"miért nem lebegteti a vasat"
Mert teljesen nem tudja kikapcsolni, nincs rajta kapcsoló!

Vagy a mainak?Te csalsz a fotóval, H.L. csak kikapcsolja a gravitációt! Ja! Ez nincs benne a fizika könyvedben? És még mennyi minden!![]()
![]()
Részleges "gravitáció-kikapcsolást" is lehetne igazolni, csak kell egy 1 kg teherbírású zsinór, amire felfüggeszt 1,5 kilót, vagy egy mérleg, amin heverő súly az ő energetizálása következtében mérhetően könnyebbé válik. De nem, marad a hátrafelé dőlő, direkt leborotvált mellkason, a bőrt kényelmetlenül húzó súly, ami nemhogy új fizikakönyvért kiált, hanem bőven belefér az általános iskolaiba is.Mert teljesen nem tudja kikapcsolni, nincs rajta kapcsoló!
Ez a digitális kőkorszak digitális trollokkal.Most komolyan mondom, hihetetlen, hogy milyen zavarosak páran.
Elszomorító, hogy 2011-ben ilyen emberek vannak.
Mindjárt egy eklatáns idézet Zsolesz14 től!!…. hihetetlen, hogy milyen zavarosak páran. Gondolok itt repairra, aki jóformán még fogalmazni sem tud értelmesen, de azért osztja az észt...
Társaság meg azt, a nem -bizonyítot t - valótlanságot közölte, márpedig auralátás nem létezik
Te nagyon félre érted az írásaimat. Valószínű, csak egy - egy kérdésre reflektálsz,de összességében nem olvasod.A kísérlet amit megállapított. ” Nagy valószínűséggel az alany nem látja az aurát.”
Akkor hogy is van ez?Társaság meg azt, a nem -bizonyítot t - valótlanságot közölte, márpedig auralátás nem létezik
ValóbanHamis érvelés
Nem is kell védekeznem!...volt már, hogy eltaposott egy pókot.
He? Valaki fordítson!Miért nem arra adtál választ eltaposta e a pókot vagy sem.
mert ez volt a kérdés.
Már megbocsáss, de ez nem Zsolesz14-től idézet, hanem tőled!Mindjárt egy eklatáns idézet Zsolesz14 től!!
Idézet:
Társaság meg azt, a nem -bizonyítot t - valótlanságot közölte, márpedig auralátás nem létezik
Nem ertelek, mi a baj a kiserlettel?Még egyszer a kísérletről:
Alkalmatlan az auralátás megítélésére.
Ha valakinek ez nem logikus és világos, azt nem lehet kényszeríteni, hogy belássa.
Öt boksz esetén / mindegy, hogy látó, vagy nem látó az illető ???/ 100% esetében is, bizonyítható! Ha a boksz számát duplájára emelem, a legjobb esetben is csak 50% lesz az eredmény. Akár dobókocka is megteszi. Ebből soha nem lesz egzakt eredmény.
A valószínűség még nem kizáró ok!
Ez nem logika, ez egy elkeseredett harc, hogy a megfigyeléseket úgy magyarázd, hogy a hiteddel összhangban legyenek. Csökönyös vagy és zárt, ez nem fog menni. Egy esélyed van, a hitedet módosítani. Ha nem mered, nem vagy rá képes, akkor itt ér véget a történet, bármilyen sokáig birkózol is önmagaddal.A másik fórumon Gábor már letolt a logikámért. Marhaságnak titulálta.
De szerintem igazam volt, akkor is és most is.
Zebra.A másik fórumon Gábor már letolt a logikámért. Marhaságnak titulálta. De szerintem igazam volt, akkor is és most is.
Jól mondod, ezért hiszik el az aura látók, hogy ők valóban látják. De ez egy ismert jelenség, foltokat, színes karikát vagy akármi lehet látni, és nem csak bambulástól... (Ha óvatosan megnyomod a szemed szintén ilyeneket látsz. Ne nyomd ki.vagyis a hosszú bambulástól már tényleg láttam foltokat, de azért úgy sejtettem, az nem az aurám. Ennek ellenére én tényleg elhittem
Az önámítással kapcsolatban van egy friss élményem, tegnap történt:Én bevallom, eddig komolyan hittem az aura létezésében. Bár én soha nem láttam, az auralátó gyakorlatoknál inkább csak a szemem káprázott, vagyis a hosszú bambulástól már tényleg láttam foltokat, de azért úgy sejtettem, az nem az aurám.