@Popula(c)tion (39755):
Legalább erre a szintre kellene felemelkedned, vagy megértened, hogy kérdezni tudj egyáltalán!
Idézet "Rejtett Kéz" egyik válaszából:
"Illuminátusok
Beszélgetés RejtettKézzel, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja
szerkesztette Wes Penre, megjelent: 2008. december 27., Illuminati News
Kérdező: Milyen bizonyítékod van arra, hogy léteznek irányító családok, és hogy te közéjük tartozol? Szerintem lenne módja, hogy bizonyítsd.
RejtettKéz: Semmi szükségem arra, hogy bármit bizonyítsak neked. Pusztán teszem a dolgomat, ahogy utasítottak. Ha hiszed, ha nem, ezzel kapcsolatban szent közöny jellemez. Köteles vagyok ezt a feladatot véghezvinni. A végeredménynek számomra nem lesz következménye. Azáltal, hogy bizonyos információkat, amelyeket aktuálisan közzé kell tenni, megosztok veletek, az én feladatom lezárul. Nincs kikötve, hol tegyem ezt, csak hogy tegyem meg. Azért az Above Top Secret-et választottam, mert az itteni közösség állítólag magasabb szintű intelligenciával, felfogóképességgel és érvelési képességgel rendelkezik, mint a többi hasonló fórum.
Értsd meg, hogy a Szabad Akarat Törvénye miatt nem adhatok át akármilyen információt, legalábbis anélkül, hogy ez következményekkel járna rám nézve, amit igyekszem elkerülni. Megsérteném a szabad akaratodat, méghozzá a nemtudásodra vonatkozó szabad akaratodat. Rá kell kérdezned arra az információra, amit tudni szeretnél, csak akkor adhatom át. Így, bár vannak fontos közlendőim, ha nem kapom meg a megfelelő kérdést, nem oszthatom meg veletek. Remélem, a szinkronicitás kihozza majd belőletek a valóban jelentős kérdéseket.
Az én feladatom felajánlani a lehetőséget, a tiétek a kérdezés. Az én feladatom így is, úgy is teljesítve lesz, függetlenül attól, hogy ti a tiéteket elvégzitek-e vagy sem. "
Lehet emelni a rezgés szintedet! Kérj, és megadatik!