Hogy Neked milyen igazad van (csak remélem, hogy nem Lucifertől, az alagsorból előjött) alagi...

Ezennel kitagadlak, semmifele rokonsagot nem vagyok hajlando felvallani veled.Én a "Béke Veled" köszönést nagyon komolyan gondolom, mert az ellentétes nézeteink ellenére is mi itt mindnyájan testvérek vagyunk a Mindenhatóban.
Anyukamat ne vedd tobbet a szadra!Akarva-akaratlanul a Teremtő fia vagy Te is!
Ezt irtad, ne tagadd:Hol van ott a szövegben az igen tisztelt, érted nagy áldozatot hozó anyukád?
Gyuszi, te annyira buta vagy, hogy eszre sem veszed hogyha lebutaznak (leertelmifogyatekosoznak).Most már értjük egymást?
Talan mert mar nem el....Ó bocsánat, nem hittem volna, hogy egy vaskalapos ennyire érzékeny is lehet.![]()
És ha ennyire ragaszkodsz a szülőanyádhoz, akkor miért hagytad faképnél Őt és mentél el a Nagy Víz túlsó oldalára?
Ez a kerdes egyatalan felmerult? Javaslom hogy a kepmutatast merjuk ezentul nanoGyusziban.mert bár kitermelt szkeptikus is vagy, de emberszámba veszlek!
Tudjuk.A jóságos tündér királymoksáról,meg a főmuftigonosz dokikról...Klassz.Tényleg.Nem igaz, amit állítasz, mert a fórumon való kitartásom másról szól.
Meg leginkább a te agyadban.Én se vagyok tesó.Én a "Béke Veled" köszönést nagyon komolyan gondolom, mert az ellentétes nézeteink ellenére is mi itt mindnyájan testvérek vagyunk a Mindenhatóban.
Milyen statisztika szerint? Mert amit én olvasok - és ezt nem neked mondom - aszerint folyamatosan csökkent a hívők aránya a világban. Ez egy tendencia. Amiért úgy tűnik, hogy sokan vagytok, az azért van, mert a kisebbség (vagyis Te) szót kaptok a bárki által használható internet révén. Az értelmes ember nem terjeszti a nem igét. Érted?Az univerzumi tesóság mostanság előtérbe került ismét, csakhát Te az érdeklődési köröd miatt arról nem tehetsz, hogy ezt nem tudod...
Arra gondolsz, hogy kitartóan elkerülöd a világos kérdéseket, és ájtatos manóként nyomod a bullshitet? Igen, ez másról szól. A hited gyengeségéről, és a butaságod magasságáról. Vitathatatlan.Nem igaz, amit állítasz, mert a fórumon való kitartásom másról szól.
1. Érezni kell?"Melyik vallási közösséghez tartozónak érzi magát?"
ketharmados vagy egyszeru tobbseg jogan... demokracia vanAz a kérdés,hogy az állam mi jogon dönti el melyik egyház igazi,és melyik nem ?
Ez a "fordítás" már inkább rólad szólha ti vén taknyos orrúak a népszavazási kérdőív megfelelő rubrikájába szépen bekörmölitek, hogy katolikusok vagytok, hát akkor majd jutalmul Jézus is beprotezsál titeket a mennyei Atyája előtt.
Én is! Nehezen tudom magam türtőztetni mikor nyomják ezt a kenetteljes dumát szeretetről, békéről. De ugyanezzel a kenetteljes pofával és dumával dobnának máglyára h tehetnék eretnekségünkért. Sok olyan hívőt ismerek akikből ezt kinézném.Én teljességgel megértem Vaskalapost és egyáltalán nem csodálkozom,hogy ez így kitört belőle.
Mi, gyuszifélék nem keressük az igazságot, mi már tudjuk, és igyekszünk lenyomni mindenki más torkán. Nem érdekel mások véleménye, csak a miénket fogadják el. De jól tudunk hamukálni, ez a mi "tudományunk".Sokfajták vagyunk, de egyben hasonlítunk egymásra: mindenki keresi az igazságot és a boldogságot ezen a bolygón.
A tudomány bonyolult, és mi hülyék vagyunk ahhoz, hogy vén fejjel tanuljunk. Ezért inkább zavarosnak tituláljuk, merthát valóban, az áltudományok pofonegyszerű összefüggéseihez képest egy labirintus az a tudásrendszer, ami a világot helyesen leírja, nem kell az nekünk, és ti is lássátok be, hogy rossz úton jártok, mert az nekünk jó lenne, az lenne a legnagyobb megnyugvás számunkra, ha meginognátok. Ezért is járok ide, hátha 1-1 értelmes ember elhümmög a butaságaimon, és akkor az meggyőz, hogy nekem van igazam. Amíg ilyen nincs, addig mesélek csodálatos gyógyulásokról, azzal magam mindig meg tudom győzni.Vajon a Tőletek származó zavaros megfogalmazások nem-e az igazság körül keringenek és a mai napig nem volt képes a tudomány megbírkózni a Magasabb intelligencia által rendezett természeti jelenségekkel és legyőzni azokat?
Jó, jó, ezt csak remélem, de nagyon remélem. És amennyire vén vagyok, az én életemben ez úgysem fog bekövetkezni.Megnyugtatlak, hogy soha nem is fogja...![]()
Igen, tudom, az univerzum rendje egy hülye kitaláció, a fizikusok szerint a rend mindig is ott volt és mindig is ott lesz, de azt a fajta mély tudományos rendet mi sültbolond természetgyógyászok sosem fogjuk tudni felfogni. Viszont az átlagembernek lehet ilyeneket mondani, sőt, magunknak is. Olyan a rend az univerzumban, mint a rend a nagyszobában. És valljuk be, amikor rend van a szobában, akkor jobban érzem magam, főleg, ha ki is porszívóztam (bár bocs, ezt ne mondjuk, mert elektromos berendezés fujj), úgyhogy erre kell törekedni, csapjunk rendet az univerzumban! Mi is az az univerzum?...Az univerzumi rendet nem szabadna megbolygatni, mert az megbosszulja magát.
A kedvesség nagyon fontos, ez teljesen világos, gondolj csak bele barátom. Adjuk a megvezetett embereknek a teszteletlen szereket, melyek semmit nem segítenek, így csak a placebo hatásban bízhatunk, és mikor működik a placebo legjobban, ha az illető látja, érzi, hallja, hogy törődnek vele. Ezt ezért meg kell adjuk. Jó, jó, ebbe sokunk belefásult, mint szakmai ártalomba. Mert ugye az is tagadhatatlan, hogy a butaság leplezésére jó ellenszer. (Apropó, rendet kell tenni az univerzumban!!) Most mit kezdjek a sokévnyi tudást igénylő keresztkérdéseitekkel? Mérgesen csapjam be az ajtót? Az az ajtó a diliház ajtaja lenne. Nem, láttatnom kell, hogy veszélytelen őrült vagyok, ezért kedvesen viselkedek. Szerencsére ezek a tökfej szkeptikusok, meg az egész társadalom olyan toleránsak, meg olyan buta, hogy a mosolyogva eladott értéktelen szereket, és az emiatti áldozatokat elfogadja. Jó világ ez nekünk, csak egy kicsit kedvesnek kell lenni.az igazi hívőnek a kedvesség természetes lételeme és olyan megnyilvánulás, amit Ti a saját hullámhosszotokon a gondolatvilágotokra átvetítve gúnyolódásnak képzeltek.