".csak hordják, mint olcsó bizsut." És tünetmentesek, mert egészség megőrző hatása van!

Az állításod igaz, de nem sok értelme van. Tájékoztatlak, hogy a fekete lyukból kijönni nem tud a fény, bemenni bármikor betud, belűlről szemlélve az eseményhorizont igencsak fényes lenne. Bárkinek a fejében kevesebb foton van, mint egy fekete lyukban, emiatt a fenti mondatod értelmezhetetlen.Úgy látom, hogy egy fekete lyukban, több a fény, mint a fejedben!
Az orvosi-fiziológiai háttér: Az emberi test anyagból van (pl. sejtekből), ugyanakkor lengéseket sugároz, ezeket elektromágneses hullámoknak hívjuk.
A klinikai vizsgálatot inkább olvassa el mindenki maga, szintén nagyon "mókás".A folyadék-visszatartás a bársonyos bőr ellensége. Nem csupán a narancsbőrként ismert, a csípőre és a derékra rakódott göröngyös zsírpárnákat növeli és deformálja, de duzzadt bokát és domborodó hasat is eredményezhet. Ezen kívül az arc is puffadtnak tűnhet tőle és a szemek alatti táskákért is felelős lehet. Könnyedén tehetünk ellene. Használjon negatív-ion terápiás Shenergy „Life in Balance” matractoppert, mely bármilyen matracra ráhelyezhető. A természetes elsavasodás (a káros pozitív-ionok számának megemelkedése) korunk elkerülhetetlen problémája. Emiatt a nyirokkeringésünk sebessége csökken, a sejttisztulás elégtelenné válik. A SHENERGY „life in Balance” negatív-ion terápiás matractopper az AAT (Aktív Alvás Terápia) révén kényelmesen, alvás közben semlegesíti a káros pozitív ionokat. A visszaállt normál ion-egyensúly már serkenti a nyirokkeringést. A nyirok-folyadék erőteljesebb áramlása miatti fokozott sejttisztulás nem csak számos betegség alapját szűnteti meg, hanem a karcsúsodás ellenségét, a folyadék-visszatartást is.
# Ärztin für Allgemeinmedizin, Psychotherapie und Homöopathie
# Intensive Beschäftigung mit Ernährungsberatung und ästhetischer Medizin
# Derzeit Ausbildung zum Arzt für Orthomolekularmedizin
Évmilliókkal ezelőtt első sejtek? A többsejtűek több mint 1 milliárd évvel ezelőtt jelentek meg, az emlősök is kb. 200 millió éve. Az első sejtek pedig még sokkal régebben.HVG-s cikk írta: Az ősi, archaikus makromolekulák vizsgálata közben kiderült, hogy évmilliókkal ezelőtt, az első sejtekben a DNS nem öregedett, az ősi sejtek értek, szaporodtak, de nem haltak meg.
Először azt hittem, hogy ez az antropomorfizálás csak ebben a cikkben szerepel, de aztán az előadáson is elhangzott Sinkovics József szájából. Kicsit erősnek érzem ezt a párhuzamot, és főleg nem értem - mint már írtam -, miféle korlátlanul szaporodó sejtekről van itt szó.HVG-s cikk írta: Ezek az elnyomott DNS-ek máig próbálják visszanyerni korábbi állapotukat, amikor korlátlanul szaporodhattak. Ezen elmélet alapján a rák nem betegség, hanem visszaalakulás
ez nagyon-nagyon cikiAz imént idézettek valójában a Semmelweis Egyetem honlapjáról származnak. Ez kicsit sokkoló számomra.
Gábor, azért ez elég erős, határozottan méltatlannak tartom!Gábor írta: Remélem rákos lesz, szívből kívánom neki az ősi állapotot! Tényleg.
Olyat hol talaltak?ősi, archaikus makromolekulák vizsgálata közben kiderült
Az egysejtuek eseten sem az. Ott is szabalyozott a sejtosztodas, a tuleles ott sem csak sejtszam fuggvenye, es ott is redundans rendszerek vedik a DNS-t a valtozastol es/vagy karosadastol.Az egysejtűek esetében valóban nem azonos a jelentőségük a mutációknak, mint a többsejtűeknél: utóbbiakban a túlélés értelemszerűen nem csupán a sejtszám függvénye (triviális, hogy a magasabb sejtszaporulattal járó daganatos megbetegedések nem segítik elő a túlélést), ezért alakultak ki olyan mechanizmusok, amik a sejtosztódást bizonyos korlátok közé szorítják, és védik a nukleinsav-állományt a mutációktól.
Úgy értettem, amit írtam, hogy az egysejtűek esetében a túlélés az egyes sejtek túlélését jelenti; ezzel szemben pl. az embernél a túlélés szervezeti szinten kell, hogy megvalósuljon: hiába van egy bizonyos sejttípusból sok, az még nem elég a túléléshez (pl. hiába képződik számos sejt egy leukémiás betegben, ha a transzformált vérképzőszervi őssejtek kiszorítják az egészségeseket, és így a normális vérsejtek képzésének csökkenése idővel halálhoz vezet).vaskalapos írta: Az egysejtuek eseten sem az. Ott is szabalyozott a sejtosztodas, a tuleles ott sem csak sejtszam fuggvenye
Valóban, igazad van, viszont tudtommal a magasabb rendű élőlényekben ezek a mechanizmusok fejlettebbek.vaskalapos írta: es ott is redundans rendszerek vedik a DNS-t a valtozastol es/vagy karosadastol.