvből 6,5 gramm hexuronsavat állítottak elő.”*
Nem keresett, talált, méghozzá a laboratóriumi szekrényében. Ugyanis a felesége mindennap csomagolt a szendvicséhez paprikát, amit nem szeretett, de nem mondta meg otthon. Éppen azon gondolkozott, hogy miben próbálja meg keresni az ismeretlen anyagot, amikor tekintete ráesett a szekrényben összegyűlt paprikára.
Hát így lett a paprika az első növény amiben kimutatta az ismeretlen anyagot. Egyébként a kapott (kivont) fehér port, elküldte egy amerikai laborba bevizsgáltatni, és ott erősítették meg, hogy megegyezik az ismeretlen anyaggal. üdv. osamuka
0 x

Avatar
énkérdezek
Hozzászólások: 505
Csatlakozott: 2010.02.03. 13:53
Tartózkodási hely: Hungary

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: énkérdezek » 2011.02.24. 13:18

@osamuka (13334): "Szent-Györgyi ismeretlen anyagot talált a mellékvesében. Megállapította összetételét (C6H8O6), és hexuronsavnak nevezte el (1928). Hazatérve,Szegeden olyan növényi forrást keresett, melyből nagyobb mennyiségben lehet kivonni hexuronsavat. Erre a célra a szegedi paradicsompaprika kiválóan megfelelt: 10 liter présnedvből 6,5 gramm hexuronsavat állítottak elő.”*
Nem keresett, talált, méghozzá a laboratóriumi szekrényében. Ugyanis a felesége mindennap csomagolt a szendvicséhez paprikát, amit nem szeretett, de nem mondta meg otthon. Éppen azon gondolkozott, hogy miben próbálja meg keresni az ismeretlen anyagot, amikor tekintete ráesett a szekrényben összegyűlt paprikára.
Hát így lett a paprika az első növény amiben kimutatta az ismeretlen anyagot. Egyébként a kapott (kivont) fehér port, elküldte egy amerikai laborba bevizsgáltatni, és ott erősítették meg, hogy megegyezik az ismeretlen anyaggal. üdv. osamuka


Elárulnád, hogy ennek mi köze van a rohadt oxigénpalackodhoz?
Tán a szegedi paprika termőhelye fölött begyűjtött levegőből vonod ki a zoxigént?
Mert így másképp szívódik fel a vérből, mintha letüdőznénk?

Egy gyenge keresztkérdés: Mi különbség van a mesterséges C vitamin és a természetes C vitamin között?
0 x

zsolt68
Hozzászólások: 442
Csatlakozott: 2011.01.22. 23:34
Tartózkodási hely: Budapest

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: zsolt68 » 2011.02.24. 13:53

@énkérdezek (13339):
énkérdezek írta:Mi különbség van a mesterséges C vitamin és a természetes C vitamin között?
Veszel egy konzervet. Rá van írva, hogy antioxidánsként aszkorbinsavat tartalmaz. Azt hiszed, hogy C-vitamint kaptál. Pedig nem.
Ascorbic acid
One form of ascorbic acid is commonly known as vitamin C.
The L-enantiomer of ascorbic acid is also known as vitamin C.
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.02.24. 14:07

Nem neked szólt!
"Egy gyenge keresztkérdés: Mi különbség van a mesterséges C vitamin és a természetes C vitamin között?"
Vizsgáztatunk? Az első egyszerű szintetikus aszkorbinsav, a természetben mindig többszörösen összetett formája fordul elő, "szerves" kötésben. Az elsőt nem tudja olyan jól hasznosítani a szervezet, mint a természetest. Ezért javasolja pl. a California F. a C 1000-t megfázásnál, járvány idején, hogy egyet szétrágni egyet lenyelni. Ennek mi köze az O2 vízhez? üdv. osamuka
Megjegyzés:Azért Ti még meg sem születtetek, professzorkáim, amikor én már Szent-Györgyit hallgattam!
0 x

Avatar
osamuka
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2011.02.19. 08:08

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: osamuka » 2011.02.24. 14:20

Azért találtam egy jó filmet az "oltás" topikotokban. Ezekre a bajokra pl. lehetne használni az O2 vizet.
http://www.dailymotion.com/video/xc4kbf ... from=embed
Az indexen olvstam én is, ilyen baromságokra nem reagálunk! A Duna TV-n leadott műsor betámadása volt.
Aki írta, valószínű akkor hallott róla először, egy kis köpködéssel, mindig lehet egy kis pénzt keresni.
üdv. osamuka
0 x

Avatar
Várhegyi Márton
*
*
Hozzászólások: 842
Csatlakozott: 2010.08.23. 16:30
Tartózkodási hely: Magyarország

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Várhegyi Márton » 2011.02.24. 14:31

@osamuka (13342):
osamuka írta: Az első egyszerű szintetikus aszkorbinsav, a természetben mindig többszörösen összetett formája fordul elő, "szerves" kötésben.
Tévedsz, semmi különbség nincs, mivel a C-vitamin egy konkrét vegyület adott sztereoizomere (az adott konstitúcióhoz 4 sztereoizomer tartozik, ezek közül egy az L-aszkorbinsav). A C-vitamin már csak C-vitamin, függetlenül attól, hogy bio- vagy szerves kémiai szintézis során keletkezett-e.
osamuka írta: Megjegyzés:Azért Ti még meg sem születtetek, professzorkáim, amikor én már Szent-Györgyit hallgattam!
Ettől okosabb lettél? Miben? Vagy mire érv ez?
0 x

Avatar
énkérdezek
Hozzászólások: 505
Csatlakozott: 2010.02.03. 13:53
Tartózkodási hely: Hungary

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: énkérdezek » 2011.02.24. 14:51

@osamuka (13342): Vizsgáztatunk? Az első egyszerű szintetikus aszkorbinsav, a természetben mindig többszörösen összetett formája fordul elő, "szerves" kötésben. Az elsőt nem tudja olyan jól hasznosítani a szervezet, mint a természetest

Ha csak azt válaszoltad volna, hogy a mesterséges "laborban" lett előállítva, míg a természetest a növények "laborjai" állítják elő......nos ezzel kevésbé égetted volna magad......
Pedig segítségképpen oda van írva, hogy egyszerű keresztkérdés.......

U.I. Az pedig, hogy te már akkor kit halgattál ,amikor én még meg sem születtem nem jeleniti azt, hogy érted is azt amit hallottál. Érted? Vagy nem érted?
Nos mi köze van mindennek a zoxigénespalackodhoz?
0 x

vaskalapos
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2009.12.09. 17:51

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: vaskalapos » 2011.02.24. 15:00

Vegyetek eszre, hogy a samuka (gagyi-kereskedo palackarus) csak arra hasznalja a forumot, hogy linkeket publikalhasson az arujaval kapcsolatban!

Nem banja, ha kiderul, hogy ostobasagokat beszel, a lenyeg, hogy legyen szo rola, forogjon a neve, az arujarol beszeljenek. Elvezettel hempergozik a mocsokban.

Ezert halogat, hogy csak olvassak, nezzenek ra a linkjeire... a potencialis vasarloi nem azok akik kepesek felfogni az ellenerveket.
0 x

Avatar
pounderstibbons
*
*
Hozzászólások: 2662
Csatlakozott: 2010.05.25. 11:01

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: pounderstibbons » 2011.02.24. 17:11

 **MODERÁLVA** @vaskalapos (13347):
Vegyetek eszre, hogy a samuka (gagyi-kereskedo palackarus) csak arra hasznalja a forumot, hogy linkeket publikalhasson az arujaval kapcsolatban!
Ugyan kérlek, osamuka megmondta, hogy ő nem árulja...
Jelenleg 200 olyan emberrel vagyok kapcsolatban, akik isszák, és a hatások elég érdekesek, bár a jelenlegi orvos-biológia nem ismeri teljesen a működési mechanizmust. Az aljas rágalmazások ellen:nem én adtam el nekik!
Mutatnék egy linket amely osamuka által már linkelt oldalra mutat, ahol kommentelt egyet Osamuka Fót témakörben
http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/c ... /5173.html
Fót
(osamuka, 2010.12.14 06:48)
A fóti gyógyszertárban lehet kapni, 177 ft/fél kg.
A magas vérnyomásra a leghatékonyabb megoldásnak a szuper oxigénezett vizet előállító készülék által, tisztított vízből készült O2 víz tűnik jelenleg a legjobbnak. Sok tapasztalat van már rá.
A fóti helyi fórumon is kommentel egy Osamuka néven és utánozhatatlan stílusában valaki Gál János néven azonosítva magát.
http://www.freeforum.hu/fot/topik/28734#56
"sértegető írásokat!"
T. Fotforum! Mivel sértettem meg Siculust? Amikor engem rágalmaztak mindenféle sötét, száznevű élőlények, nem szólaltál meg! Kitiltva, a jó ég tudja hányadik névvel továbbra is köpködnek, a másik fórumon izléstelen képpel. Ez miért nem zavar? Egyedül Te tudod, meg persze Emberfia, hogy amit írtam igaz, de amikor az igazságot kellett volna védened hallgattál. Nem tudom miről beszélsz. Inkább tedd fel az első beírásomat amit töröltél, és akkor az igazság helyreáll, mert i-nélkül csak gazság, bárki követi el. üdv. Gál János"
És tadaaam, bemutatom Gál János oxigénes-víz direktértékesítőt
http://www.tudakozoportal.info/index.ph ... eg_id=2478
Gál János direkt értékesítő
Kategóriák: Nagykereskedelem
...
Weboldal: oxigeneselet.hu/?lang=hu&p=E16658
És ezzel eljutottunk Osamuka leggyakrabban idézett oxigénesvizes honlapjához...
Kérem a továbbiakban a moderátorokat, hogy töröljék Osamuka kommentelőtársunk oxigeneselet.hu oldalakra mutató linkjeit, mivel azok értelmezésem szerint reklámnak minősülnek.
"Tilos a fórumot bármilyen kereskedelmi célra használni, rajta termékeket reklámozni."
[/moder]
0 x

Rétike
Hozzászólások: 1151
Csatlakozott: 2011.01.02. 00:56

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Rétike » 2011.02.24. 17:21

@osamuka (13326):

"epres" = "aromamentes" Ha-ha! :shock:
"csokis" = "cukormentes" Ha-ha! :shock: (Ö-ö-ö...diabetikus? :D )
Látom ezt a részét is vágod az életnek... :roll:

Ez is világos...
"Bár idő nincs" - "időben fel lesz téve"

Továbbá deja vu érzésem van...Te hogy-hogy nem privát kérésre emilezed? :mrgreen:
0 x

vaskalapos
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2009.12.09. 17:51

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: vaskalapos » 2011.02.24. 17:22

@pounderstibbons (13352):

Csatlakozom az elottem szolohoz, kedves moderatorok, kerem toroljetek a kereskedelmi lapokra mutato reklamokat.
samuka majd kopi-peszteli, ha valami onnan akar idezni...
0 x

Rétike
Hozzászólások: 1151
Csatlakozott: 2011.01.02. 00:56

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Rétike » 2011.02.24. 17:23

@osamuka (13334):

Írd meg a wikinek,majd bekerülsz a poénos (é:cenzúrázott) részébe!
0 x

Rétike
Hozzászólások: 1151
Csatlakozott: 2011.01.02. 00:56

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Rétike » 2011.02.24. 17:27

@vaskalapos (13347):

Szerintem is.
0 x

Avatar
Zsolesz14
Hozzászólások: 466
Csatlakozott: 2010.09.21. 10:39

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Zsolesz14 » 2011.02.24. 19:37

@pounderstibbons (13352):

OFF
Szép munka Sherlock :)
/OFF Elnézést!
0 x

Avatar
énkérdezek
Hozzászólások: 505
Csatlakozott: 2010.02.03. 13:53
Tartózkodási hely: Hungary

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: énkérdezek » 2011.02.24. 21:51

Most nagyon szomorú vagyok. Félek, hogy elillan a kedvenc játéko(so)m, mint az oxigénes víz..... :(

Áhh, már ezek a porszívóügynökök sem a régiek.......
0 x

Avatar
pounderstibbons
*
*
Hozzászólások: 2662
Csatlakozott: 2010.05.25. 11:01

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: pounderstibbons » 2011.02.24. 22:51

@énkérdezek (13375):

Ha nagyon hiányzik az utolsó linkemen ott van a telefonszáma is...
0 x

Szilágyi András
*
*
Hozzászólások: 6481
Csatlakozott: 2009.12.05. 09:31
Tartózkodási hely: Budapest

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Szilágyi András » 2011.02.25. 00:09

Nem tetszik nekem, amilyen irányba megy ez a topik.
Picit pihenjetek.
0 x

eurox.info
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2011.03.21. 19:43
Tartózkodási hely: EU

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: eurox.info » 2011.03.21. 19:48

@Revox (4426): Az utóbbi két évben brutális mennyiségű információ, de sajnos inkább dezinformáció jelent meg a sajtóban az oxigénezett vizekről, mindemellett botcsinálta ügynökök rohangálnak egy ún. „oxigénes szifonnal” és törnek-zúznak, mint elefánt a porcelánboltban. Fröccsöntött műanyag weblapok, ingyenes portálok tucatjai árasztották el a világhálót, melyeken összehordanak hetet-havat „üzleti lehetőségről”, mindent gyógyító oxigénes vízről, ráadásul olyan stílusban és minőségben, hogy a jobb ízlésű, igényes közönség egy kattintással máris odébbáll és beskatulyáz egy egyébként szenzációs témát a gagyi vagy ha úgy tetszik a „parasztvakítás” kategóriájába.

Ezt a szeméthegyet kívánom eltakarítani az útból többek között egy olyan portál építésével, amely letisztult egyszerűségével, átláthatóságával és naprakész korrekt adataival azt a benyomást képes kelteni az információra éhes, igényes közönségnek: igen, megtaláltam! Ezt kerestem színvonalában, őszinteségében és a maga teljességében.

Lerántom a leplet a csúsztatásokról, a túldimenzionált „lehetőségekről”, a témához hozzászóló szakemberek és önjelölt szakik égbekiáltó tévedéseiről és kendőzetlenül feltárom az IGAZSÁGOT az oxigénvizekről, az oxigénpatronokban rejlő valódi egészségügyi és pénzügyi potenciálról.

Dr. Váczi Péter www.eurox.info
0 x

eurox.info
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2011.03.21. 19:43
Tartózkodási hely: EU

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: eurox.info » 2011.03.21. 19:54

@Tamási Jocó (10071):

Az utóbbi két évben brutális mennyiségű információ, de sajnos inkább dezinformáció jelent meg a sajtóban az oxigénezett vizekről, mindemellett botcsinálta ügynökök rohangálnak egy ún. „oxigénes szifonnal” és törnek-zúznak, mint elefánt a porcelánboltban. Fröccsöntött műanyag weblapok, ingyenes portálok tucatjai árasztották el a világhálót, melyeken összehordanak hetet-havat „üzleti lehetőségről”, mindent gyógyító oxigénes vízről, ráadásul olyan stílusban és minőségben, hogy a jobb ízlésű, igényes közönség egy kattintással máris odébbáll és beskatulyáz egy egyébként szenzációs témát a gagyi vagy ha úgy tetszik a „parasztvakítás” kategóriájába.

Ezt a szeméthegyet kívánom eltakarítani az útból többek között egy olyan portál építésével, amely letisztult egyszerűségével, átláthatóságával és naprakész korrekt adataival azt a benyomást képes kelteni az információra éhes, igényes közönségnek: igen, megtaláltam! Ezt kerestem színvonalában, őszinteségében és a maga teljességében.

Lerántom a leplet a csúsztatásokról, a túldimenzionált „lehetőségekről”, a témához hozzászóló szakemberek és önjelölt szakik égbekiáltó tévedéseiről és kendőzetlenül feltárom az IGAZSÁGOT az oxigénvizekről, az oxigénpatronokban rejlő valódi egészségügyi és pénzügyi potenciálról.

Dr. Váczi Péter www.eurox.info
0 x

vaskalapos
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2009.12.09. 17:51

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: vaskalapos » 2011.03.21. 20:20

@eurox.info (14856):

Ez is csak olyan ostoba reklam, mint atobbi. Semmi ujat nem mond a gagyi weblapod Dr. Vaczi

Szegyen, hogy egy orvos ilyennel kabitja a nepet...
0 x

Kibuc
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2010.01.03. 00:00

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: Kibuc » 2011.03.22. 07:01

@vaskalapos (14860): Miből gondolod, hogy orvos?
0 x

vaskalapos
Hozzászólások: 4606
Csatlakozott: 2009.12.09. 17:51

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: vaskalapos » 2011.03.22. 13:02

@Kibuc (14897):
Igazad van, nem tudhatom, lehet, hogy jogasz, zenetudos, meg az is lehet, hogy okkultizmus doktora....
0 x

balinta53
Hozzászólások: 122
Csatlakozott: 2011.02.20. 14:46
Tartózkodási hely: hegyek és völgyek között

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: balinta53 » 2011.03.23. 08:54

meghasonlott orvos, ahogy a lapjáról kiderül. ez dicsekvés vagy panaszkodás? :roll:
a lapja különben nem mond semmi érdemlegeset, frázisgyűjtemény.
0 x

eurox.info
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2011.03.21. 19:43
Tartózkodási hely: EU

OXIGÉNES SZIFON - OXIGÉNES VÍZ

Hozzászólás Szerző: eurox.info » 2011.03.23. 10:41

@vaskalapos (14860):

Semmi baj, barátom. Én ledoktoráltam, gyógyítok, kutatok, minden nap fél ötkor kelek és 2 órát edzek, tapasztalok és semmi esetre sem hazudok.
Neked meg marad a vaskalap. Egészségedre! :)
0 x

Válasz küldése